Amerika'da Hamilelik

cok sirin olmus :) ordaki bebek resmi lara'nin prototipi mi? :)) saglikla gelsin odasina ins. laracik.

mattress ne aldin esra? link verir misin?

esintos listendeki seylerin cogunu ben de aldim gibi, gogus bakimi tercihlerimiz ayni olacak gibi :)

koko sut saklama kabi gerekli mi? gordum alicaktim ondan, tup seklinde ama vazgectim. cok gerekliyse aliyim.

Sagol SIlgi cim.Amin ins.hepsi saglikla gelsin odalarins.Ayy ben o resmi oradan niye cikartmamisim :)) Grandkisses cercevesi o :) ilk fotosunu koyup annaneye vericez insallah.

Birazdan aldigim yere bakip mattress linki eklicem

Bu arada ben changing table bolumunu kullanmamaya karar verdim.Sanki arkami donsem birsey akmaya dusermis gibi geldi .Bende pad aldim fotoda valizin yaninda gozukuyor onu kullanicam alt degistirirken

Son düzenleme:

sut saklama kabi dedigim freezer bag ya, oyle kap degil. yani tup seklinde olan seyler de var ama buzlukta yer kalmaz onlari kullanirsan, posetleri yassilastirip donduruyorsun yerden tasarruf oluyor. valla bu emzirme, pompalama disinda tamamen el yordami ile ilerleyecegiz, basta lazim olabilecek seyleri alayim da gerisi ihtiyac oldukca alinir diyorum. bebenin ne yapacagi, ne sevecegi, sutun memenin durumunun ne olacagi o kadar belirsiz ki!!!

Cok guzel olmus, gule gule buyusun besiginde Lara hanim. Hastane cantasi da hazir, oh oh. Gayet uygun fiyata gayet guzel hallettin bu isi, bravo sana annesi. Nazar boncugu da eksik degil, yesinler!

Sagol koko cum.Evet cok arastirdim uzun surdu ama dedigin gibi uygun fiyata hallettim.Benimde icime sindi.Sizlerde koyun birer nazarlik.

Amazon.com: Lansinoh Affinity Double Electric Breast Pump BPA-free: Baby

Bana arkadastan gelen pump bu. Parcalarini yeni siparis verdim gelmesini bekliyorum.

Amazon.com: Medela Pump in Style Advanced Breast Pump with On the Go Tote: Baby
Bana gelecek olan da buymus, daha elime gecmedi. Yedek parcalarini ismarlayacagim daha, kit seklinde satiliyor.

Arkadas bir de bundan vermisti: http://www.amazon.com/Simple-Wishes-Hands-Free-Breastpump-XS/dp/B00295MQLU/ komik gorunuyor ama yemin billah cok kullanisli dedi. amazon'da yorumlarin cogu da cok pozitif. sacma geliyor ama neden olmasin?

Son düzenleme:

Hic belli olmaz ucuz ama belkiahali olandan daha cok kullanacaksin.Bu arada ne komik gozukuyor degil mi :) Kesin kendimi inek gibi hissedecem:) neyse sut olsunda varsin inek gibi hissedeyim:)

Esintoş ve Koko sizin listeler reçete gibi gelecek bana:)) benim bir yığın eksiğim var.Şu baby shower olayını bekliyorum. Kasım sonu yapmayı planlıyorlar, eskiklerin neler falan dediler.Ne istemek lazım onu da bilmiyorum.Tüm listeyi veremem tabiki:))) Ama pompa, bebek bakım seti, biberon falan istenebilir değil mi:))

Istenir tabi hepsini soyle.Ben yapamadim yetistiremedim .Kizim gelince yapacam hosgeldin partisi olacak :)

Esracim ufakligin herseyi cok sevimli gorunuyor
En sevimlisi icindeki olacak birkac haftaua desene :)

Ben Avent pompa kullandim memnundum ama Ameda kullananlar ve her ikisini deneyenler Ameda daha iyi diyor
Aventin cekis gucu biraz az geliyordu bana da

The Right Seat | Parents Central | Keeping Kids Safe | NHTSA 
Bu linke bir goz atin istedim okurken aklima geldiniz
Biz Omeri sigdigi muddetce geriye donuk oturtacagiz koltugumuz da bir arkadas vasitasiyla Amerika.dan gelecek malum Trde fiyatlar ucuk

Veee oglum uyandii hoscakalin!

Tesekkur ederiz anneZEynep :) Biz de o ufakligi sabirsizlikla bekliyoruz :)

Bence babies'r'us, target, walmart ya da amazon'dan, yani tercih ettigin bir magazadan bir registry yap, istediklerini koy. alinan alinir, geri kalanini sen alirsin. Bunlarin adeti boyle, turk gibi dusunup utanip sikilma. sen istedigini koy, daha ucuz seyler de olsun, daha pahali seyler de. Belki birkac kisi biraraya gelip pahali seyi alir (pompa gibi), belki birisi ucuz seylerden bir ikisini alip "set" yapar. Registry ile hem insanlara secenek veriyorsun hem de senin sectigin, begendigin sey geliyor. Benim bu linkini verdigim seylerin hemen hepsi registrymde, insanlara o listeyi yollayacagim yani. Liste yaptin diye "bunlarin hepsi alinacak, kime diyorum alooooo!" demis olmuyorsun, alin size liste secip secip istediginizi alin demis oluyorsun. tum listeyi koy, gelmeyeni sen kendin alirsin sonra!

Benim de bolumun sekreteri email atmis, sana shower duzenlemek istiyoruz bolumde demis. Onu nazikce reddettim cunku bolumdekilerle o tur bir samimiyetim yok. Cogu hamile oldugumu bile bilmiyor (bahar ve yazin belli degildi, bu donem de baska yerde oldugumuz icin bolume gitmiyorum, gobegimi goren bir bu iki sekreter var!!) Ama arkadaslarla yapacagim baby shower icin liste yaptim iste. Orada da halihazirda pek cok ihtiyacimizi karsilamis 3 arkadasin baska bir sey almalarini yasaklayacagim!!!

Sağolsun kızlar cesaret geldi:)) koko demiş utanıp sıkılma doğru diyorsun o zaman ben senin dediğin gibi irili ufaklı ucuz pahalı bir liste yapayım gelenler bizimdir, gelmeyenleri de alırız:))
Annemde bebek şekeri getirecek bende doğumdan sonra onu dağıtırım işyerinde) shower pastasını bile biz getiririz dediler ama ben onu getirmek istiyorum dedim:)) bana sen sadece listeni yap ayarladığımız gün katıl yeter diyorlar.Bende içimden ay hem hediye alacaklar, hem hazırlık yapacaklar bende elim boş gideceğim olmaz diyorum:)) Bakalım nasıl olacak..

Valla buralarin adetine gore baby showeri hamile kadinin esi dostu hazirliyor, kadin gobegini gere gere elini kolunu sallaya sallaya gidiyor, guzelce yiyip icip rahatlayip hediyelerle elini kolunu doldurup geri evine geliyor :) Dugunde bir gunlugune prenses moduna giriyorlar ya, baby showerda da kralicelige terfilerini kutluyorlar resmen, ana kralice hahhaha. Mantiken hamileligin sonuna gelmis, aylarca bu kulfetin altinda kalmis kadina bir tur rahatlama ortami hazirlaniyor. O yuzden elim bos gidecegim, hazirlik hep onlar yapacak falan diye dertlenme. Isin altindan kalkamayacak olsalar teklif etmezlerdi. Evde yapilanlarinda oyunlar oynaniyor, mamalar yeniyor. Gelenlere vermek icin de "favor" oluyor, tami tamina senin dedigin bebek sekeri yani. Annen vaktinde gelirse baby shower'da dagit onlari. Ben de bizimkilere soyledim, getirin diye, shower'da dagitacagiz. Bizimkini arkadasla ben beraber duzenleyecegiz, bizim evde olacak (daha genis alt kat) ve mamalari annem ve arkadas hazirlayacak. Benim bu arkadas icin yaptigim showerdan susler falan var zaten, onlari asariz. O showerin detaylarini bloguma yazmistim, linkini vermis miydim o yazinin? O shower icin kendi elcegizlerimle yaptigim favorlarla hala pek gurur duyarim :))) Blogda fotograflari var ilgilenirseniz.

Diyecegim o ki, madem onermisler birak hazirlasinlar her seyi, sen de git yemene icmene eglenmene bak!!! Bize de fotograflarini yollarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…