- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.241
Eki Görüntüle 515656
amozon siparislerim geldi, biberonlar b r us'a gore amazonda baya uygundu. gogus konusunda sorun cok yasarim diye simdiden stok yaptim. avent breast shells tr yorumlari cok iyi ama tuhaf biraz. onu takip disari cikarmiyim bilmiyorum, kaba biraz. yalniz gogus uclarini korumasi icin guzel ve yara varsa ozellikle. bir de emzirirken diger gogusten gelen sutu biriktiriyormus. digeri klasik ped. lansinoh'u da 7. ayda kullanmaya baslarim.
breas pump alicaktim ama hastaneden manuel veriyolarmis, bir onunla denemek istiyorum.
bakalim ins sutumuz olur, aliyoruz ama :)
fikir olur size de belki, sut tasiyormus akiyormus vb diye ped almak gerekiyor sanirim.
merhabalar ben sizlerin araniza yeni katildim.insallah yardimlarinizi bekliyorum
merhabalar ben sizlerin araniza yeni katildim.insallah yardimlarinizi bekliyorum
Ben de alayim Silgi cim bunlardan.Ben habire kiyafet aliyorum.Sanki giydirince baska ihtiyacimiz olmayacak :))
Ne kadar verdin Amazon da bunlarin hepsine?Gerci ben de bu biberon markasindan 3 tane var.Size lar degisiyor degil mi?yeni dogmus bebisle 6 aylik farkli oluyor.
hosgeldin .hamileligin hayirli olsun. sordugun soruyla ilgili bi bilgim yok. ama bilgisi olan arkadaslar eminim bilgi vereceklerdir.
Selam
kizlar gecmisi yuzeysel okuyabildim pek bakamadim.umarim herkes iyidir..Biz iyiyiz Allahasukur,,Annem geldi artik o yanimda bu ara giremedim pek topige..Bende artik safak sayiyorum bakalim Hayirli vakitte hayirlisiyla gelir ins Kuzu:)
Seydos dogum hikayeni okudum..MasAllah kolay bir dogum yapmissin darisi hepimizin basina..Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun yavrunu.saglikla ins..Bnm merak ettigim bir soru var umarim firsat bulunca cvplayabilirsin..Hani demissin ya agrim bir ara cok oldu epidural istedim diye..Epiduralden sonra agrilar tamamen kesiliyor mu cnm..ve bide epiduralde ikinma hissini hissedemedigin icin zor oluyor diyorlar bu dogrumu..hissedilmiyosa nasi ikiniyosun ki?
merhabalar ben yeni uye oldum bu siteye arastirirken.amerikadada yeniyiz esimle green cardla geldim. 3 gun once test yaptim pozitif cikti doktoro gitmedim sorun olurmu saglik guvencemiz yok henuz yardimlariniz icin tesekkurler
saol ablacigim micghindayim ben ilk once doktora gidip sonra mi basvurcez.basvurulacak yerin adini biliyormusun. biz dilde bilmiyoruzda.kurslara gidiyoruz.biraz ogrenmeye basladikHamileligin hayirli olsun oncelikle.Green card la gelmissiniz hemen bulundugunuz eyalette devletin sagladigi saglik kurulusuna basvurun.Hamile oldugunu soyledigin zaman onlar sana yol gosterir.
Daha yeni hamilesin hicbir sorun olmaz merak etme ama gecikmeden basvurunuzu yapin.
saol ablacigim micghindayim ben ilk once doktora gidip sonra mi basvurcez.basvurulacak yerin adini biliyormusun. biz dilde bilmiyoruzda.kurslara gidiyoruz.biraz ogrenmeye basladik
Her eyaletin farkli oluyor.Benim ozel sigortam var ama devletten saglik sigortasi alan bir cok arkadas var.Etrafinizda ingilizcesi iyi olan turk birileri varsa yardim alin.Sanirim once basvurmaniz gerekiyor.Dedigim gibi ingilizcesi iyi birini bulursaniz sizin basvurmaniza yardimci olur.Hastaneye gitmeye basladigin an tercuman talep etme hakkin var.
Topikteki Marlin arkadasimiz baska bir eyalette ama o bu konuda sana yardimci olur.Sabah kesin yazar sana.
merhabalar ben yeni uye oldum bu siteye arastirirken.amerikadada yeniyiz esimle green cardla geldim. 3 gun once test yaptim pozitif cikti doktoro gitmedim sorun olurmu saglik guvencemiz yok henuz yardimlariniz icin tesekkurler
Ben de alayim Silgi cim bunlardan.Ben habire kiyafet aliyorum.Sanki giydirince baska ihtiyacimiz olmayacak :))
Ne kadar verdin Amazon da bunlarin hepsine?Gerci ben de bu biberon markasindan 3 tane var.Size lar degisiyor degil mi?yeni dogmus bebisle 6 aylik farkli oluyor.
ben de kiyafet almayi biraktim esracim, kislik biseyler almam lazim ama ne alicam bilmiyorum. galiba yaklasik 50 kusur tuttu, esimin hesabindan aldim sifreyi unuttum ama bu civardaydi. evet degisik sizelarda biberonlar. bpa free, koligi onluyor filan diyor ustunde. "the AVENT Classic Essentials Gift Set comes with two 4-ounce bottles with slow flow Classic nipples and two 9-ounce bottles with newborn Classic nipples." yazmislar, newborn'a uygun diye aldim.Ben de alayim Silgi cim bunlardan.Ben habire kiyafet aliyorum.Sanki giydirince baska ihtiyacimiz olmayacak :))
Benim adetim 9 gun gecikti test yaptim ikisindede pozitif cikti acaaba hamilemiyim napmam gerekiyo.amerkiaya geleli 3 ay oldu hic bi guvencemiz yok sigortaya basvuramadik.Dilde yok kurslara gidiyoruz.Doktora hemen gitmem gerekiyormu.. cok korkuyorum 1senelik evliyim ilk tecrube olacak malesef
ya varya ben hic biberon falan almadim. yarin cikayimda bi biberon ve emzik alayim. emzircem ya baska bi fikir yok aklimda.
ben krem surmeye basladim goguslerime ama faysa etcegini sanmiyorum illa bi yara olcak gibi.
Merhaba aramıza hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun. Ben de greencardla geldim, geldikten 6 ay sonra hamile kaldım. Dil olayı benimde ileri düzeyde değil ama bütün başvuruları,herşeyi kendim yapıp hallettim.Ben bulunduğum yerde kliniğe gittim, onlara hamile olduğumu ve gelirimin düşük olduğunu söyledim.Hemen idrar testi yapıyorlar,hamileliğini onaylıyorlar.Bana bir forum verdiler,onu doldurdum, aylık gelirini soruyorlar.Birtakım bilgiler,çok zor değil anlayıp doldurabilirsin benim etrafımda pek Türk yok, ama yanında yardımcı olabilecek birileri varsa daha iyi olur,yanlışlık yapmaman açısından.Doldurduğum formları mediacal assistance programının merkezine yolladım.2 hafta sonra eligible olduğum yani ücretsiz yardımdan faydalanabileceğim bilgisini aldım.Sonrasında bana kart gönderdiler ve sigorta doktor seçimimi yaptım.Ben maryland eyaletinde yaşıyorum,süreç burda 20 gün falan sürdü ama bazı eyaletlerde daha uzun sürebiliyormuş. bu linkten araştırma yapabilirsin; DHS - Medical Assistance
Ayrıca kliniklere gidip bilgi alabilirsin.Çalışıyor musunuz? Belli bir gelirin altında olmak gerekiyor bu haktan faydalanmak için. Burda Türk doktor olmadığı için ben kendi kendime anlaşmaya çalışıyorum doktorumla.Umarım kolaylıkla herşeyi halledersin.
Canancım benimde ingilizce ileri seviyede değil ama anlarız gibime geliyor:) ama eşimin ingilizcesi benden de iyi değil,tam komediyiz,diyorum sen gir ben o anda anlayamazsan sen bişiler duyar anlatırsın:)) zaten bizlerle daha anlaşılır bir dilde konuşurlar gibime geliyor, benim anlamada sıkıntım daha az, konuşmada daha zorlanıyorum.Ama o anda ne halde olurum zaten düşünmek bile istemiyorum:)) push falan dicekler ittirecez..nefes olayı bir de :)) ahahaa bana basit cümlelerle gelin doctorrrr diyecem
evet bize basit cumlelerle gelsinler. seninki benimkinden daha iyidir. calisiyorsun sen ister istemez daha iyidir. ben ancak disari cikcamda ingilizce bisiler duycam.neyse bi sekilde ustesinden gelcez.
kizlar size bir onerim olcak
nuray yazmisti ben dikkate almamistim. dun gobegime bir baktim soka girdim. meger bir catlamiski. halbuki 2 gunonce hic bir sey yoktu sadece altlarda cok az vardi. ama artik gobegimin her yerindekirmizi kirmizi catlaklarim var. benim gibi catlamadim bundan sonrada catlamaz diye rahat rahat durmayin bunu aklininza yazin bence. cok kotu kirmizi kirmizi gobegin hertarafi catlak. sonradan pisman olmayin benim gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?