Amerika'da Hamilelik

Nuray cim kac pound dedi tam olarak?

bilmiyorumki bizmi yanlis anladik acaba?? hadi ben yanlis anladim kocamda mi yanlis anladi neyse ins gidip ogorucez
adamin agzindan su cikti '' three point five kilograms''' yani aynen boyle soyledi.. benim gozler acildi tabii :)))))
neyse kafayi takmiyim dimi kizlar.. oyleysede tombis tombis severiz

Niye kafayi takacaksin Nuray cim.Mevcut kilodan az soylese tamam o zaman otur dusun ama fazla soylemisler.Hem ne tosuncuk :))) MASALLAH.

Benim is arkadasim gecen yil dogum yapti kizlar tam 10 pounds yani 4 kilo 500 gr.Giydir okula gonder oyleydi masallah :)) Tam isirmalikti :))

Normal dogum mu yapti Esracim?ayyy oyle de guzel olur 2-3 aylik bebek gibi ele avuca gelir ye bitir:)))
Benimkilerin ikisi 3500 gram sonuncu 3700 gram dogmustu. Ama sonradan ataga geciyo benimkiler,sutum yariyo Allah'a sukur,ben zayif bir bayanim 55'lerde kilom herkes bana aciyodu sen nasil tasiyosun bu cocugu diye hepsin de de:)))

Hem nasil guzel dogdu.Sarisin,sacsiz,topac gibi masallah.Oyuncak bebeklere benziyordu :)Normal dogum yapti .Doktorlar hic sezeryan secenegi bile sunmadilar.Arkadasim Amerikali.Biliyorsunuz onlar normal dogumu tercih ediyorlar.Suda dogum istedi daha kolay olur diye.Ben ona da soyledim.Ben olsam belki cesaret edemezdim.Tebrik ederim seni dedim.
Sen de masallah cok iyi dogurmussun.Ay bu arada kizlar itiraf ediyorum.Deli gibi dogumdan korkuyorum.Yeterki saglikli bebeklere sahip olalim insallah hepimiz.Her turlu aciya raziyim diyorum ama korktugum bir kac sey var dusunmemeye calisyorum.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim,bebiş sağlıklı tombik olsun:) öper öper koklarsın.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ihlamur evde yok,marketlerde var mu bilmiyorum.Eşim limonata yaptı,portakal suyu limonata öyle idare ediyorum.İnşallah bir an önce toparlanırım.Hamile olmasam sorun değil de hep bebişi düşünüyorum.Ona zarar gelmesin diye.

Sen zor günleri sabırla atlatmışsın,inşallah bende sıkıntısız bu süreci geçiririm.Yalnızlık cidden çok zor,ben tek başıma hiçbir yakınım,dostlarım olmadan hamileliğimi geçiriyorum diye üzülüyordum başlarda ama napalım kısmet böyleymiş dedim.Allah sağlıkla bebeğimi doğurmamı nasip ederse onunla yalnızlığımı paylaşırım:)Ben amerikada çok yeniyim ama tüm arkadaşlarım bebişi doğur dön diye yalvarıyor:) arkadaşlarım çocuklarımız beraber büyüsün diyorlar.Hayali bile güzel ama kısmet bilemiyoruz tabiki,şimdilik düzenimiz buralarda.
Oğluşunu benim yerime öp,sevgiler

selamm herkese!

marlincim bana da dr ocak 2 ya da 3 dedi, ayni doneme denk gelicez sanirim. ve gecmis olsun, kendine dikkat et.

nts ne bu arada?
ve ikili dortlu test denilen seyi yaptirdiniz mi? bana 12. hafta icin randevu al dedi dr ama hala almadim. gerci 3 hafta var. zor testler mi bunlar?

Son düzenleme:
selamm herkese!

marlincim bana da dr ocak 2 ya da 3 dedi, ayni doneme denk gelicez sanirim. ve gecmis olsun, kendine dikkat et.

Teşekkür ederim silgicim.Demek bebişlerimiz aynı zamanlarda doğacak:) oğlaklar geliyor desene.Kış bebeği olacak bizimkiler.Kışın daha mı kolay bilmiyorum ama yaza büyümüş olurlar,daha güzel gezeriz:)) Bakalım cinsiyetleri ne olacak:))

Ayyyy Esracim sarisin mavi gozlu bebeklere hastayim ben yaa,ama malesef oyle bi sansim yok aile de renkli gozlu var ama sarisin yok,ben beyaz tenliyim,esim bugday tenli cocuklarimiz kara dermisim:)))hepsi beyaz dogdu sonradan karardi cocuklar:))))
Ama sevindim bunu duyduguma 4,5 kilo olursa korkmuycam dogururum Allahin izniyle ins.
Valla Esracim hicccc korkma ben 3 'unu de normal epudralsiz hatta suni sanciyla dogum yaptim.
Canim ismi ustunde normal,dogumu yapiosun hersey bitiyo yeniden dogmus gibi agri sizi hicbisey yok.Al bebisini kucagina emzir,altini ac kalk dolas, gezin,banyonu yap normal hayatina geri don aninda.
Benimde tek korkum kesilmek valla odum patliyo bisey ters gider de sezeryan yaparlar diye,bak haziran annelerinde 16-17 kisi dogum yapti sadece 2 tanesi normal digerlerini kesip bictiler bence cogu da sudan bahaneler,duyunca cok uzuluyorum ben(

Sayet atesin cikarsa hastaneye git onun disinda hicbir zarari olmaz korkma canim. Sen soguk almissin.Atesininde cikacaginida zannetmiyorum.Bana 1 ay once kene bile yapisti.Cumartesi gunuydu .Doktorumda kapaliydi . 4 saat acillerde bekledim salya sumuk aglayarak :)Allah tan kotu kene degilmis.O bitti arkasindan enfeksiyondan boynumda 3 tane beze cikti.Onu da atlattim.Cok sukur Allah koruyor.Icin rahat olsun.

Herkese merhaba!

Tesadufen gordum Amerika'da hamilelik konusu varmis. Ben de yillaaaarrdir burada yasiyorum, yakin zamanda da ilk bebegime hamile oldugumu ogrendim. Bebegi Ocak 2013te bekliyoruz. Gecmisi henuz okuyamadim, sanirim gruptakilerin hamilelikleri daha ileri haftalarda. Ben de deneyimlerinden faydalanmayi umuyorum. Benim gibi mide bulantisindan muzdaripler varsa da beraber cekeriz bu cileyi :)

Ocak 2013 anneleri grubunda takiliyordum, daha 4. 5. haftalarinda ultrasona giriyor Turkiye'dekiler, nasil ozeniyor insan, ben ilk 7+1'de gidebildim.

Hepinize iyi gunler, saglikli hamilelikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…