Amerika'da Hamilelik

ablalcim sana msn'den yazdim gordun mu???

annisler bugun baya hareketli gecti ebnim icin. muhabbete hic dahil olamadim.. oglen bir arkadasim geldi cay oturmaya, sonra bende disari ciktim.. aksam 7 oldu, esim geldi sonra onunlada disari ciktim derken bu saat oldu anca girebildim kulube.. ne guzel muhabbetlerimiz artmis , annislerimiz cogalmis

Evet hatta suan hissediyorum o kasilmalari :) Cok sert oluyo hatta bazen canim aciyo bile :) Bakalim 31 haftalik oldum daha ne sancilar kasilmalar olucak... Hayal gibi ya icimde bi bebek var suan :) Ilk oldugu icin sanirim hala sasiriyorum :))

Walla keyfime biraksalar ben yaptirmak istemiyorum alttan test ama birakmiyolarki ... Benimde artik her gittigimde karnimi olcuyolar, idrar testi yapiyolar bide kalp atislarini dinletiyolar simdilik... Bu Persembe randevum var bakalim ne diycek doktor... Bide bebisimin kilosunu ogrenebilseydim cok merak ediyorum ama artik ultrason yok diyolar

nuraay ben resmler ekleyemyom buyuk heralde o yuzden nasl kucultuluyo resmler.

Ben senin fotolari bekliyorum caniim :) Hadi yukle :)
Bugun cok yogunum soyle bir girdim okuyup cikicam.Bugun 3 tane toplanti var.Teftise gelecekler.Sanirim cikmam 6 yi bulur
Aksam evden okurum ne konusmussunuz annisler :)) Herkese guzel gunler.

ben turkiye'de memorial'da oldum tup bebek tedavisi. 1 ay kaldim oralarda, hallettik.. sen hamile miydin ya da dusunuyo muydun? amerika'da bu tedaviler pahali oldukca, hic denemedik bile o yuzden.

cok tesekkurler arkadaslar...
benim bir dusuk var...simdi bazi eyaletlerde calistigin isyerinde 50 dan fazla calisan varsa ivf gibi fertility uygulamalrini karsiliyor sigorta(mecburi). ama bazi sartlari var mesela en az bir sene gebe kalamamis olmak...benim bir dusuk oldugu icin gecen subatta, gelecek seneden once sigortanin boyle bir hakkindan faydalanamiyorum...hani dedim belki sizlerde bu belli eyaletlerde yasiyorsunuzdur diye..esim isi dolayisiyle TR'ye gidemiyor, gitse de tas catlasin bir hafta kalabilir...bir de o 8-10 yildir gidemiyor, gittigi zaman da boyle islerle ugrasip tatilini harcamak istemiyor (cok mecbur kalmadikca tabi).
yasim 34 oluyor onumuzdeki ay, bu sene okul bittikten sonra ise basvuracagim ve ise basvururken bu sigorta hususuna dikkat edecegim...zaten koko'nun dedigi gibi simdi sigortam o eyaletlerin birinden olsa dahi karsilanmazdi ocak ayinda gebe kaldigim icin....

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaaarrrr,
Herkes icin guzel bir gun olsun ins. Bugun bizim dr ve ultrason randevumuz var.Bakalim bebis kac kilo olmus,eger yuzunun resmini verirse resmi koymaya calisirim. Esracim resimleri bekliyomussun ama kucultup ekleyemedim malesef biraz ugrasmam lazim
Bende ancak oglen gelirim eve,ben gelene kadar cok kaynatmayin emi?:)))
Herkesi opuyorum,grsrz....

Selam anne adaylari ve cicegi burnunda annisler ...kizlar malum ben yeni dogum yaptim ve dogumu bekleyen arkadaslara elimden geldigi kadar edindigim tecrubeleri paylasmaya hazirim..hamilelik sureci epey uzun hele bana cok daha uzun gelmisti sanki yillarca hamileymisim gibi hissetmistim kendimi ..insan bu surecte cok sey yasayabiliyor ki hele birde ilk hamileliginizse bir dunya ihtiyac duydugunuz sorunuz ve problemleriniz olabiliyor ki benim olmustu ne yalan soyluyum herseyi okuyarak ve buralarda sorarak ogrendim..hani bu konularda da cok alim degilim ama tecrube yasanmadan da ogrenilmiyor en azinda sizlere acizane ne biliyorsan sunabilirim diye dusundum..

tekrar gorusmek uzere hepinize oglusumla selamlarimizi gonderiyoruz bebislerinizle saglikcakla kalin ins.

Madem oyle o sure dolana kadar kendiniz calismalar yapacaksiniz :) Yumurtlamani takip et, ben hep 14. gunde yumurtluyorum varsayardim, ates olcmeye basladim o hoo 16. gunden once yumurtlamiyormusum, 19. gunu buldugu bile oluyordu! Preseed denmisti yukarida, biz de onu kullaniyorduk. Mucizevi bir urun degil ama normal urunleri kullanmamak gerekiyor, spermleri oldurdukleri icin, sperm friendly preseed o yuzden iyi. Bir de esime "fertility blend" icirdim, sperm sayisi sorunu yoktu ama takviye olsun dedik. Gercekten de fark yaratiyor, hareketlilik giderek iyilesti, kesinlikle tavsiye ederim esiniz itiraz etmeyecekse.

gule gule buyutun kucuk prensi :)

Selam kizlar,
Biz dr dan geldik biraz moralimiz bozuk anlatayim size.
Benim bu sipanin simdiden ne olcagi belli:))ilk nts'ye baglandik once hersey iyiydi sonra bi anda kalp atislari yok oldu sonra kiz geldi 15 dakka ugrasti bi turlu yakalayamadi habire hareket ediyo velet:))
Neyse sonra tmm hersey yolunda dediler ultrason odasina gectik bu sefer bahtimiza uyuz bi kadin dustu,baby is very active deyip offlaya offlaya olcum yapmaya calisti cikan sonuc bdbek 2 hafta once 2927 gramdi bu hafta sadece 3000gram cikti 2 haftada sadece 70 gram gibi bisey almis bence yanlis olctu ama gene de morali bozuluyomus insanin ((
Boyu 51 cm fl uzunlugu 7,34 yani bence boyda yanlis cocuk 55 cm mi dogcak?cok fazla bence
Onlara gore hersey perfect doktora sordum cok az degilmi dedim 2 hafta da bu kadar almis olmasi cok normal bi kilo dedi.bakalim gelicek hafta gorucez ne cikicak.
Ha bu arada Nuraycim dr muayene etmek istedi bende istemiyorum gelicek hafta olsun dedim tmm dedi.Dogum doktorum cok iyi seviyorum kadini. Bize cep nunarasini verdi herzmn arayabilirsin ne olursa olsun dedi.
Velhasilikelam bizde durumlar boyle gelicek hafta bakicaz duruma bakalim.
Sabah erken kalktim uyku bastirdi ve yoruldum simdi biraz kestireyim kizlar,kalkinca tekrar girerim ins.

crazymom, nuray ve dogumu yaklasan diger anneler:

belly casting yaptiniz mi? hani alciyla gobislerin kalibini cikariyorlar. ben bir arkadasima baby shower hediyesi olarak almistim, yapmislardi (cok kolay ve bebege zararsiz). guzel bir ani oldu, heykel gibi :) beyaz alci gibi oluyor ama boyalari var, boyayip istediginiz gibi desenlendirebiliyorsunuz da!

amazon'da satiliyor, ilgilenirseniz bulayim, link atayim. cok zamaniniz kalmadi, dusunuyorsaniz hemen yapin, her an dogumhaneye kosmayi beklediginiz gunlere kalmasin :)

Hamisler merak ettim... benim gibi belli bir zaman sonra Turkiyeye donecek olan var mi? Yoksa herkes burda duzenini kurmus devam mi ediyor ??

Bozma moralini ya, yavrus kiprasirken dogru duzgun olcememislerdir herhalde. Hem karninda yer iyice daraldi, bebegin buyumesinin yavaslamasi normal degil mi? bugun dogsa 3 kilo nurtopu gibi bebe olur :) kalp atislari hareketleri falan duzgunduyse boyu kilosunu takma bence, ciktiktan sonra buyusun biraz da :)

annisler herkese selam

bende bugun simdi kalktim. kahvalti yapicam.. 2 gundur erken kalkiyodum bu sabahta kalktim ama geri yattim .. basim agrimisti uykusuzluktan...

herkes nasil?

cananveirfani goremiyorum nerelerde acaba??

birde Crazymom ablacim sey sorucam.. gogus kalkani alsak mi yada bu silikon uclardan.. aslinda benim uclari var ama yara olursa falan ne yapsak karar veremedim. yoksa lazim oldugunda mi alsam.
birde ablacim resimleri kucultmen icin bilgisayarda bi program var. MIcrosoft Office PIcture Manager diye. Resimin uzerine sag klik yapinca ''open with' diyor ya orda olmasi lazim. ben ordan yapiyorum. orda ''Resize'' bolumu var.. orda kulurtup kaydedip yukluyorum resimleri. bi dene istersen

selammm
ya ben buralari okuyunca panik oluyorum, bebek boy-kilosu, antibiyotikler, ileri haftalar derken sıkıntıdan ölücem hepsini nasil ogrendiniz? cevremde pek kimse yok, ailem de uzakta. bebise ne alinacak onu bile bilmiyorum. zamanla ogrenilir di mi? ya da mesela baby r us'a gidip tum alisverisi halledebilirmiyim ileriki aylarda?

Hersey yolunda gozukuyor canim bozma moralini.Ne guzel bak doktor hersey perfect demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…