- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.141
Herkese güzel bir gün dilerim...
Öncelikle Canancım, bugün Berfin ve sen nasılsın? Kuzumuzun yeri daraldı artık hareket edemiyor demekay çok az kaldı..Allahım inşallah sağlıkla gelsin minik..
Bizim bebeklerin yeri geniş o yüzden daha rahatız fıldır fıldırlar:) Bizimki artık meksika dalgası yapıyor bizde oleyyy eşliğinde gün geçiriyoruz. Göbeğim dalgalanıyor, şekilden şekile giriyor,çok eğlenceliymiş:)) dün bir ara göbek deliğim dışarı fırlayacak zannettim! Eşime ayy bu çıkacak resmen yaa dedim, buarada göbek deliği de delik formatında değil bende artık yakında dışarı fırlar heralde:))
Ztarcım bugün randevun var, güzel haberlerle gelirsin inşallah.Belki cinsiyetini de öğrenirsin:)) çok heyecanlı...
Koko ve Melek daha buluşmanız değil mi:) muhteşem kumpir fotoğrafları bekliyoruz!
Silgi, bir oğluşumuz var onunda göbek fotosunu göremeyecek miyizAyrıca Ztar sen de koy doktor cinsiyeti demezse burdan kesin sonuçlar çıkıyor:)) Canancım sen de berfinin cicileri ve son göbekli halini koysana:) ben son ayı çok merak ediyorum
Herkesten bekliyorum...Ben de eşime söyleyeyim çeksin:)) Bugün itibariyle 60 kilo oldum, hayatımda ilk defa 60 kilo oldumdaha neleri göreceksiniz diyorsunuz biliyorum:)) Koko diyecek ben kaçlardayım sen neden bahsediyorsun diyecek:) ama benim gibi minyon birine bu kadarı bile yetiyor:))) Umarım kızım boylu poslu olurda 3-5 kilo aldığında dert etmez Doğumdan sonra da yavaş yavaş kaybedeceğimiz kilolarımızından konuşuruz artık:))
Eki Görüntüle 513675 Eki Görüntüle 513697 Eki Görüntüle 513694 Eki Görüntüle 513689 Eki Görüntüle 513685 Eki Görüntüle 513683 Eki Görüntüle 513681 Eki Görüntüle 513679 Eki Görüntüle 513677 Eki Görüntüle 513671 Eki Görüntüle 513672 Eki Görüntüle 513700
Kizlar slm,
aldigim cicileri ekliyorum :)
hem ucuz hem de kaliteli seyler almaya calisiyorum.
Bir de Turkiyede cok pahali olan markalari almaya calisiyorum.
genelde buyuk yas aliyorum, bebis kiyafetlerini nasil olsa alirim diye dusunuyorum:)
Daha once de soyledigim gibi biz gelecek yil Tr ye donucez, buyuyunce krese vc giderken giyecegi kiyafetleri guzel olsun :)
Optum
Eki Görüntüle 513675 Eki Görüntüle 513697 Eki Görüntüle 513694 Eki Görüntüle 513689 Eki Görüntüle 513685 Eki Görüntüle 513683 Eki Görüntüle 513681 Eki Görüntüle 513679 Eki Görüntüle 513677 Eki Görüntüle 513671 Eki Görüntüle 513672 Eki Görüntüle 513700
Kizlar slm,
genelde buyuk yas aliyorum, bebis kiyafetlerini nasil olsa alirim diye dusunuyorum:)
Daha once de soyledigim gibi biz gelecek yil Tr ye donucez, buyuyunce krese vc giderken giyecegi kiyafetleri guzel olsun :)
Optum
Herkese güzel bir gün dilerim...
Öncelikle Canancım, bugün Berfin ve sen nasılsın? Kuzumuzun yeri daraldı artık hareket edemiyor demekay çok az kaldı..Allahım inşallah sağlıkla gelsin minik..
Bizim bebeklerin yeri geniş o yüzden daha rahatız fıldır fıldırlar:) Bizimki artık meksika dalgası yapıyor bizde oleyyy eşliğinde gün geçiriyoruz. Göbeğim dalgalanıyor, şekilden şekile giriyor,çok eğlenceliymiş:)) dün bir ara göbek deliğim dışarı fırlayacak zannettim! Eşime ayy bu çıkacak resmen yaa dedim, buarada göbek deliği de delik formatında değil bende artık yakında dışarı fırlar heralde:))
Ztarcım bugün randevun var, güzel haberlerle gelirsin inşallah.Belki cinsiyetini de öğrenirsin:)) çok heyecanlı...
Koko ve Melek daha buluşmanız değil mi:) muhteşem kumpir fotoğrafları bekliyoruz!
Silgi, bir oğluşumuz var onunda göbek fotosunu göremeyecek miyizAyrıca Ztar sen de koy doktor cinsiyeti demezse burdan kesin sonuçlar çıkıyor:)) Canancım sen de berfinin cicileri ve son göbekli halini koysana:) ben son ayı çok merak ediyorum
Herkesten bekliyorum...Ben de eşime söyleyeyim çeksin:)) Bugün itibariyle 60 kilo oldum, hayatımda ilk defa 60 kilo oldumdaha neleri göreceksiniz diyorsunuz biliyorum:)) Koko diyecek ben kaçlardayım sen neden bahsediyorsun diyecek:) ama benim gibi minyon birine bu kadarı bile yetiyor:))) Umarım kızım boylu poslu olurda 3-5 kilo aldığında dert etmez Doğumdan sonra da yavaş yavaş kaybedeceğimiz kilolarımızından konuşuruz artık:))
Yerim ben bu ciciş kıyafetleri, sağlıkla giysin kuzun:)) ismi neydi kuzunun? ben jean pantolunu sevdim, üzerine bir tşört altına spor ohh:)) sporcu kız:) şortlarda çok güzel.Türkiyeye döneceğiniz için ileri yaş alman gayet mantıklı bence de:
melekcim hic hareketsiz degil sadece azalma var.
zaman azalinca insan daha bi tedirgin oluyor. simdi burda saat oglen 12 daha bisey yok. sutlac yedim bekliyorum. yani sifir hareketsiz degil kendini gosteriyor ama eskisi gibi degil.dikkatim onda aklim cikiyor zaten.
Hadi Koko beraber soyleyeslim 'o hooooooo biz kaclardayiz hatun 60 diyor " :)))
Sayet hala kiyafetlerinin cogunu giyebiliyorsan korkma sen kilo almadin daha.Ben de oyle olmustu.Kilo tartida artiyor ama cogu kiyafetlerimi giyebiliyorum.Bu ay aldigimi hissetmeye basladim.Hafiften bir gidik yaptim.Zaten yuzum hep tostoparlakti yanaklarimda tombiktir :) Daha bir sistiler.Kollarim almadi ama bacaklar aldi.
Dedigin gibi hayirlisiyla doguralim firsat bulup girersek :) nasil kilo veriyoruz bebisler nasil diye konusruz :)
Eski kıyafetlerimi giyiyorum:)) ama ne halde bakın bakalım benim göbişimeee
Eski kıyafetlerimi giyiyorum:)) ama ne halde bakın bakalım benim göbişimeee
EvA 'nın cicilerinden bazılarışu sleep bag lerden aldım, ayrıca babası hırka bulmuş çok beğendi aldı ama büyük 1yaş:))
Kizlar slm,
Optum
Esintos ve marlin gule gule kullansin bebisleriniz aldiklarinizi, hepsi harika.
Marlin biz seninle ayni haftadayiz ama masallah seninki hala formunda. Ve fazla kilo yok cok iyi. Benim gobus kocaman oldu, 2 haftadr bir anda buyudu.
Sirt agrilarim basladi cok fena, dun malle gttim dolasamadm agridan. Gitgide zorlasicak galiba.
Gule gule saglikla giysin bebisin insallah.Hepsi birbirinden guzel.Madem tr.ye doneceksiniz Ipek koysaydin ismini.Nasil olsa burada kalmayacaksiniz.
heeeeeeyyy
gobuslerinizin tadini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?