- Konu Sahibi citaknuray
-
nts ne bu arada?
ve ikili dortlu test denilen seyi yaptirdiniz mi? bana 12. hafta icin randevu al dedi dr ama hala almadim. gerci 3 hafta var. zor testler mi bunlar?
Ayyyy Esracim sarisin mavi gozlu bebeklere hastayim ben yaa,ama malesef oyle bi sansim yok aile de renkli gozlu var ama sarisin yok,ben beyaz tenliyim,esim bugday tenli cocuklarimiz kara dermisim:)))hepsi beyaz dogdu sonradan karardi cocuklar:))))
Ama sevindim bunu duyduguma 4,5 kilo olursa korkmuycam dogururum Allahin izniyle ins.
Valla Esracim hicccc korkma ben 3 'unu de normal epudralsiz hatta suni sanciyla dogum yaptim.
Canim ismi ustunde normal,dogumu yapiosun hersey bitiyo yeniden dogmus gibi agri sizi hicbisey yok.Al bebisini kucagina emzir,altini ac kalk dolas, gezin,banyonu yap normal hayatina geri don aninda.
Benimde tek korkum kesilmek valla odum patliyo bisey ters gider de sezeryan yaparlar diye,bak haziran annelerinde 16-17 kisi dogum yapti sadece 2 tanesi normal digerlerini kesip bictiler bence cogu da sudan bahaneler,duyunca cok uzuluyorum ben(
Ayyyy Esracim sarisin mavi gozlu bebeklere hastayim ben yaa,ama malesef oyle bi sansim yok aile de renkli gozlu var ama sarisin yok,ben beyaz tenliyim,esim bugday tenli cocuklarimiz kara dermisim:)))hepsi beyaz dogdu sonradan karardi cocuklar:))))
Ama sevindim bunu duyduguma 4,5 kilo olursa korkmuycam dogururum Allahin izniyle ins.
Valla Esracim hicccc korkma ben 3 'unu de normal epudralsiz hatta suni sanciyla dogum yaptim.
Canim ismi ustunde normal,dogumu yapiosun hersey bitiyo yeniden dogmus gibi agri sizi hicbisey yok.Al bebisini kucagina emzir,altini ac kalk dolas, gezin,banyonu yap normal hayatina geri don aninda.
Benimde tek korkum kesilmek valla odum patliyo bisey ters gider de sezeryan yaparlar diye,bak haziran annelerinde 16-17 kisi dogum yapti sadece 2 tanesi normal digerlerini kesip bictiler bence cogu da sudan bahaneler,duyunca cok uzuluyorum ben(
Herkese merhaba!
Tesadufen gordum Amerika'da hamilelik konusu varmis. Ben de yillaaaarrdir burada yasiyorum, yakin zamanda da ilk bebegime hamile oldugumu ogrendim. Bebegi Ocak 2013te bekliyoruz. Gecmisi henuz okuyamadim, sanirim gruptakilerin hamilelikleri daha ileri haftalarda. Ben de deneyimlerinden faydalanmayi umuyorum. Benim gibi mide bulantisindan muzdaripler varsa da beraber cekeriz bu cileyi :)
Ocak 2013 anneleri grubunda takiliyordum, daha 4. 5. haftalarinda ultrasona giriyor Turkiye'dekiler, nasil ozeniyor insan, ben ilk 7+1'de gidebildim.
Hepinize iyi gunler, saglikli hamilelikler.
Sayet atesin cikarsa hastaneye git onun disinda hicbir zarari olmaz korkma canim. Sen soguk almissin.Atesininde cikacaginida zannetmiyorum.Bana 1 ay once kene bile yapisti.Cumartesi gunuydu .Doktorumda kapaliydi . 4 saat acillerde bekledim salya sumuk aglayarak :)Allah tan kotu kene degilmis.O bitti arkasindan enfeksiyondan boynumda 3 tane beze cikti.Onu da atlattim.Cok sukur Allah koruyor.Icin rahat olsun.
Teşekkür ederim silgicim.Demek bebişlerimiz aynı zamanlarda doğacak:) oğlaklar geliyor desene.Kış bebeği olacak bizimkiler.Kışın daha mı kolay bilmiyorum ama yaza büyümüş olurlar,daha güzel gezeriz:)) Bakalım cinsiyetleri ne olacak:))
Herkese merhaba!
Tesadufen gordum Amerika'da hamilelik konusu varmis. Ben de yillaaaarrdir burada yasiyorum, yakin zamanda da ilk bebegime hamile oldugumu ogrendim. Bebegi Ocak 2013te bekliyoruz. Gecmisi henuz okuyamadim, sanirim gruptakilerin hamilelikleri daha ileri haftalarda. Ben de deneyimlerinden faydalanmayi umuyorum. Benim gibi mide bulantisindan muzdaripler varsa da beraber cekeriz bu cileyi :)
Ocak 2013 anneleri grubunda takiliyordum, daha 4. 5. haftalarinda ultrasona giriyor Turkiye'dekiler, nasil ozeniyor insan, ben ilk 7+1'de gidebildim.
Hepinize iyi gunler, saglikli hamilelikler.
Sayet atesin cikarsa hastaneye git onun disinda hicbir zarari olmaz korkma canim. Sen soguk almissin.Atesininde cikacaginida zannetmiyorum.Bana 1 ay once kene bile yapisti.Cumartesi gunuydu .Doktorumda kapaliydi . 4 saat acillerde bekledim salya sumuk aglayarak :)Allah tan kotu kene degilmis.O bitti arkasindan enfeksiyondan boynumda 3 tane beze cikti.Onu da atlattim.Cok sukur Allah koruyor.Icin rahat olsun.
Ben gelecek agridan acidan korkmuyorumda ya diyorum Allah korusun ikinamazsam.Allah korusun sIkIsirsa bebis diye dusunuyorum Allah korusun.Bir sey daha soylicem ama gulmeyin kizlar bana :)Bir de tuvaletini yapan annisler var dogumda bir taneside benim kuzenim.Cok korkuyorum ben ondan.Gerci o sirada insanin gozu birsey gormezde.Ayy ne bileyim iste sacma sapan seyler dusunuyorum :)
Hoşgeldin aramıza:)
Bende Ocak 2013'te bebişimi bekliyorum.Silgi de aynı dönemde.Şimdiden 3 kişi aynı zamanlarda kısmetse doğuracağız:) Bende bulantı yokinşallah sende de kısa zamanda geçer.Ben daha doktora gitmedim bu cuma randevum var.Heyecanla bekliyorum.Sen nerede yaşıyorsun.Ben çok yeniyim burda.(7 aydır bu topraklardayız) bebeğimle alışacağız inşallah buralara.
Sevgiler
esra gecmis olsun, off buralarda da mi kene var. hic disari cikmiyim ben :) amoxi.'yi ne kadar sure kullandin beze icin?
evet oglak olucak devam ederse ins. :) kisin gobegimizi biraz daha rahat kamufle edebiliriz sanirim :) bi de seviyorum ben kisi, su sicaklar bi gecse rahatliycam. mide bulantisiyla hic cekilmiyor.
cinsiyeti ben de cok merak ediyorum, saglikli ve hayirli olsun da cok onemli degil aslinda.
kokopelli hosgeldin ve kacinci ayindasin? benim ilk aylar ve mide bulantim fena. napicazz bilmiyorumm
Canim valla bi turlu ogrenemedim Nts mi,Nst mi:))bu hamilelik ilerledigi zmn bir makina var seni ona bagliyorlar bebegin kalp atislarini ve sanci varmi diye onu kontrol ediyorlar. Ben daha 2 hafta once ilk defa girdim,yarin gene giricem ins.
Bu dedigin testleri de ben yaptirtmadim cunku givenmiyorum bu testlere kafami karistirmak istemedim cok sukur simdiyd kadar da hicbir bebegimde problem olmadi.
kokopelli hosgeldin ve kacinci ayindasin? benim ilk aylar ve mide bulantim fena. napicazz bilmiyorumm
Ne guzel, 3 yeni yil hediyesi!
Bulanti yok diye sakin uzulme, cekilecek dert degil vallahi. Bebegin daha saglikli oldugu anlamina falan da gelmiyormus zaten bulanti. Benim de gecen hafta basladi, morning sickness diyorlar ama benimki aksam aziyor. Ben de bir an once gecmesini umuyorum.
Benim asil randevum te 5 Haziran'da. Tedavi ile hamile kaldigim icin teyid etmeleri gerekiyordu, o yuzden 8. haftadan once ultrasona girebildik. Kalp atisini falan dinlettiler, cok guzel bir duygu, cuma gunu sen de duyup bu hislerle tanisacaksin :)
Biz kaliforniya'dayiz, siz neredesiniz?
Evham yapma diyorsun doğru:) Onlar bizden güçlüler değil mi:) ben de doğumdan korkuyorum ama benim eşim benden korkak.Asla giremem doğuma diyor,düşüp bayılırım diyor:)
evet yaniltici sonuclar cikiyomus o testlerde ama insan merak da ediyor. yaptirirsam mi karar veremedim. sonucu olumsuz cikarsa da cok kafaya takarim, ne zor isler ya. biran once zaman gecsin, tum supheler bitsin, saglikla sonuclandiralim herseyi inssss.
Bende regl gecikmesi dışında hiçbir belirti olmadı:) zaten reglimden 2 gün önce evde yaptığım testle öğrendim.Doktora gidince asıl anlayacağım herşeyi sanırım:)O hisleri yaşayacağım.
Biz maryland eyaletindeyiz.D.C ye yakınım.İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar
Bazen o ikinma hissi kendiliginden geliyor,bazen senin ikinman gerekiyo ama hic korkma zatrn bebiste kendini itiyo,aslinda var ya hakjatdn normal dogum mucize kizlar. Yani hersey sana kalmiyor bebekte,doktorda yardim ediyo en basta Rabbim yardim ediyo valla.
Hele bundan hic korkma cunku bunlar alismis burda arkadaslardan duydugum kadariula lauman yapmiyorlarmis. Yani buyuk abdesti yapma ihtimali cok yuksek ama dedigim gibi zaten onlar onun icin hazirlikli oyle bisey icin orda malzemeleri var hemen silip atiyolarmis. Sonra dedigin gibi kimin umrunda o anda aklina o gelmiyo bile:)))Al bebisini kucagina gerisini dusunme sekerim:)))
ben daha yeniyim, bugun 7+6yiz.
mide bulantisina pretzel falan oneriliyor ya. ben zencefilli (ginger) seker buldum, lokuma benziyor, ondan aliyorum rahatlatiyor biraz. neyse ki aksam oluyor daha cok, iste degil evde olunca malak gibi yatiyorum ben de. zaten 10 dedin mi yataga gidiyorum. tabii bulantinin disinda tolere edebilecegim yemek o kadar az ki. yogurtlu makarna falan. sebze yemegi gormek bile istemiyorum. ancak cig salatalik havuc yiyebiliyorum sabahlari.
bu arada sizlere coromega omega3 paketlerini tavsiye ederim. amazon'dan subscribe&save ile gayet uygun oluyor fiyati (dukkanda daha pahali oluyor). ben portakallisini aliyorum hamilelik icin olanindansa, tadi cok guzel. prenatal kullaniyor musunuz? cok sevindim buralarda hamile arkadaslar bulduguma, turkiye'dekilerle zaman farki, ortam farki yuzunden cok iyi muhabbet kurmak mumkun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?