- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.521
Dunden beri Lara hareket etmiyor cok canim sIkIliyor boyle oldumu. Yemedigim sey kalmadi kimildisin diye yok banamisin demedi.
Cok hafif hissettim bu sabah anlamadimda bebisin hareketimi gazmi.
Gece uykumda kacti hareket etmiyor diye.Toplasan 3 saat uyudum. O zamanda sacma sapan ruyalar gordum. Marlin in ruyalarini aratmayacak derecede :)
Uykum gelir belki diye dizi aradim.Askin halleri diye bir dizi buldum Metin Akpinar,iclal Aydin filan vardi. Onu seyredereken icim gecmis uyumusum.Ruyamda Metin Akpinar kocamdi. Ayy diyorum bu yasli adamla ne isim var benim niye evlendim. Cocuk bundanmi yoksa diye kara kara dusunuyorum :) Lara yi goruyorum sonra. Esmer kapkara birsey. Ay diyorum baba beyaz anne beyaz bu niye bu kadar esmerki.
Emziriyorum.Sutum varmis bol bol .Cuk cuk emiyor.Gazini cikarmaya calisyorum yapamiyorum.Ablami goruyorum o sirada o gosteriyor bana nasil yapamacagimi. Uyandim sonra.
Bugun benim doktorda ogleye kadar acik. Arasammi beklesemmi bilemedim. Hemen panik olmakta istemiyorum ama aklim surekli orada.
Esra'cim senden kick count yapmani istediler mi? Bizim hastane bir kick count deftercigi/karti veriyor, 28. haftadan itibaren dolduruyorsun. Normalde bebegin hareketli oldugu saatlerde uzanip, gevseyip 10 hareketi hissetmen ne kadar sure aliyor diye saat tutuyorsun, onu isaretliyorsun. Eger 2 saat icinde hareket etmediyse ya da butun gun hic hareket hissetmediysen labor and delivery'i ara diyor. Onceki haftalarda bebek kucuk oldugu icin hareket ediyor olsa da hissetmeyebiliyoruz ama su anda sen hareket hissetmiyorsan hareket etmiyor demektir. Belki uyuyordur, belki sen yorulmussundur ondan etkilenmistir, kotu bir sey olacak anlamina gelmez ama bence doktorunu arayip soyle, muhtemelen gel bir bakalim der. bir dopplere bakar tembel Lara'yi duyup rahatlamak, kendini boyle uzmene degmez.
Hayir vermediler sadece her gittigimde ilk sorulan soru bebek hareket ediyormu oluyor.Benim doktoruma gorede 1 gun hareket etmemesi cok normal sayet 2.gunde hareket etmiyorsa aranmasi gerekiyormus.
1 gun 5 saat 10 saat farketmiyor iste .Insanin akli takiliyor oraya.
Lara en cok aksamlari hareketli.Gunduz ben calistigim surekli hareket ettigim icin daha sakin.
Ogle yemeginden sonra Nesquik ictim. Kaldirdi hanimefendi totosunu bir zahmet hareket etti :) Cok sukur Allah a.
kizlar kis icin doktora gidip gelirken disari cikicak ya bebekler, ne almayi dusunuyosunuz? snowsuit tarzi seyler var, polyester cogu polar gibi olanlar. polyester zararli midir? alamadim bisey bebise.
koko video guzel izledim, nasil ayarliycazki o kismi aliyor mu almiyor mu diye. zor isler deneme yanilma belki.
DaVinci Ava Nursery Set - Espresso - Sam's Club
Silgi sizin orada Sam's club varmi? link ekledim. 3 parca $276 .Cok uygun .Guzelde gozukuyor.Gidip bakmak lazim.Bu hafta sonu gidip bakicam ben.
tembellik yapmis demek lara hanim :) neyseki hareket etmis gozun aydin, insan endiseleniyor ama haklisin.
gule gule kullansin derya ve lara kislik cicilerini :) ben bugun baktim yine begenmedim bisey, sanki podyuma cikicak ufaklik.
marlin bende de sertlesme oluyor. sag gogus alti karnin sismeye basladigi yerde aciyior niye bilmiyorum.
cok uygunmus ama acaba cekmeceler ufak midir bakmak lazim. varmis buralarda baktim simdi. sears'da var aklinda bulunsun, baby r us'a baktim hem kabalar hem de pahali geldi bana. ikea'daki cripler cok sirin, kaba da degildi.
Berk diyoruz tikican ogluma simdilik :) bu gidisle berk kalicak, isim bulamiyoruz. Gapte tikican tulumu, beresi buldum onu allicam tontosuma galba koko teyzesii:)) gapte cok guzel bereler var aklinizda bulunsun.adi berk olacaksa adina yarasir bir tikican tulumu olmali diye mi kasiyorsun, hehehe, sanki podyuma cikacak dediginde aklima tikican muhabbetimiz geldi. hala isimsiz mi oglan? ne diye seviyorsunuz?
nasil sertlesme oluyor, ben hic hissetmiyorum galiba. bir de siz diyaframa dayandi nefesim kesildi falan diyorsunuz, aramizda bir hafta var ben hic hissetmiyorum oyle seyler. belden yukari hissettigim bir tek arada gelip giden reflu, onu da daha karnim belli bile degilken de hissediyordum. bizim rahim guduk kaldi diye uzulecegim ama kadin gecen gun olctu, normal boyunda cikti. belki bizimki asagida takilmayi seviyordur, mesaneme yaptigi baskidan belli.
ben de artik crib falan bakmak, odasini hazirlamak istiyorum ama bu donem cogunlukla 1 saat mesafedeki baska bir yerde yasayacagiz, evimize haftasonlari belki ugrariz.
annemler 15inde gelecek, bir hafta sonra da baby shower yapariz diyordum meger noel'e denk geliyormus. noel'e denk getirip amerikali arkadaslarin gelmemesini mi risk edeyim annemsiz mi yapayim bilemedim. daha erken yapsak evde bile olmayacagiz, o da ayri... bakalim bakalim nasil gelisecek olaylar.
Ins. Tum sonuclar guzel cikar, bundan sonra rahata erersin. Yapsinlar herseyi senin de icin rahat eder.Kizlar bugun benim doktor aradi.. Kanama'nin nedenini bulmuslar.. Subchorionic bleeding dedikleri bisi.. Placenta ile Rahim arasinda kucuk bir acilma olmus o yuzden kanamam olmus.. Hamileligin sonuna kadar hafif hafif kahverengi lekelenmelerin hatta hafif kanamalarin olabilr gayet normal dedi.. Neyseki biraz icim rahatladi derken doktor ikinci bombayi patlatti..
Bizim umblical cord'un uzerinde 1 tane artery var imis.. normalde 2 artery olmasi gerekirmis.. %75 bu sorun teskil etmez ama ben yinede emin olmak icin seni high-risk doktoruna yollayacagim dedi.. Simdi birkac hafta icerisinde high-risk doktoru tarafindan yeni bir ultrason cekilecek ki herseyin ylunda oldugundan emin olmak icin.. Bu tur durumlarda cok nadirde olsa bebek kalp, bobrek, sinir sistemi anomalileri ile dogabiliyormus fakat doktor gecen hafta cekilen ultrasonda herseyin cok iyi gorundugunu ve bir anomaliye rastlanmadigini soyledi.. Sadece emin olmak icin diger doktora yollamak istiyor. Neyseki azda olsa rahatladim sayilir..
Allahim ilk 16 haftasi muhtesem gecen bir hamileligin bir anda bu sekilde donmesi beni hem cok uzdu hemde moralimi cok bozdu.. Neyseki hersey birer birer temiz cikiyor.. Gecenlerde spine'inda problem olabilir demisti yuksek AFP'den dolayi biliyorsunuz.. O da temiz cikti Masallah.. Spine'da normal gorunuyor.. Simdi su hig-risk oktorunu gormekyi iple cekiyorum ki kafam biraz rahatlasin diye..
Benden simdilik bu kadar :)
Berk diyoruz tikican ogluma simdilik :) bu gidisle berk kalicak, isim bulamiyoruz. Gapte tikican tulumu, beresi buldum onu allicam tontosuma galba koko teyzesii:)) gapte cok guzel bereler var aklinizda bulunsun.
Belki yediklerimden sertlesiyodur benim anlamadm, bir de bacaklarim sisiyo sanki hissediyorum. Konumundan hissetmiyosundr dedigin gibi.
Bugun baby on board signimi da aldim, o kadar eksigim var ki ne gereksizse onu aliyorum :)
Diaper icin ozel cop gordum baby r us'ta, biliyosunuz o koku cok yayiliyor. Evde tutmam, dvmlibahceye de inemem. Koku onleyici ve otomatik agiz kapaniyor vb iyi biseydi. Sizce alinir mi?
Kizlar bugun benim doktor aradi.. Kanama'nin nedenini bulmuslar.. Subchorionic bleeding dedikleri bisi.. Placenta ile Rahim arasinda kucuk bir acilma olmus o yuzden kanamam olmus.. Hamileligin sonuna kadar hafif hafif kahverengi lekelenmelerin hatta hafif kanamalarin olabilr gayet normal dedi.. Neyseki biraz icim rahatladi derken doktor ikinci bombayi patlatti..
Bizim umblical cord'un uzerinde 1 tane artery var imis.. normalde 2 artery olmasi gerekirmis.. %75 bu sorun teskil etmez ama ben yinede emin olmak icin seni high-risk doktoruna yollayacagim dedi.. Simdi birkac hafta icerisinde high-risk doktoru tarafindan yeni bir ultrason cekilecek ki herseyin ylunda oldugundan emin olmak icin.. Bu tur durumlarda cok nadirde olsa bebek kalp, bobrek, sinir sistemi anomalileri ile dogabiliyormus fakat doktor gecen hafta cekilen ultrasonda herseyin cok iyi gorundugunu ve bir anomaliye rastlanmadigini soyledi.. Sadece emin olmak icin diger doktora yollamak istiyor. Neyseki azda olsa rahatladim sayilir..
Allahim ilk 16 haftasi muhtesem gecen bir hamileligin bir anda bu sekilde donmesi beni hem cok uzdu hemde moralimi cok bozdu.. Neyseki hersey birer birer temiz cikiyor.. Gecenlerde spine'inda problem olabilir demisti yuksek AFP'den dolayi biliyorsunuz.. O da temiz cikti Masallah.. Spine'da normal gorunuyor.. Simdi su hig-risk oktorunu gormekyi iple cekiyorum ki kafam biraz rahatlasin diye..
Berk diyoruz tikican ogluma simdilik :) bu gidisle berk kalicak, isim bulamiyoruz. Gapte tikican tulumu, beresi buldum onu allicam tontosuma galba koko teyzesii:)) gapte cok guzel bereler var aklinizda bulunsun.
Belki yediklerimden sertlesiyodur benim anlamadm, bir de bacaklarim sisiyo sanki hissediyorum. Konumundan hissetmiyosundr dedigin gibi.
Bugun baby on board signimi da aldim, o kadar eksigim var ki ne gereksizse onu aliyorum :)
Diaper icin ozel cop gordum baby r us'ta, biliyosunuz o koku cok yayiliyor. Evde tutmam, dvmlibahceye de inemem. Koku onleyici ve otomatik agiz kapaniyor vb iyi biseydi. Sizce alinir mi?
Kizlar bugun benim doktor aradi.. Kanama'nin nedenini bulmuslar.. Subchorionic bleeding dedikleri bisi.. Placenta ile Rahim arasinda kucuk bir acilma olmus o yuzden kanamam olmus.. Hamileligin sonuna kadar hafif hafif kahverengi lekelenmelerin hatta hafif kanamalarin olabilr gayet normal dedi.. Neyseki biraz icim rahatladi derken doktor ikinci bombayi patlatti..
Yakisir tikican tulumu Berk bebisi :)
Kesinlikle alinir yigenlerimden biyorum o kucucuk totolarindan nasil o kokulu kakalari cikariyorlar bilinmez :) 1 saat sonra koku daha agirlasiyor.Kimyasal atik gib :)))Kisin her dakika bahceye inilmiyor.Bizim burada da haftada 1 copler aliniyor.
Linki varsa eklesene Silgi cim ben de bakayim
esra vize ucreti 160 dolari TEB'e mi yatiriliyor? web sayfasinda oyle diyo ama sanki ben eskiden baska bankaya yatiriyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?