- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.241
Heyooooooo! Oh ya!
:))
evet ya heyooo,
ne zor gecti gunler ya, simdi camasirlar, makine, yigilan pc isleri derken yogun gunler beni bekler.
marlin ben diaper bag sevmiyorum ama sonradan mecbur kalirsam alirim. ya da diaper bag yapacagim, ben diaper bagim diye bagirmayan bisey alicam.
bugun baktimda ayak bileklerim sismis resmen
merhaba,konunuzla alakali degil ama ben de yurtdisinda yasiyorum ve gebeyim,bebegim dogunca esimin vatandasligini alacak ben turk vatandasiyim,bebegimi turkiye ye gotururken vize almam gerekli mi ya da aranizda boyle bir problemle karsilasan var mi?cevaplariniz icin tesekkurler
siz Turk vatandasi iseniz bebeginiz de Turk vatandasi olabilir, Turk nikahi olsa da olmasa da diye bilmekteyim...vatandaslaik almazsaniz tabi ki vize ile de girebilir...
Ooo, cemrecik nerelerdesin sen ya? :)
Eger esinizin ulkesi cifte vatandasliga izin veriyorsa turk nufus cuzdani cikariverin, turk vatandasi da olsun. Ama esinizin ulkesi almanya gibiyse bu olmaz. O zaman da kolayligi var diye biliyorum. Mavi kart diye bir sey cikaracaklardi, o yururluge girdiyse ondan alinir. Yok daha girmediyse konsoloslugu arayip sorun, izah edin, ulkeye gore en iyi cevabi onlar bilir. Sizin pasaportunuza yazilma durumu olabilir, o zaman vize gerekmez. En kotu ihtimalle havaalanindan vize alinir, neyse ki onceden binbir belgeyle vize basvurusu gerekmiyor tr icin!
yavas yavas yap, kendini cok yorma. sen bilgisayar basindaki isleri hallet, esin de temizlik turu isleri halletsin, nasil cozum ama?
bu hafta esim yok (nj'de su anda hatta), zorlaniyorum valla. egilip kalkmak zorluyor bayagi. bulasik makinesi doldur bosalt bile zorluyor. neyse az kaldi, bu son iki ay da vinnn diye gececek. aman elektriksiz, susuz, gazsiz gecmesin de!!!
hadi gecmis olsun tekrardan!
yavas yavas yap, kendini cok yorma. sen bilgisayar basindaki isleri hallet, esin de temizlik turu isleri halletsin, nasil cozum ama?
bu hafta esim yok (nj'de su anda hatta), zorlaniyorum valla. egilip kalkmak zorluyor bayagi. bulasik makinesi doldur bosalt bile zorluyor. neyse az kaldi, bu son iki ay da vinnn diye gececek. aman elektriksiz, susuz, gazsiz gecmesin de!!!
hadi gecmis olsun tekrardan!
Cok sagolun kizlar.. bugun FISH dedikleri ilk sonuclari aldik yuzde 100 olmasada yuzde 99 bebekte genetik bir problem yok cok sukur.. Kesin sonuclar gelecek hafta verilecek.. Simdi yine ilk basa donduk, ultrasonda bir problem gorunmesede buyuk ihtimalle placenta'da bir problem var ayrica tek umblical artery olmasida bebegin gelisimini etkiliyor olabilir dedi doktor.
Simdi bir sonraki ultrasonu bekliyoruz bakalim gelisimde gerilik/yerinde sayma vs olacakmi diye gormek icin.. Bebegi hissediyorum bayagi kipirdiyor ama cok sikliklada hissetmiyorum, genelde gece gec saatlerde ve sabah erken saatlerde daha cok hissediyorum.. Bu arada bende 5 kilo almisim.. gobegim bayagi buyudu son birkac haftadir..
Cok sagolun kizlar.. bugun FISH dedikleri ilk sonuclari aldik yuzde 100 olmasada yuzde 99 bebekte genetik bir problem yok cok sukur.. Kesin sonuclar gelecek hafta verilecek.. Simdi yine ilk basa donduk, ultrasonda bir problem gorunmesede buyuk ihtimalle placenta'da bir problem var ayrica tek umblical artery olmasida bebegin gelisimini etkiliyor olabilir dedi doktor.
Simdi bir sonraki ultrasonu bekliyoruz bakalim gelisimde gerilik/yerinde sayma vs olacakmi diye gormek icin.. Bebegi hissediyorum bayagi kipirdiyor ama cok sikliklada hissetmiyorum, genelde gece gec saatlerde ve sabah erken saatlerde daha cok hissediyorum.. Bu arada bende 5 kilo almisim.. gobegim bayagi buyudu son birkac haftadir..
28 haftaya geldim ben de. Biara ben de yazdim buraya ama sonra okumaktan baska bisey yapamadimhepinizi takip ediyorum yani dogum yapaari tebrik ediyor, yapacaklsra allah kolaylik versin diyorum. bi nefeste yada resilient uterus diyelim )) buarada bisey de sorayim size aklima kalmis. Baby safe ink kit alanlar olmus aranizda. Markasi nedir? Nerden aldiniz yaaa Hic gormemistim, bayildim
Benim bugun cok kasilmalarim oluyor tam gobegimin altinda adet sancisi gibi cok hafif sancida var.Dogum yapan anneler nedir bu?
Bu arada disarida lapa lapa kar yagiyor ve ben sirkette calisiyorumErken cikmaya calisicam.
]]Benim bugun cok kasilmalarim oluyor tam gobegimin altinda adet sancisi gibi cok hafif sancida var.Dogum yapan anneler nedir bu?
Bu arada disarida lapa lapa kar yagiyor ve ben sirkette calisiyorumErken cikmaya calisicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?