- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.261
Cok sagolun kizlar.. bugun FISH dedikleri ilk sonuclari aldik yuzde 100 olmasada yuzde 99 bebekte genetik bir problem yok cok sukur.. Kesin sonuclar gelecek hafta verilecek.. Simdi yine ilk basa donduk, ultrasonda bir problem gorunmesede buyuk ihtimalle placenta'da bir problem var ayrica tek umblical artery olmasida bebegin gelisimini etkiliyor olabilir dedi doktor.
Simdi bir sonraki ultrasonu bekliyoruz bakalim gelisimde gerilik/yerinde sayma vs olacakmi diye gormek icin.. Bebegi hissediyorum bayagi kipirdiyor ama cok sikliklada hissetmiyorum, genelde gece gec saatlerde ve sabah erken saatlerde daha cok hissediyorum.. Bu arada bende 5 kilo almisim.. gobegim bayagi buyudu son birkac haftadir..
Silgi; gozun aydin cnm elektrikler gelmis sevimdim valla:)) yorma kendini cok yavas yavas olur hem is bitmez yap yap hep ayni,,
Kokopelli; demek popo catlari oyy( gecer ins dogumdan sonra
Esra; hemen e mailimi gonderiyorum cnm , Marlin oyle guzel tavsir etmiski bak simdi daha cok merak ettim
Bu arada kizlar Mahir dis cikarma hazirliginda ve benim hergun oyle bir canimi okuyorki anlatamam ,bir turlu memnun edemiyorum habire mizmiz ..gece en az dort kez kalkiyor eskiden bir kez aciktiginda kalkardi, simdi ise uyumak bilmiyor..is yapacagim zaman veletide yanimda canta gibi tasir olduk,,esek sipasi dunyayi bana dar etmeye kararli( bizden havadisler bu kadar ama yine tatliligina doyamiyorum bana bir bakis atti mi valla icimin yaglari eriyiveriyor:)) hemen su koyuveriyoz yani:))
Cemrecik; hosgeldin tkr dan, ins allah sanada bir yavru nasip eder cnm ki gebe olmasanda gel arada bir nasil oldugunu bilelim
kizlar nbr nasilsiniz
ne var ne yok yahu herkes kosturmada mi bu saatte bile yok kimsecikler
esraa evden calismak cok guzel di mi :)) ne koydun cantana? benim cok eksigim varmis.. bu arada dun arastirdim biraz, bebeklerin kafasi kuruyo ya ingilizcesi neydi unuttum, turkcede konak diyorlar galiba, ona iyi geliyormus. bir tane bulundurun derim.
Amazon.com: Mustela Foam Shampoo for Newborns - 5.07 oz.: Health & Personal Care
ben de kasinmaya basladim, basenlerde beyaz catlaklar var ama eskiden kalma mi bilmiyorum.
ellerim uyusuyor artik bir de ve sisler.
Hem nasil Silgi bir yandan calisiyorum bir yandan tv seyrediyorim diger yandan surekli tikiniyorum :)
Pijama sabahlik terlik ic camasari sac fircasi yikanmak icin havlu sampuan vucut sampuani yuz yikama jeli (travel size ) dis macunu fircasi dudak partaticisi rimel :))) Esim icin esofman kizim icin 2 tane atlet ,zibin,alt,corap,battanite,sapka,hastane cikisi icin giysi.Bezi gerekirse biberonu filan hastane veriyor.Bu kadar aklima geldikce koyuyorum.
Cogu hamilede el uyusmasi oluyor.Sisme icin tuzlu yiyorsan yeme silgi bol su ic daha cok sismesin.
Hani sen artık evden çalışacaktın Esra, işten doğuma gideceksin sen:)) o adet sancıları gibi ağrılar şimdiden ben de bile oluyor,kasılmalar hep var ama tabiki çok sık değil.
Buarada bu ev tipi ana kucağı mı diyorlar burda bouncer mı oluyor tam bilmiyorum ama alan var mı? benim hoşuma gidiyor ama kullanışlı mı bilmiyorum, evde yerim bile yok ama fikirleriniz nelerdir:)))
Bende hic olmadi kasilma su bu, gaz sancisindan baska bir sey olmadi, bizimkinin hic acelesi yok galiba. 31 araliktan once gelse de tax credit alsak :) bugun pek hickirdi kuzum, cok komik, yazik gerci, neyse ki zarari yokmus.
Bugun yine midem fena, hicbir sey ise yaramiyor. Kalca agrim bir klasik zaten. 9 hafta kaldi, ha gayret.
ben de oyleyim :) izin verselerde doguma kadar oyle calissan.
tuz normal yiyorum ama vazgecemiyorum, su da iciyorum aslinda ama ellerim uyustu ve sisti bir haftadir. biraz daha sabredicez artik.
bebek icin atlet derken kisa kollu citcitli badi mi? ben atlet almak istiyorum ama bulamadim, hep badi goruyorum renkli renkli.
Esra; artik inan senin yerine ben ohh cektim sonunda eve gelmen iyi olmus, umarim calisirken bol bol dinlenir sen ve Lara icin en sagliklisi olur,,
Silgi; cnm ellerdeki uyusukluk daha cok erkek bebek bekleyen annelerde oluyormus bunun tuzla alakasi varmidir bilmem ama benim tanidigim birinde de cikmisti kadin hic tuz kullanmadigi halde ayni seyden muzdaripti..sen yine tuzu kes sismelerin sebebi tuz o dogru bu yuzden en guzeli her seyi tuzsuz yemen tabii ellinden geldigi kadar en azindan denemelisin cnm, gecmis olsun
Ztar; sen neler yapiyorsun, bu arada birsey diyim mi bu bizim kizlar pespese dogum yapacak bu yuzden biz galiba uzun sure basbasa kalabiliriz burda :)) neyse ins hemen toparlanip katilirlar aramiza bebelerle cumbus cemeaat yeniden populasyon cogalmis olarak devam ederiz ins..
Esra; artik inan senin yerine ben ohh cektim sonunda eve gelmen iyi olmus, umarim calisirken bol bol dinlenir sen ve Lara icin en sagliklisi olur,,
Silgi; cnm ellerdeki uyusukluk daha cok erkek bebek bekleyen annelerde oluyormus bunun tuzla alakasi varmidir bilmem ama benim tanidigim birinde de cikmisti kadin hic tuz kullanmadigi halde ayni seyden muzdaripti..sen yine tuzu kes sismelerin sebebi tuz o dogru bu yuzden en guzeli her seyi tuzsuz yemen tabii ellinden geldigi kadar en azindan denemelisin cnm, gecmis olsun
Ztar; sen neler yapiyorsun, bu arada birsey diyim mi bu bizim kizlar pespese dogum yapacak bu yuzden biz galiba uzun sure basbasa kalabiliriz burda :)) neyse ins hemen toparlanip katilirlar aramiza bebelerle cumbus cemeaat yeniden populasyon cogalmis olarak devam ederiz ins..
erkek cocuk iste simdiden zorluyor demek ki :) evde is yaparken small eldiven kullanirdim bugun taktim elim kasildi resmen, nasil sistiyse artik :) dogumdan sonra geciyor mu el ve ayaktaki sisler? dogumdan 2 ay sonra gyme basliycam diyorum ama tabii zaman bulurmuyum is ve bebekten bilmiyorum.
bu arada hemsire komsum no stitches no stitches! diye tuttur doktoruna diyor. normal dogumda kolay cikarmak icin kesiyorlarmis o bolgeyi ama bilemedim soylesem mi doktora.
soriyim esra anneme ben onu.
bebek bezi ne alicaz kizlar? pampers swaddlers guzel gibi.
Bunu hemsire soyluyorsa vardir bir bildigi :)) Ayyyyyyy bi fena oldum
Bu arada baktimda benim dogum Cetvelime doguma 17 gun kaldi diyor.Anneeeeeeeeeeee :)
Annem hemencik gelsede koko nun dedigi gibi herkes kendi kizina baksa ilgilense :)
Bu arada ben mattress i online aldim delivery 10 ile 19 arasi diyor.Ya dogurursam yataksizmi kalacak kizim.Neyse babayi yataktan tekmeler kizimla koynis koynis uyuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?