Amerika'da Hamilelik

Valla Nuraycim neye alistiysan ondan sasmicaksin,o yuzden bosver herseyi sen rahat ettigin sekilde dvm et cnm:))uzmanlar bigun oyle diyo bigun boyle zaten:)))

Ya hayirlisi hangi zamansa o zamanda gelsinler,Rabbim en iyisini bilir basimiza ne gelicekse cekicez artik:)))
Yusuf Selim benimde aklima yatiyo o olabilir belki.

ufff, uyku tutmadi yine, acayip sicak, klimayi acarak da uyursam sabaha sifayi kaptiririm. good humor'un bir dondurmasi var, triple chocolate diye, ayni Turkiye'de ki dondurmalar gibi, tavsiye ederim hanimlar, marketinizden israrla isteyiniz
simdi bir tane gotureyim bari

evet yusuf Selim kulaga hos geliyor.. bizimki tek olacak bakalim . RAbbim isimleriyle hayirli omurler versin insallahh

hic duymadim cemrecik , hicte gormedim.. hangi markette var, hepsinde oluyomu??
bizim aldigimiz tek dondurma Magnum , bayiliyorum, bugun yedim bi tane .. evde devamli mevcut...

bizde bugun piknigimizi yaptik kizlar .. ama ne gorduk aman Allahim bir kalabalik bir kalabalik anlatamam.. ana baba gunu gibi..bugun tatil diye millet piknik yerlerine dokulmus.. bizde sakin bi yer bulduk yedik ictik geldik cok sukur :))))
yarin sabahtan dr randevum var. bugunde erken kalktim.. babamiz coktan uyudu..bende yatayim.
herkese iyigeceler annis ve annis adaylari..

nuray, bahsettigim dondurma bu...magnum larda Turkiye'deki gibi degil, o kadar cok fark var ki...ben dondurma hastasiyim, o yuzden kendimi dondurma eksperi ilan ediyorum:)))
Triple Chocolate Brownie Giant King Cone
nedense biraz zor bulunuyor...dondurmaci bi arkadas var, bize de o getiriyor...yeni cikan bir urun sanirim...

Son düzenleme:

Masallah masallah ne guzel ya Allah omur boyu pisman etmesin... Bende yillar sonra bu cumleleri kurarim insallah ya

Burasi da oyle bi kalkiyorum sirilsiklam terlemisim,gecen klima acik kalmis 3-4 gun bas agrisi cektim ondan mi bilmiyom((
Sadece penceri acik yatmakla yetiniyoruz, simdilik ise yariyo sonra o da kar etmez bakalim hayirlisi.

Dondurma ve tatlilarla aram hic yok cnm size afiyet olsun:)))
Zaten artik yiyemiyorum herseyin gluten free olani lezzetli olmuyo malesef dondurma gibi(

Masallah masallah ne guzel ya Allah omur boyu pisman etmesin... Bende yillar sonra bu cumleleri kurarim insallah ya

Aminn cnm Rabbim kimseyi pisman etmesin.
Sende ilerde hatirlarsin bu konusmayi ins:)))
Senin agri sizi durumun nasil basladimi agrilar falan,gerci 34-35 ten sonra artiyo daha cok.
Artik uykular zulum oldu bize ya,hayirlisiyla bi dogursakta kurtulsak.

Evt simdilik elimizde bu var hayirlisi bakalim.
Normal bunlarda piknik kulturu ayni bizdeki gibi,bi tatil gormesinler hemen mangali yakiyolar:))))
Hadi bakalim bugun haberler sende,yarinda benim dr ve ultrason randevum var.Bundan sonra her hafta nst'ye de skoucaklarmis.
Kadin gelirken icicek yiyecek biseyler getirsen iyi olur dedi,bebis hareket etmezse yememi istiyolar. Gerci benimki her an annesini tekmelemese rahat edemiyo:))

Ben ne yapayim kizlar annesi gibi bir yay burcu doguracam :)) Allah in izniyle.Kendimden bilirim. :)Yay burcunu baglasan durmaz.Basina buyruktur.Haksizliga tahammulu yoktur.Sevdiklerine yada kendisine haksizlik yapilsin hemen o tirnaklar cikar :)) Ozgurlugune duskundur.Kisitlanmaktan odu kopar.Yay burcuna gezme olsun gecenin bir yarisi usunmez kalkar valiz yapar :))Ben anneme cok cektirmisim.Komsularin kirilan camlarimi dersiniz,kafasina dikis atilan komsu cocuklarimi (gazoz sisesiyle vurmusum :) ) Annemle rahmetli babacim insanlardan ozurdilemekten bikmis.En son apartman sakinleri benim icin toplanmis annemle babama "okula gonderin belki uslanir" demisler.5 yasindaydim annem tuttu elimden okula goturdu.Mudur cok kucuk alamayiz dedi (dun gibi hatirliyorum)Rica minnet tamam dediler ama sart kostular.Kaydini yapmayalim uyum saglar okumayi cozerse yapariz.2 ay sonra kaydim yapildi.Mahalle halki gunduzleri rahat etti ben okula baslayinca :))
Benim esimde Akrep burcu.Dusunun nasil bir cocuk cikar benden :))))

Canim benim esim yay,ama ben cok memnunum karakter olarak bir iki huyu disinda,asiri kiskanctir,yay gibi gergin oluyo bazen kizilmicak seye kiziyo ama ona da aciyorum cunku bana sokmuyo karsisinda bi boga var cunku:))))
Bende boyle sizlaniyorum ama rahmetli anacim da benden cekmis.Esim kucukken cok sakinmis hatta ilk dogdugunda 1 saat aglamamis bile adam o kadar sessiz sakin hahah:))
Benim en kucuk oglan cok yaramazdi beni bezdirdi esim hep diyor sana cekmis ben boyle degilmisim:))
Beni de ablamlar oturdugumuz evden 3-4 sokak ilerde horoz tavuk pesinde kosarken bulurlarmis:))
Gezmeye gidip kaybolup camiden anons bile edildim:)))))
Ya varya bizde de hayirli bi burc yok aslinda ahahah:))
2 oglum akrep,kizim ukala kova,kocam yay,ben boga buda ikizler olursa tam olucaz napalim:))))))
Problem aile yani:)))

:))) Sizde her burctan varmis vallahi :)) Amaan saglikli,hayirli evlat olsunlarda varsin yaramaz olsunlar :)

Günaydın annişler,

Herkes çok iyidir umarım, ben 2-3 gündür şifayı kaptığım için fena dolanıyorum ortalıkta.Malum sıcaklar fena!Elimde mendilim aksıra tıksıra günleri geçiriyorum.Geceleri sıcaktan uyku uyunmuyor bir de ben üstüne hapşurma krizleriyle uğraşıyorum:)en fenası bu sıcakta böyle nezle olmak.Ama yine de sizleri takip etmeyi bırakmadım.Doktor kontrolü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.

Burç olayına gelince,bizim bebek de noel dönemine rastlıyor,benim gibi oğlak burcu olacak sanırım.İnatçı keçi olacak:) Evde iki inatçı keçiyle uğraşacak babamız:))
İkizler hareketli olur ama benim yeğenim çok akıllı bir kız.Yengeçler de çok sulugözdür:) hassas olurlar yani:)
Her haliyle severiz biz bebişleri:)

Sevgiler herkese

:))) Sizde her burctan varmis vallahi :)) Amaan saglikli,hayirli evlat olsunlarda varsin yaramaz olsunlar :)

Kalabalik aile olunca boyle oluyor iste:))
Dedigin gibi gulum ya hayirli,saglikli ve akilli evlat olsunlarda hangi burc olursa olsunlar napalim,cekecegimiz varsa cekicez kucukken.

Cok gecmis olsun.Taze portakal suyu,limonata ic canim.C vitamini cok iyi gelir.
Benim caniiiim ablam Oglak burcudur.Aramizda 4 yas vardir ama bana hep ablalik,annelik yapmistir.Herkesi cok ozluyorum ama onu bir baska ozluyorum.O yuzden cok severim ben Oglak burclarini :))

oooo herkese gunaydin guzel anneler
sabah sabah muhabbet baslamis
biz simdi bisiler atistirip cikicaz
o yuzden gelince gelismeleri yazarim
opuyorum herkeslerii

Canim ya cok gecmis olsun,en kotusu de hem hastasin hem calisiyosun hemde hamilesin ve ilacta kullanamiyosun Allah yardimcin olsun.
Bakalim bugun Nuray gidicek yarin ben gidicem ins. simdilik dr randevusu olan da yok baska heralde.
Demek sende bendensin inatci takimindan:)))bende bogayim
Iste ben o hareketli kismina cok takiliyorum:))))esimde yengec olmasin erkek olcak oyle kiz gibi dvmli aglayop sizlamasin diyor:))))ama ben duygusal erkekleri severim bitanecik de oyle olsun:))
Dedigin gibi ne olursa olsun sevicez, ne de olsa canimiz baktik cok yaramazlar azcik popolarini kizartiriz:)))

Canim hosbulduk evt dedigin gibi gurbet zor hele birde aileden bir kisi dahi yaninda yoksa benim kiz kardesim gelmek istedi ama ingiliz uyuzlari vermediler vize bizde de sans olipiyatlara yakin dogurduk ..su aralar nerde ise kimseye vermiyorlar vize falan
Benim bir pasam oldu teyzesi tam bir velet uyumak bilmiyorcolik sorunumuz cok birde biraz kucuk dogduk ve ayrica ingiltere tarihinde az raslanan dogum sekli gerceklesti tabiki C section ( elective Ceasarean ) nedeni oglumun kafasinin donmesmesi idi gerci yuksek tansiyon ve gebelik sekerimizde vardi oda sebep
bunlarin hepsi Tr de olsa idi epey bir masrafli dogum olurdu ama inan masrafini gectim benim derdim psikolojik olarak rahat olmakdi fakat onu cok yasayamadim yalnizliktan inan hem hamileligimin son zamanlari ,hemde dogumdan sonraki zamanlarim cok zor gecti cok zorlandim ....oyleki gozyaslarim heran tetikte surekli aglamakli gibi gecti gunlerim..
ayy amma dert yandim size aslinda pozitif bakmak lazim cok sukur kuzum var simdilerde cok yorulsamda valla ona bakip teselli buluyorum
kizlar sizler icin herseyin en guzelini temmenni ediyorum ins benim yasadigim sikintilari yasamazsiniz veya yasiyorsaniz biran once atlatirsiniz
dualarim sizinle opuyoruz sizleri oglusumla kocaman kocaman

kizlar simdi geldik drdan..
ne yaptik derseniz hicbisi.. kendi doktorumu gormedim. Ultrason uzmani bakti bebisime.. olctu, bicti, kalp sesini dinletti bize o cok guzeldi.. sonrada geldik.. yani nts ye falan girmedim. kendi doktorum persembe gunu yaparmi onuda bilmiyorum..
birde esim bebegin kilosunu sordu.. adam yabanci o yuzden ben hic anlasamadim..3.5 kilo dedi.. ben afalladim tabi..
benim dr. 4 gun once 2800 demisti.. bende simdiki kilosumu diye sordum evet dedi.
simdide baya kafam karisti..persembe gununu nasil beklyecem bilmem.. 3.5 kilo nasil olur diye..
yoksa biz mi yanlis anladik anlamadim

neyse bizden haberler boyle ..
Marlincim sanada cok gecmis olsun.. ihlamur varsa ic derim cok faydasi oluyor. Hem hamileliktede faydali. kendine dikkat et..bu havalarda hastalik hic cekilmez gercekten.. kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…