- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.201
Esracim gozun aydin cok sevimdim annenin vize alabilmesine , hayirlisi ile birde sana ulastimi tamamdir artik..
Korkuyorum demissin ya cnm korkma aklina hep Lara yi kucagina alacagini dusun o zaman insan rahatliyor...dualarimiz seninle en iyi sekilde atlatacaksin emin ol..
Silgi donmana icim yaniyor ama ne yapablirim bilemedim, ins gelir su elektriklerde sicaga kavusursunuz ..
Marlin evt hurma her yerde satiliyor Trden getirttirerek asil gelmesi gerekenlerin yerini kaplamasin bencede koko nun dedigi gibi ordan alman daha iiyi olur..burda oyle guzel araplarin sattigi hurmalar varki varya elini bile beraber yalar yutarsin:))
esra hic korkma. o zaman geldiginde varya hic bir korkun olmuyor sadece aklinda olan bi gideyim kizimla doneyim olcak .zaten inanki aklina bisi gelmiyor cok tuhaf bi durum oluyor sanki hersey senin disinda oluyormus gibi.korkulcak bisi yok epidural alcaksin zaten demi inanki korkulcak bisi yok
Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.
agrilar oluyor evet az kaldi ama sislikler zaten kolay kolay gecmiyor bneim ayaklarim sis hala mesela.
Meleğim; Mahir kocaman olmuş maşallah:)) çok yakışıklı,onun papyonunu sevsinler! çenesinde de gamzesi var sanırım.İşin zor senin büyüdüğünde artık peşinden koşarsın oğlumu kaptırmam kızlara diye:)) bayıldım ya, poz verdirmek zor olmadı galiba doğal bir karizması var, ruhunda da artistlik) Kocaman maşallah
Silgicim hala elektiriksiz nasıl geçiyor hayat( havalarda epey soğudu,yazık size.Gelsin artık sinirlendirmesinler bizi. Uyku olayına gelince gece zaten en az 3 kere çişe çıkıyoruz ) bir de soluma yattığımda kıçım belim tutuluyor dönüyorum sağa.Zaten bebeler her yerden tekmeliyor bende eziyor muyum diye bazen düşünüyorum.Tam rahat bir pozisyon buluyorum yanlardan her bir yandan tekmeler yok dön öbür yana:)) ben uykuya düşkün biriydim ama geceleri uykusuz kalmama rağmen saat çalmadan kalkıp iş için hazırlanıyorum,vücut hazırlıyor galiba kendini.
Esracım gözün aydın, artık Allah kavuştursun diyelim.Annen ne zaman geliyor? Doğuma da az kaldı:18:Bugün inan aklımdan geçtin ay Esra'nın doğum zamanı yaklaşıyor nasıl olacak acaba, zamanında gelir mi, bize ne zaman yazar:)) İnşallah senden çok güzel doğum hikayesi duyacağız.Lara'yı da gözümün önüne getiriyorum pamuk gibi bembeyaz bir prenses olacak sanki:))
Koko, hurmayı evet gördüm sen söyleyince hatırladım.Akşamları eşim tatlı krizine girip beni de yoldan çıkarıyor hurmayı abartmadan yesem her açıdan daha iyi olur:)
Sagol Marlincim 15 gun icinde gelecek insallah.Artik doguma yetisirmi bilemem.Gelsinde dogumdan sonrada gelse olur.
Insallah hepimizin anlatacak guzel dogum hikayeleri olur.
Hurma icin daha erken yeme simdi .
Doğru erken doğuma neden olabilir bu hurma değil mi:)) sen çalışmayı bıraktın mı? yoksa hala çalışıyor musun:)) şimdi ocak anneleri sayfasına baktım Tr'de 4 aylık doğum izninin uzatılması ile ilgili gündem varmış,çıkarsa ne mutlu onlaraLara bekler anneannesini..Bu arada Lara özgürlüğüne düşkün yay burcu mu yoksa gizemli akrep burcu mu olacak ) Zamanında gelirse yay oluyor.oo ana kız gezersiniz,evde tutamazsın sen onu
Calisiyorum hala ben isten doguma gidecem galiba :)))
Pazartesi laptop verecekler gidemedigim gunler evde calisicam.
Zamaninda gelirse annesi gibi yay burcu olacak.Annesinide baglasan durmaz :) Anne ki gezeriz artik surekli.Erken gelirse babasi gibi Akrep burcu olur :)
Hurma icin erken doguma neden olur diyorlar evet.
Daha vakit var, annen elini cabuk tutarsa doguma on kere yetisir, insallah yetisir. Cok sevindim vize isinin hallolmasina. Dogumla ilgili guided imagery buldum bizim kaiserden, dogum yaklasinca dinlerim diyorum, meditasyon gibi. Yollayayim mi sana mp3?
Izmirli anne dogru demis, bir sekilde cikacak bucur lara oradan, insallah hoooop diye cikiverecek, sen korkma annesi. Valla heyecanla bekliyoruz biz de. Sonra ver elini gezmeler, kokos cicilerle poz kesmeler :)
Sen yazdikca boyle bana cesaret geliyor Canan.
Benim hic ellerim ayaklarim sismedi.Hala yuzugum elimde cokta kolay cikiyor.Hic tuzlu yemedim belki ondan.
O da yetismek istiyor bakalim artik bu hafta biletini ayarlicam.
guided imagery you tube ta var.Ben de gecen hafta buldum.Sagol canim dusundugun icin.
Hem ne bucur :)) gelsede gezsek beraber :)
Biberonlarla emzikleri nasil Sterilize edeceksiniz .Makilanari filan var ama ben anam babam usulu kaynar suya koymayi dusunuyorum.
melegim mahircik nasil oyle pozlar vermis yaa masallah masallahcok tatli Allah nazardan saklasin .. tam jon olmus valla...
bizim valibeyinde istiyorum bakalim 5 aylik olsun yaptiricam insallah. ama sacini kesin diyor herkes kestirsemmi bilemedim. sen kestirdinmi? Esadin arkalar dokuldu yanlar ve onler kaldi bibraz cirkin duruyo ama cok yakisiyo yavruma
O da yetismek istiyor bakalim artik bu hafta biletini ayarlicam.
guided imagery you tube ta var.Ben de gecen hafta buldum.Sagol canim dusundugun icin.
Hem ne bucur :)) gelsede gezsek beraber :)
Biberonlarla emzikleri nasil Sterilize edeceksiniz .Makilanari filan var ama ben anam babam usulu kaynar suya koymayi dusunuyorum.
selam kizlar nasilsiniz
ben yavas yavas goz atiyorum bebek esyalarina da yahu bu crib bedding set leri ne kadan da pahaliymiscrib fiyati nerdeyse.. nerden almak lazim bunlari. her yerde hemen hemen ayni fiyat. walmartta ya da amazonda falan.
bir de cribin icine sadece mattress alinio dimi baska birsey aliniomu :44: bi butce cikarmaya calisiyorum da asagi yukari bakalim meraklandim..
Stroller olarak da son kararimi tekrar magazada vericem sanirim. ya britax b-agile ya da b-ready.
Gerci ben su an kafamda olsun diye bakiniyorum ben alana kadar daha 50 sefer fikrim degisebilir
Ztar cim bebisine oda yapmak istemiyorsan simdi benim gibi bedding setlerin 3yada 4 parca olani sana yeter.Ben 4 parcayi $ 50 aldim.Mattress ile birliktede mattress set alacam.Ben online walmart tan aldim.Cribide walmart tan online aldim.Carters marka cok uygun.Kurtuk cok guzel.Hepsini tamamlayim fotografini ceker koyarim
Iyi pazarlar anneler ve anne adaylari!
Okumam gereken bir suru sey var ama o kadar mayisik hissediyorum ki, soyle uzansam dizi mizi izlesem. Babamizi bugun dogu kiyisina yolladik sabahtan, kedim ve kizimla basbasa kaldim. Artik egilip kalkmak bayagi zorluyor, yazik adamcagiz ayakkabilarimi bagliyordu, simdi ne yapacagiz bilmem. O gitmeden slip-on denen babetimsi bir seyler almaliydim!!!
Insan vucudunun agirlastigini hissetmiyor, gecen havuzdan cikinca bir anda hissettim, suyun icinde cok hafif hissediyormusum, cikinca agirligi coktu vucudumun. Bizim oradaki gyme yazilmaya karar verdik, 2 ay da olsa haftada birkac kez gidip yuzebilsem hem spor olur, hem de vucut biraz rahatlar o agirlik azalacagi icin.
Esra yav, bir fotograf paylasip su donemlerde gobek nasil oluyor gostersene. Daha ne kadar buyuyecegiz merak ediyorum, o acidan. En azindan sende 1 ay sonraki halimizi gormus oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?