Amerika'da Hamilelik

Kızınla başbaşa mı kaldınız,kıyamam cidden eğilmek zorlaştı bende tırnaklarımı falan keserken zorlanıyorum, babamız kesiyor:) ben spor ayakkabılarımı bir bağladım onu giyip çıkıveriyorum herşeyin altına o ayakkabı rahat da oluyor:)) pazar bugün illaki mayışık olacak insan, dizi izle, azcık abur cubur ye:)) sen hep dikkat ediyordun azcık şeker zıplaması yap derya kuzusunu:))) esra son göbiş fotosu istiyoruzzzzz

kizlar bir sabah amish kiyafeti giymis olarak uyanicam diye cok korkuyorum. amishler gibi yasiyoruz gunlerdir, pseg arabasini gorunce sokakta oturanlar disari cikiyor herkes eskimo gibi ama nafile.. gorevliler kablolara mal mal bakip gidiyorlar. dua edin de gelsin artik elektrigimiz, ay bir de devlet elektriksizlere 300 dolar voucher yardim yapacakmis. Allah cezanizi vermesin, gunlerdir donuyoruz bir arabayi hakettik diye dusunuyorum. araba demisken, geceleri park halindeki arabalardan benzin caliyormus insanlar. eskiden araba calinirdi, dunya cok degisti yau.

bu arada gecen hafta doktora gittim, hersey iyiymis masallah diyim. bebis donmus su anda ki zaten yururken artik cok agirlik hissediyorum alt tarafta.

ben de tontos teyzeler gibi hissediyorum kendimi, otururken zaten bacaklar acik bir de nefes nefes nefese kaliyorum konusurken. bende el, ayak, yuz vb sismedi ama gobek sisti basta. esim yururken one dogru devrilmiyor musun diye soruyor arada. dikkatli yemek lazim bu haftalar ama nasil yapicaz bilmiyorum.

ayakkabi gercekten eziyet, dusen seyleri almakta eziyet. ben bir de mum damlatip damlatip mum kaziyorum egilip. hayat sartlari zor sekerim, siz bilmezsiniz.

yuzme iyiymis ama mikrop kapar vb diyorlar, su donemde sakincali olmasin. gerci sen arastirmissindir mutlaka.

gorusuruz, kendinize iyi bakin.

Ayyy, turkiyedeki arkadasim dogumunu yapmis, oglu bu sabah dogmus. Cok heyecanli ya! Keske gidip gorebilsem.

Gozunuz aydin ne guzel allah kavusturmus bebisini, darisi sizlerin basina ins..artik bir dahaki Tr ziyaretinde kucaklarda bebislerle gorusmus olursunuz:)) zaman cabuk geciyor hic anlamazsin inan ..

Aha ayni ben, benim taktigi almissin giy ,bende bir spor ayakkabisi ile tum hamileligi cikardim valla hatta bagciklarini hic acmiyordum bile oyle itikleye itikliye soku veriyordum ayakciklari...allahtan spor ayakkabilari biraz buyuktu zorluk cekmedik giymekte :))

Elektrikler demek halan gelmedi, ya koca amerika nasil bu isi bu kadar uzatti anlayamiyorum..beceriksizligin daniskasini yasiyorlar desene..neyse cnm ins gelir yatmadan once Silgi nin elektrikleri gelsin diye ozel bir dua ediyim malum herzaman baskasi icin edilen dua daha makbuldur..
Sonuclarinin iyi gitmesine cok sevimdim, oglunun kafasinin donmeside guzel haber allah ins tamamini erdirir cnm
Sadece otururken mi nefes nefese kaliyorsunuz ben konusurken bile nefes nefes kaliyordum oda herhalde benim yagli putlu hatun olmamdan kaynaklaniyordu :))

amin insallah, dua ederseniz sevinirim.
aslinda buyuk bir felaket atlatti buralar, bizden cok az uzaklikta yerler sular altindaymis. demek ki buralara sira gelmedi onlar daha zor durumdalar diye. benzincilerdeki kuyrugu gorsen inanamazsin zaten, polisler de var her benzincide. millet kavga ediyormus vb. ilginc seyler iste. evde sicak su, firin vb calisiyor en azindan. onlar olmasaydi zaten kalamazdik. ins duzelir en kisa zamanda.
son ay bizde daha fazla nefes nefese galiba.. yalniz artik disarida cok gezemiyorum. hem wc sorunu hem agirlik. hepimiz atlatalim kolayca ins.

Evet bu gece dualarımız Silgi için:)) yoksa amishler gibi olacağız diyor,güldürdün beni ama hakikaten büyük bir felaket geçti o yüzden herşey kolay toparlanamıyor sanırım.Havalar iyice soğumadan inşallah gelir de bebemiz ve sen üşümezsin.Ağır abimizde dönmüş çok şükür bebelerimiz sorunsuz dönüyorlar, ben bazen heralde yerin daralmıştır artık dönmezsin pozisyonunda kal kızım diyorum:)) dün gece epey bir hıçkırdı ben yatıyordum yazık ya, durmadı napsam bilemedim:))) benim sabahları nefesim kesiliyor, bir de koltukta çok yumuşak içine gömülüyorum rahat uzanamıyorum kalkarken yardım alıyorum tabiki:)) çok komik ya bu haller.

Aaaaa, sizin elektrikler gelmedi mi hala ya? Bizim nj deki diger tanidiklara geldi, size de geldigini varsaydim ben? Insallah hemen gelir, oy kiyamam size. Diger yandan iyi ki bebis hala karnindayken yasiyorsunuz bunlari. Iki gunluk bebeyle amishlik daha zor olurdu. Bu nj'deki tanidik da hamile, bir aydan az kaldi onun, o gecen diyor iyi ki hala iceride, orada sicak kalmasi daha kolay.

Herkesin bebeler donmus benimkinhala fildir fildir. Sn birkac gun donmus gibi hissediyordum tekmeler yukaridaydi, bugun yine ters gibi. Asagidan muzik falan dinletiyorum, ebenin dedigi gibi 36. Haftayi bekliyorum. N'olur donsun sezaryen olmak istemiyorum tr dakiler sezaryen olabilmek icin yalvariyor ben de normal dogurmak icin :). Saglikli gelsin de nasil gelirse gelsin ne yapayim?

E mail adresine gondereyim ciplak gobus fotosu :))) Buraya koymayim gobus bacak show yapmayalim

E mail adresini gonder Marlin cim sana koca gobusumu gostereyim:)

Cook guldurdun beni :)) Bu kadar elektriksiz kalmak cok kotu yaa.Gelsin artik. Bende zar zor egiliyorum Babet ve spor ayakkabiyla idare ediyorum.Bugun deli gibi temizlik yaptim manyak gibi.Son haftalar enerji patlamasi olur derlerdi inanmazdim.Her tarafim agriyor simdi.

Canim bende isterim resim sende var benim e mail di mi?ayy ne hostur simdi o gobecik sana eminimki cok yakisiyordur please merakta koma beni

Esraaaaa! Maşallah diyorum sana O ne tatlı göbiş öyle, sadece bir göbiş var öyle kocaman da değil:) bacaklar falan hiç kilo almamış, dergi kapağından fırlamış gibisin:)) tü tü tü maşallah! Güzel anne seni! tüm hamileliğinde güzel kalmayı başardın, şimdi güzel kızımızı da kucağına alınca işlem tamam:)))

Sagol canim benim.Eminim sende oylesindir.13 kilo almisim heralde 15 ile tamamlarim .Ayy insallah Marlincin tek istegim kizimi saglikla kucagima alabilmek.Insallah hepimiz .

Sagol canim benim.Eminim sende oylesindir.13 kilo almisim heralde 15 ile tamamlarim .Ayy insallah Marlincin tek istegim kizimi saglikla kucagima alabilmek.Insallah hepimiz .

Ben de 13 kilo aldim ama aramizda 7 hafta var :))))). Aramizda kac hafta var diye senin imzaya bakarken ne goreyim? 19 gun kalmis diyor!!! Ay cok heyecanli! Hastane cantasi hazir mi esraaaa? Ilk bebe gec gelir derler ama sen hazirlikli ol. Yalniz ben boyle heyecan yaparken sen panik olmuyorsun degil mi? Sakin korkma, sirami savacagim, arkadan gelenler var diye dusun :)))

Koko sende 13 kiloyu nerene aldın belli değil, ayrıca son zamanlarda az aldın bence,kaç ay önce 11 diyordun,ben seni yakaladım sayılır bende 10 kilo aldım:)) Esra için geri sayım başladı ben de çok heyecanlanıyorum:)) Meşhur hastane çantası! küçük bir bavul mu hazırlanıyor ki nasıl oluyor:) ayrıca bebek bezi vs.ler için çanta aldınız mı? önerileriniz nedir,kullanım açısından alanlar fikir versin bakalım:))

Silgi elektriksiz misiniz hala( umarım gelmiştir.. Esra çatlamadın hiç değil mi? maşallah... ben de varis oldu, o da ayakta çalışmaktan sanırım vücut da ağırlaştı tabi neyse mükemmel bacaklarım yoktu ama varislerle pek bir hoş oldu her tarafa yayılmadı birkaç yerde var ama kötü işte! kırmızı,mor al al desenli, ilerde tedavi ettiririm olmadı üzerine bir tattoo falan yaptırırımmm:))))

Gobegim degil popom catladi benim, anla kilolarin nereye gittigini! . Turkiyede iyi aldim, sonra azicik yavasladi ama durmak yok tabii!
Bizim bir arkadas gordum dayanamadim diaper bag aldim dedi. Bir diaper bagimiz var yani henuz gormemis olsam da! Arkadas almamis olsa sirt cantasiyla idare edebilir miydim acaba. Alisveris listemin en dibindeydi zaten, hani aciliyeti yok diye. Kokos degilim, olmadi bezi yedek kiyafeti plastik torbaya doldururum hehehe. Bu arada bu arkadas da hamileymis, yeni ogrendim, soyleyeyim de o da gelsin, amerikada hamile :)

Varis corabi falan mi giysen, o kadar ayakta kalmaya iyi dayaniyorsun. Valla agrimasinlar da goruntu o kadar onemli degil. Benim kalca agrim yine abardi bu bir iki gundur, adim atamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…