- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.221
Iyi pazarlar anneler ve anne adaylari!
Okumam gereken bir suru sey var ama o kadar mayisik hissediyorum ki, soyle uzansam dizi mizi izlesem. Babamizi bugun dogu kiyisina yolladik sabahtan, kedim ve kizimla basbasa kaldim. Artik egilip kalkmak bayagi zorluyor, yazik adamcagiz ayakkabilarimi bagliyordu, simdi ne yapacagiz bilmem. O gitmeden slip-on denen babetimsi bir seyler almaliydim!!!
Insan vucudunun agirlastigini hissetmiyor, gecen havuzdan cikinca bir anda hissettim, suyun icinde cok hafif hissediyormusum, cikinca agirligi coktu vucudumun. Bizim oradaki gyme yazilmaya karar verdik, 2 ay da olsa haftada birkac kez gidip yuzebilsem hem spor olur, hem de vucut biraz rahatlar o agirlik azalacagi icin.
Esra yav, bir fotograf paylasip su donemlerde gobek nasil oluyor gostersene. Daha ne kadar buyuyecegiz merak ediyorum, o acidan. En azindan sende 1 ay sonraki halimizi gormus oluruz :)
İyi Pazarlar annişler;
Siz ve bebeleriniz iyidir umarım:) Gün ilerledikçe heyecan artıyor! dün gece kendimi çok ağır ve hantal hissettim:) son ayı düşündüm nasıl olacağım diye.El ayak şişmesi sanki erkek bebek bekleyenlerde daha çok oluyor gibi geldi bana,belki tesadüf öyle ama çevremde de öyle gördüm:)) paşaların ağırlığı mıdır nedir:)
Okumam gereken bir suru sey var ama o kadar mayisik hissediyorum ki, soyle uzansam dizi mizi izlesem. Babamizi bugun dogu kiyisina yolladik sabahtan, kedim ve kizimla basbasa kaldim. Artik egilip kalkmak bayagi zorluyor, yazik adamcagiz ayakkabilarimi bagliyordu, simdi ne yapacagiz bilmem. O gitmeden slip-on denen babetimsi bir seyler almaliydim!!!
Insan vucudunun agirlastigini hissetmiyor, gecen havuzdan cikinca bir anda hissettim, suyun icinde cok hafif hissediyormusum, cikinca agirligi coktu vucudumun. Bizim oradaki gyme yazilmaya karar verdik, 2 ay da olsa haftada birkac kez gidip yuzebilsem hem spor olur, hem de vucut biraz rahatlar o agirlik azalacagi icin.
Esra yav, bir fotograf paylasip su donemlerde gobek nasil oluyor gostersene. Daha ne kadar buyuyecegiz merak ediyorum, o acidan. En azindan sende 1 ay sonraki halimizi gormus oluruz :)
Ayyy, turkiyedeki arkadasim dogumunu yapmis, oglu bu sabah dogmus. Cok heyecanli ya! Keske gidip gorebilsem.
Kızınla başbaşa mı kaldınız,kıyamamcidden eğilmek zorlaştı bende tırnaklarımı falan keserken zorlanıyorum, babamız kesiyor:) ben spor ayakkabılarımı bir bağladım onu giyip çıkıveriyorum herşeyin altına o ayakkabı rahat da oluyor:)) pazar bugün illaki mayışık olacak insan, dizi izle, azcık abur cubur ye:)) sen hep dikkat ediyordun azcık şeker zıplaması yap derya kuzusunu:))) esra son göbiş fotosu istiyoruzzzzz
kizlar bir sabah amish kiyafeti giymis olarak uyanicam diye cok korkuyorum. amishler gibi yasiyoruz gunlerdir, pseg arabasini gorunce sokakta oturanlar disari cikiyor herkes eskimo gibi ama nafile.. gorevliler kablolara mal mal bakip gidiyorlar. dua edin de gelsin artik elektrigimiz, ay bir de devlet elektriksizlere 300 dolar voucher yardim yapacakmis. Allah cezanizi vermesin, gunlerdir donuyoruz bir arabayi hakettik diye dusunuyorum. araba demisken, geceleri park halindeki arabalardan benzin caliyormus insanlar. eskiden araba calinirdi, dunya cok degisti yau.
bu arada gecen hafta doktora gittim, hersey iyiymis masallah diyim. bebis donmus su anda ki zaten yururken artik cok agirlik hissediyorum alt tarafta.
ben de tontos teyzeler gibi hissediyorum kendimi, otururken zaten bacaklar acik bir de nefes nefes nefese kaliyorum konusurken. bende el, ayak, yuz vb sismedi ama gobek sisti basta. esim yururken one dogru devrilmiyor musun diye soruyor arada. dikkatli yemek lazim bu haftalar ama nasil yapicaz bilmiyorum.
ayakkabi gercekten eziyet, dusen seyleri almakta eziyet. ben bir de mum damlatip damlatip mum kaziyorum egilip. hayat sartlari zor sekerim, siz bilmezsiniz.
yuzme iyiymis ama mikrop kapar vb diyorlar, su donemde sakincali olmasin. gerci sen arastirmissindir mutlaka.
gorusuruz, kendinize iyi bakin.
Elektrikler demek halan gelmedi, ya koca amerika nasil bu isi bu kadar uzatti anlayamiyorum..beceriksizligin daniskasini yasiyorlar desene..neyse cnm ins gelir yatmadan once Silgi nin elektrikleri gelsin diye ozel bir dua ediyim malum herzaman baskasi icin edilen dua daha makbuldur..
Sonuclarinin iyi gitmesine cok sevimdim, oglunun kafasinin donmeside guzel haber allah ins tamamini erdirir cnm
Sadece otururken mi nefes nefese kaliyorsunuz ben konusurken bile nefes nefes kaliyordum oda herhalde benim yagli putlu hatun olmamdan kaynaklaniyordu :))
Kızınla başbaşa mı kaldınız,kıyamamcidden eğilmek zorlaştı bende tırnaklarımı falan keserken zorlanıyorum, babamız kesiyor:) ben spor ayakkabılarımı bir bağladım onu giyip çıkıveriyorum herşeyin altına o ayakkabı rahat da oluyor:)) pazar bugün illaki mayışık olacak insan, dizi izle, azcık abur cubur ye:)) sen hep dikkat ediyordun azcık şeker zıplaması yap derya kuzusunu:))) esra son göbiş fotosu istiyoruzzzzz
amin insallah, dua ederseniz sevinirim.
aslinda buyuk bir felaket atlatti buralar, bizden cok az uzaklikta yerler sular altindaymis. demek ki buralara sira gelmedi onlar daha zor durumdalar diye. benzincilerdeki kuyrugu gorsen inanamazsin zaten, polisler de var her benzincide. millet kavga ediyormus vb. ilginc seyler iste. evde sicak su, firin vb calisiyor en azindan. onlar olmasaydi zaten kalamazdik. ins duzelir en kisa zamanda.
son ay bizde daha fazla nefes nefese galiba.. yalniz artik disarida cok gezemiyorum. hem wc sorunu hem agirlik. hepimiz atlatalim kolayca ins.
E mail adresine gondereyim ciplak gobus fotosu :))) Buraya koymayim gobus bacak show yapmayalim
Canim bende isterim resim sende var benim e mail di mi?ayy ne hostur simdi o gobecik sana eminimki cok yakisiyordurplease merakta koma beni
Esraaaaa! Maşallah diyorum sanaO ne tatlı göbiş öyle, sadece bir göbiş var öyle kocaman da değil:) bacaklar falan hiç kilo almamış, dergi kapağından fırlamış gibisin:)) tü tü tü maşallah! Güzel anne seni! tüm hamileliğinde güzel kalmayı başardın, şimdi güzel kızımızı da kucağına alınca işlem tamam:)))
Sagol canim benim.Eminim sende oylesindir.13 kilo almisim heralde 15 ile tamamlarim .Ayy insallah Marlincin tek istegim kizimi saglikla kucagima alabilmek.Insallah hepimiz .
Ben de 13 kilo aldim ama aramizda 7 hafta var :))))). Aramizda kac hafta var diye senin imzaya bakarken ne goreyim? 19 gun kalmis diyor!!! Ay cok heyecanli! Hastane cantasi hazir mi esraaaa? Ilk bebe gec gelir derler ama sen hazirlikli ol. Yalniz ben boyle heyecan yaparken sen panik olmuyorsun degil mi? Sakin korkma, sirami savacagim, arkadan gelenler var diye dusun :)))
Koko sende 13 kiloyu nerene aldın belli değil, ayrıca son zamanlarda az aldın bence,kaç ay önce 11 diyordun,ben seni yakaladım sayılır bende 10 kilo aldım:)) Esra için geri sayım başladı ben de çok heyecanlanıyorum:)) Meşhur hastane çantası! küçük bir bavul mu hazırlanıyor ki nasıl oluyor:) ayrıca bebek bezi vs.ler için çanta aldınız mı? önerileriniz nedir,kullanım açısından alanlar fikir versin bakalım:))
Silgi elektriksiz misiniz hala( umarım gelmiştir.. Esra çatlamadın hiç değil mi? maşallah... ben de varis oldu, o da ayakta çalışmaktan sanırım vücut da ağırlaştı tabi neyse mükemmel bacaklarım yoktu ama varislerle pek bir hoş oldu her tarafa yayılmadı birkaç yerde var ama kötü işte! kırmızı,mor al al desenli, ilerde tedavi ettiririm olmadı üzerine bir tattoo falan yaptırırımmm:))))
elektrikler geldiioi
sevincten agliycaktim resmen ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?