Amerika'da Hamilelik

Ohhh ne guzel sahil havasi almissiniz,bize burda sahil cok yakin olmamiza ragmen sadece 1 kere gidebildik(gerci denizi cok seven bi insan degilim:)
Iyi eglenceler cnm:))guzel bi tatil olsun ins. Sakin kendini cok yorma ama.

Cok severim ben denizi :)) Tesekkur ederim caniim.Yoruldum gerci ama olsun arkadaslarla sohbet iyiydi

Canim hosbulduk sagol sevecen ve isten yaklasimindan dolayi
Ben 5 yildir burda yani ingilterede yasiyorum dedigiin gibi kasvetli bir ulke ama bu ulkeninde inan havasi son zamanlarda bayagi degisti artik bizimde gunesli gunlerimiz oluyor ki ingiltere galiba diger avrupa ulkelerine gore daha sevecen ve sicak..seviyorum diyemem ama yasami burda kurduk artik burda esimle tanistim ve sonra evlilik ve sonrasinda da benim velet oldu yasayip gidiyoruz
Ingilterede olan herkes bu ulkeye ayak bastiginda kendinden sigortali sayilir otomatik olarak yani hastane masrafi yok ki hele hamile ise ilacta bedeva, dogum ve tedavide bedeva ama anlayan doktor bulmak zor isin tuhaf durumuda bu iste

Nuraycim hayirdir biz duymadik ne yamyam'i:))
ablacim turkiye haberlerini izledim de gordum.. yamyam bi adam birini bayiltmis sonrada yuzunu yemis. tabi bunlarin ikiside evsizmis. polis durdurmak icin yamyami kursunlamis oldurmus..

benden de bi hosgeldin melegim.. gurbet iste her yer ayni geliyo insana.. bende hala alisamadim ama duzen kurmaya calisiyoruz bizde, alismaya calisiyoruz.. bebiste gelince artik tam bir aile olucaz insallah (sizin gibi) .. benimde burda tum saglik masraflrim ucretsiz. ilaclar, dogum gibi hersey.. cok sukur Amerikada sagladi bunu bize. Gercekten boyle olmasa masraflari hayatta karsilayamayiz.. bebisin kiz mi ? erkek mi? adini ne koydunuz?

Esracim dikkat et cok yorma kendini.. zaten seni bunaltanda sicak olmustur.
bende bugun klimayi actim , soguk soguk ohh utumu yaptim oturarak.. dizimi izledim, koca bi tabak meyvemi yedim, simdide yemege girisicemm..
ayaklarim o kadar siski anlatamam. parmaklarim falan cok aciyor. bir turlu indiremiyorum.. yataktan bile sis ayakla kalkiyorum.. son 1 ay cok zorladi beni.. Rabbim yardimcimiz olsun..

kizlarrrrrrrrrrr esim simdi aradi .. benim icin isten erken cikmis, mangal yapmaya gidelim diyor. nasil sevindim anlatamam ben kactim hazirlik yapayim..
cok seviyorum ben bu adami yaaaaaa

Hosgeldin:) Ben simdilik memnunum doktorlardan umarim hamileligimin sonuna kadar memnun olurum.

Canim ne demek,gurbette olani gene gurbetteki kader arkadaslari anlar dimi ya:))
Benim kaynim 15 yil once orda doktorasini yapmis esi ve cocuklariyla ordaymislar,ozmnlar ben esimle yeni evlenmistim cok guzel anlatiyorlardi hep. Ama dr bitince (meb bursundan dolayi)mecburi hizmet icin donduler. Eltim donmuyelim diye cok soyledim ama dinlemedi diyordu. Gecen yaz Amerikaya geldiler,diyorlar ya biz Ingiltere bambaska diyorduk ama burasi harikaymis,bayildilar buraya:))Eylulde tekrar gelmeyi dusunuyorlar:))
Bizde 5,5 yildir burdayiz,bende 3 velet var baska velet dusunmuyoduk ama surpriz oldu 4. geliyo:)))
Burada sigorta anlattigim gibi cnm,iyi bi sigortan yoksa canini okuyorlar,dr ler desen eh iste fena sayilmazlar:))
Senin cocuk kac yasinda?calisiyomusun orda?baska turkler var mi?gorusebiliyomusunuz?
Ne cok soru sordum demi:)))
Siz tr ye yakinsiniz su anda orda saat gece heralde uyuyosunuzdur buyuk ihtimal,neyse sana tatli ruyalar yarin gorusmek dilegiyle cnm.

kizlarrrrrrrrrrr esim simdi aradi .. benim icin isten erken cikmis, mangal yapmaya gidelim diyor. nasil sevindim anlatamam ben kactim hazirlik yapayim..
cok seviyorum ben bu adami yaaaaaa

Iyi ya cok sevindim bu haftasonu hamislermangala doydu ha:)))
Masallah yaaa kocalarimiz melek gibi:)))Allah basimizdan eksik etmesin ins.

Nuraycim bende hic sislik olmadi bu dogumda cok sukur,seninde Allah yardimcin olsun cnm.
Ama cok fenayim yaaa dokuluyorum resmen kemiklerim cok agriyor,bebis sanki hala inmedi carsamba randevularimiz var bakalim ne diycekler.

Ya kizlar ben su ikizler burcu yengec burcu olayina takilmis durumdayim:)))Haziran'in 21'inden sonra dogarsa yengec olucak ve bu burctaki cocuklar cok sakin cok guzel karakterli oluyolarmis,ikizler burcunu da tam tersi cok kotuluyolar korkmaya basladim ben ya,aslinda hic sevmem boyle burc olaylarini takipte etmem ama nedense bunda takildim:)))
Siz ne dersiniz?ne kadar bilginiz var bu konuda?
Kizlar bakin bende az takintili degilim demi?:))

Iyi bari kucukse en azindan dedigin gibi biraz sevimlidir:)))evt zaten o kuyruklarini gorunce cok kotu oluyorum((
Zaten etobur diye dikkat et dedim rakun icin. Allah korusun ac olsa saldirabiliyomus,burda da cok var onlardan.
Hayvanlardan korkan bi insan degilim ama bazi hayvanlardan cok tiksiniyorum,fare ve hamambocegi gibi
Zaten burasi sicak oldugu icin bahcemiz hayvanat bahcesi gibi:))))

bu arada epilasyon agda gibi islerinizi gebe iken nasil hallettiniz cilgin anne?:)) ben firsatim olsa gebelikten once TR'de lazere gidecektim ama olmadi firsat...burda da malum, cok pahali...hamile iken agda yapilabiliyor mu? benim aci esigim cok dusuktur...

Valla burda mecbur dedigin gibi kendimiz yapicaz:))
Lazer burda cok pahali,tr de bende gitmek istiyordum ama nasip olmadi malesef,anliycagin is basa dustu gene:)))
Her hamilelikte tuylerde azalma da oluyo, bu da bizler icin avantaj tabi:))
Burda pharmacylerde nets adi yanlis hatirlamiyorsam sir agda var,sekersiz oldugu icin o iyi.
Ben yillardir epilasyon aleti kullaniyorum bacaklar icin ona alistim. Sir agdayida diger kisimlar icin kullaniyorum.

ins carsamba guzel haberlerle gelirsin ablacim.. benimde yarin ultrason randevum var. Nts'ye girermiyim acaba??? persembede dr randevum var.. bakalim bu hafta gitgel isleriyle ugrasirken haftasonu gelir artik..

burc olayida aynen dedigin gibiymis bende duydum... yengecler cok sakin oluyormus.. ama bebis gelecekse hal care yok ablacim. pasa pasa dogurucaz..biz guzel dusunelim.. ablamin eside ikizler burcu ama cok sakin bir enistem var.. Ablam daha deli yani yaninda.. hic belli olmaz.. hayirli vakitte gelsin bebislerimiz..

bu arada bende turkiyeden camsakizi getirdim onunla yapiyorum .. baska kullanamiyorum .. zaten cok azalma oluyor hamileyken fazla ugrasmiyosun..

Son düzenleme:

Evet sorduklarinda Hayat universitesi annelik fakultesinden mezun oldum diyebilirsiniz :)) Tabiki vardir bundada bir hayir, annelik en kutsal sey olsa gerek.. Ama eger yarim kaldiysa okulunuz, yasiniz daha genc tamamlayabilirsiniz.. Allah yardimcimiz olsun artik... Boyle soylemekle de olmuyo gerci bakalim ne gostericek Allah, nasipte ne var... Hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda...

Bundan sonra her hafta bi haber alicaz bakalim hayirlisi,sona yaklastik iyice Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ins.
Ya buyuduklerinde problem yok benim arkadasin da esi ikuzler yuvasina bagli cok sakin biriymis.
Ama asil sorun cocukluktaymis bizim canimizi okucaklar yani:)))yusuf'un yanina hemen 2. bir cocuga sakinlik vericek isim bulmam lazim:))))

Gecen tv'de bi kadin soyluyodu camsakizi kilkoklerini besliyormus sekerli oldugu icin,yanlis yontem diyordu.
Biz kadinlarin derdi hic bitmez:)))

Evet sorduklarinda Hayat universitesi annelik fakultesinden mezun oldum diyebilirsiniz :)) Tabiki vardir bundada bir hayir, annelik en kutsal sey olsa gerek.. Ama eger yarim kaldiysa okulunuz, yasiniz daha genc tamamlayabilirsiniz.. Allah yardimcimiz olsun artik... Boyle soylemekle de olmuyo gerci bakalim ne gostericek Allah, nasipte ne var... Hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda...

Evt gulum ya,aslinda su ana kadar hicbisey icin pisman olmadim.Iyiki erken evlenmisim, iyiki esimle evlenmisim,iyiki erken yasta cocuk sahibi olmusum cok sukur Rabbime,aslaa keske demedim yani:)))
Ama tabiki gene de guzel seyler yapmak icin gec degil,Rabbim saglik versinde hersey oluyo su dunya da.
Cocuklarim benim herseyim onlari guzel yetisyirebilirsem,guzel bir gelecek hazirliyabilirsem benden mutlusu olmaz,bi anne icin bundan guzel bisey olabilir mi zaten.

valla ablacim baska seyler cok denedim, camsakizi gibi olmuyo.. yada ben beceremiyorum nerdeyse 10 yildir kullaniyorum..kilkokunu besliyo mesliyo ama ondan baskasindan bana hayir yok, aliskanlik

ne yapalim ablacim canimiza okuyacaklar o zman.. ama senle aramizda 4-5 gun var. belki seninki 40. haftayi beklerse yengec olma ihtimali yuksek.. ama ben dogururum gibime geliyor..

ablacim birde sakin bi isim ariyorsan, Selim, Salim, Ihsan, Salih baskada var ama gelmiyor aklima,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…