- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.181
Sen de masallah fistik gibisin hic kilo almamissin. Sen nasil gordun Melegim i facebook mu?Yayıyoz göbişlerimizi işte:)) Silgi koymuyorki görelim erkek göbişi
Teşekkürler canım,senin kadar olmasak da idare ederiz Esracım:))
Teşekkür ederiz silgicim, göbekler büyüdükçe nereye sığdırcaz bilemiyorum:)) en zoru da yatakta dönmek, yayılarak uyumayı da özledim yahu ama bebişlere değer:)
Meleğim, Mahirin teni saçı gözü herşeyi sen:)) anasının oğlu tam maşallah. Ben sipariş gibi ikimizin de güzel yerlerini alsın istiyorum:))) göz şekli bana rengi babana, yok saçın rengi şuna, orası buna:)) sonunda amannn be kızım sağlıklı ol da biz seni her halinle severiz diyorum
Silgi senin randevuların sıklaştı mı? benim daha 2 hafta var, senle genelde aynı haftalarda giderdik.Şeker yüklemesi yapacaklar sanırım. Hadi bakalım güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz
Bu model değil ama bunun gibi aletler için okuduğum şey uzman olmayan için kullanımının şüpheli olduguydu. Kalp artışlarını bulamayıp paniğe kapılanlar falan oluyormuş, ya da kendi kalp atışını güzel güzel bebeğinki diye dinleyenler. Artik bebisin hareketlerini hissettiğim için ihtiyac duymuyorum buna ben şahsen, ilk haftalarda daha faydalı olurdu sanki.
evet bir de bebegi o seslerle rahatsiz etmeyim, uyusun yavrucuk. marlin meksika dalgasi diyor, sen de durmadan hissediyor musun? ben arada tekme ama oyle hizli hizli degil. dr. bugun daha buyusun hissedersin dedi gerci.
marlin, dr son gittigimde 3 haftaya dusurdu, ben de talep edicektim zaten. sen de iste bunu istersen. seker testi bugun yapilmadi, 28. haftada yapilicak. bir saatlikmis. gider gitmez bisey icip kan vericekmisim (ac karnina gidilecek). insallah kan testini de sorunsuz atlatiriz da onunla ugrasmayiz bir de.
Sevindim Silgi cim herseyin yolunda olmasina.Insallah glikoz testinizde iyi cikar. Bugun ben cok yorgun hissediyorum kendimi.Ilk defa boyle oldu.Karnimin sol tarafinada arada azicik sanci giriyor.Ayy ne bileyim hic keyfim yok bugun.Calismaktada zorlaniyorum artik ama calismak zorundayim.Sabrimda yok bugun .Birileri benden birseyler istedikce bagirmak istiyorum.Erken kacabilirsem eve gidip yatarim.
eve gidince dinlenirsin bol bol, tabi haftan ilerledi artik. son aya kadar calismayi dusunuyosun galiba, isin pc basi bir is mi? yani oturuyosun di mi?
selam kizlar biz geldik
dun aksam girdik ultrasona.. burasi kesinlikle bebegin sagligiyla alakali durumu incelemiyor.. hani belli olcumler falan oluyor ya heralde 20. hafta civari onu yapmiyor.. ama ordaki hatunun dedigine gore bebisim kizmis.. saglikli olsunda benim icin hicccc farketmez,,
Allah kucagimiza da aldigimiz, buyudugunu gordugumuz gunleri de gostersin ne diyim.. cok sukur..
Silgicim inşallah tüm testlerimiz iyi çıkar:) Bana glikoz testi dedi hiç sormadım aç mı tok mu:)) ama aç gidiyoruz heralde. Doktorum Türk olsaydı daha çok soru yağmuruna tutardım kesin, zar zor anlaşınca şükür bebek de hep iyi olunca, sakinlik ve huzur içinde geçiyor randevular:)) Bugün izinliyim, çok erken kalktık işimiz vardı onu hallettik hemen gelip uyudum epey saat aç kaldım, annem kızıyor aç bırakma bişiler atıştır öyle yat, sen uyusanda bebek aç kalıyor, yazık zaten o fıldır,zıplak Eva bugün sessiz:)) yedim hemen azıcık kıprandı, ya doğana kadar doğduktan sonra hem bize muhtaçlar canlarım ya:))
Esracım arada keyifsiz günler oluyor, kızının cicilerine bak birşeyin kalmaz:)) Meleğimi facebookta gördüm evet, ama çok az fotoğrafı var, bende bir yığın albüm var:)) meleğim Türkiye tatil fotolarını eklemeni bekliyoruz lütfen, Mahir beyin daha çok fotoğrafını da. Silgi, koko kullanmıyor aslında birçok kişi kullansa orda grup yaparız. Fotoğrafları falan orda yayınlarız. Hem paylaştıklarımız,yazılar ve fotoğrafları sadece grup üyeleri görür. Buraya koymayalım silinmiyor herkes görebiliyor diyoruz ya. Ya da google falan da grup oluşturabilir.Öneri benimki:))
Minmosmu geliyor :) Ben de hic fena degilmisim tahmin konusunda.Bir tek koko da tutturamadim :) Canim saglikla kucagina alirsin,aliriz insallah.
selam kizlar biz geldik
dun aksam girdik ultrasona.. burasi kesinlikle bebegin sagligiyla alakali durumu incelemiyor.. hani belli olcumler falan oluyor ya heralde 20. hafta civari onu yapmiyor.. ama ordaki hatunun dedigine gore bebisim kizmis.. saglikli olsunda benim icin hicccc farketmez,,
Allah kucagimiza da aldigimiz, buyudugunu gordugumuz gunleri de gostersin ne diyim.. cok sukur..
bir kizimizdaha geliyor. hayirli olsun. saglikla kucagina alirsin ins
Esracim dogum falan yok maalesef(( beklemedeyim
Yav benin bir ara su tabloyu ciddi guncellemem gerekiyor. Ztarin minnosu ve yeni arkadaslari ekleyeyim. Hayırlı olsun ztar, tamamına Ersin en kolay sekilde.
Şurubun tam ismini ve istediğin miktarı yazmayı unutma.
Ztar! Öncelikle hayırlı olsun, prensesler çoğalıyor...Allah gönlüne göre verdi:)) sanırım kız istiyordun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Hadi bakalım şimdi isim ve yavaştan alışveriş:)) çok sevindim.
Esracım dediğin gibi ayakta zor ama millet 9.aya kadar çalışırsın ne var diyor, yuh diyorum bende:)) özelden adresi yolluyorum
Ztar! Öncelikle hayırlı olsun, prensesler çoğalıyor...Allah gönlüne göre verdi:)) sanırım kız istiyordun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Hadi bakalım şimdi isim ve yavaştan alışveriş:)) çok sevindim.
Esracım dediğin gibi ayakta zor ama millet 9.aya kadar çalışırsın ne var diyor, yuh diyorum bende:)) özelden adresi yolluyorum
coookk tesekkur ederim canancim saglikla insaallah..
senin bence en guzel zamanlarin.. yada en zor da olabilir bak bilemedim simdi.. son an gelir beklersin beklersin gunler ay olur oyle mi geciyor nasil hissediyorsun??
en kolay hangi zamanlar geciyor sizce.. benim bile bi bakiyorum 4 ay olmus bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?