- Konu Sahibi citaknuray
-
- #2.761
:)) evham işte benimki, erken doğum senaryoları uyduruyorum kafamdan, annem daha gelmemiş olur, naparım falan diye kurup film gibi izliyorum:)) kardeşimin eşi fransız onlar 10 gün falan hastanede kaldılar, bebek bakımını falan kendimiz öğrenmek istiyoruz dediler, hemşireler baktı:)) öyle birşey olursa burda da öyle yaparlar mı falan diyorum:)) gelecek hafta soracağım, ama normal denecektir, inşallah yani.
Buarada göbekleriniz ne alemde kızlar? Benimkine de küçükmüş aa little girl falan diyorlar ama sonra kız göbişler küçük olur diyorlar. Silgi bu durumda senin göbek sivrileşerek yol alıyor demektir:))) bir ara göbiş fotoları yapalım....6 aya başlarken göbekleri seyredelim.Koko sen hayırlısıyla tatilini yap gel kocaman göbişinle tatil pozlarından koyarsın:))
Valla bu amerikan hastaneleri seni kalman gerekenden 1 gun bile fazla yatirmazlar, yatirsalar da insurance odemez. nerdeee fransa'daki avrupa'daki sosyal devlet. evine nanny yolluyorlarmis, bilmem kardesinin oyle bir deneyimi oldu mu. hayirlisiyla vaktinde gelecek bebisler, anneler yetisecek, merak etme. annen biletini beklenen dogum gununden ne kadar onceye aldi?
sabah haftalik gobek fotografi cektik, baktim bana kucuk geliyor. aksam da baktim baktim, i ih kucuk, kassam saklayabilirim sanki. ama benimki bayagi yayvan, gobek cok cikmadi ama kalca genisledi, ust bedenim genisledi bunlari net hissediyor goruyorum. icerde yer genis herhalde, disa vurmuyor diyorum :))) gitmeden firsat olursa koyarim gobis resmi olmadi tatilden koyarim. daha hala bikini almadim gerci, du bakalim.
melegim, benim kizimin basi kel mi? simdi ben istanbul'da bulustugumuzda senin oglanin fikrini celersem napcan? ee, bizde boyle sekerim, oyle eski zaman hikayeleri gibi karsi taraftan beklemez benim kizim, tuttugunu koparir, korksun erkek analari bizden :)))
canan bize el sallaaaaa!
online olup yazmadigina gore acaba telefondan falan mi giriyor acaba? merak ettim ben de ne alemde?
bir de pazar gunu esi gelecek dogumu yakin arkadas vardi, onun da sesi cikmiyor, dogurdu mu acaba oglunu?
Ayyyy sen cok guldurdun beni Silgiiii :)))) Benim ogluma kiz kalmadi topic te diyor yaa :)) Size birsey daha soyleyim Melegim hakkinda :) Baska bir topic te daha anne ogul kizlara mavi boncuk dagitiyorlar :)) Okuyorum bazen :)) Degil mi Melegim :))))
canan bize el sallaaaaa!
online olup yazmadigina gore acaba telefondan falan mi giriyor acaba? merak ettim ben de ne alemde?
bir de pazar gunu esi gelecek dogumu yakin arkadas vardi, onun da sesi cikmiyor, dogurdu mu acaba oglunu?
Valla bu amerikan hastaneleri seni kalman gerekenden 1 gun bile fazla yatirmazlar, yatirsalar da insurance odemez. nerdeee fransa'daki avrupa'daki sosyal devlet. evine nanny yolluyorlarmis, bilmem kardesinin oyle bir deneyimi oldu mu. hayirlisiyla vaktinde gelecek bebisler, anneler yetisecek, merak etme. annen biletini beklenen dogum gununden ne kadar onceye aldi?
sabah haftalik gobek fotografi cektik, baktim bana kucuk geliyor. aksam da baktim baktim, i ih kucuk, kassam saklayabilirim sanki. ama benimki bayagi yayvan, gobek cok cikmadi ama kalca genisledi, ust bedenim genisledi bunlari net hissediyor goruyorum. icerde yer genis herhalde, disa vurmuyor diyorum :))) gitmeden firsat olursa koyarim gobis resmi olmadi tatilden koyarim. daha hala bikini almadim gerci, du bakalim.
melegim, benim kizimin basi kel mi? simdi ben istanbul'da bulustugumuzda senin oglanin fikrini celersem napcan? ee, bizde boyle sekerim, oyle eski zaman hikayeleri gibi karsi taraftan beklemez benim kizim, tuttugunu koparir, korksun erkek analari bizden :)))
ben giriyorum yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum. fazlasiyla halsizim. sabah kalkip kahvalti edip sonra oglen 1 e kadar uyuyoruum. agrilarimda fazla. iyi bi hamilelik derken son aya saklamis hersey kendini yazmamamin sebebi bu yani
Selam kizlar nasilsiniz
nerdesiniz yahu??
biz dun doktora gittik hiiiiiiccc bir sey yapmadi sadece doppler la minigin kalbini dinledik.. iyiymis cok cok cok sukurler olsun..
ama ben ikinmadan tuvalteimi yapamiyorum.. hatta bazen cok zorluyorum.. internette bebege zarar vermez diyor.. bi dr arkadasa sorum o da vermez dio.. ama kendi doktorum , annem , bi arkadasim ikinma o kadar diolar.. sizce nedir bu durum??
zaten kollari sivadim.. ilaca basladim.. midem de artik bi zahmet dayansin kabizligi onleyeek sekilde beslenmem gerek.. ikinmanin zarari olmasa bile kafam rahat etsin..
ben giriyorum yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum. fazlasiyla halsizim. sabah kalkip kahvalti edip sonra oglen 1 e kadar uyuyoruum. agrilarimda fazla. iyi bi hamilelik derken son aya saklamis hersey kendini yazmamamin sebebi bu yani
Cok sukur hersey yolundaymis artik tam gaz devam buyumeye, allah daim etsin ikinizinde sagligini , biliyorum hamilelikte kabiz, mide bulantisi bel agrilari baslica belirtiler , ins zamanla atlatirsin cnm
Doğru söylüyorsun onlara doğum sonrası evlerine kadar doktor geldi, hamileliğinin son dönemlerinde de anne gitmiyor doktor ayağına geliyordu. Dediğin gibi sosyal devlet, burda evet 1-2 gün içinde hop işini hallet git:)) annem 3 hafta öncesine aldı bileti, o kadar erken gelmez bebiş yaaa:)) bizim kızlar içerde saklandı, ben 6.aya belli ederim diyordum ama söylemesem anlamıyorlar, normal kıyafetlerde belli ama işyerinde anlaşılmıyor göbek daha:)) 7 ayda fark atar diyorlar bakalım...Koko doğru demişsin artık kızlar yaman:)) oğullarınızı kandırır bizim kızlar)
Marlincim bizim burda da dogumdan sonra ebe geliyor eve iki kez, birde health visitor geliyor bir kez sonra sen gidiyorsun ..toplam ziyaretler zaten dogumdan sonra uc hafta icinde oluyor..aslinda iyi oluyor senin toparlanma suresi icinde evde dinlenmen ve kalman yararina ..
Benim oglum su senin avatarda koydugun resme benzemeye basliyor gunden gune, burdan duyrulur kizlar :)) gerci gunumuzun kizlari artik farkli, kokopellinin dedigi gibi kendileri bulurlar bize soyleyecek laf birakmazlar herhalde..aman ilerde benim oglumu kizlar kacirmasin sonra..aboo yedik ayvayi
cok cukur canim tesekkur ederim..
eee bilioduk bunlari.. bebegimiz saglikli olsun bu skntlarda olacak artik napalim.. elimizden geldigince tedbirini alacaz..
Aneeem :)) onden onden gidiyor marlin . Daha dur 21 haftaliksin daha 6.ayi yasamana 3. Hafta var. Canan cim az kaldi Allahin izniyle bir avazda dogurursun insallah.
Selam kizlar nasilsiniz
nerdesiniz yahu??
biz dun doktora gittik hiiiiiiccc bir sey yapmadi sadece doppler la minigin kalbini dinledik.. iyiymis cok cok cok sukurler olsun..
ama ben ikinmadan tuvalteimi yapamiyorum.. hatta bazen cok zorluyorum.. internette bebege zarar vermez diyor.. bi dr arkadasa sorum o da vermez dio.. ama kendi doktorum , annem , bi arkadasim ikinma o kadar diolar.. sizce nedir bu durum??
zaten kollari sivadim.. ilaca basladim.. midem de artik bi zahmet dayansin kabizligi onleyeek sekilde beslenmem gerek.. ikinmanin zarari olmasa bile kafam rahat etsin..
ay bilmemki internette 6.ay için 23- 27.haftalar diyor:)) şimdi 21+6 olduk (22 hafta ediyormuş) 1 hafta kalmış oluyor. ben netin yalancısıyım bilmiyorum kaçıncı hafta hangi aya denk geliyor:)))
ay bilmemki internette 6.ay için 23- 27.haftalar diyor:)) şimdi 21+6 olduk (22 hafta ediyormuş) 1 hafta kalmış oluyor. ben netin yalancısıyım bilmiyorum kaçıncı hafta hangi aya denk geliyor:)))
Cok sukur hersey yolundaymis.Test icin gun verdilermi? Son haftalarda ikinmak iyi degil diye biliyorum ben.Ilaclara baslaman iyi olmus.Su icmek icin zorla kendini suyunda cok faydasi var hem kabizliga hem de amniyo sivisina.
Evt cnm oyle ne cabuk geciyor zaman, ben daha senin aramiza geldigini dun gibi hatirliyorum , o zamanlar 6 haftaliktin galiba simdi baktimda cizelgeye 14 haftalik olmus ...ne cabuk geciyor zaman ...gerci sizler belki o kadar cabuk geciyor gibi gelmiyebilir bana oyle gelmisti ,,hamile iken sanki yillar oncesinden beri bu durumdaymisim gibi geliyordu ..icinde olmuyunca insan anlayamiyor
Bebigin cinsiyeti konusunda icinden ne geciyor cnm, anneler hisseder derler gercekten oylede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?