- Konu Sahibi citaknuray
-
Anladim cnm siz egitim icin gelenlerdensiniz,hayirlisi olsun hakkinizda.Amerika bebegiyle geri donuceksiniz ins.
Ilk bebiste heyecan cok oluyo bilirim sonralari alisiyosun basina ne gelcegini bildigin icin daha rahat oluyosun:)))
Gerci o ilk zamanki kokulari hicbirseye degisilmez harika bisey:)
1 ay sonra donucekseniz yanina birileri gelmiycek heralde,eger oyleyse insallah normal dogum olur da sende hemen ayaklanirsin kendini cabuk toparlarsin.
nuray senin bu gebeliginde pozitifi gordugun gece iliski olmus muydu? ya da oncesinde?...
benim ilk gebeligimde ovulasyon testi kullanmamistim ama fazla iliski de olmamisti cunku sinav zamani idi. riskli gunlerde toplasaqn bir iliski olmustur ve o iliskiden gebe kalmistim muhtemelen. sinav stresinden ovulasyon belirtilerini de hissetmemistim...
canan sen ilk uc ay da mi kullanmamistin?
ben cok bilincsiz bi hamilelik baslangicim oldu. zaten 8 haftalikken doktora gittik folik asit istersen kullan dediler. esimde aldi onu 2 ay belki kullanmisimdir. sonra mecburi degil diye biraktim ama icime kurt dustu((
kurt dusmesin, zira folik asit belli bazi rahatsizliklari engelliyor ki o rahatsizliklar olsaydi simdiye kadar coktan cikardi ayrintili ultrasonda...zaten folik asit tedbir amacli aliniyor sadece...15 sene once folik asit haplari mi vardi?:))
Benim bi doktorum bile yok( Gittigim hastanede o an hangi doktor musaitse o bakiyo Gerci secme sansimizda varmis ama bilmiyoruzki hangisi iyi hangisi kotu.... En son 23 haftalikken gordum bebegimi simdi soruyorum artik bakmiycaz diyolar Nese bebegim saglikli olsunda ozlerim ben napim
Saglicakla gelsin bebislerimiz insallah
canim 30'dan 14'u niye cikardin, o 14 gun kisiden kisiye degisir, luteal phase dedikleri yani. ilk aylar duzensizlikler olabilir, daha sonra normal adet duzenin neyse ona donecektir yine diye biliyorum.
ben bu ay ovulasyon testi almadim cunku cift cizgiyi gorunce kendimi tavuk gibi hissetmeye balsadim
ben de dusukten sonra 3 adeti bitirdim...insallah 4. yu gormem
first response ovulasyondan sonra 9. gun pozitifi gostermeye basliyor diyorlar, ben de ilk kez bu ay kullanacagim...
Amin canim hayirlisi insallah. Evet Amerika bebegi olacak kismetse :) Bende cok merak ediyorum gercekten, dogsada kokusunu icime bi ceksem diyorum... Son haftalar gecmek bilmiyor yaa... Evet canim 1 ay icin kimseyi buraya yormak istemiyoruz. Esimin okuluda bittigi icin o hep yanimda zaten... Dedigin gibi insallah normal dogum olurda rahat olurum...
sorularimi ve merak ettigim seyleri de buradan size aktaririm artik :) 22 yasindayim ve cok tecrubesizim sizin gibi tecrubeli annelerin yardimlarina ihtiyacim olacak :)
Herkese Merhaba,
Dün yeni başlayacağım işten aradılar yarın eğitim ve uygulama var dediler,mecburen bu sabah 8 de iş başı yaptımPazar günü sabahın kör vaktinde çalışmanın yanısıra bir de tüm gün ayakta kaldım,feci yoruldum.Eve gelince hemen uyudum,uyanıp birşeyler yedikten sonra foruma bakayım dedim,epey sohbet olmuş:)
Bı sıcaklarda kendimize dikkat edelim,zira ben şifayı kaptım gibi.Klimalardan bir sıcak bir soğuk hava durumları beni biraz çarptı.Boğaz ağrısıyla tüm gün çalıştım,bu sıcakta eşim bana çorba yaptı ama gerçekten iyi geldi:)
Kendimi çok yormadan ilk trimester dönemini atlatmam gerekiyor.Sizlerde dikkat edin kendinize,herkese sevgiler
Marlin
:44::44::44: gercekten kafam karisti simdi cemre yahuu :44::44:
ama ben bunu dusukten once denemistim birebir tutuyordu.. yani tam adet gunumden ondort gun once yumurtluyordum :44::44:
o zaman ben bu ay yine clearblue kullanayim da bi bakim ne dicek..
ben 4. adetimi gordum canim ama calisamamistikki biz
bakalim hayirlisi nolcak bu ay calismayi dusunuyorumm... hepimiz icin en hayirlisi, en guzeli olsun... ne diyelim
Aynen dediğine katılıyorum,internette araştırıp doktor veya klinik seçiyoruz yorumlara göre.Tanıdık ve danışacak kimse olmayınca napalım.Ben daha doktora gitmedim ama benim gideceğim klinikte dört doktor çalışıyor,dönüşümlü olarak bakıyorlarmış,doğuma da o gün hangisi nöbetçiyse o geliyormuş.Ultrason olayı da dediğin gibi herşey yolundaysa bir kere:) Amerikanın şartlarına uyuyoruz naparsın:))
Rabbim hayirlisiyla vaktinde ulastirsin melegine ins. sonra istedigin kadar kokla zaten insanin tekrar icibe sokasi gelio severken:)))
Esin de yaninda olucakmis ins. problemsiz rahat bir dogum olur cnm.
Canim ne zmn ne istersen sorabilirsin yardimci olabilirsem cok mutlu olurum ben.
Bu arada ilk bebegimi bende 22 yasinda kucagima almistim senin gibi:))sende genc anne olucaksin.
Cok guzel oluyor sonrasinda simdi boyum kadar oglum var kardesim saniyolar:)))
Selam kizlarrrr,biz piknigimizi yaptik geldik son anda thunder storm basladi shelter de mahsur kaldik bi yarim saat sonra yagmur duruldu biraz da herkes ayrildi:)))
Cok yorulduk bebisle,hicbisey yapmasakta saatlerce dik oturmak cok rahatsiz ediyor bebis cok kasiliyo eve geldim hemen attim kendimi kanepeye:)
Siz neler yaptiniz kizlar anlatsaniza,nasil gecti pazariniz?
Cok tesekkur ederim... Ayy ne guzel masallah yaa :) Insallah bende oglusumla oyle olurum... Genc anne olmak guzel bisey.. Bide benim daha universite falan var nasil yapicam bebisle bilmiyorum artik ... Sanirim birlikte mezun oluruz okuldan :)))
ablacim ne guzel eglenmissin, ama daha yorma kendini benimkide bi kasildimi korkuyorum vallaa
bizde bugun ne yaptik dersen hicbisi.. piknige gidemedik okadar sicaktiki nefes alinmadi bugun, sicak bi yana cok nem vardi. aksam ciktik disari , market alisverisi yaptik birde Marshalla ugradik. kendime yine gecelik buldumbeyaz uzun, ustunede sabahlik aldim .. artik bulunca dayanamiyorum aldim hemen ...ama beyaz nasil olur bilemedim .. ne bilim kan falan gecermi acaba???
neyse sonrada yemegimizi yedik.. butun gunde bilg. esimdeydi hic giremedim topige. daha elime yeni aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?