- Konu Sahibi citaknuray
-
kizlar simdi geldik drdan..
ne yaptik derseniz hicbisi.. kendi doktorumu gormedim. Ultrason uzmani bakti bebisime.. olctu, bicti, kalp sesini dinletti bize o cok guzeldi.. sonrada geldik.. yani nts ye falan girmedim. kendi doktorum persembe gunu yaparmi onuda bilmiyorum..
birde esim bebegin kilosunu sordu.. adam yabanci o yuzden ben hic anlasamadim..3.5 kilo dedi.. ben afalladim tabi..
benim dr. 4 gun once 2800 demisti.. bende simdiki kilosumu diye sordum evet dedi.
simdide baya kafam karisti..persembe gununu nasil beklyecem bilmem.. 3.5 kilo nasil olur diye..
yoksa biz mi yanlis anladik anlamadim
neyse bizden haberler boyle ..
Marlincim sanada cok gecmis olsun.. ihlamur varsa ic derim cok faydasi oluyor. Hem hamileliktede faydali. kendine dikkat et..bu havalarda hastalik hic cekilmez gercekten.. kendine iyi bak..
ne yaptik derseniz hicbisi.. kendi doktorumu gormedim. Ultrason uzmani bakti bebisime.. olctu, bicti, kalp sesini dinletti bize o cok guzeldi.. sonrada geldik.. yani nts ye falan girmedim. kendi doktorum persembe gunu yaparmi onuda bilmiyorum..
birde esim bebegin kilosunu sordu.. adam yabanci o yuzden ben hic anlasamadim..3.5 kilo dedi.. ben afalladim tabi..
benim dr. 4 gun once 2800 demisti.. bende simdiki kilosumu diye sordum evet dedi.
simdide baya kafam karisti..persembe gununu nasil beklyecem bilmem.. 3.5 kilo nasil olur diye..
Canim hosgeldin,adam yabanciysa bunlar kilo hesabi soylemezler pound hesabi soylerler siz yanlis anlamis olabilirmisiniz?
Ya da gram olarak soyluyolar 3500 gram gibi soyluyolar.
Eger oylede dediyse -300,+300 olayi var ya belki gecen haftadan beri 400 gram almistir.
Persembe sorarsin kendi dr'una icin rahatlar,eger oyleyse sende benim gibi dusunmeye basla nasil dogurcaz:)))))kimisi kilo almiyo diye uzuluyo kimisi cok kilo alirsa nasil dogar diye uzuluyo:)))
Bakalim yarin biz napicaz nasil haberlerle gelcez:))))
Canim hosgeldin,adam yabanciysa bunlar kilo hesabi soylemezler pound hesabi soylerler siz yanlis anlamis olabilirmisiniz?
Ya da gram olarak soyluyolar 3500 gram gibi soyluyolar.
Eger oylede dediyse -300,+300 olayi var ya belki gecen haftadan beri 400 gram almistir.
Persembe sorarsin kendi dr'una icin rahatlar,eger oyleyse sende benim gibi dusunmeye basla nasil dogurcaz:)))))kimisi kilo almiyo diye uzuluyo kimisi cok kilo alirsa nasil dogar diye uzuluyo:)))
Bakalim yarin biz napicaz nasil haberlerle gelcez:))))
Ben de ayni seyi dusundum canim.Amerikali kesinlikle kg hesabi yapmaz.Gr hesabida yapmazlar.Zaten 3500 gr.3.5 kilo yapar.Pound hic olamaz cunku 3.5 lbs (pound) 1 kilo 575 gr.yapar.Bebisin kilosu 2800. Bence de yanlis anlamissinizdir.Kafan karismasin hersey yolundadir canim.Olmasa soylerler.Kesin bir yanlis anlasilma var.Persembeye ne kaldi.Icin rahat olsun.
Ben de ayni seyi dusundum canim.Amerikali kesinlikle kg hesabi yapmaz.Gr hesabida yapmazlar.Zaten 3500 gr.3.5 kilo yapar.Pound hic olamaz cunku 3.5 lbs (pound) 1 kilo 575 gr.yapar.Bebisin kilosu 2800. Bence de yanlis anlamissinizdir.Kafan karismasin hersey yolundadir canim.Olmasa soylerler.Kesin bir yanlis anlasilma var.Persembeye ne kaldi.Icin rahat olsun.
Benim ultrasoncum gram hesabini da soyluyo o yuzden soyledim cnm. Bebegin Butun bilgilerinin oldugu sema da da pound hesabinin yaninda gram hesabi da yaziyor.
Bide Nuraycim haziran anneleri topiginde de konusuldu daha once belki hatirlarsin ayni gun icinde bi arkadasa bebeginin kilosunu 600-700 gram farkli soylemisler farkli iki dr.
Ya aslinda sen nasil dusunuyosun bilmiyorum da tabiki de kilo almis olmasi cok guzel tosuncuk geliyo:)))
Benim ultrasoncum gram hesabini da soyluyo o yuzden soyledim cnm. Bebegin Butun bilgilerinin oldugu sema da da pound hesabinin yaninda gram hesabi da yaziyor.
Bide Nuraycim haziran anneleri topiginde de konusuldu daha once belki hatirlarsin ayni gun icinde bi arkadasa bebeginin kilosunu 600-700 gram farkli soylemisler farkli iki dr.
Ya aslinda sen nasil dusunuyosun bilmiyorum da tabiki de kilo almis olmasi cok guzel tosuncuk geliyo:)))
evet ablacim okumustum dogru soyluyosun... tosuncuk gelsin dimi
Esracim dedigin gibi dunku etlerle atak yapti bebis galiba.. bende onu isira isira severim
Gr. hesabida soyluyorsa dogrudur o zaman 3500 gr.Bence de kilo almis olmasi cok guzel.Masallah bebisine masallah.
Niye kafayi takacaksin Nuray cim.Mevcut kilodan az soylese tamam o zaman otur dusun ama fazla soylemisler.Hem ne tosuncuk :))) MASALLAH.
Benim is arkadasim gecen yil dogum yapti kizlar tam 10 pounds yani 4 kilo 500 gr.Giydir okula gonder oyleydi masallah :)) Tam isirmalikti :))
evet ablacim okumustum dogru soyluyosun... tosuncuk gelsin dimi
Esracim dedigin gibi dunku etlerle atak yapti bebis galiba.. bende onu isira isira severim
Gelsin kiz gelsin,isira isira minciklayarak seversin:)))tombik olunca daha da sevimli oluyolar zaten:)))
Normal dogum mu yapti Esracim?ayyy oyle de guzel olur 2-3 aylik bebek gibi ele avuca gelir ye bitir:)))
Benimkilerin ikisi 3500 gram sonuncu 3700 gram dogmustu. Ama sonradan ataga geciyo benimkiler,sutum yariyo Allah'a sukur,ben zayif bir bayanim 55'lerde kilom herkes bana aciyodu sen nasil tasiyosun bu cocugu diye hepsin de de:)))
neyse bizden haberler boyle ..
Marlincim sanada cok gecmis olsun.. ihlamur varsa ic derim cok faydasi oluyor. Hem hamileliktede faydali. kendine dikkat et..bu havalarda hastalik hic cekilmez gercekten.. kendine iyi bak..
Canim hosbuldukevt dedigin gibi gurbet zor hele birde aileden bir kisi dahi yaninda yoksa benim kiz kardesim gelmek istedi ama ingiliz uyuzlari vermediler vize bizde de sans olipiyatlara yakin dogurduk ..su aralar nerde ise kimseye vermiyorlar vize falan
Benim bir pasam oldu teyzesi tam bir velet uyumak bilmiyorcolik sorunumuz cok birde biraz kucuk dogduk ve ayrica ingiltere tarihinde az raslanan dogum sekli gerceklesti tabiki C section ( elective Ceasarean ) nedeni oglumun kafasinin donmesmesi idi gerci yuksek tansiyon ve gebelik sekerimizde vardi oda sebep
bunlarin hepsi Tr de olsa idi epey bir masrafli dogum olurdu ama inan masrafini gectim benim derdim psikolojik olarak rahat olmakdi fakat onu cok yasayamadim yalnizliktan inan hem hamileligimin son zamanlari ,hemde dogumdan sonraki zamanlarim cok zor gecticok zorlandim ....oyleki gozyaslarim heran tetikte surekli aglamakli gibi gecti gunlerim..
ayy amma dert yandim size aslinda pozitif bakmak lazim cok sukur kuzum var simdilerde cok yorulsamda valla ona bakip teselli buluyorum
kizlar sizler icin herseyin en guzelini temmenni ediyorum ins benim yasadigim sikintilari yasamazsiniz veya yasiyorsaniz biran once atlatirsiniz
dualarim sizinle opuyoruz sizleri oglusumla kocaman kocaman
Günaydın annişler,
Herkes çok iyidir umarım, ben 2-3 gündür şifayı kaptığım için fena dolanıyorum ortalıkta.Malum sıcaklar fena!Elimde mendilim aksıra tıksıra günleri geçiriyorum.Geceleri sıcaktan uyku uyunmuyor bir de ben üstüne hapşurma krizleriyle uğraşıyorum:)en fenası bu sıcakta böyle nezle olmak.Ama yine de sizleri takip etmeyi bırakmadım.Doktor kontrolü olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Burç olayına gelince,bizim bebek de noel dönemine rastlıyor,benim gibi oğlak burcu olacak sanırım.İnatçı keçi olacak:) Evde iki inatçı keçiyle uğraşacak babamız:))
İkizler hareketli olur ama benim yeğenim çok akıllı bir kız.Yengeçler de çok sulugözdür:) hassas olurlar yani:)
Her haliyle severiz biz bebişleri:)
Sevgiler herkese
selamm herkese!
marlincim bana da dr ocak 2 ya da 3 dedi, ayni doneme denk gelicez sanirim. ve gecmis olsun, kendine dikkat et.
Hem nasil guzel dogdu.Sarisin,sacsiz,topac gibi masallah.Oyuncak bebeklere benziyordu :)Normal dogum yapti .Doktorlar hic sezeryan secenegi bile sunmadilar.Arkadasim Amerikali.Biliyorsunuz onlar normal dogumu tercih ediyorlar.Suda dogum istedi daha kolay olur diye.Ben ona da soyledim.Ben olsam belki cesaret edemezdim.Tebrik ederim seni dedim.
Sen de masallah cok iyi dogurmussun.Ay bu arada kizlar itiraf ediyorum.Deli gibi dogumdan korkuyorum.Yeterki saglikli bebeklere sahip olalim insallah hepimiz.Her turlu aciya raziyim diyorum ama korktugum bir kac sey var dusunmemeye calisyorum.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim,bebiş sağlıklı tombik olsun:) öper öper koklarsın.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ihlamur evde yok,marketlerde var mu bilmiyorum.Eşim limonata yaptı,portakal suyu limonata öyle idare ediyorum.İnşallah bir an önce toparlanırım.Hamile olmasam sorun değil de hep bebişi düşünüyorum.Ona zarar gelmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?