Amerika'da Hamilelik

Valla bu amerikan hastaneleri seni kalman gerekenden 1 gun bile fazla yatirmazlar, yatirsalar da insurance odemez. nerdeee fransa'daki avrupa'daki sosyal devlet. evine nanny yolluyorlarmis, bilmem kardesinin oyle bir deneyimi oldu mu. hayirlisiyla vaktinde gelecek bebisler, anneler yetisecek, merak etme. annen biletini beklenen dogum gununden ne kadar onceye aldi?

sabah haftalik gobek fotografi cektik, baktim bana kucuk geliyor. aksam da baktim baktim, i ih kucuk, kassam saklayabilirim sanki. ama benimki bayagi yayvan, gobek cok cikmadi ama kalca genisledi, ust bedenim genisledi bunlari net hissediyor goruyorum. icerde yer genis herhalde, disa vurmuyor diyorum :))) gitmeden firsat olursa koyarim gobis resmi olmadi tatilden koyarim. daha hala bikini almadim gerci, du bakalim.

melegim, benim kizimin basi kel mi? simdi ben istanbul'da bulustugumuzda senin oglanin fikrini celersem napcan? ee, bizde boyle sekerim, oyle eski zaman hikayeleri gibi karsi taraftan beklemez benim kizim, tuttugunu koparir, korksun erkek analari bizden :)))

canan bize el sallaaaaa!

online olup yazmadigina gore acaba telefondan falan mi giriyor acaba? merak ettim ben de ne alemde?

bir de pazar gunu esi gelecek dogumu yakin arkadas vardi, onun da sesi cikmiyor, dogurdu mu acaba oglunu?

he yaa dogru dedin bu cocuklar buyuduklerinde hangi zaman olur ve ne getirir bilemeyiz ki , haklisin belki sizler gelir benim oglunu isterler :))) Korktun ama senin kizdan simdiden :))anasinin kizi olcak tabii tuttugunu koparcak ..

canan bize el sallaaaaa!

online olup yazmadigina gore acaba telefondan falan mi giriyor acaba? merak ettim ben de ne alemde?

bir de pazar gunu esi gelecek dogumu yakin arkadas vardi, onun da sesi cikmiyor, dogurdu mu acaba oglunu?

Evt yaa onu bende merak ettim ama onun dogumu artik normal olur cunku 38 hafta icindeydi yani cogunlukla o haftalarda oluyor dogum..ins hayirlisi ile almistir kucagina oglusunu ...ana! bana bir rakip oglan daha gelecek:))

Ayyyy sen cok guldurdun beni Silgiiii :)))) Benim ogluma kiz kalmadi topic te diyor yaa :)) Size birsey daha soyleyim Melegim hakkinda :) Baska bir topic te daha anne ogul kizlara mavi boncuk dagitiyorlar :)) Okuyorum bazen :)) Degil mi Melegim :))))

esra paparazzi gibisin :)) hmm yaniii capkin bu mahir bey, ona gore kizlariniza dikkat :)) benim oglum cok uslu ilgililere duyurulur
koko tam modern zamanlar annesi :)

canan bize el sallaaaaa!

ben giriyorum yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum. fazlasiyla halsizim. sabah kalkip kahvalti edip sonra oglen 1 e kadar uyuyoruum. agrilarimda fazla. iyi bi hamilelik derken son aya saklamis hersey kendini yazmamamin sebebi bu yani

Doğru söylüyorsun onlara doğum sonrası evlerine kadar doktor geldi, hamileliğinin son dönemlerinde de anne gitmiyor doktor ayağına geliyordu. Dediğin gibi sosyal devlet, burda evet 1-2 gün içinde hop işini hallet git:)) annem 3 hafta öncesine aldı bileti, o kadar erken gelmez bebiş yaaa:)) bizim kızlar içerde saklandı, ben 6.aya belli ederim diyordum ama söylemesem anlamıyorlar, normal kıyafetlerde belli ama işyerinde anlaşılmıyor göbek daha:)) 7 ayda fark atar diyorlar bakalım...Koko doğru demişsin artık kızlar yaman:)) oğullarınızı kandırır bizim kızlar )

ben giriyorum yazdiklarinizi okuyorum ama yazamiyorum. fazlasiyla halsizim. sabah kalkip kahvalti edip sonra oglen 1 e kadar uyuyoruum. agrilarimda fazla. iyi bi hamilelik derken son aya saklamis hersey kendini yazmamamin sebebi bu yani

İnşallah sağlıkla son zamanlarını geçirip bebeğine kavuşursun, heyecan ve merakla güzel haberlerini bekliyoruz.

Aneeem :)) onden onden gidiyor marlin . Daha dur 21 haftaliksin daha 6.ayi yasamana 3. Hafta var. Canan cim az kaldi Allahin izniyle bir avazda dogurursun insallah.

Selam kizlar nasilsiniz

nerdesiniz yahu??

biz dun doktora gittik hiiiiiiccc bir sey yapmadi sadece doppler la minigin kalbini dinledik.. iyiymis cok cok cok sukurler olsun..

ama ben ikinmadan tuvalteimi yapamiyorum.. hatta bazen cok zorluyorum.. internette bebege zarar vermez diyor.. bi dr arkadasa sorum o da vermez dio.. ama kendi doktorum , annem , bi arkadasim ikinma o kadar diolar.. sizce nedir bu durum??

zaten kollari sivadim.. ilaca basladim.. midem de artik bi zahmet dayansin kabizligi onleyeek sekilde beslenmem gerek.. ikinmanin zarari olmasa bile kafam rahat etsin..

Cok sukur hersey yolundaymis artik tam gaz devam buyumeye, allah daim etsin ikinizinde sagligini , biliyorum hamilelikte kabiz, mide bulantisi bel agrilari baslica belirtiler , ins zamanla atlatirsin cnm

Canancim inan senle birlikte bir kez daha dogurcam galiba, gerci bu topikte bebeklerimiz gelene kadar ben hop oturur hop kalkarim herhalde ..Ben biraz heyecanli tiplerdenim duramam yerimde sizler icin boyleysem dusunun kendi dogumumda neler yasadigimi..
Uyuyup dinlenmen guzel ama benim son zamanlarimda bana bir guc gelmisti, inan disaridan alamiyordum kendimi surekli icimde dolup tasan enerjiyi atasin geliyordu..demek bunyeden bunyeye degisiyor..cnm sana cana gonulden allahtan guc diliyorum az kaldi kizina kavusmana biraz daha sabretmen lazim, ins hayirlisi ile Elifimiz katilir aramiza ..

Cok sukur hersey yolundaymis artik tam gaz devam buyumeye, allah daim etsin ikinizinde sagligini , biliyorum hamilelikte kabiz, mide bulantisi bel agrilari baslica belirtiler , ins zamanla atlatirsin cnm

cok cukur canim tesekkur ederim..

eee bilioduk bunlari.. bebegimiz saglikli olsun bu skntlarda olacak artik napalim.. elimizden geldigince tedbirini alacaz..

cok cukur canim tesekkur ederim..

eee bilioduk bunlari.. bebegimiz saglikli olsun bu skntlarda olacak artik napalim.. elimizden geldigince tedbirini alacaz..

Evt cnm oyle ne cabuk geciyor zaman, ben daha senin aramiza geldigini dun gibi hatirliyorum , o zamanlar 6 haftaliktin galiba simdi baktimda cizelgeye 14 haftalik olmus ...ne cabuk geciyor zaman ...gerci sizler belki o kadar cabuk geciyor gibi gelmiyebilir bana oyle gelmisti ,,hamile iken sanki yillar oncesinden beri bu durumdaymisim gibi geliyordu ..icinde olmuyunca insan anlayamiyor

Bebigin cinsiyeti konusunda icinden ne geciyor cnm, anneler hisseder derler gercekten oylede

Aneeem :)) onden onden gidiyor marlin . Daha dur 21 haftaliksin daha 6.ayi yasamana 3. Hafta var. Canan cim az kaldi Allahin izniyle bir avazda dogurursun insallah.

ay bilmemki internette 6.ay için 23- 27.haftalar diyor:)) şimdi 21+6 olduk (22 hafta ediyormuş) 1 hafta kalmış oluyor. ben netin yalancısıyım bilmiyorum kaçıncı hafta hangi aya denk geliyor:)))

Cok sukur hersey yolundaymis.Test icin gun verdilermi? Son haftalarda ikinmak iyi degil diye biliyorum ben.Ilaclara baslaman iyi olmus.Su icmek icin zorla kendini suyunda cok faydasi var hem kabizliga hem de amniyo sivisina.

ay bilmemki internette 6.ay için 23- 27.haftalar diyor:)) şimdi 21+6 olduk (22 hafta ediyormuş) 1 hafta kalmış oluyor. ben netin yalancısıyım bilmiyorum kaçıncı hafta hangi aya denk geliyor:)))

Allahin izniyle 24.hafta sen 6 aylik olacaksin.Pazartesi gunu de ben 7 aylik olacam :) 28.haftada.
kasim da doguracagim icin daha 2 aydan fazla var. Benim de aklim pek bir karisiyor aslinda :)

ben de hep karistiiyorum, biri soruyo 5 diyorum baskasina 6 diyorum. ruh halime gore aylari belirliyorum :))

Cok sukur hersey yolundaymis.Test icin gun verdilermi? Son haftalarda ikinmak iyi degil diye biliyorum ben.Ilaclara baslaman iyi olmus.Su icmek icin zorla kendini suyunda cok faydasi var hem kabizliga hem de amniyo sivisina.

3 hafta sonraya randevu verdi o zaman testler yapilacak dedi sanirim down sendromu falan onunla alakali.. yahu herkes baska birsey diyor esram.. bi dr arkadasim var o dioki son haftalarda bile ikinmanin oyle erken doguma falan cok etkisi olmaz diyor..

su icmeye basladim bakalim insaallah devam

ben aslinda daha hamile kalmamistim bu topige ilk geldigimde ama bu kadar takilmiyordum..

arkaya bakarken hakikaten geciyor zaman icindeyken zor.. neyse saglikla gelsin bebisler de..

ya benim icimden tam net birsey gecmiyor ama sanki kiz gibime geliyor.. gecen annem de dedi o da oyle hissediyormus.. daha var ogrenmek icin.. aman keyfimiz yerinde olsun da guzel heyecanlar bunlar

Meleğim senin oğluş benim avatardaki resme benzediyse sen yandın:)) oğlunu eve kapatırsın kızlar görmesin kaçırmasın diye:)) şimdi böyle mavi boncuk ama büyüdüklerinde çok zor gelecek analara:)) eşim bile diyor büyütüyorsun kıyamıyorsun elin herifi ya da zillisi gelip üzüyor:)) hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın diyor, ay daha doğmadan gelecek korkusu sardı:))

Silgi bende çoğuna işte 5.bitti 6 aya girecez falan diyorum. ya da hafta söylüyorum tecrübeli olanlar biliyor:)) off 9 ay ne uzun zaman bir an önce gelse diye önden gidiyorum belkide) hep önceden derdim şu hamilelik 4.5 ay falan olsa, yarı yarıya:)))

Ztarcım ilk ne hissettiysen o olabilir:)) burdaki herkesin hissettiği çıktı, aa bir de ilerleyen zamanlarda koy göbişini tecrübeli annelerimiz hemen bakıp kız-oğlan diyorlar:)) Allah hayırlısını ve gönlünden geçeni nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…