Amerika'da Hamilelik

valla biz iyiyiz sabah kalkip kahvalti edip tekrar uyuduk. uyuya uyuya hamilelik gecirdim. bu bebegin normalde kilolu olmasi lazim bukadar dinlenmeye kac kilo dogcak cok merak ediyorum.yeri daraldi evet bakalim tatli yiyip onla konusup duruyorum. hic hereketsiz degil azaldi aklim beynim hep onda ajan gibi takipteyiim :)))
resimler icin tekrar deniycem bakalim koyabilcekmiyim 9 aylik berfin gobegi gorun :)))

Kizlar slm,
aldigim cicileri ekliyorum :)
hem ucuz hem de kaliteli seyler almaya calisiyorum.
Bir de Turkiyede cok pahali olan markalari almaya calisiyorum.
genelde buyuk yas aliyorum, bebis kiyafetlerini nasil olsa alirim diye dusunuyorum:)
Daha once de soyledigim gibi biz gelecek yil Tr ye donucez, buyuyunce krese vc giderken giyecegi kiyafetleri guzel olsun :)
Optum

Buarada fiyatlar uzerinde yazan fiyatlar degil :) Sakin oyle anlasilmasin kizlar :)
O fiyatlar eski fiyatlar, ben cok cok ucuza aldim bunlari :))
Bir de bebek kiyafgetleri aldim ama ilk uc ay icin kiyafetlker hep tulum zibin, sapka, onluk vs :) Klasik yani diye eklemedim :))

Yerim ben bu ciciş kıyafetleri, sağlıkla giysin kuzun:)) ismi neydi kuzunun? ben jean pantolunu sevdim, üzerine bir tşört altına spor ohh:)) sporcu kız:) şortlarda çok güzel.Türkiyeye döneceğiniz için ileri yaş alman gayet mantıklı bence de:

Hadi Koko beraber soyleyeslim 'o hooooooo biz kaclardayiz hatun 60 diyor " :)))
Sayet hala kiyafetlerinin cogunu giyebiliyorsan korkma sen kilo almadin daha.Ben de oyle olmustu.Kilo tartida artiyor ama cogu kiyafetlerimi giyebiliyorum.Bu ay aldigimi hissetmeye basladim.Hafiften bir gidik yaptim.Zaten yuzum hep tostoparlakti yanaklarimda tombiktir :) Daha bir sistiler.Kollarim almadi ama bacaklar aldi.
Dedigin gibi hayirlisiyla doguralim firsat bulup girersek :) nasil kilo veriyoruz bebisler nasil diye konusruz :)

Ismine daha karar veremedik Marlincim :)
Ben cok isim buluyorum da esime begendiremiyorum:)
IPek olsun cok istedim biara, ingilizce o aypek okunur diye musade etmedi :))
KIz cocugu olan diger arkadaslar ne koyuyor diye bakiyorum burdan, Lara var, Eva var burda dimi?
Bkalim biz ne koyucaz, ben de merak ediyorum :)

bir an once gelsin su kiz hem sen rahatla hem de biz :))) Koko teyzenin sozunu dinle Berfin, tez gel :)

Ben turkiye'ye geldigimden beri oyle amerika'daki gibi her sabah tartilmaktan vazgectim. En son gecenlerde bir tartildim (ama gun icinde) 70kusuru gorunce kactim, bir daha tartinin muhitine ugramadim. Ben kilo alinca normalde bacaklar siser ama bu sefer bacaklardan cok kollarimda sisme hissediyorum. Valla vucuduma gittikce yabancilasiyorum :)) Ocaktan sonra hep beraber veririz emzire emzire napalim...

Eski kıyafetlerimi giyiyorum:)) ama ne halde bakın bakalım benim göbişimeee

Eklentiler

• $mrlnn (800x203).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
EvA 'nın cicilerinden bazıları şu sleep bag lerden aldım, ayrıca babası hırka bulmuş çok beğendi aldı ama büyük 1yaş:))

Eklentiler

• $eva-1 (800x202).webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 32

Gule gule saglikla giysin bebisin insallah.Hepsi birbirinden guzel.Madem tr.ye doneceksiniz Ipek koysaydin ismini.Nasil olsa burada kalmayacaksiniz.

Esintos ve marlin gule gule kullansin bebisleriniz aldiklarinizi, hepsi harika.
Marlin biz seninle ayni haftadayiz ama masallah seninki hala formunda. Ve fazla kilo yok cok iyi. Benim gobus kocaman oldu, 2 haftadr bir anda buyudu.
Sirt agrilarim basladi cok fena, dun malle gttim dolasamadm agridan. Gitgide zorlasicak galiba.

Patronumun (kizi gecen sene dogum yapmisti) bugun Lara ya muzikli baby swing,baby play mat bir de sallanmayan icine oturtup evin icinde heryere tasinan bebis koltugundan getirmis.Hepside pek bir yeni gozukuyor.Eve gidince incelerim :)
Iyi oldu baby swing almak istiyorum tam zamaninda geldi.

Kizlar selam,

Benim gerizekali klinigim ( hispanic ler isletince boyle oluo tabi ), bana randevumu vermisti bugune, yeni sistem yerlesimi yapiolar klinikte ve ben bugun bi gittim dioki dr run yok bugun.. arayip onden haber de vermediler..

ben cok sinirlendim cok gerildim.. zaten psikolojik olarak zayifim vesveseliyim biliosunuz sebeplerimi.. o kadar agladimki anlatamam.. bulundugum yerde sadece ultrasound merkezi var.. esim randevu aldi ama 8:45 pm aksam 6 dan sonra acik neyse anlamadim.. gender package aldk ama asil maksat yavrumu gorebilmek.. insaallah iyidir..

sizce iyi yapmismiyim ?? anneme anlattim kizdi bana aceleci mi davraniyorum siz olsaniz aynisini yaparmiydiniz,. insaallah melegim iyidir.. gelince yazarim insaallah.. dr cumaya alindi.

Malesef zorlasacak Silgi cim.Geceleri cok zorlaniyorum ben.Eskiden uzun yuruyusler yapardim simdi 40 dak.yurudugumde, biraz fazla ayakta kaldigimda sirtim,kasigim,alt tarafim her bir yerim agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…