Amerika'da Hamilelik

oyle tabii ablacim sen 3 cocukla iyi takip ediyorsun valla.. bende daha bi tene yok elimde..

Cocuklar buyuk oldugu icin cok rahatsiz etmiyorlar beni cok sukur,bide okul daha bitmedi ya oglene kadar rahatim:)))
Ya bu kk beni mahvetti ayrilamiyorum,oyle komik topikler var ki:)))dikkatimi ceken topige daliyorum dvmli okuyorum esim artik kiziyor:)))benimle hic shbt etmiyorsun dvmli elinde tel diyor,gene kadinlarin hengi derdini okuyon diyo:))))
Hamile hamile bu saate kadar oturulmazmis:)))
Neyse kaciyorum ben kocisimle ilgileneyim biraz,saati gene 1 etmisim zaten:))
Nuraycim sana da topikte baska kim varsa Hayirli gecelerrrr:))

yaa evet ablacim cok degisik konular var insan daliyor
Allahtan bizde tek bilg. ve tek internet var. o yuzden bilgisayarla olan herseyi esimle birlikte yapiyoruz. Bugun onun icin hic giremedim nete. esim diyor hatta bir bilg. daha alalim diye ama ben aldirtmiyorum. yoksa ayri ayri takiliriz onu istemiyorum.
Esinde masallah gec saate kadar oturuyo ablacim,bizimki 11, en gec 12 dedimim uyur..bende gec kalktigim icin uyku tutmuyor..insalah az kaldi benim annemin, seninde ablanin gelmesine.. gelsinler evde curcuna olucak ne guzel :))))

cemrecik yarin tatil canim da bize hergun tatil yaaa :)))) bir suru utum cikti, yarin utu zamani

bende de sanirim yine fare cikti, ufff yaaa
bi de dun aksam bahcede sigara icerken rakun mudur nedir ondan gordum, nasi da sessiz bi hayvan...hayatimda ilk defa gordugum icin cigligi bastim tabi, eve firladim...

Son düzenleme:

Masallah ya bu yasta 4. cocuk ne guzel ...Hayirlisi olsun siz zaten hayat tecrubelerinizle ve annelik konusunda gercekten doktora yapmis kadar olmussunuz :) Kariyer demek okumak demek degil her zaman demi ama :)))

Nuraycim gercekten dedigin gibi oluyor,evde ne kadar cok teknoloji varsa o kadar iletisim zayifliyor. Biz bazen bakiyoruz herkes bi kenara cekilmis kiminde pc,kiminde tel ve kiminde i pod kimse kimseyle konusmuyo herkes baska bi alemde bu da hos olmuyo tabi,aile kavrami ozelligini yitiriyo cnm.
Sorma esim de berbat,kendi uykusu geldimi hadi yat diyo cunku o da yaticak ya,uykusu olmadi mi yatma beni yanliz birakma diyo:)))
Valla oyle ev senlenicek ama benim esim 2 kat naz yapmaya basliycak,benimkilerden biri geldimi naz makamina gecer hemen kendileri,benimle ilgilenmiyorsun tripleri yani valla bende 4 cocuk degil 5 cocuk olcak nuray:)))

bende de sanirim yine fare cikti, ufff yaaa
bi de dun aksam bahcede sigara icerken rakun mudur nedir ondan gordum, nasi da sessiz bi hayvan...hayatimda ilk defa gordugum icin cigligi bastim tabi, eve firladim...

CAnim NY'daydin demi sen?oralarda cok fare oldugunu duymustum bi arkadasim daha onceden ordaymis. Allah yardimcin olsun fare de en tiksindigim hayvan((
O rakunlara da dikkat et karsidan tepki gordu mu hemen saldiriya geciyolarmis yabani hayvan yani Allah korusun.
Ayy cok ic acici konusmadim ama hakkini helal et.
Bide komsular'in gurultusunu cekmek zorunda degilsin burda yasak biliyosun ara polisi gelip hemen uyariyolar,bunlar cocuk sesine bile dayanamayip ariyolar rahatsiz oluyoruz diye sen de ara:))

Masallah ya bu yasta 4. cocuk ne guzel ...Hayirlisi olsun siz zaten hayat tecrubelerinizle ve annelik konusunda gercekten doktora yapmis kadar olmussunuz :) Kariyer demek okumak demek degil her zaman demi ama :)))

Evt hani hep derler ya ben Hayat Universitesini bitirdim diye oyle iste:))
Ne zmn okula yonelsem hep cocuk manisi cikti vardir bunda da bi hayir diyorum,ama pes etmedim biseyler yapicam ins:)))
Kariyer isin sakasi da dise dokunur biseyler yapmak istiyorum,okumanin yasi yok millet 70-80 yasinda bile mezun olabiliyo:)))
Hic okumamis degilim unv.terk yarim kaldi onun acisi var biraz heralde:)))

Bugun bana tatil kizlar :)))) Memorial day.Tatilleri cok seviyorum hele Pazartesiye denk gelen tatillere bayiliyorum :)) Dun burasida cok sicakti.Sahile gittik uzun yuruyus yaptik.Ogleden sonra esimle bisiklete bindik :)) Yorulmusuz erkenden uyuduk.Bugunde arkadaslar gelecek barbecue ye daha evi temizlemedim:)) kalkayimda ortaligi toparlayim.Hepinize guzel gunler annisler ve annis adaylari :))

ohhh super valla canim cekmedi desem yalan olur.. boyle canim mangal cekiyo ama hava mualafetinden yapamadik dun.. bugunde hava guzel koca yok. Diyorum simdi gitme mangal yapalim diye, ama nerdeeeee...goz yaslariyla ugurlayacam kocami

Selam bende ingilteredeyim nihayetinde gurbetteyiz kizlar zor oluyor memleketten uzakta olmak sizin saglik sisteminiz nasil ben burda 3 mayis ta ilk bebegimi dogurdum valla hersey bedeva ama halan istedigim gibi degil hersey sanki Turk doktorlari daha tecrubeli burdakiler bana acemi geldi sizin oralarda nasil merak ettim valla

sorma ya cok var, hele boyle disarisi yasamak icin uygun degilse hemen evlere giriyorlar, farelerin anatomisini bile biliyorum artik
rakunu gordugum an firladim, esim de heyecan yapmis, bisey mi oldu diye, rakun diyince kizdi, ondan mi korkuyosun diye...kendisi 25 yildir Amerika'da tabi, alismis herseye...
gurultu tek gecelik diye bisey demedim, muhtemelen parti veriyorlardi, ama ayip ya, yaslisi var hastasi var...
bugun de pis bir sicak var, gunluk guneslik ama iyi bir yagis gelecek aksam sanirim...

Ohhh ne guzel sahil havasi almissiniz,bize burda sahil cok yakin olmamiza ragmen sadece 1 kere gidebildik(gerci denizi cok seven bi insan degilim:)
Iyi eglenceler cnm:))guzel bi tatil olsun ins. Sakin kendini cok yorma ama.

Ayyyy dusununce bile midem bulaniyo nedense farden tiksindigim kadar baska biseyden tiksinmiyorum(
Ben izmirliyim orda da cok lagim faresi olurdu Allahtan evlere girmezlerdi ama lagimlarin icinde olu falan gorurduk((
Findik faresi olsa neyse,sizin ordakiler buyuk mu?
Rakun'a dikkat et gulum gercekten yabani hayvanlar hic kacmiyolar eger kendilerini tehlike de hissederlerse saldiriyolarmis,Allah korusun.
Burasi da sicak gunduz sicak oluyo aksam ustu bi thonder storm basliyo offf:)))

Sende gurbettesin cnm hosgeldin aramiza:))
Valla bizim burdaki saglik sistemi berbat,gerci sigortaya gore degisiyor ama yinede iyi geciriyolar bize:)))
Doktorlar burda da biraz korkak tam tetkikler yapilmadan hicbisey konusmuyolar,tabi sende tedirgin oluyosun niye bisey demiyo bu olucemmi ben diye:)))
Siz kac yildir Ingilteredesiniz?seviyormusun orayi?
Ben nedense avrupa ulkelerini hic sevemiyorum cok soguk ve donuk geliyo bana avrupa:))

yok, cok sukur ki findik faresi...ya aslinda yuzleri cok seker oluyo ama o kuyruklari yok mu
ben bahceye artik ekmekleri falan atiyordum, kuslar gelip bir gusel yiyorlardi. ekmek kirintilarini mi farketti acaba? daha cok etobur bir hayvana benziyor..

ohhh super valla canim cekmedi desem yalan olur.. boyle canim mangal cekiyo ama hava mualafetinden yapamadik dun.. bugunde hava guzel koca yok. Diyorum simdi gitme mangal yapalim diye, ama nerdeeeee...goz yaslariyla ugurlayacam kocami

Ayy kiyamam ( Inan bende sicaktan birsey anlamadim bir iceri bir disari yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…