- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.301
Evet hayatimin asklarindan biri :) Ismi Tacettinbiz ona kisaca TJ diyoruz lol :) 2.5 yasinda siyah labrador.. Iki aydir kulak ve popis iltihabindan mahvoldu oglum.. dun antibiyotikleri bitti bugun yine poposunu kasimaya basladi.. Veterineri aradim bugun yemek alerjisi var buyuk ihtimalle dedi.. Yarindan itibaren farkli bir yemek vermeye baslicam bakalim ne olacak..
Aaaa simdi gordum seninde kopusun varmis.. Cok tatliiiiiiiiiiiiii
Tacettin e bayildiiim:))Benim de oglusum var.Sugar.O da benim herseyim.4 yasinda. Benim oglumda her yil malesef bir defa kulak iltihabi olur.Kulak damlasi ve kulagini temizlemek icin losyonu var.Yikarken o kadar dikkat etmemize ragmen su kaciyor ve arkasindan hoop kulak iltihabi.Benimkisi pek bir nazik:) Hemen hemen her ay veterinerdeyiz.
kokopelli ve esra benim gibi sizide mi uyku tutmadi yoksa acik mi kaldiniz sistemde ?
Canancım benim uykum kaçtı sabah sabah. 6:30 gibi uyandım tuvalete gittim, sonra don don uyuyamadim. Annemlere uyuyor hala. Kalça ağrım yüzünden gece uykum bin kere bölünüyor zaten. Sana iyi uykular.
Benimki ilk defa 2 ay once oldu ve o zamandan beridir bu 3. kulak iltihabi.. Dedigin gibi losyon ile gunde 2 kez temizliyorum birde ottomax isminde bir damla kullaniyoruz.. Kulisleri yetmezmis gibi birde poposu iltihaplandi 2 hafta once.. Az once internette okudum.. diyorki kopisiniz poposundan ve kulagindan iltihapli ise ve ayaklarini cok yaliyor ise yuzde yuz yemek alerjisi vardir.. Benimkinde hepsi var.. Simdi yeni yemekler denememiz gerekecek..
Seninkide cok tatli.. tam minciklamalik :)
agrilarin olmasi kotu. bende wc ye cok kalkiyorum birde benim de agrilarim fazla. yarin buranin saatiyle 4 te doktor randevumuz var. bakalim ne diycek. oyle kotu karnim ve belim agriyorki son iki gundur. ins acilma falan vardir.
Artık mutlu sona yaklaşıyoruz, onun agrilaridir bunlar. Karın ağrıların gelip gidenlerden mı? Sıklığını zamanlamaya başla bence :)
Berfin kiz benim dönüşümü beklemeyecek galiba :)
regli agrisinin siddetlisi. bi sure agriyor geciyor ama feci yani. bakalim yarin belirginlesir ne zaman gelcegi.
Hehehe, bence senin contractionlar başlıyor!!! Eline bir kronometre al. Esine de söyle cep telefonu elinin altında olsun. Sıcak duş rahatlatır, hatta kuveti doldurup icine yat biraz. Ağrılar 5 dakika arayla gelene kadar evde takilabilirmisiz ama senin zaten randevun varmış. Hastane çantanı bagaja koy bence, yatiriverebilirler :). Ay çok heyecanlı. Nisanın, suyun gelirse korkma tamam mı?
suan bebegim icimde nasil kasiliyor varya. suyum gelmesi ve agrilarin siddetlennmesini sabirsizlikla bekliyorum. insan sanci cekmek icin sabirsizlanirmi ya. son gunler cok agir. saglikla kucagima bi alsam cok rahatliycam. ben yatcam gorusmek uzere..
kokopelli ve esra benim gibi sizide mi uyku tutmadi yoksa acik mi kaldiniz sistemde ?
regli agrisinin siddetlisi. bi sure agriyor geciyor ama feci yani. bakalim yarin belirginlesir ne zaman gelcegi.
herzaman seyretmesemde arada bakiyordum. bundan sonra daima tv acik kalsin ozaman :)))
ben sanki kelimeleri yanlis soyluyormusum gibime geliyor. cekingenlik hat savhada. esimde diyor cekinme konus gitsin ama olmuyor. alismasi zaman alcak sanirim.
ohh ne guzel her gece ihmal etmeden suruyorsun belki catlamazsin bellimi olur. son ay biraz daha dikkat edersin .
bu arada kac gundur silgiyi goremiyorum. sizce geziyormudur ?
agrilarin olmasi kotu. bende wc ye cok kalkiyorum birde benim de agrilarim fazla. yarin buranin saatiyle 4 te doktor randevumuz var. bakalim ne diycek. oyle kotu karnim ve belim agriyorki son iki gundur. ins acilma falan vardir.
İns. berfin gelir kolayca bu defa, sabirsizlanmani anliyorum. Benim de sirt agrilarim cok aci vermeye basladi, dun sen aklima geldin son aylar nasildir kim bilir diye. Allah yardimcin olsun.
Biraz yogun gecti hsonu, o yuzden giremedim buraya. Benim is hsonu yogun, onlarla ugrastim biraz.
Sizin sirt agrilariniz nasil bilmiyorum ama bir bolgede tolanmis sekilde benim. Pcde isim vardi dun ayakta yaptim bir sure. 3 ay daha dayanabilirmym calismaya bu agriyla bilmiyorum. Vicks vb surebilir miyim diye sorucam dra gidince.
Kizlar bebege yastik alicak misiniz? Nasil uyuycaklar, bazilari yan yatirn diyor, bazilari doner bogulur diyor. Sirt ustu yatirsak allah korusn kusar yine risk. Hep basinda mi bekliycez fistiklarin?
Ben de dün tam bunu düşünüyorum, birkaç yazı okudum ve video izledim.Sırt üstü yatırın diyor, yorgan,yastık hiçbirşey koymayın diyor. Sırt üstü yatırmada kusma olayı benimde kafama takıldı anlamadım.Yan yatırma yastıkları varmış onla yan yatınca desteklemek için.Ama uzmanlar sırt üstü diyor ben anlamadım.Yüzüstü yatıran da var..Bazısı da o kendi uyku pozisyonunu bulur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?