- Konu Sahibi citaknuray
-
Ohhh ne guzel sahil havasi almissiniz,bize burda sahil cok yakin olmamiza ragmen sadece 1 kere gidebildik(gerci denizi cok seven bi insan degilim:)
Iyi eglenceler cnm:))guzel bi tatil olsun ins. Sakin kendini cok yorma ama.
Sende gurbettesin cnm hosgeldin aramiza:))
Valla bizim burdaki saglik sistemi berbat,gerci sigortaya gore degisiyor ama yinede iyi geciriyolar bize:)))
Doktorlar burda da biraz korkak tam tetkikler yapilmadan hicbisey konusmuyolar,tabi sende tedirgin oluyosun niye bisey demiyo bu olucemmi ben diye:)))
Siz kac yildir Ingilteredesiniz?seviyormusun orayi?
Ben nedense avrupa ulkelerini hic sevemiyorum cok soguk ve donuk geliyo bana avrupa:))
ablacim turkiye haberlerini izledim de gordum.. yamyam bi adam birini bayiltmis sonrada yuzunu yemis. tabi bunlarin ikiside evsizmis. polis durdurmak icin yamyami kursunlamis oldurmus..Nuraycim hayirdir biz duymadik ne yamyam'i:))
Canim hosbulduk sagol sevecen ve isten yaklasimindan dolayi
Ben 5 yildir burda yani ingilterede yasiyorum dedigiin gibi kasvetli bir ulke ama bu ulkeninde inan havasi son zamanlarda bayagi degisti artik bizimde gunesli gunlerimiz oluyor ki ingiltere galiba diger avrupa ulkelerine gore daha sevecen ve sicak..seviyorum diyemem ama yasami burda kurduk artikburda esimle tanistim ve sonra evlilik ve sonrasinda da benim velet oldu yasayip gidiyoruz
Ingilterede olan herkes bu ulkeye ayak bastiginda kendinden sigortali sayilir otomatik olarak yani hastane masrafi yokki hele hamile ise ilacta bedeva, dogum ve tedavide bedeva ama anlayan doktor bulmak zor isin tuhaf durumuda bu iste
kizlarrrrrrrrrrr esim simdi aradi .. benim icin isten erken cikmis, mangal yapmaya gidelim diyor. nasil sevindim anlatamam ben kactim hazirlik yapayim..
cok seviyorum ben bu adami yaaaaaa
Selam bende ingilteredeyim nihayetinde gurbetteyiz kizlar zor oluyor memleketten uzakta olmak sizin saglik sisteminiz nasil ben burda 3 mayis ta ilk bebegimi dogurdum valla hersey bedeva ama halan istedigim gibi degil hersey sanki Turk doktorlari daha tecrubeli burdakiler bana acemi geldi sizin oralarda nasil merak ettim valla
Canim hosbulduk sagol sevecen ve isten yaklasimindan dolayi
Ben 5 yildir burda yani ingilterede yasiyorum dedigiin gibi kasvetli bir ulke ama bu ulkeninde inan havasi son zamanlarda bayagi degisti artik bizimde gunesli gunlerimiz oluyor ki ingiltere galiba diger avrupa ulkelerine gore daha sevecen ve sicak..seviyorum diyemem ama yasami burda kurduk artikburda esimle tanistim ve sonra evlilik ve sonrasinda da benim velet oldu yasayip gidiyoruz
Ingilterede olan herkes bu ulkeye ayak bastiginda kendinden sigortali sayilir otomatik olarak yani hastane masrafi yokki hele hamile ise ilacta bedeva, dogum ve tedavide bedeva ama anlayan doktor bulmak zor isin tuhaf durumuda bu iste
ablacim turkiye haberlerini izledim de gordum.. yamyam bi adam birini bayiltmis sonrada yuzunu yemis. tabi bunlarin ikiside evsizmis. polis durdurmak icin yamyami kursunlamis oldurmus..
Canim sen diyince biraz arastirdik,evt Miamideymis ama adam olmemis,bence acliktan saldirmistir ya da problem vardir aralarinda. Burasi yaz kis sicak oldugu icin cok fazla homeless var buralarda bende korkuyorum cocuklarim yanliz disari salmak istemiyorum hic.
kizlarrrrrrrrrrr esim simdi aradi .. benim icin isten erken cikmis, mangal yapmaya gidelim diyor. nasil sevindim anlatamam ben kactim hazirlik yapayim..
cok seviyorum ben bu adami yaaaaaa
Esracim dikkat et cok yorma kendini.. zaten seni bunaltanda sicak olmustur.
bende bugun klimayi actim , soguk soguk ohh utumu yaptim oturarak.. dizimi izledim, koca bi tabak meyvemi yedim, simdide yemege girisicemm..
ayaklarim o kadar siski anlatamam. parmaklarim falan cok aciyor. bir turlu indiremiyorum.. yataktan bile sis ayakla kalkiyorum.. son 1 ay cok zorladi beni.. Rabbim yardimcimiz olsun..
yok, cok sukur ki findik faresi...ya aslinda yuzleri cok seker oluyo ama o kuyruklari yok mu
ben bahceye artik ekmekleri falan atiyordum, kuslar gelip bir gusel yiyorlardi. ekmek kirintilarini mi farketti acaba? daha cok etobur bir hayvana benziyor..
Iyi bari kucukse en azindan dedigin gibi biraz sevimlidir:)))evt zaten o kuyruklarini gorunce cok kotu oluyorum((
Zaten etobur diye dikkat et dedim rakun icin. Allah korusun ac olsa saldirabiliyomus,burda da cok var onlardan.
Hayvanlardan korkan bi insan degilim ama bazi hayvanlardan cok tiksiniyorum,fare ve hamambocegi gibi
Zaten burasi sicak oldugu icin bahcemiz hayvanat bahcesi gibi:))))
bu arada epilasyon agda gibi islerinizi gebe iken nasil hallettiniz cilgin anne?:)) ben firsatim olsa gebelikten once TR'de lazere gidecektim ama olmadi firsat...burda da malum, cok pahali...hamile iken agda yapilabiliyor mu? benim aci esigim cok dusuktur...
Nuraycim bende hic sislik olmadi bu dogumda cok sukur,seninde Allah yardimcin olsun cnm.
Ama cok fenayim yaaa dokuluyorum resmen kemiklerim cok agriyor,bebis sanki hala inmedi carsamba randevularimiz var bakalim ne diycekler.
Ya kizlar ben su ikizler burcu yengec burcu olayina takilmis durumdayim:)))Haziran'in 21'inden sonra dogarsa yengec olucak ve bu burctaki cocuklar cok sakin cok guzel karakterli oluyolarmis,ikizler burcunu da tam tersi cok kotuluyolar korkmaya basladim ben ya,aslinda hic sevmem boyle burc olaylarini takipte etmem ama nedense bunda takildim:)))
Siz ne dersiniz?ne kadar bilginiz var bu konuda?
Kizlar bakin bende az takintili degilim demi?:))
Evt hani hep derler ya ben Hayat Universitesini bitirdim diye oyle iste:))
Ne zmn okula yonelsem hep cocuk manisi cikti vardir bunda da bi hayir diyorum,ama pes etmedim biseyler yapicam ins:)))
Kariyer isin sakasi da dise dokunur biseyler yapmak istiyorum,okumanin yasi yok millet 70-80 yasinda bile mezun olabiliyo:)))
Hic okumamis degilim unv.terk yarim kaldi onun acisi var biraz heralde:)))
ins carsamba guzel haberlerle gelirsin ablacim.. benimde yarin ultrason randevum var. Nts'ye girermiyim acaba??? persembede dr randevum var.. bakalim bu hafta gitgel isleriyle ugrasirken haftasonu gelir artik..
burc olayida aynen dedigin gibiymis bende duydum... yengecler cok sakin oluyormus.. ama bebis gelecekse hal care yok ablacim. pasa pasa dogurucaz..biz guzel dusunelim.. ablamin eside ikizler burcu ama cok sakin bir enistem var.. Ablam daha deli yani yaninda.. hic belli olmaz.. hayirli vakitte gelsin bebislerimiz..
bu arada bende turkiyeden camsakizi getirdim onunla yapiyorum .. baska kullanamiyorum .. zaten cok azalma oluyor hamileyken fazla ugrasmiyosun..
Evt hani hep derler ya ben Hayat Universitesini bitirdim diye oyle iste:))
Ne zmn okula yonelsem hep cocuk manisi cikti vardir bunda da bi hayir diyorum,ama pes etmedim biseyler yapicam ins:)))
Kariyer isin sakasi da dise dokunur biseyler yapmak istiyorum,okumanin yasi yok millet 70-80 yasinda bile mezun olabiliyo:)))
Hic okumamis degilim unv.terk yarim kaldi onun acisi var biraz heralde:)))
Evet sorduklarinda Hayat universitesi annelik fakultesinden mezun oldum diyebilirsiniz :)) Tabiki vardir bundada bir hayir, annelik en kutsal sey olsa gerek.. Ama eger yarim kaldiysa okulunuz, yasiniz daha genc tamamlayabilirsiniz.. Allah yardimcimiz olsun artik... Boyle soylemekle de olmuyo gerci bakalim ne gostericek Allah, nasipte ne var... Hayirlisi olsun insallah hepimizin hakkinda...
Bundan sonra her hafta bi haber alicaz bakalim hayirlisi,sona yaklastik iyice Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ins.
Ya buyuduklerinde problem yok benim arkadasin da esi ikuzler yuvasina bagli cok sakin biriymis.
Ama asil sorun cocukluktaymis bizim canimizi okucaklar yani:)))yusuf'un yanina hemen 2. bir cocuga sakinlik vericek isim bulmam lazim:))))
Gecen tv'de bi kadin soyluyodu camsakizi kilkoklerini besliyormus sekerli oldugu icin,yanlis yontem diyordu.
Biz kadinlarin derdi hic bitmez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?