Amerika'da Hamilelik

Tesekkurler cnm seninde sabahligin hayirli olsun ins. Bende gecelik sabahlik takimi var bide alt ust ince penye pijama takimi istiyorum bakalim nerden bulucaz.
Bende bitirdim simdi kizlar gene cok hasssas kocalarini sikayet etmisler:)))
Ya cok ilginc geliyo bana benim esim hicbir hamileligimde ilgisiz olmadi tam tersi daha cok ustume dusuyo:)))
Ya benimkinde sorun var yada digerlerinde anlamadim:))
Heralde esler hamile olunca her erkekte farkli sekilde tepkimeler oluyor,kimisi kiskancligini esinden uzak durarak belli ediyo kimi de ustune daha cok dusuyo benim tespitlerim bu yonde:)))
Ayyy cok uykum geldi artik yatayim ben,yarin arkadaslarla piknige gidicez yogun bir gun olucak dinlenmem lazim:)))
Herkese iyi geceler....

piknige mi ?? bende esime diyorum neolur piknige gidelim diye.. ama cok sicak olursa nasil disarda dururum fenalik geciririm diye korkuyorum yoksa gitsek mi bilemedim.. neyse yarin havaya gore bizde gideriz insallahh

ya her erkek uymuyo iste ablacim.. cok sukur benim esimde ustume dusenlerden.. :))) gozumun icine bakiyo kiyamam...
yatalim ablacim yaa gec oldu sabah yoksa gozumu acamiyorum bende.... yarin icin iyi eglenceler.. cok yorma kendini .. opuyorum

Hosgeldin cnm,bebisinde hayirli olsun masallah az kalmis senin de bebisine kavusmaya.
Kac yildir burdasin?neler yapiyorsun?

Hosbulduk canim... Tesekkur ederim hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah... Benim esim master yapiyodu burda.. Ama bitirdik okulu cok sukur bu agustosta 2 yilimizi dolduruyoruz ve Turkiyeye temelli donuyoruz nasipse... Bebis dogucak bir ay sonra Turkiyeye yolculuk olacak insallah... Ilk bebisim olacak cok heyecanliyim

Hosbulduk canim... Evet ya guzel bi topik olmus gercekten ihtiyacimiz vardi :) Chicagoda degilim ama gezmeye gelmeyi dusunuyoruz bebis musade ederse :)) Masallah baya az kalmis senin.. Allah hayirli dogum nasip etsin hepimize insallahhh :) Walla benim gobus baya buyudu bide cok kilo aldim.. Turkiyeye gitmistim annem baya bi iyi bakti sagolsun :) Lierac falan kullanmama ragmen cok catlagim oldu simdiden.. Insallah benimkide seninki gibi atak yapmaz yoksa parcalanir artik karnim

Neredeyse 2 yil oluyor bostona geleli.. Esim master yapti burda.. Ama bizim zaman doldu .. Agustos sonu Turkiyeye temelli donus olacak It is a boyyy :))) Ama goremiyorum oglusumu gostermiyolar burda

hem bebisin hayirli olsun, hemde Turkiye'ye donusun canim.. cok sevindim senin adina.. ahhh esimde dese hadi gidiyoruz diye bende tasimi taragimi toplarim valla...
Saglikla kucagina al insallah..

amin canim sagolasin.. hic sorma bizde ocak ayinda gittik Turkiyeye. O zaman 5 ayliktim.. 1 ayda 5 kilo aldim geldim.. bendede oldu catlaklar, olsun diyorum derdimiz bu olsun sadece cok sukur.. benimkide erkek.. evet canim yaa burda ultrasona cok az sokuyorlar.. benim dr Turk oldugu icin cok sukur gordum bebisimi 3 haftada bir.

Benim bi doktorum bile yok ( Gittigim hastanede o an hangi doktor musaitse o bakiyo Gerci secme sansimizda varmis ama bilmiyoruzki hangisi iyi hangisi kotu.... En son 23 haftalikken gordum bebegimi simdi soruyorum artik bakmiycaz diyolar Nese bebegim saglikli olsunda ozlerim ben napim

Saglicakla gelsin bebislerimiz insallah

cok sukur cok beklememistim ucuncu ayda gelmisti melegim..simdi 7 aylik olacaktik ama hayirlisi boyleymis.. duzenli adet goruyor muydun ??
eger duzenli adet goruyorsan yumurtlama gunlerin degismez diye biliyorum ama.. iste bende dusukten sonra adet dongumun duzeni degisti.. onceden 28 gunde bir oluyorken.. simdi 30-31..
yani onceden 14. gunumde yumurtluyorken bu simdiki duzene gore 16 olmasi lazim ama bilemiyorum.. onun icin belki bu ay kullanirim clearblue.. ama bende ters tepiyor.. bir de ben preseed kullanmistim.. onu kullandigim ilk ay hamile hamile kalmistim.. simdi yine aldim.. cok sistemliyim cok ama nasip tabiki.. bakalim hayirlisi,,, ciktik bir yola..

sen hangi eyalettesin ?

Anladim cnm siz egitim icin gelenlerdensiniz,hayirlisi olsun hakkinizda.Amerika bebegiyle geri donuceksiniz ins.
Ilk bebiste heyecan cok oluyo bilirim sonralari alisiyosun basina ne gelcegini bildigin icin daha rahat oluyosun:)))
Gerci o ilk zamanki kokulari hicbirseye degisilmez harika bisey:)
1 ay sonra donucekseniz yanina birileri gelmiycek heralde,eger oyleyse insallah normal dogum olur da sende hemen ayaklanirsin kendini cabuk toparlarsin.

Butun arkadaslar yavas yavas Tr'ye gidiyor herkes gitmeden bi bahar piknigi yapalim dedik.
Bu da benim son disari cikisim olur heralde yurumeye halim yok ben pikniklerde geziyom:)))yok yorulmam cnm yicem icicem eglenip eve gelicem:)))

Cok sukur cnm ya eslerimiz anlayisli,yoksa bu psikolojiyle bizde kafayi yerdik heralde:))
Cok sukur iyi uyumusum bu gece sadece 3-4 kere ordan oraya donerken gozlerim acildi o kadar,eeee buna da sukur ne diyelim:))

Ben kaciyorum kizlar hazirlanalim piknik icin:))
Herkese hayirli pazarlar diliyorum,guzel bir haftasonu gecirmeniz dilegiyle optum hepinizi:)))

canim 30'dan 14'u niye cikardin, o 14 gun kisiden kisiye degisir, luteal phase dedikleri yani. ilk aylar duzensizlikler olabilir, daha sonra normal adet duzenin neyse ona donecektir yine diye biliyorum.
ben bu ay ovulasyon testi almadim cunku cift cizgiyi gorunce kendimi tavuk gibi hissetmeye balsadim
ben de dusukten sonra 3 adeti bitirdim...insallah 4. yu gormem
first response ovulasyondan sonra 9. gun pozitifi gostermeye basliyor diyorlar, ben de ilk kez bu ay kullanacagim...

canan sen ilk uc ay da mi kullanmamistin?

herkese guzel haftasonlari!

kizlar benim kasiklarim cok hafif agriyo dunden beri, cok korkuyorum bisey oluyomudur diye {esra guluyosun su an biliyorum:)))} dr randevumda haziran 14'te of nasil sabredicem o kadar duymadan.

herkese guzel haftasonlari!

kizlar benim kasiklarim cok hafif agriyo dunden beri, cok korkuyorum bisey oluyomudur diye {esra guluyosun su an biliyorum:)))} dr randevumda haziran 14'te of nasil sabredicem o kadar duymadan.

:)))))) Bende de cok kasik agrisi vardi cok sikayetciydim doktor kasikta olan agridan korkma sayet gobek deliginin orada bir agri olursa o sirada ne yapiyorsan birak dinlen demisti.Korkma.Ayyy cok uyumusum 12 de uyandim :)) kahvalti edip tekrar bakarim cok acikmisiz :))

hm gobek deligime takmiyim simdi :)) senin doktorda supermis, ben agzindan cimbizla laf aliyorum bi de cekiniyorum.. oldukca ciddi bi adam :)

afiyet olsun :)

ztar cok beklemediysen bu bebisinde cok bekletmez diye umuyorum.. insalalh canim
benim adetlwrim cok duzenli degil yani hep 1 gun ya atlar yada geriden gelirdi..kuratjdan sonrada 25 gunde falan gordum, ilk 3 ay krundum sonraki 3. aydada bebisimiz geldi..
benim dedigim gibi yumurtladigim gunler hep farkli oldu.. ovulasyon ise yaradi diye dunusuyorum..
Ben Chicago'dayim..

herkese iyi haftasonlari kizlar,

ben kocami ikna edemedim piknige, gerci disarda hava 95*F ... nefes alinmiyor.. kapi cam kapali klimayi actik oturuyoruz evde.. bi pazarimiz var ondada evde oturmaktan nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…