- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.121
ins oyledir rahat olsunda. son 2 gundur hareketleri azaldi. aklim cikiyor. turlu turlu seneryolar geliyor aklima Allah korusun.
gozumun onunde olsa.
Melegim sana face den gonderdim arkadaslik istegini Ingiltere ye donunce kabul edersin :) Senin yolladigin adresten giremedim.Ismini face yazip aradim aman da ne goreyim daha ilk sirada mavis,yakisikli Mahir cik :)
Canan dun tr.den gelen arkadasin oglu var.Gerci kocaman olmus.Cok erken evlenmis cocuk sahibi olmus her neyse bana son haftalar hareketleri azalir yeri daraldigi icin korkma oldumu dedi.Hatta esimde ohh iyi ki soyledin yerdi basimin etini dedi :)
Korkma Berfin cik buyudu masallah yeri daraldi ondan azaldi hareketleri.
ins oyledir rahat olsunda. son 2 gundur hareketleri azaldi. aklim cikiyor. turlu turlu seneryolar geliyor aklima Allah korusun.
gozumun onunde olsa.
Canan biseyi yoktur ins. Doktora gitsen kalp sesini dinletsinler, baksinlar icin rahat eder . Son aylar cok kontrol etmek gerekirmis hareketlerini zaten biliyosundur. Son haftalar cok ilginctir, bebek baya buyuk oluyo cunku. Ben simdiden agirlik hissediyorum karnimda, egilirken zorlaniyorum artik.
Esra evet uygun orada, o krem tuluma ben de bayildim :) bir de pembe elbise gordum. Ben de melegim gibi kiz giysilerine bakiyorum, erkeklere haksizlik ama :) Wallmarta bakiyim car seat vb icin. Sen ciddi ciddi oruyosun demek :))
Canan biseyi yoktur ins. Doktora gitsen kalp sesini dinletsinler, baksinlar icin rahat eder . Son aylar cok kontrol etmek gerekirmis hareketlerini zaten biliyosundur. Son haftalar cok ilginctir, bebek baya buyuk oluyo cunku. Ben simdiden agirlik hissediyorum karnimda, egilirken zorlaniyorum artik.
Esra evet uygun orada, o krem tuluma ben de bayildim :) bir de pembe elbise gordum. Ben de melegim gibi kiz giysilerine bakiyorum, erkeklere haksizlik ama :) Wallmarta bakiyim car seat vb icin. Sen ciddi ciddi oruyosun demek :))
Hala tr'dayim, son 1.5 haftamiz. Ama artik internetli ortamlarda oldugum icin girip okuyabiliyorum. Hep yazamiyorum telefondan falan baktigim icin. Guzel haberlerinizi aliyorum, canan'in dogumunu kacirmam hem boylelikle bana yeter :) Berfin benim donmemi mi bekliyor nedir?
Bu arada gecenlerde yine telefondan bakarken senin ticker'a takildi gozum, tey tey teeeey dedim, ztar bile sonradan hamile kalip kacinci haftasina geldi. senin haftalarda oldugumuz gunler, senin haberi alisimiz falan oyle dunmus gibi geliyor ki. cok hizli geciyor zaman!!! hepimizinki guzel guzel tamamina ersin insallah.
Ciddi ciddi orerim ben :))) Dur baslarsam insallah bitince fotosunu yuklerim. Isin kotu tarafi burada yuncu bulmak zor.1 tane biliyorum o da baska bir town da birazda uzak.Oraya gidersem bu hafta sonu alicam.Zaten 1 tane 100gr.yun yeter bir hirka icin.
Bebe yunleride ayri oluyor tuysuz agizlarina kacmasin diye. Insallah bulurum.
kendimi kontrol etmeye calisiorum. sadece azalma var. inanirmisiniz konusunca azcik kimildiyor yeri daraldi artik tabi.aksam yemekten sonra bakcam bide. bugun daha bi durgun ama bisi yoktur.
kizlar size bisey sormam lazim..
tr de hamilelere duphalac surup veriliyormus yumusak diski icin.. ben burda doktoruma dert anlatamiyorum.. bende anal fussir var bu yuzden hic kabiz olmamam ve yumusak diskida bulunmam gerek..
bu surubu tr den annemler alsa ne sekilde yollayabilirler bana.. bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?
FeDEx yada Ups ile yollayabilir.Ben buradan tr ye. Ilac yollamistim.
saol canim ya diger topikten hamile arkadaslar ilacin ayrintisini yazsinlar. gerci kuzenim eczaci o da bilir ama.. ben surup diye tedirgin oldum esra bi sprun olmaz ins kargoda
kizlar size bisey sormam lazim..
tr de hamilelere duphalac surup veriliyormus yumusak diski icin.. ben burda doktoruma dert anlatamiyorum.. bende anal fussir var bu yuzden hic kabiz olmamam ve yumusak diskida bulunmam gerek..
bu surubu tr den annemler alsa ne sekilde yollayabilirler bana.. bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?
Kayınvalidem magnesie calsine (spellingden emin değilim) daha etkilidir dedi. Buradan bir ilaç lazimsa ben alıp getirir amerika icinden postalarım. Ama 27 sinde geliyoruz, yollamam ay sonunu bulabilir tek sorun o. Böyle yapmak istersen hangi ilacı istediğine miktarına karar verip bana haber ver. Sonra adresini verirsin. Kuru erik yiyor musun sabahları?
Ay kokoo ne kadar makbule gecer bilemezsin ya.. Bende toz magnezyumlu bisey var evde de bu surup cozelti gibi biseymis hic bir zarari yokmus. Cok ovuo millet ondan..
Kuru erik mide problemlerimden dolayi yiyemedim ama baslicam yine..
Nasil yapalim olnadi sen bana tr deki adresini ver annemler oraya yollasin ya da nasil yapalim..
Ozelden de devam edebiliriz cok saol yaa
Canancım eger uzun sure Berfin den hiç haber alamazsan yani hareketini hıssetmezsen mutlaka dr git oldumu cunku sona yaklaştıkça bebek hareketleri artık bebeğin iyi olduguna dair en buyuk sinyal..bu yuzden önem arzediyor...bazen yeri daraldıgı içinn bazeen hareket ediyor fakat çok guclu hissettiremedi için ..en azından bu çoçuklar 4 saat hiç hareket etmeden duramıyorlar banada öyle söylemişlerdi bir doktorda 12 saat eger hiçbişey hissetmezsen gel demişti yani bebekten bebege değişiyor ama en önemlisi şu olmuştu bana söylenen; sen bebeğini en iyi tanıyansın eger bir gariplik hisedersen gel dediler ki bu galiba en geçerli olanı bu yuzden Berfini en iyi tanıyan sensin eğer gerçekten garip birşeyler hissediyorsan mutlaka kontrola git cnm..Umarım Berfin kızımız bol bol hareket ederde annesini meraka sokmaz en azında saat bası tıklasa karnını oda olur dimi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?