- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.821
Sampuani yazmaya unutmusum Silgi cim. Gecen hafta arkadasim mustela alma ben alacam bakim setini hediye olarak dedi.Ben de bugun Avenoo sampuan,vucut kremi,pisik kremi aldim.Olurda dogumdan sonra getirirse elimde birseyler olsun diye.
Sampuan icin bastan ayaga yaziyor ayrica vucut icin ayrica birsey almaya gerek yok.
Gogus uclari icin ne kremi kullanacaktik ? Nereden aldin SIlgi cim?
https://www.thelingeriecenter.com/shopexd.asp?id=1947
Bundan aldim SIlgicim.Arkadasta aynisindan kullandi cok ise yaramis.Marshall dan aldim.Daracikta birsey nasil sigacaksam icine :))
Senin karin agrin ne kadr suruyor?
Sampuani yazmaya unutmusum Silgi cim. Gecen hafta arkadasim mustela alma ben alacam bakim setini hediye olarak dedi.Ben de bugun Avenoo sampuan,vucut kremi,pisik kremi aldim.Olurda dogumdan sonra getirirse elimde birseyler olsun diye.
Sampuan icin bastan ayaga yaziyor ayrica vucut icin ayrica birsey almaya gerek yok.
Silgicim gecmis olsun cnm aman dikkat edin kendinize , dedigin gibi 34 . hafta donum noktasi o zamana kadar biraz daha sabir az kaldi gayri bebekler gelicek teker teker ve onlarida Mahir gibi buyutucek buralarda ins)
Marlin cnm o hamarat hatunlar benim hamileligimde mayis anneleri topiginde de olmustu hatta bir hamarat hatun dolma sarmis tencelerce de dolabta stoklamak ve dogumdan sonra pisirilmek icin , bende o zamanlar okudukca vay be ne hanimlar var :)) hamilelik gelmis 39. haftaliga evin camlarini temizletenler mi halilari yeniden hepsini yikatanlar mi ne arasan vardi ehuehuehu saka gibi ama gercek :))
gule gule kullan :) benim evde var boyle biseyim hic kullanmadim ama almisim. spanx marka korse. dogum sonrasi kullanilanlar farkli degil mi acaba ya.
Medela Postpartum Support - Best Price
mesela bu tarz seyler, amazonda da var. daha rahat olur gibi sirf gobege ama emin degilim iste. anneme soriyim trde vardir boyle seyler.
http://www.amazon.com/Lansinoh-HPA-Lanolin-1-41-oz/dp/B0018DMYX4
bunu aldim (lansinoh) gogus ucu icin, arada hatta kullaniyorum ama cok kati bir krem, surumu zor geldi bana. bir de su varmis bundan da memnunlar. onu da alicam, zaten tek yetmez simdiden kullanmaya basladim
Amazon.com: Mustela Nursing Comfort Balm - 1.05 oz.: Beauty
mustelanin surumu daha kolaymis.. gogus pedi, kalkani aldin mi? onlarda ise yarar. gerci emzirebilecekmiyiz bakalim ama aldim ben olarida.
Hahahahaha... Buna ancak guluyorum. Doguma gitmeden tencerelerce dolma mi? Cam hali yikatmak mi? Valla ben canimi sokakta bulmadim, kizi da 39. Haftaya kolay getirmedim. Eve dolma yemeye temizlik kontrolune gelecek olan hic gelmesin, bebek gormeye gelen gelsin! Amerika'da oldugumuz icin cok mutluyum bu acidan, insanlar bu titizlik isine bu kadar takmiyor. Gerci bir anne faktoru var, nasil dizginleyecegim kadini bilmem. Gecen skypeta diyor ki bebek odasinin duvarlari nasil? Gelince bir sileyim onlari ben. Dedim olmaz oyle sey. Oda bos duruyor, boyasi yepyeni. Isitma kalorifer olmadigi icin is leke olmuyor. Neyi silecekse?
aveeno'ya da johnson'in diger markasi diyorlar. icerikleri zararliymis vb vb dun arastirdim yabanci sitelerde biraz. onu almayi dusunuyodum. mustela iyiymis ama, ona da baktim bir suru cesidi var hangisini alicam bilemedim. bebek yagi da almak gerekir galiba, ay beyefendiyi metrosexuel yapicaz sanki :))
karin agrim dun basladi antibiyotikle, gece 3-4 kez 5-10 dakika surdu bitti.
vay koko 39. haftaya geldin :)) dolma getirseler keske ya, yemeye gelmesinler :)
Kizlar selamm,coksukur dogumum oldu kuzuma kavustum..Suan sadece slm verebiliyorum sizlere,,ins musahit oldugum ilk zmn girip dogumum nasil oldu detayli yazarim..
Buara emzirme sikintisiyla ugrasiyorumMalesef sutum cok az ve kuzuyu besleyemiyorum emzirmeyide beceremedim..Dogumum sezeryan olmak zorunda kaldi..ilk 3 gun dikislerimin agrisindan zaten emziremedim o surecte mamayla bslendi hastanede,cocuk biberona alistigi icinmi nedir bilmiyorum artik ememiyor,zaten dedigim gibi sutumde cok yetersiz ne yapicam ben ya Ne olur tavsiyeleriniz olursa yazarsiniz..hepinize bizden sevgiler kizlarr...
esracim aldiklarinigule gule kullan. korse bende almistim. silginin 2. linkte gosterdiginden ancak doktorlar kaslari zayifkattigi icin onermiyorlar. ben doktoruma sordum o da onermedi.bendekullanmadim.epidural aldigim icinde kullanmadim aslinda.ama gobegim kotu duruyor
Silgicim bu musstela kremi de surdukten sonra temizlemeden emzirme mumkun mu? Lansinohda oyle onu biliyorum da, mustela nasil acaba? Her seferinde temizle, emzir, sur, mesakatli oliur. Bebise zararli olmasin icerigi, agzina alacak sonucta.
Korse ben de seninki gibi dusunuyordum, esraninkini gorunce gozlerim yuvasindan firladi, hayyyyyatta da icine giremem onun herhalde, girsem de makasi alip cikarin beniiiii derim :))). Ise yariyordur kesin ama, oyle gorunuyor. Sezaryende tabii boyle seyleri ancak doktor ok dedikten sonra kullanabiliyoruz, insallah normal olur da rahim kendisini toparlamaya baslar kendiliginden.
aveeno'ya da johnson'in diger markasi diyorlar. icerikleri zararliymis vb vb dun arastirdim yabanci sitelerde biraz. onu almayi dusunuyodum. mustela iyiymis ama, ona da baktim bir suru cesidi var hangisini alicam bilemedim. bebek yagi da almak gerekir galiba, ay beyefendiyi metrosexuel yapicaz sanki :))
karin agrim dun basladi antibiyotikle, gece 3-4 kez 5-10 dakika surdu bitti.u
vay koko 39. haftaya geldin :)) dolma getirseler keske ya, yemeye gelmesinler :)
Canan cim ben 6 hafta sonrada ise baslicam ya giderkende giyerim diye dusundum.Oburunu disarda kullanamam.Sayet onermiyorsa doktorlar ben de kullanmam .Hani gobek kalirsa belki sonra saklamak icin kullanirim artik :))
Unutmadan sorayim sana dun aklima geldi.Sen hep newborn almistin ne oldu giydirebildinmi Berfincige yoksa kuculdulermi ?
Bununla degistirsemmi aldiklarimi kizlar.Mustela nasil olsa gelecek bunlarda yedekte durur.
Shea Moisture| Walgreens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?