- Konu Sahibi citaknuray
-
valla ablacim baska seyler cok denedim, camsakizi gibi olmuyo.. yada ben beceremiyorum nerdeyse 10 yildir kullaniyorum..kilkokunu besliyo mesliyo ama ondan baskasindan bana hayir yok, aliskanlik
ne yapalim ablacim canimiza okuyacaklar o zman.. ama senle aramizda 4-5 gun var. belki seninki 40. haftayi beklerse yengec olma ihtimali yuksek.. ama ben dogururum gibime geliyor..
ablacim birde sakin bi isim ariyorsan, Selim, Salim, Ihsan, Salih baskada var ama gelmiyor aklima,
evet yusuf Selim kulaga hos geliyor.. bizimki tek olacak bakalim . RAbbim isimleriyle hayirli omurler versin insallahhValla Nuraycim neye alistiysan ondan sasmicaksin,o yuzden bosver herseyi sen rahat ettigin sekilde dvm et cnm:))uzmanlar bigun oyle diyo bigun boyle zaten:)))
Ya hayirlisi hangi zamansa o zamanda gelsinler,Rabbim en iyisini bilir basimiza ne gelicekse cekicez artik:)))
Yusuf Selim benimde aklima yatiyo o olabilir belki.
ufff, uyku tutmadi yine, acayip sicak, klimayi acarak da uyursam sabaha sifayi kaptiririm. good humor'un bir dondurmasi var, triple chocolate diye, ayni Turkiye'de ki dondurmalar gibi, tavsiye ederim hanimlar, marketinizden israrla isteyiniz
simdi bir tane gotureyim bari
Evt gulum ya,aslinda su ana kadar hicbisey icin pisman olmadim.Iyiki erken evlenmisim, iyiki esimle evlenmisim,iyiki erken yasta cocuk sahibi olmusum cok sukur Rabbime,aslaa keske demedim yani:)))
Ama tabiki gene de guzel seyler yapmak icin gec degil,Rabbim saglik versinde hersey oluyo su dunya da.
Cocuklarim benim herseyim onlari guzel yetisyirebilirsem,guzel bir gelecek hazirliyabilirsem benden mutlusu olmaz,bi anne icin bundan guzel bisey olabilir mi zaten.
ufff, uyku tutmadi yine, acayip sicak, klimayi acarak da uyursam sabaha sifayi kaptiririm. good humor'un bir dondurmasi var, triple chocolate diye, ayni Turkiye'de ki dondurmalar gibi, tavsiye ederim hanimlar, marketinizden israrla isteyiniz
simdi bir tane gotureyim bari
Masallah masallah ne guzel yaAllah omur boyu pisman etmesin... Bende yillar sonra bu cumleleri kurarim insallah ya
evet yusuf Selim kulaga hos geliyor.. bizimki tek olacak bakalim . RAbbim isimleriyle hayirli omurler versin insallahh
bizde bugun piknigimizi yaptik kizlar .. ama ne gorduk aman Allahim bir kalabalik bir kalabalik anlatamam.. ana baba gunu gibi..bugun tatil diye millet piknik yerlerine dokulmus.. bizde sakin bi yer bulduk yedik ictik geldik cok sukur :))))
yarin sabahtan dr randevum var. bugunde erken kalktim.. babamiz coktan uyudu..bende yatayim.
herkese iyigeceler annis ve annis adaylari..
Bundan sonra her hafta bi haber alicaz bakalim hayirlisi,sona yaklastik iyice Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ins.
Ya buyuduklerinde problem yok benim arkadasin da esi ikuzler yuvasina bagli cok sakin biriymis.
Ama asil sorun cocukluktaymis bizim canimizi okucaklar yani:)))yusuf'un yanina hemen 2. bir cocuga sakinlik vericek isim bulmam lazim:))))
Gecen tv'de bi kadin soyluyodu camsakizi kilkoklerini besliyormus sekerli oldugu icin,yanlis yontem diyordu.
Biz kadinlarin derdi hic bitmez:)))
Ben ne yapayim kizlar annesi gibi bir yay burcu doguracam :)) Allah in izniyle.Kendimden bilirim. :)Yay burcunu baglasan durmaz.Basina buyruktur.Haksizliga tahammulu yoktur.Sevdiklerine yada kendisine haksizlik yapilsin hemen o tirnaklar cikar :)) Ozgurlugune duskundur.Kisitlanmaktan odu kopar.Yay burcuna gezme olsun gecenin bir yarisi usunmez kalkar valiz yapar :))Ben anneme cok cektirmisim.Komsularin kirilan camlarimi dersiniz,kafasina dikis atilan komsu cocuklarimi (gazoz sisesiyle vurmusum :) ) Annemle rahmetli babacim insanlardan ozurdilemekten bikmis.En son apartman sakinleri benim icin toplanmis annemle babama "okula gonderin belki uslanir" demisler.5 yasindaydim annem tuttu elimden okula goturdu.Mudur cok kucuk alamayiz dedi (dun gibi hatirliyorum)Rica minnet tamam dediler ama sart kostular.Kaydini yapmayalim uyum saglar okumayi cozerse yapariz.2 ay sonra kaydim yapildi.Mahalle halki gunduzleri rahat etti ben okula baslayinca :))
Benim esimde Akrep burcu.Dusunun nasil bir cocuk cikar benden :))))
Canim benim esim yay,ama ben cok memnunum karakter olarak bir iki huyu disinda,asiri kiskanctir,yay gibi gergin oluyo bazen kizilmicak seye kiziyo ama ona da aciyorum cunku bana sokmuyo karsisinda bi boga var cunku:))))
Bende boyle sizlaniyorum ama rahmetli anacim da benden cekmis.Esim kucukken cok sakinmis hatta ilk dogdugunda 1 saat aglamamis bile adam o kadar sessiz sakin hahah:))
Benim en kucuk oglan cok yaramazdi beni bezdirdi esim hep diyor sana cekmis ben boyle degilmisim:))
Beni de ablamlar oturdugumuz evden 3-4 sokak ilerde horoz tavuk pesinde kosarken bulurlarmis:))
Gezmeye gidip kaybolup camiden anons bile edildim:)))))
Ya varya bizde de hayirli bi burc yok aslinda ahahah:))
2 oglum akrep,kizim ukala kova,kocam yay,ben boga buda ikizler olursa tam olucaz napalim:))))))
Problem aile yani:)))
:))) Sizde her burctan varmis vallahi :)) Amaan saglikli,hayirli evlat olsunlarda varsin yaramaz olsunlar :)
Günaydın annişler,
Herkes çok iyidir umarım, ben 2-3 gündür şifayı kaptığım için fena dolanıyorum ortalıkta.Malum sıcaklar fena!Elimde mendilim aksıra tıksıra günleri geçiriyorum.Geceleri sıcaktan uyku uyunmuyor bir de ben üstüne hapşurma krizleriyle uğraşıyorum:)en fenası bu sıcakta böyle nezle olmak.Ama yine de sizleri takip etmeyi bırakmadım.Doktor kontrolü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Burç olayına gelince,bizim bebek de noel dönemine rastlıyor,benim gibi oğlak burcu olacak sanırım.İnatçı keçi olacak:) Evde iki inatçı keçiyle uğraşacak babamız:))
İkizler hareketli olur ama benim yeğenim çok akıllı bir kız.Yengeçler de çok sulugözdür:) hassas olurlar yani:)
Her haliyle severiz biz bebişleri:)
Sevgiler herkese
Günaydın annişler,
Herkes çok iyidir umarım, ben 2-3 gündür şifayı kaptığım için fena dolanıyorum ortalıkta.Malum sıcaklar fena!Elimde mendilim aksıra tıksıra günleri geçiriyorum.Geceleri sıcaktan uyku uyunmuyor bir de ben üstüne hapşurma krizleriyle uğraşıyorum:)en fenası bu sıcakta böyle nezle olmak.Ama yine de sizleri takip etmeyi bırakmadım.Doktor kontrolü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Burç olayına gelince,bizim bebek de noel dönemine rastlıyor,benim gibi oğlak burcu olacak sanırım.İnatçı keçi olacak:) Evde iki inatçı keçiyle uğraşacak babamız:))
İkizler hareketli olur ama benim yeğenim çok akıllı bir kız.Yengeçler de çok sulugözdür:) hassas olurlar yani:)
Her haliyle severiz biz bebişleri:)
Sevgiler herkese
oooo herkese gunaydin guzel anneler
sabah sabah muhabbet baslamis
biz simdi bisiler atistirip cikicaz
o yuzden gelince gelismeleri yazarim
opuyorum herkeslerii
oooo herkese gunaydin guzel anneler
sabah sabah muhabbet baslamis
biz simdi bisiler atistirip cikicaz
o yuzden gelince gelismeleri yazarim
opuyorum herkeslerii[/QU
Guzel haberlerle insallah .
ablacim turkiye haberlerini izledim de gordum.. yamyam bi adam birini bayiltmis sonrada yuzunu yemis. tabi bunlarin ikiside evsizmis. polis durdurmak icin yamyami kursunlamis oldurmus..
benden de bi hosgeldin melegim.. gurbet iste her yer ayni geliyo insana.. bende hala alisamadim ama duzen kurmaya calisiyoruz bizde, alismaya calisiyoruz.. bebiste gelince artik tam bir aile olucaz insallah (sizin gibi) .. benimde burda tum saglik masraflrim ucretsiz. ilaclar, dogum gibi hersey.. cok sukur Amerikada sagladi bunu bize. Gercekten boyle olmasa masraflari hayatta karsilayamayiz.. bebisin kiz mi ? erkek mi? adini ne koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?