Amerika'da Hamilelik

Isten ciktigin zaman bebis gelene kadar firsat buldukca film izle.Seyretmesen bile tv acik olsunki surekli duy.Inan bana cok faydasi olacak.

Ne yapsakki kremi daha cokmu sursek acaba?Simdilik benim de hic yok ama .Senin gobuste kucuktu sende olduguna gore bende de olur.

Isten ciktigin zaman bebis gelene kadar firsat buldukca film izle.Seyretmesen bile tv acik olsunki surekli duy.Inan bana cok faydasi olacak.

merhabalarr

bende ingilizce yeni ogreniyorum.evde hep tv calisiyor dinliyorum ama hic bisey anlamiyorum alisayim diye ama faydasi var birde rosetta diye bir program var onunla calisiyorum cok yardimi oluyorrr
bana yardimci olabilecek arkadas sanirim dimi ablacigim

tesekkur ederim bi arkadasla arastirmak lazim adresi aldim allah razi olsun

Evet canim gecmisi okursan marlin sana yazmis yapman gerekenleri.O da senin gibi green card ile gelmis.Devletin saglik sigortasindan yararlaniyor.Gec kalmadan hatta pazartesi baslayin islemlere.Sen kursada gidiyormussun zamanla duyduklarini anlamaya baslarsin.Cocuk kitaplari al onlari okumaya calis.Surekli tv yada radyo dinle.Zamanla cok yardimi olur.

Hosbulduk tesekkur ederim.sizinde hayirli olsun.bizde geleli 3 ay olduk.turk arkadas var sizin soylediklerinizi bi anlatayim yardimci olur insallah.bende micgihanda yasiyorum
esim calisiyorum suanda ben calismiyorum 2 hafta oldu baslayali.800 ile 1000 $ arasi alacak aylik. insallah daha gidemedim doktora herkes pahali diyor korkuyorum gitmektende tesekkurler

evet abla okudum gecmisi allah razi olsun yazmis.evet ilk geldigime gore biraz daha anliyorum bazi seyleri

rosetta nasil bir program ki ilk defa duydum.

herkes tv seyretmeyi oneriyor .kime soylesem tv seyret dediler :))

Ne yapsakki kremi daha cokmu sursek acaba?Simdilik benim de hic yok ama .Senin gobuste kucuktu sende olduguna gore bende de olur.

valla esracim bilmemki ne yapmali ben bebek yagi surmustum bi kac zaman sonra hic catlamiyorum catlamiycam heralde diye birakmistim. inanirmisin belki 1 aydir hic bisey surmedim ama bugun goruyorumki durum vahim artik kurtulamazda. sizler duzenli bisiler kullaniyorsaniz belki catlamazsiniz.birde benim karnim iyice dustu tabi son ay karin buyuyor artik alt taraflar daha bi catliyor. surdugunuz her ne ise alt taraflara daha bi iyi surun bence.

Hayırlı olsun cnm aldıkların iyi seçim olmuş bence ..bende AVENT kullanıyorum ve çok memnunum .)

Canlar benim eşimde girdi doguma onu hemen yanıma oturttular malum sezeryan oldugum için o kısma bakmasına izin vermediler ve eşim dogum anını video ya çekti ama operasyonu değil tabii..Bizim Mahir in temizlenmesi göbeğinin kesilmesini aldık cameraya birde bana getirildiğinde o ilk tanışma ve opme anı( o anda gozlerınız sel oluyor mutluluktan tutamıyorsunuz kendinizi )..çok guzel bir anı oluyor sizde mutlaka cameraya alın unutmayın
Canan ın dediği gibi eşinin yanında olması iyi çunku benim ingilizce kotu olmamasına rağmen o anda inanın söylenen hiçbirşeyi tam anlayamıyor insan ve eşin o anda devreye girebiliyor bu yonden dusunulunce iyi oluyor..mesela benim epidural sırasında eşimi aayaklarımın uzerine gelicek şekilde oturtdular ve bana desteği çok oldu..

merhabalar ben sizlerin araniza yeni katildim.insallah yardimlarinizi bekliyorum

Hoşgeldin çiçegi burnunda anne adayı ...allah tamamını erdirsin inş cnm..

Senin yazdiklarini okuyunca duygulandim. kendimi senin yerine koydum degisik oldum.allahim uzun omurler versin. tesekkur ederim.benim suan kendime uygulamam gereken bisey yok dimi

Closed captioning açıp izle altyazili. Ben İspanyolca öğrenirken öyle yapıyordum. Dizi mizi izle, soap operalar ağır olduğu için ambale etmez, iyi gider ilk basta.

valla kizlar ingilizce ogrenme konusunda baska tavsiyeleriniz varsa yazarsaniz sevinirim. ben hep evdeyim evde oluncada bisi pek olmuyor. burda kurslar varmis kilisede hatta su dogum isi bitse berfin ele avuc gelsin bende artik bisiler yapmaya basliycam cok zaman bile kaybettim .kendim icinde bisiler yapmam lazim iyice asosyel eve kapali bisi oldum ciktim.boyle nereye kadar cekilebilir bilmem. gerci ilk yil alisma donemi hep boyle oluyormus sanirim.

Berfin cik Allah in izniyle gelsin.Ele avuca siginca kurslara gidersin.Okullarda yazin gunduz kisin aksamlari kurs oluyor.Dedigin gibi kiliselerde kurslar oluyor.Aksam babasina birakirsin 2-3 saat gidersin.Hic zaman kaybettim diye dusunme.Yeterki iste yaparsin.
Birde hic cekinme konusurken.Benim ingilizcem okuldan ogrendigim kadardi buraya geldigimde.Sadece gelmeden once 3 ay ozel ders almistim.Kafa goz yara yara derler ya :)) konustim.Hic cekinmedim.Hep etrafimdakilere yanlisimi duzeltin diye tembih ediyordum.Tek avantajim gelir gelmez 6 ay dil okuluna gitmem oldu.Cok tv seyrettim,radyo dinledim.
Calismayada baslayinca gerisi geldi.
Sen daha cok yenisin burada Canan cim.Ben geleli 8 yil olmus.Bunlarin hepsi koca 8 yila sigdi yani.Ogrenirin hic merak etme.Kizinla cizgi film seyret mesela .Yeni ogrenenler icin cocuk programlarinin,kitaplarinin cok yarari var.

merhaba
benim suanda sadece doktoro gitmek olacak tek isim dimi.2 hafta beklesem gitmek icin gecmi olur. vitamin almama gerek var mi simdi

Sende Marlin gibi yap.Yanina ingilicesi iyi birini alip bulundugun yerdeki klinige gidip hamile oldugunu gelir duzeyinin dusuk oldugunu soyle.Orada sana test yapsinlar verdikleri formu doldurup onaylanmasini bekle.Kesinlikle onaylanir.Onlar sana gidecegin doktorlarin listesini verirler.Bunlar icin ucret odemiyorsun.
Bu arada tabi vitamine basla.Folik asit cok onemli.
Bu hafta bunlari yapki zaten onaylanman iki haftayi bulur.Gec olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…