Amerika'da Hamilelik

Simdi sana ne desek icinde ki huzursuzluk ,vesvese gecmeyecek. Kendimden biliyorum.Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap.Git gor kizini.Icin rahatlasin.Kendinide uzme ,bebiside.

Simdi sana ne desek icinde ki huzursuzluk ,vesvese gecmeyecek. Kendimden biliyorum.Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap.Git gor kizini.Icin rahatlasin.Kendinide uzme ,bebiside.

Sen olsan ne yapardin peki ??

yahu sen kizini demissin, diger topikteki arkadas da fistigini demis..:) Allah mi soyletiyor nedir

bu arada saol esra yaaa

Melegimi face de gordum. Kizlaaar mahir bebise iyice bakin hiik demis anasinin burnundan dusmus :)))Nasil benzettin bu kadar kendine :)) formulu varsa bize de soyle :))
Siz daha saklanin kizlar :))) banane yaa ben hepinizi gormek istiyom :)

Iki gun sonraya mi randevu verdiler yani? Cok kotu degilmis. Sen tabii yasadiklarindan dolayi endiselisin, hormonlar da duygusallastiriyor iyice, icin rahatlayacaksa git gor. Bu konuda tek soyleyecegim su: Ultrason merkezi dedigin nasil bir yer? Tibbi ultrason/goruntuleme mi? Sunun icin soruyorum: tibbi olmayan ultrasoncular var, mall'larda falan goruyorum. Gelin bebeginizin cinsiyetini soyleyelim falan diyorlar. Benim arkadaslar gitmisler hatta oyle bir yere. Neyse, ben bunlarin tavsiye edilmedigini okudum benim hamilelik kitaplarindan birinde. Ultrasonun siddetini ayarlayamayip abartabiliyorlarmis bebege zarar verebiliyormus. Ultrason dogru kullanildiginda zararsiz ama yanlis kullanildiginda sorun olabiliyormus. Bir tek ona dikkat et, gerisini sen bilirsin.

Melegimi face de gordum. Kizlaaar mahir bebise iyice bakin hiik demis anasinin burnundan dusmus :)))Nasil benzettin bu kadar kendine :)) formulu varsa bize de soyle :))

Yaaa, ama benim facebook'um yok, girmek de istemiyorum. Siz simdi bu muhabbeti facebook'a tasiyip beni yalniz birakmayin burada ha! Ben saklanmiyorum, email veya google plus ile paylasirim resim. picasa'ya koyup ozel mesajla yollayayim private link bari, ama tatil donusu ancak firsat olur :))

Yaa filan yok ac bir facebook sen de gel aramiza :))) Ozelden bebislerin fotolarini paylasiriz. Acikcasi (Allah o gunleri gostersin )ben buraya bebis fotosu koymak istemiyorum. Orada goruruz bebisleri de :)

Yeni gordum bu yazdigini.Yok o magazalardan yakinda koko. Bugun anneanneyle konustuk.Megerse kislik yun siparisleri filan verilmis :) Orecekmis hepsini. Renk sordu. Ben de pastel renkler olsun nasil model istersen oyle yap dedim.

canim boyle mallerde seyyar bir yer degill.. is yerlerinin oldugu plaza da ofisleri var.. internet sayfasina bakilirsa duzgun biryer..

cumaya reschedule etti evet..

bakalim ya hayirlisi artik.. bugun cok psikolojim bozuldu ondan boyle oldu.. benim dr um burdaki bazi arkadaslarin dr u gibi degil.. almiyor ultrasona.. ya almasin o da benim icin onemli degil..en onemlisi bebegimin iyi oldugunu bilmem ama bugunn hormonlarim costu mu nedir.. cok psikolojik oalrak kotu oldum..

hayirlisi

Ztarcim ben olsam ben de giderdim icim rahat etmiyorsa. Biz zaten pipirikliler grubu :) benim de dun geceden beri yine tik yok uykucudan :) yarin randevum var rahatlarim ins.
Aynen esra ayakta olunca da ilginc ilginc agrilar.
Benim de faceim yok ya, sene olmus 2012:)

Kizlar butun anneler bana bez stogu yap simdiden al diyorlar.Siz ne yapacaksiniz?
Ben de aliyim diyodum deal vb gorunce, ama bezlerin de sizei varmis. Yani bebegin gelisiminin nasil olucagini bilmiyoruz, kilo alimi ve buyume hizi gibi. Kucuk olursa ziyan yani. O bakimdan bence bez stokuna gerek yok.

Gule gule guzel gunlerde giyinsin kızcen cnm hepsi çok klas hem markalı olanları şimdiden ordan alman iyi olmus Tr de pahalı oluyor cunku ..gerçi ben biraz Tr ye goz attım kıyafetlere ve hiç umdugum gibi değil bana sanki ingiltereden pahalı geldii ve fazla birşsey almamaya karar verdim senin gibi yurtdısından takılmaya devam edicez .))

Eski kıyafetlerimi giyiyorum:)) ama ne halde bakın bakalım benim göbişimeee

Maşallah fitsin Marlimcim bu ne sportmenlik ayrıca sadece karnın buyuyor burdan çok net anlaşılıyor cnm..yakışmıs sana maşallah cıtı pıtı olman guzel hem çalışan bir bayansın zor olurdu senin için cnm ayakta durman zorlaşırdı herşeyde bir hayır var işte mevlam yardım ediyor cnm gördüğün gibi :))

EvA 'nın cicilerinden bazıları şu sleep bag lerden aldım, ayrıca babası hırka bulmuş çok beğendi aldı ama büyük 1yaş:))
Eva nın cicileri çok hoş guzelde şöyle buyutulmus olsaydı da daha görebilseydik keşkem ..su hırkayı görür gibi oldum sanki:))onunde işleme mi var cnm..gule gule giyinsin Evacık

Evt cnm oğlum anasının tıpkısı ehuehuehu ayıptır söylemesi belki ama hamileliğimde hep aynaya baktım acaba işe mi yaradı bu metod:))

Ayy cnm bizde facebook var ama yinede geliyoruz buraya merak etme bırakmayız seni yalnız buralarda ama facebook edinmende hiç fena olmazdı :))

Kizlar butun anneler bana bez stogu yap simdiden al diyorlar.Siz ne yapacaksiniz?

Cnm bezlerin zaten kilo aralıkları epey var mesela size ilk newborn 3-6 kg size iki 4-9 kg gibi değişiyor alman iyi olur zaten bebek hemen çok kılo almıyor eger indireme giren varsa stok edebilirsin yalnız bazı bezler kullanılmadan iyi olup olmadıgı anlaşılmıyor birde o dezavandaşı var işte(
Gunde en az 5-6 bez değistiyorsun normal bir bebekte eger yiyen bir bebek olursa 8-9 olabiliyor kullanım şekli gunluk böyle seyir ediyor cnm

Ilk pozda gozukmuyor bile gobek yav :) Digerlerini koymasan gobek nerede diyecegiz. Tam kiz gobegi iste, yayvan yayvan :)

Ben de hala koyacagim gobek ama fotograflar makinede hala. Aklimda, koyacagim.

Yayıyoz göbişlerimizi işte:)) Silgi koymuyorki görelim erkek göbişi

Oy masallah ne guzel gobus :) Hic kilo almamissin.Tartida artisin sebebi diger etkenler.Fistik gibisin masallah.

Teşekkürler canım,senin kadar olmasak da idare ederiz Esracım:))

Teşekkür ederiz silgicim, göbekler büyüdükçe nereye sığdırcaz bilemiyorum:)) en zoru da yatakta dönmek, yayılarak uyumayı da özledim yahu ama bebişlere değer:)

Meleğim, Mahirin teni saçı gözü herşeyi sen:)) anasının oğlu tam maşallah. Ben sipariş gibi ikimizin de güzel yerlerini alsın istiyorum:))) göz şekli bana rengi babana, yok saçın rengi şuna, orası buna:)) sonunda amannn be kızım sağlıklı ol da biz seni her halinle severiz diyorum

Silgi senin randevuların sıklaştı mı? benim daha 2 hafta var, senle genelde aynı haftalarda giderdik.Şeker yüklemesi yapacaklar sanırım. Hadi bakalım güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

Benim arkadaslardan duydugum bez stoğu yapma oldu. Size/boy sorununun ötesinde değişik markalar denemek gerekebiliyormus bebeklerin en rahat ettikleri bezi bulana kadar biraz denemek gerekebilir. Bazıları bazı bebelerde fazla pisik yapıyormuş, başka markaya geçince rahatliyormus.

Huggies, pampers benim bildigim markalar. Bir de arkadaslar cevre dostu seventh generation kullanıyorlar, memnunlar bayağı. Siz ne kullanmayı düşünüyorsunuz/ kullanıyorsunuz? Costco da koca bir kutu alıyor bazıları galiba ucuza geliyor öyle.

Bu model değil ama bunun gibi aletler için okuduğum şey uzman olmayan için kullanımının şüpheli olduguydu. Kalp artışlarını bulamayıp paniğe kapılanlar falan oluyormuş, ya da kendi kalp atışını güzel güzel bebeğinki diye dinleyenler. Artik bebisin hareketlerini hissettiğim için ihtiyac duymuyorum buna ben şahsen, ilk haftalarda daha faydalı olurdu sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…