Amerika'da Hamilelik

Bu model değil ama bunun gibi aletler için okuduğum şey uzman olmayan için kullanımının şüpheli olduguydu. Kalp artışlarını bulamayıp paniğe kapılanlar falan oluyormuş, ya da kendi kalp atışını güzel güzel bebeğinki diye dinleyenler. Artik bebisin hareketlerini hissettiğim için ihtiyac duymuyorum buna ben şahsen, ilk haftalarda daha faydalı olurdu sanki.

Sen de masallah fistik gibisin hic kilo almamissin. Sen nasil gordun Melegim i facebook mu?

evet bir de bebegi o seslerle rahatsiz etmeyim, uyusun yavrucuk. marlin meksika dalgasi diyor, sen de durmadan hissediyor musun? ben arada tekme ama oyle hizli hizli degil. dr. bugun daha buyusun hissedersin dedi gerci.
marlin, dr son gittigimde 3 haftaya dusurdu, ben de talep edicektim zaten. sen de iste bunu istersen. seker testi bugun yapilmadi, 28. haftada yapilicak. bir saatlikmis. gider gitmez bisey icip kan vericekmisim (ac karnina gidilecek). insallah kan testini de sorunsuz atlatiriz da onunla ugrasmayiz bir de.

Sevindim Silgi cim herseyin yolunda olmasina.Insallah glikoz testinizde iyi cikar. Bugun ben cok yorgun hissediyorum kendimi.Ilk defa boyle oldu.Karnimin sol tarafinada arada azicik sanci giriyor.Ayy ne bileyim hic keyfim yok bugun.Calismaktada zorlaniyorum artik ama calismak zorundayim.Sabrimda yok bugun .Birileri benden birseyler istedikce bagirmak istiyorum.Erken kacabilirsem eve gidip yatarim.

eve gidince dinlenirsin bol bol, tabi haftan ilerledi artik. son aya kadar calismayi dusunuyosun galiba, isin pc basi bir is mi? yani oturuyosun di mi?

selam kizlar biz geldik

dun aksam girdik ultrasona.. burasi kesinlikle bebegin sagligiyla alakali durumu incelemiyor.. hani belli olcumler falan oluyor ya heralde 20. hafta civari onu yapmiyor.. ama ordaki hatunun dedigine gore bebisim kizmis.. saglikli olsunda benim icin hicccc farketmez,,

Allah kucagimiza da aldigimiz, buyudugunu gordugumuz gunleri de gostersin ne diyim.. cok sukur..

Silgicim inşallah tüm testlerimiz iyi çıkar:) Bana glikoz testi dedi hiç sormadım aç mı tok mu:)) ama aç gidiyoruz heralde. Doktorum Türk olsaydı daha çok soru yağmuruna tutardım kesin, zar zor anlaşınca şükür bebek de hep iyi olunca, sakinlik ve huzur içinde geçiyor randevular:)) Bugün izinliyim, çok erken kalktık işimiz vardı onu hallettik hemen gelip uyudum epey saat aç kaldım, annem kızıyor aç bırakma bişiler atıştır öyle yat, sen uyusanda bebek aç kalıyor, yazık zaten o fıldır,zıplak Eva bugün sessiz:)) yedim hemen azıcık kıprandı, ya doğana kadar doğduktan sonra hem bize muhtaçlar canlarım ya:))

Esracım arada keyifsiz günler oluyor, kızının cicilerine bak birşeyin kalmaz:)) Meleğimi facebookta gördüm evet, ama çok az fotoğrafı var, bende bir yığın albüm var:)) meleğim Türkiye tatil fotolarını eklemeni bekliyoruz lütfen, Mahir beyin daha çok fotoğrafını da. Silgi, koko kullanmıyor aslında birçok kişi kullansa orda grup yaparız. Fotoğrafları falan orda yayınlarız. Hem paylaştıklarımız,yazılar ve fotoğrafları sadece grup üyeleri görür. Buraya koymayalım silinmiyor herkes görebiliyor diyoruz ya. Ya da google falan da grup oluşturabilir.Öneri benimki:))

eve gidince dinlenirsin bol bol, tabi haftan ilerledi artik. son aya kadar calismayi dusunuyosun galiba, isin pc basi bir is mi? yani oturuyosun di mi?

Valla Silgi cim bana kalsa ben son aya kadar calismayi dusunmuyorum ama bunlar beni son haftaya kadar calistirir.Sigorta icin kalacam artik.Isim ofis isi.Surekli pc basindayim ama cok yorucu.Onceden sirketin sadece gumruk islerini yapiyordum.Bir suru adam cikarttilar.Kalanlarin sorumluluklari cogaldi.Simdi hem gumruk isini yapiyorum hem de customer management isini.
Surekli oturmaktan belim,sirtim agriyor.Bunada sukur.

Minmosmu geliyor :) Ben de hic fena degilmisim tahmin konusunda.Bir tek koko da tutturamadim :) Canim saglikla kucagina alirsin,aliriz insallah.

Facebook linkini bana da gonder ozelden. Bende de cok album var.
Ayy kiyamam Eva bebis ac kalmis annesi.Bende bazen istemeden geciktiriyorum yemek isini.Yiyince fildir fildir oldur yavrum benim.Sutu cok seviyor :) Onun hatirina gunde 2 koca bardak sut iciyorum :)
Bugun varya seni dusundum.Ben oturdugum yerden bu kadar yoruluyorum.Marlin butun gun ayakta diye.30.haftayi gecince hersey cok degisyor kizlar. Agirlasiyorsunuz,fazla yuruyemiyorsunuz,enerji tukeniyor.Napalim saglikli olsunlarda.Sukur.
Canan in sesi cikmadi bugun.Acaba bebismi geliyor ? :)

bir kizimizdaha geliyor. hayirli olsun. saglikla kucagina alirsin ins

Esracim dogum falan yok maalesef (( beklemedeyim

bir kizimizdaha geliyor. hayirli olsun. saglikla kucagina alirsin ins

Esracim dogum falan yok maalesef (( beklemedeyim

coookk tesekkur ederim canancim saglikla insaallah..

senin bence en guzel zamanlarin.. yada en zor da olabilir bak bilemedim simdi.. son an gelir beklersin beklersin gunler ay olur oyle mi geciyor nasil hissediyorsun??

en kolay hangi zamanlar geciyor sizce.. benim bile bi bakiyorum 4 ay olmus bile..

Yav benin bir ara su tabloyu ciddi guncellemem gerekiyor. Ztarin minnosu ve yeni arkadaslari ekleyeyim. Hayırlı olsun ztar, tamamına Ersin en kolay sekilde.

Şurubun tam ismini ve istediğin miktarı yazmayı unutma.

Yav benin bir ara su tabloyu ciddi guncellemem gerekiyor. Ztarin minnosu ve yeni arkadaslari ekleyeyim. Hayırlı olsun ztar, tamamına Ersin en kolay sekilde.

Şurubun tam ismini ve istediğin miktarı yazmayı unutma.

kokocum saolasin.. heh o ilac isini de soyle diyim seninle konustuktan sonra esimle konustum ben nedense hic ona sormak aklima geldi.. akradaslari gelecekmis bu ayin sonunda.. gelirken getirirler dedi.. onun icin simdilik gerek kalmadi cooooooooooooooooooookkk tesekkur ederim ama.. o kadar zahmete katlanmis gibi oldun hakikaten

yarin da doktora gidicem insaallah bakalim .. ay zaman gecsede pirt diye diguruversek de sarsak koklasak minikleri hayirlisiyla.

Ztar! Öncelikle hayırlı olsun, prensesler çoğalıyor...Allah gönlüne göre verdi:)) sanırım kız istiyordun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Hadi bakalım şimdi isim ve yavaştan alışveriş:)) çok sevindim.

Esracım dediğin gibi ayakta zor ama millet 9.aya kadar çalışırsın ne var diyor, yuh diyorum bende:)) özelden adresi yolluyorum

Kizlaaaar hani Marlin kisayim ,tombisim,yok esra pek guzel hamile diye bik bik konusuyor ya:))Bir gorseniz nasil hos ve guzel bir hatun .hem guzel hem fotojenik bayildim fotolarina masallah.

Kizlaaaar hani Marlin kisayim ,tombisim,yok esra pek guzel hamile diye bik bik konusuyor ya:))Bir gorseniz nasil hos ve guzel bir hatun .hem guzel hem fotojenik bayildim fotolarina masallah.

hamileligin guzel ve zor zamanlari var. ama hepsinin tadi baska

son zamanlar hem sabirsizlanmak hem dogumu dusunmek hem agrilar hem bebegi dusunmek vs vs... daha zor :))) son zamanlar daha yavas geciyor evet ama bekliyoruz bakalimmm

tesekkur ederim marlinim ya benim icin farketmez kiz , oglan hala daha da tam guvenemiyorum zaten saglikli olsunlarda,, ama kiz deyince sasirdim ben nedense oglan hissediyordum..

valla nasil calisiyorsunuz helal olsun.. ben bayik bir halde yasiyorum dersem yalan olmaz.. hemen yoruluyorum ve cok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…