- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.161
Kizlar selam,
Benim gerizekali klinigim ( hispanic ler isletince boyle oluo tabi ), bana randevumu vermisti bugune, yeni sistem yerlesimi yapiolar klinikte ve ben bugun bi gittim dioki dr run yok bugun.. arayip onden haber de vermediler..
ben cok sinirlendim cok gerildim.. zaten psikolojik olarak zayifim vesveseliyim biliosunuz sebeplerimi.. o kadar agladimki anlatamam.. bulundugum yerde sadece ultrasound merkezi var.. esim randevu aldi ama 8:45 pmaksam 6 dan sonra acik neyse anlamadim.. gender package aldk ama asil maksat yavrumu gorebilmek.. insaallah iyidir..
sizce iyi yapmismiyim ?? anneme anlattim kizdi banaaceleci mi davraniyorum siz olsaniz aynisini yaparmiydiniz,. insaallah melegim iyidir.. gelince yazarim insaallah.. dr cumaya alindi.
Simdi sana ne desek icinde ki huzursuzluk ,vesvese gecmeyecek. Kendimden biliyorum.Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap.Git gor kizini.Icin rahatlasin.Kendinide uzme ,bebiside.
Simdi sana ne desek icinde ki huzursuzluk ,vesvese gecmeyecek. Kendimden biliyorum.Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap.Git gor kizini.Icin rahatlasin.Kendinide uzme ,bebiside.
Bu arada kizini demisim Allah mi soyletti ne ? :)))))))))
Kizlar selam,
Benim gerizekali klinigim ( hispanic ler isletince boyle oluo tabi ), bana randevumu vermisti bugune, yeni sistem yerlesimi yapiolar klinikte ve ben bugun bi gittim dioki dr run yok bugun.. arayip onden haber de vermediler..
ben cok sinirlendim cok gerildim.. zaten psikolojik olarak zayifim vesveseliyim biliosunuz sebeplerimi.. o kadar agladimki anlatamam.. bulundugum yerde sadece ultrasound merkezi var.. esim randevu aldi ama 8:45 pmaksam 6 dan sonra acik neyse anlamadim.. gender package aldk ama asil maksat yavrumu gorebilmek.. insaallah iyidir..
sizce iyi yapmismiyim ?? anneme anlattim kizdi banaaceleci mi davraniyorum siz olsaniz aynisini yaparmiydiniz,. insaallah melegim iyidir.. gelince yazarim insaallah.. dr cumaya alindi.
Melegimi face de gordum. Kizlaaar mahir bebise iyice bakin hiik demis anasinin burnundan dusmus :)))Nasil benzettin bu kadar kendine :)) formulu varsa bize de soyle :))
Siz daha saklanin kizlar :))) banane yaa ben hepinizi gormek istiyom :)
Sen olsan ne yapardin peki ??
yahu sen kizini demissin, diger topikteki arkadas da fistigini demis..:) Allah mi soyletiyor nedir
bu arada saol esra yaaa
Yaaa, ama benim facebook'um yok, girmek de istemiyorum. Siz simdi bu muhabbeti facebook'a tasiyip beni yalniz birakmayin burada ha! Ben saklanmiyorum, email veya google plus ile paylasirim resim. picasa'ya koyup ozel mesajla yollayayim private link bari, ama tatil donusu ancak firsat olur :))
Ben ortaokuldayken orerdim bir suru bir seyler ama simdi ugrasamiyorum. Dusunuyorum yun gerekse nereden alirim diye, ya joann's ya michael's. Herhalde joann's daha bir bicki/dikis/orgu agirlikli, oyle geliyor. Yakinlarda yok mu bu dukkanlardan?
Ben joann's den tul alip kendime duvak yapmistim. O oylece duruyor, donunce bakacagim eger eni boyu yeterliyse ondan park yatagin uzerine zibinlik yapacagim. Uzerine nazar boncuklari dikerek falan guzel olur herhalde. Benim ev hanimi modum da bu kadarla kalir, gerisi gelmez.
Iki gun sonraya mi randevu verdiler yani? Cok kotu degilmis. Sen tabii yasadiklarindan dolayi endiselisin, hormonlar da duygusallastiriyor iyice, icin rahatlayacaksa git gor. Bu konuda tek soyleyecegim su: Ultrason merkezi dedigin nasil bir yer? Tibbi ultrason/goruntuleme mi? Sunun icin soruyorum: tibbi olmayan ultrasoncular var, mall'larda falan goruyorum. Gelin bebeginizin cinsiyetini soyleyelim falan diyorlar. Benim arkadaslar gitmisler hatta oyle bir yere. Neyse, ben bunlarin tavsiye edilmedigini okudum benim hamilelik kitaplarindan birinde. Ultrasonun siddetini ayarlayamayip abartabiliyorlarmis bebege zarar verebiliyormus. Ultrason dogru kullanildiginda zararsiz ama yanlis kullanildiginda sorun olabiliyormus. Bir tek ona dikkat et, gerisini sen bilirsin.
Ben de aliyim diyodum deal vb gorunce, ama bezlerin de sizei varmis. Yani bebegin gelisiminin nasil olucagini bilmiyoruz, kilo alimi ve buyume hizi gibi. Kucuk olursa ziyan yani. O bakimdan bence bez stokuna gerek yok.Kizlar butun anneler bana bez stogu yap simdiden al diyorlar.Siz ne yapacaksiniz?
Eki Görüntüle 513675 Eki Görüntüle 513697 Eki Görüntüle 513694 Eki Görüntüle 513689 Eki Görüntüle 513685 Eki Görüntüle 513683 Eki Görüntüle 513681 Eki Görüntüle 513679 Eki Görüntüle 513677 Eki Görüntüle 513671 Eki Görüntüle 513672 Eki Görüntüle 513700
Kizlar slm,
aldigim cicileri ekliyorum :)
hem ucuz hem de kaliteli seyler almaya calisiyorum.
Bir de Turkiyede cok pahali olan markalari almaya calisiyorum.
genelde buyuk yas aliyorum, bebis kiyafetlerini nasil olsa alirim diye dusunuyorum:)
Daha once de soyledigim gibi biz gelecek yil Tr ye donucez, buyuyunce krese vc giderken giyecegi kiyafetleri guzel olsun :)
Optum
Eski kıyafetlerimi giyiyorum:)) ama ne halde bakın bakalım benim göbişimeee
Eva nın cicileri çok hoş guzelde şöyle buyutulmus olsaydı da daha görebilseydik keşkem ..su hırkayı görür gibi oldum sanki:))onunde işleme mi var cnm..gule gule giyinsin EvacıkEvA 'nın cicilerinden bazılarışu sleep bag lerden aldım, ayrıca babası hırka bulmuş çok beğendi aldı ama büyük 1yaş:))
Melegimi face de gordum. Kizlaaar mahir bebise iyice bakin hiik demis anasinin burnundan dusmus :)))Nasil benzettin bu kadar kendine :)) formulu varsa bize de soyle :))
Siz daha saklanin kizlar :))) banane yaa ben hepinizi gormek istiyom :)
Yaaa, ama benim facebook'um yok, girmek de istemiyorum. Siz simdi bu muhabbeti facebook'a tasiyip beni yalniz birakmayin burada ha! Ben saklanmiyorum, email veya google plus ile paylasirim resim. picasa'ya koyup ozel mesajla yollayayim private link bari, ama tatil donusu ancak firsat olur :))
Kizlar butun anneler bana bez stogu yap simdiden al diyorlar.Siz ne yapacaksiniz?
Ilk pozda gozukmuyor bile gobek yav :) Digerlerini koymasan gobek nerede diyecegiz. Tam kiz gobegi iste, yayvan yayvan :)
Ben de hala koyacagim gobek ama fotograflar makinede hala. Aklimda, koyacagim.
Oy masallah ne guzel gobus :) Hic kilo almamissin.Tartida artisin sebebi diger etkenler.Fistik gibisin masallah.
Esintos ve marlin gule gule kullansin bebisleriniz aldiklarinizi, hepsi harika.
Marlin biz seninle ayni haftadayiz ama masallah seninki hala formunda. Ve fazla kilo yok cok iyi. Benim gobus kocaman oldu, 2 haftadr bir anda buyudu.
Sirt agrilarim basladi cok fena, dun malle gttim dolasamadm agridan. Gitgide zorlasicak galiba.
Kizlar butun anneler bana bez stogu yap simdiden al diyorlar.Siz ne yapacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?