Amerika'da Hamilelik

ins oyledir rahat olsunda. son 2 gundur hareketleri azaldi. aklim cikiyor. turlu turlu seneryolar geliyor aklima Allah korusun.

gozumun onunde olsa.

Canan dun tr.den gelen arkadasin oglu var.Gerci kocaman olmus.Cok erken evlenmis cocuk sahibi olmus her neyse bana son haftalar hareketleri azalir yeri daraldigi icin korkma oldumu dedi.Hatta esimde ohh iyi ki soyledin yerdi basimin etini dedi :)

Korkma Berfin cik buyudu masallah yeri daraldi ondan azaldi hareketleri.

Melegim sana face den gonderdim arkadaslik istegini Ingiltere ye donunce kabul edersin :) Senin yolladigin adresten giremedim.Ismini face yazip aradim aman da ne goreyim daha ilk sirada mavis,yakisikli Mahir cik :)

Valla dimi bizim boncugun resmi duvar kagıdımız :)) ya aslında facebookda çok resim var kabul eder etmez bakarsınız hatta anası ile arkadaşlarımla boy boy resimler .)) girmene sevimdim ben burdan deniyorum ara ara girer girmez add edicem sizleri .)

biliyorum canim. ben okumustum ama iste yinede kaliyor aklim. korkuyor insan.

ins oyledir rahat olsunda. son 2 gundur hareketleri azaldi. aklim cikiyor. turlu turlu seneryolar geliyor aklima Allah korusun.

gozumun onunde olsa.

Canan biseyi yoktur ins. Doktora gitsen kalp sesini dinletsinler, baksinlar icin rahat eder . Son aylar cok kontrol etmek gerekirmis hareketlerini zaten biliyosundur. Son haftalar cok ilginctir, bebek baya buyuk oluyo cunku. Ben simdiden agirlik hissediyorum karnimda, egilirken zorlaniyorum artik.
Esra evet uygun orada, o krem tuluma ben de bayildim :) bir de pembe elbise gordum. Ben de melegim gibi kiz giysilerine bakiyorum, erkeklere haksizlik ama :) Wallmarta bakiyim car seat vb icin. Sen ciddi ciddi oruyosun demek :))

Ciddi ciddi orerim ben :))) Dur baslarsam insallah bitince fotosunu yuklerim. Isin kotu tarafi burada yuncu bulmak zor.1 tane biliyorum o da baska bir town da birazda uzak.Oraya gidersem bu hafta sonu alicam.Zaten 1 tane 100gr.yun yeter bir hirka icin.
Bebe yunleride ayri oluyor tuysuz agizlarina kacmasin diye. Insallah bulurum.

kendimi kontrol etmeye calisiorum. sadece azalma var. inanirmisiniz konusunca azcik kimildiyor yeri daraldi artik tabi.aksam yemekten sonra bakcam bide. bugun daha bi durgun ama bisi yoktur.

amin amin insaallah...

sorma zaman hizli geciyor gercektende.. yarin randevum var bakalim ne dicek dr.. ben cok pimpirikliyim yalniz nasil gecicek bu huyum bilmiyorum.. yarin insaallah guzel haberlerle donerim

Ben ortaokuldayken orerdim bir suru bir seyler ama simdi ugrasamiyorum. Dusunuyorum yun gerekse nereden alirim diye, ya joann's ya michael's. Herhalde joann's daha bir bicki/dikis/orgu agirlikli, oyle geliyor. Yakinlarda yok mu bu dukkanlardan?

Ben joann's den tul alip kendime duvak yapmistim. O oylece duruyor, donunce bakacagim eger eni boyu yeterliyse ondan park yatagin uzerine zibinlik yapacagim. Uzerine nazar boncuklari dikerek falan guzel olur herhalde. Benim ev hanimi modum da bu kadarla kalir, gerisi gelmez.

kendimi kontrol etmeye calisiorum. sadece azalma var. inanirmisiniz konusunca azcik kimildiyor yeri daraldi artik tabi.aksam yemekten sonra bakcam bide. bugun daha bi durgun ama bisi yoktur.

oy yazik ona yeri daralmis. dogunca sıkı sıkı sarilirsin annesi sen ona, eski gunlerine doner dar alanda kisa paslasmalar zamanlarina :)
bence senin hamileligin son gunlerini yasiyor, 40 dedin mi dogar Berfin hanfendi, bekletmez seni.

kizlar size bisey sormam lazim..

tr de hamilelere duphalac surup veriliyormus yumusak diski icin.. ben burda doktoruma dert anlatamiyorum.. bende anal fussir var bu yuzden hic kabiz olmamam ve yumusak diskida bulunmam gerek..

bu surubu tr den annemler alsa ne sekilde yollayabilirler bana.. bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?

FeDEx yada Ups ile yollayabilir.Ben buradan tr ye. Ilac yollamistim.

FeDEx yada Ups ile yollayabilir.Ben buradan tr ye. Ilac yollamistim.

saol canim ya diger topikten hamile arkadaslar ilacin ayrintisini yazsinlar. gerci kuzenim eczaci o da bilir ama.. ben surup diye tedirgin oldum esra bi sprun olmaz ins kargoda

saol canim ya diger topikten hamile arkadaslar ilacin ayrintisini yazsinlar. gerci kuzenim eczaci o da bilir ama.. ben surup diye tedirgin oldum esra bi sprun olmaz ins kargoda

Ilac oldugunu soylemesinler.ben yigenlerime kiyafet alip arasina sarip gonderdim .gift yazmistim.annenlerde oyle yapsinlar.

Kayınvalidem magnesie calsine (spellingden emin değilim) daha etkilidir dedi. Buradan bir ilaç lazimsa ben alıp getirir amerika icinden postalarım. Ama 27 sinde geliyoruz, yollamam ay sonunu bulabilir tek sorun o. Böyle yapmak istersen hangi ilacı istediğine miktarına karar verip bana haber ver. Sonra adresini verirsin. Kuru erik yiyor musun sabahları?

Ay kokoo ne kadar makbule gecer bilemezsin ya.. Bende toz magnezyumlu bisey var evde de bu surup cozelti gibi biseymis hic bir zarari yokmus. Cok ovuo millet ondan..

Kuru erik mide problemlerimden dolayi yiyemedim ama baslicam yine..

Nasil yapalim olnadi sen bana tr deki adresini ver annemler oraya yollasin ya da nasil yapalim..

Ozelden de devam edebiliriz cok saol yaa

Canancım eger uzun sure Berfin den hiç haber alamazsan yani hareketini hıssetmezsen mutlaka dr git oldumu cunku sona yaklaştıkça bebek hareketleri artık bebeğin iyi olduguna dair en buyuk sinyal..bu yuzden önem arzediyor...bazen yeri daraldıgı içinn bazeen hareket ediyor fakat çok guclu hissettiremedi için ..en azından bu çoçuklar 4 saat hiç hareket etmeden duramıyorlar banada öyle söylemişlerdi bir doktorda 12 saat eger hiçbişey hissetmezsen gel demişti yani bebekten bebege değişiyor ama en önemlisi şu olmuştu bana söylenen; sen bebeğini en iyi tanıyansın eger bir gariplik hisedersen gel dediler ki bu galiba en geçerli olanı bu yuzden Berfini en iyi tanıyan sensin eğer gerçekten garip birşeyler hissediyorsan mutlaka kontrola git cnm..Umarım Berfin kızımız bol bol hareket ederde annesini meraka sokmaz en azında saat bası tıklasa karnını oda olur dimi annesi

Ztar Yarınki kontrolunden inş guzel haberlerle gelirsin bakalım belki bebeğinin cinsiyetinide söylerler ..ne iyi olurdu dimi insan merak ediyor:))

Herkese güzel bir gün dilerim...

Öncelikle Canancım, bugün Berfin ve sen nasılsın? Kuzumuzun yeri daraldı artık hareket edemiyor demek ay çok az kaldı..Allahım inşallah sağlıkla gelsin minik..
Bizim bebeklerin yeri geniş o yüzden daha rahatız fıldır fıldırlar:) Bizimki artık meksika dalgası yapıyor bizde oleyyy eşliğinde gün geçiriyoruz. Göbeğim dalgalanıyor, şekilden şekile giriyor,çok eğlenceliymiş:)) dün bir ara göbek deliğim dışarı fırlayacak zannettim! Eşime ayy bu çıkacak resmen yaa dedim, buarada göbek deliği de delik formatında değil bende artık yakında dışarı fırlar heralde:))

Ztarcım bugün randevun var, güzel haberlerle gelirsin inşallah.Belki cinsiyetini de öğrenirsin:)) çok heyecanlı...

Koko ve Melek daha buluşmanız değil mi:) muhteşem kumpir fotoğrafları bekliyoruz!

Silgi, bir oğluşumuz var onunda göbek fotosunu göremeyecek miyiz Ayrıca Ztar sen de koy doktor cinsiyeti demezse burdan kesin sonuçlar çıkıyor:)) Canancım sen de berfinin cicileri ve son göbekli halini koysana:) ben son ayı çok merak ediyorum

Herkesten bekliyorum...Ben de eşime söyleyeyim çeksin:)) Bugün itibariyle 60 kilo oldum, hayatımda ilk defa 60 kilo oldum daha neleri göreceksiniz diyorsunuz biliyorum:)) Koko diyecek ben kaçlardayım sen neden bahsediyorsun diyecek:) ama benim gibi minyon birine bu kadarı bile yetiyor:))) Umarım kızım boylu poslu olurda 3-5 kilo aldığında dert etmez Doğumdan sonra da yavaş yavaş kaybedeceğimiz kilolarımızından konuşuruz artık:))

Ya annenlerin yollamasina falan gerek yok, isleri karistirmayalim. Receteli bir ilac degil degil mi? Eczaneye gitsem alirim yani. Sen bana ismini tam dogru bir sekilde yaz ki yanlis bir sey almayayim. Ozelden de oradaki adresini atarsin bir ara. Geldigimizde ilk firsatta sarip sarmalayip yollarim. 22sinde istanbul'a donuyoruz, orada bizim sitenin eczanesi var ondan alirim hemen.
Ha bir de 1 tane mi 2 tane mi adet yaz :)) Kac ml'lik oluyor surup sisesi acaba?

melekcim hic hareketsiz degil sadece azalma var.
zaman azalinca insan daha bi tedirgin oluyor. simdi burda saat oglen 12 daha bisey yok. sutlac yedim bekliyorum. yani sifir hareketsiz degil kendini gosteriyor ama eskisi gibi degil.dikkatim onda aklim cikiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…