Amerika'da Hamilelik

Sagol Melegim insallah.

O Mahiri varya isiririiiiiiiim ben :) Ne guzel giydirmiisn annesi.Masallah.

Sen yazdikca boyle bana cesaret geliyor Canan.

Benim hic ellerim ayaklarim sismedi.Hala yuzugum elimde cokta kolay cikiyor.Hic tuzlu yemedim belki ondan.

Sagol Marlincim 15 gun icinde gelecek insallah.Artik doguma yetisirmi bilemem.Gelsinde dogumdan sonrada gelse olur.
Insallah hepimizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur.
Hurma icin daha erken yeme simdi .

Sagol Marlincim 15 gun icinde gelecek insallah.Artik doguma yetisirmi bilemem.Gelsinde dogumdan sonrada gelse olur.
Insallah hepimizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur.
Hurma icin daha erken yeme simdi .

Doğru erken doğuma neden olabilir bu hurma değil mi:)) sen çalışmayı bıraktın mı? yoksa hala çalışıyor musun:)) şimdi ocak anneleri sayfasına baktım Tr'de 4 aylık doğum izninin uzatılması ile ilgili gündem varmış,çıkarsa ne mutlu onlara Lara bekler anneannesini..Bu arada Lara özgürlüğüne düşkün yay burcu mu yoksa gizemli akrep burcu mu olacak) Zamanında gelirse yay oluyor.oo ana kız gezersiniz,evde tutamazsın sen onu

Uzak diyarlardaki anne adayları size kolay doğumlar diliyorum...bebişlerinize sağlıkla kavuşun inşallah...

LARA nın anneciği '' Korkuyorummm'' demişsiniz ya, hiç korkmayın düşünsenize dünya yüzündeki milyarlarca insan annelerinin karnından ya normal, ya da sezeryanla geliyorlar dünyaya...doğurmak selli bir yağmur derler önemli olan sonrası...:2:

hayırlısıyla sizlerden gelecek güzel haberlerinizin takibindeyiz...İzmir den Sevgilerle...

Calisiyorum hala ben isten doguma gidecem galiba :)))
Pazartesi laptop verecekler gidemedigim gunler evde calisicam.
Zamaninda gelirse annesi gibi yay burcu olacak.Annesinide baglasan durmaz :) Anne ki gezeriz artik surekli.Erken gelirse babasi gibi Akrep burcu olur :)

Hurma icin erken doguma neden olur diyorlar evet.

Daha vakit var, annen elini cabuk tutarsa doguma on kere yetisir, insallah yetisir. Cok sevindim vize isinin hallolmasina. Dogumla ilgili guided imagery buldum bizim kaiserden, dogum yaklasinca dinlerim diyorum, meditasyon gibi. Yollayayim mi sana mp3?

Izmirli anne dogru demis, bir sekilde cikacak bucur lara oradan, insallah hoooop diye cikiverecek, sen korkma annesi. Valla heyecanla bekliyoruz biz de. Sonra ver elini gezmeler, kokos cicilerle poz kesmeler :)

O da yetismek istiyor bakalim artik bu hafta biletini ayarlicam.

guided imagery you tube ta var.Ben de gecen hafta buldum.Sagol canim dusundugun icin.

Hem ne bucur :)) gelsede gezsek beraber :)

Biberonlarla emzikleri nasil Sterilize edeceksiniz .Makilanari filan var ama ben anam babam usulu kaynar suya koymayi dusunuyorum.

herkese selam kizlar nasilsiniz?

gecmisi cok okuyamadim ama NY cok etkilenmis kasirgadan.. Esra ile silgi var degilmi sadece.. cokcok gecmis olsun Allah daha beterinden saklasin ins.

silgicim sizin elektrikler gelmemeis herhalde Allah yardiimciniz olsun canim..

Esracim annende vizeyi almis hadi gozun aydin hemen bakmaya basla biletlere. :))

Sen yazdikca boyle bana cesaret geliyor Canan.

Benim hic ellerim ayaklarim sismedi.Hala yuzugum elimde cokta kolay cikiyor.Hic tuzlu yemedim belki ondan.

Esracim sen cok sanslisin masallah ins dogumunda boyle kolay olur. tuz hic yemedim derken hic yemeklere falanda katmadinmi? ben cok sismistim yaa tek derdim tuzmuymus..hic korkma canim yaa herkesin dogum hikayesi farkli seninkide oyle olacak. bakalim ne ile kendini belli edecek benim sancilarla basladi 4 gun yavas yavas agri cekmistimsonra hizlandi..

melegim mahircik nasil oyle pozlar vermis yaa masallah masallah cok tatli Allah nazardan saklasin .. tam jon olmus valla...
bizim valibeyinde istiyorum bakalim 5 aylik olsun yaptiricam insallah. ama sacini kesin diyor herkes kestirsemmi bilemedim. sen kestirdinmi? Esadin arkalar dokuldu yanlar ve onler kaldi bibraz cirkin duruyo ama cok yakisiyo yavruma

esada cok ugrastim ama emzik almadi . bende kaynatiyorum onun icin makina almayi hic dusunmedim

Tsk Ederiz Nuray teyzesi, bizim oglaninda saclari dogdugunda vardi sonra hepsi dokuldu ve nerde ise kabak kaldi kafasi :)) sonra allahtan hizli bir sekilde cikti ama hic kestirme durumu olmadi ancak bu kadar uzadi..zaten annesinin saclari gibi cok ince telli bidigimin bu yuzden buyutmeside cogaltmasida zor gorunuyor suan galiba..
Valibeyimizin saclari kiyak ama bence kestirme cnm zaten dokulenler dokuluyor, kalanlarda saglikli olanlar veya zamanla yenilenir..resim icin kafa arkasi cok onemli olmuyor cunku gozukmuyor orasi yoksa bizimkindede arkada cok sac yok onlere oranla epey az :))
Birde minik bir tavsiye Esat pasamiz oturmaya basladiktan sonra resim isini dusunun, bizde 5 aylik iken cektirdik daha oturamiyordu bu yuzden poz sayimiz kisitli oldu..
Simdiden guzel resimleri olacagina eminin, Esat efendiye yakisir hersey, yaban delikanli Masallah

Esracim ben oglan dogdu dogali sutum cok olmadigi icin mama verdim ve kullandigim biberon sayisi cok oldu , bu yuzden basedemiyecegimi dusunerek sterilize icin makina aldim..gerci cok pahali birseyde degil ,sen duruma bakarsin dogumdan sonra gerek duyarsan alirsin bende oyle yapmistim baktim zorlaniyorum kaynatma isiyle ve almaya karar verdim..

Nuray cim benim ablaminda elleri ayaklari cok sismisti hatta ayak numarasi buyudu ayakkabilari olmadi.Doktor ona hep tuzlu yeme bol su ic diyordu ama ablam tuzluda yedi su cok icmedi.

Ben hic tuz kullanmadim ne yemeklere ne salataya esim kendi tabagina sonradan koyuyor.Disardan yedigim zamanlar yapacak birsey yok tabi ama cok dikkat ettim.Bol su iciyorum.

Tek nedeni bumu bilmiyorum ama bol su icmek ve tuzsuz yemek sisligi kesinlikle onluyor.

Sagol Nuray cim aldi vizeyi hatta bugun eilne gecmis bile hemen gondermisler :)

selam kizlar nasilsiniz

ben yavas yavas goz atiyorum bebek esyalarina da yahu bu crib bedding set leri ne kadan da pahaliymis crib fiyati nerdeyse.. nerden almak lazim bunlari. her yerde hemen hemen ayni fiyat. walmartta ya da amazonda falan.

bir de cribin icine sadece mattress alinio dimi baska birsey aliniomu :44: bi butce cikarmaya calisiyorum da asagi yukari bakalim meraklandim..

Stroller olarak da son kararimi tekrar magazada vericem sanirim. ya britax b-agile ya da b-ready.

Gerci ben su an kafamda olsun diye bakiniyorum ben alana kadar daha 50 sefer fikrim degisebilir

Ztar cim bebisine oda yapmak istemiyorsan simdi benim gibi bedding setlerin 3yada 4 parca olani sana yeter.Ben 4 parcayi $ 50 aldim.Mattress ile birliktede mattress set alacam.Ben online walmart tan aldim.Cribide walmart tan online aldim.Carters marka cok uygun.Kurtuk cok guzel.Hepsini tamamlayim fotografini ceker koyarim

Mattress set demisim mattress pad yani :)))

İyi Pazarlar annişler;

Siz ve bebeleriniz iyidir umarım:) Gün ilerledikçe heyecan artıyor! dün gece kendimi çok ağır ve hantal hissettim:) son ayı düşündüm nasıl olacağım diye.El ayak şişmesi sanki erkek bebek bekleyenlerde daha çok oluyor gibi geldi bana,belki tesadüf öyle ama çevremde de öyle gördüm:)) paşaların ağırlığı mıdır nedir:)

Iyi pazarlar anneler ve anne adaylari!

Okumam gereken bir suru sey var ama o kadar mayisik hissediyorum ki, soyle uzansam dizi mizi izlesem. Babamizi bugun dogu kiyisina yolladik sabahtan, kedim ve kizimla basbasa kaldim. Artik egilip kalkmak bayagi zorluyor, yazik adamcagiz ayakkabilarimi bagliyordu, simdi ne yapacagiz bilmem. O gitmeden slip-on denen babetimsi bir seyler almaliydim!!!

Insan vucudunun agirlastigini hissetmiyor, gecen havuzdan cikinca bir anda hissettim, suyun icinde cok hafif hissediyormusum, cikinca agirligi coktu vucudumun. Bizim oradaki gyme yazilmaya karar verdik, 2 ay da olsa haftada birkac kez gidip yuzebilsem hem spor olur, hem de vucut biraz rahatlar o agirlik azalacagi icin.

Esra yav, bir fotograf paylasip su donemlerde gobek nasil oluyor gostersene. Daha ne kadar buyuyecegiz merak ediyorum, o acidan. En azindan sende 1 ay sonraki halimizi gormus oluruz :)

Kızınla başbaşa mı kaldınız,kıyamam cidden eğilmek zorlaştı bende tırnaklarımı falan keserken zorlanıyorum, babamız kesiyor:) ben spor ayakkabılarımı bir bağladım onu giyip çıkıveriyorum herşeyin altına o ayakkabı rahat da oluyor:)) pazar bugün illaki mayışık olacak insan, dizi izle, azcık abur cubur ye:)) sen hep dikkat ediyordun azcık şeker zıplaması yap derya kuzusunu:))) esra son göbiş fotosu istiyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…