- Konu Sahibi citaknuray
-
hayirli olsun ablacim gule gule kullansin bebis
bende bugun sabahlik buldum cok sukur , hemde penye yazlik olanindan.. ama pembe aldim. sari ve beyazi vardi. beyazinin bana gore bedeni yoktu.. esimde sari olmasin pembe olsun dedi.. Meijer'den aldim..
icine de pempeli cicekli cok tatli bi gecelik aldim. bende yarin eklerim resmini..
haziran topiginide bende son 10 sayfa okudum , kayda deger bisi yoktu.. kimse dogurmamis :)))
Tesekkurler cnm seninde sabahligin hayirli olsun ins. Bende gecelik sabahlik takimi var bide alt ust ince penye pijama takimi istiyorum bakalim nerden bulucaz.
Bende bitirdim simdi kizlar gene cok hasssas kocalarini sikayet etmisler:)))
Ya cok ilginc geliyo bana benim esim hicbir hamileligimde ilgisiz olmadi tam tersi daha cok ustume dusuyo:)))
Ya benimkinde sorun var yada digerlerinde anlamadim:))
Heralde esler hamile olunca her erkekte farkli sekilde tepkimeler oluyor,kimisi kiskancligini esinden uzak durarak belli ediyo kimi de ustune daha cok dusuyo benim tespitlerim bu yonde:)))
Ayyy cok uykum geldi artik yatayim ben,yarin arkadaslarla piknige gidicez yogun bir gun olucak dinlenmem lazim:)))
Herkese iyi geceler....
Hosgeldin cnm,bebisinde hayirli olsun masallah az kalmis senin de bebisine kavusmaya.
Kac yildir burdasin?neler yapiyorsun?
selam kkbr , hosgeldin.. ne guzel yavas yavas toplaniyoruz:)) Ahhh su chicagodan birini bulsam birakmayacam vallaa...galiba topigin ilk dogurani ben olucam... seninde cok az kalmis. simdiden soyliyim benim gobis 32'den sonra atak yapti.. daha cok buyuyor :)))
canim herzaman yaz bize.. ne yapiyorsun Boston'da. kac yildir burdasin..bebisin cinsiyeti nedir? daha aklimda cok soru varda simdilik bu kadar ..
herkese iyigeceler annisler
Hosbulduk canim... Tesekkur ederim hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah... Benim esim master yapiyodu burda.. Ama bitirdik okulu cok sukur bu agustosta 2 yilimizi dolduruyoruz ve Turkiyeye temelli donuyoruz nasipse... Bebis dogucak bir ay sonra Turkiyeye yolculuk olacak insallah... Ilk bebisim olacak cok heyecanliyim
Hosbulduk canim... Evet ya guzel bi topik olmus gercekten ihtiyacimiz vardi :) Chicagoda degilim ama gezmeye gelmeyi dusunuyoruz bebis musade ederse :)) Masallah baya az kalmis senin.. Allah hayirli dogum nasip etsin hepimize insallahhh :) Walla benim gobus baya buyudu bide cok kilo aldim.. Turkiyeye gitmistim annem baya bi iyi bakti sagolsun :) Lierac falan kullanmama ragmen cok catlagim oldu simdiden.. Insallah benimkide seninki gibi atak yapmaz yoksa parcalanir artik karnim
Neredeyse 2 yil oluyor bostona geleli.. Esim master yapti burda.. Ama bizim zaman doldu .. Agustos sonu Turkiyeye temelli donus olacakIt is a boyyy :))) Ama goremiyorum oglusumu gostermiyolar burda
amin canim sagolasin.. hic sorma bizde ocak ayinda gittik Turkiyeye. O zaman 5 ayliktim.. 1 ayda 5 kilo aldim geldim.. bendede oldu catlaklar, olsun diyorum derdimiz bu olsun sadece cok sukur.. benimkide erkek.. evet canim yaa burda ultrasona cok az sokuyorlar.. benim dr Turk oldugu icin cok sukur gordum bebisimi 3 haftada bir.
Kizlar demek bitek herseyi takan siz degilsiniz:)))herkes beni de kapsiyor mu korkusuna dustu.
Yok ya bakma sen oyle takilmadim sadece herkes sormus adet yerini bulsun bende sorayim dedim:)))
Esracim bu arada topigin en buyukleri bizmiyiz?
Ben 1976'liyim sen kaclisin?
bizde o diziyi cok seviyoruz herhafta takip ediyoruz....
tabiiki canim bekliyoruz bolbol sohbete.. insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz.
birde ovulasyon icin soylediklerinde haklisin. bende stress yapmistim ama heray baska gun yumurtluyordum, o yuzden emin olmak icin kullanmistim.. yatagada odev gibi giriyorduk ovulasyonda cifr cizgi gorunce.. hatirliyorumda stressli gunlerdi.. ilk hamileliginde cok beklemismiydin ?
canim ben hertarafa bakiyorum, ama Crazymom dedigi gibi Tjmaxx ve marshall en cok gittigim yerler.. bunun disindada Burlington, Ross, Sears birde Jcpenny gittim. zaten hepsi tek bir Mall'de oldugu icin birinden cikip digerine giriyosun.. simdiden ufak ufak almaya basla derim canim.. simdi hic gezemiyoruz cok zorlaniyoruz.. en azindan buyuk esyalarini yavas yavas al, hem birden butceyede cok dayanmis olmazsin..
Hosbulduk canim... Tesekkur ederim hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah... Benim esim master yapiyodu burda.. Ama bitirdik okulu cok sukur bu agustosta 2 yilimizi dolduruyoruz ve Turkiyeye temelli donuyoruz nasipse... Bebis dogucak bir ay sonra Turkiyeye yolculuk olacak insallah... Ilk bebisim olacak cok heyecanliyim
piknige mi ?? bende esime diyorum neolur piknige gidelim diye.. ama cok sicak olursa nasil disarda dururum fenalik geciririm diye korkuyorum yoksa gitsek mi bilemedim.. neyse yarin havaya gore bizde gideriz insallahh
ya her erkek uymuyo iste ablacim.. cok sukur benim esimde ustume dusenlerden.. :))) gozumun icine bakiyo kiyamam...
yatalim ablacim yaa gec oldu sabah yoksa gozumu acamiyorum bende.... yarin icin iyi eglenceler.. cok yorma kendini .. opuyorum
Bendeee 76 aralik :)))
canim ben doktora 10. haftamdaydim gittigimde ogrendim ki bebegimin kalbi 8. haftasinda durmus.. yani iki hafta oncesinde.. iki hafta da doktorum bekletti dusugun dogal seyrinde olmasi icin.. oyle yani.. doktor da 3 defa adet gormemi ve bu surede de korunmami soyledi.. simdi ben 4. kez adet goruyorum..
ovulasyon testleri bende stres yapiyor o yuzden bende kullanmiyorum.. en guzel yontem ne biliomusun. cylce ini bileceksin.. mesela ben dusukten sonra 30 gunde bir adet oluyorum ya.. 30 dan 14 dustummu etti 16.. yani ben 16. gunumde yimirtliyorum sanirim.. birde amerikadaki en super erken gebelik testi first response.. ben ilk hamileligimi adet gunumden 3 gun once ogrenmistim..
ben suan hic vitamin kullanmiyorum.zaten istersem kullanmam gerektigi soylendi. bende dis kanamasi cok oluyor. bunun icinde yapilcak bisi olmadigi soylendi. ben hic bir sey kullanmiyorum. simdi kafam takildi. bu ay sonu randevum var bende ihmal etmeyip sorcam. ben eylul annesi grubuna bakiyorum ordaki herkes magnezyum demir ve baska vitamin ilaclarida kullaniyorlar.yani benim rastladigim kadariyla asil turkiyede surekli ilac veriyorlar,burda istersek kullanabilecegimiz soyluyorlar. belki benim ebem oyledir onuda bilemiyorum.(karisik yazdim biraz kusura bakmayin)
herkese guzel haftasonlari!
kizlar benim kasiklarim cok hafif agriyo dunden beri, cok korkuyorum bisey oluyomudur diye {esra guluyosun su an biliyorum:)))} dr randevumda haziran 14'te of nasil sabredicem o kadar duymadan.
:)))))) Bende de cok kasik agrisi vardi cok sikayetciydim doktor kasikta olan agridan korkma sayet gobek deliginin orada bir agri olursa o sirada ne yapiyorsan birak dinlen demisti.Korkma.Ayyy cok uyumusum 12 de uyandim :)) kahvalti edip tekrar bakarim cok acikmisiz :))
cok sukur cok beklememistim ucuncu ayda gelmisti melegim..simdi 7 aylik olacaktik ama hayirlisi boyleymis.. duzenli adet goruyor muydun ??
eger duzenli adet goruyorsan yumurtlama gunlerin degismez diye biliyorum ama.. iste bende dusukten sonra adet dongumun duzeni degisti.. onceden 28 gunde bir oluyorken.. simdi 30-31..
yani onceden 14. gunumde yumurtluyorken bu simdiki duzene gore 16 olmasi lazim ama bilemiyorum.. onun icin belki bu ay kullanirim clearblue.. ama bende ters tepiyor.. bir de ben preseed kullanmistim.. onu kullandigim ilk ay hamile hamile kalmistim.. simdi yine aldim.. cok sistemliyim cokama nasip tabiki.. bakalim hayirlisi,,, ciktik bir yola..
sen hangi eyalettesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?