- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.301
Eki Görüntüle 549280 Eki Görüntüle 549281 Eki Görüntüle 549282 Eki Görüntüle 549283 Eki Görüntüle 549285
Mattress alindi ama daha gelmedi eksiklerimizde var ama son durum budur.
Yan taraftaki kucuk valiz hastane cantamiz :)
cok sirin olmus :) ordaki bebek resmi lara'nin prototipi mi? :)) saglikla gelsin odasina ins. laracik.
mattress ne aldin esra? link verir misin?
esintos listendeki seylerin cogunu ben de aldim gibi, gogus bakimi tercihlerimiz ayni olacak gibi :)
koko sut saklama kabi gerekli mi? gordum alicaktim ondan, tup seklinde ama vazgectim. cok gerekliyse aliyim.
Eki Görüntüle 549280 Eki Görüntüle 549281 Eki Görüntüle 549282 Eki Görüntüle 549283 Eki Görüntüle 549285
cok sirin olmus :) ordaki bebek resmi lara'nin prototipi mi? :)) saglikla gelsin odasina ins. laracik.
mattress ne aldin esra? link verir misin?
esintos listendeki seylerin cogunu ben de aldim gibi, gogus bakimi tercihlerimiz ayni olacak gibi :)
koko sut saklama kabi gerekli mi? gordum alicaktim ondan, tup seklinde ama vazgectim. cok gerekliyse aliyim.
Cok guzel olmus, gule gule buyusun besiginde Lara hanim. Hastane cantasi da hazir, oh oh. Gayet uygun fiyata gayet guzel hallettin bu isi, bravo sana annesi. Nazar boncugu da eksik degil, yesinler!
Amazon.com: Lansinoh Affinity Double Electric Breast Pump BPA-free: Baby
Bana arkadastan gelen pump bu. Parcalarini yeni siparis verdim gelmesini bekliyorum.
Amazon.com: Medela Pump in Style Advanced Breast Pump with On the Go Tote: Baby
Bana gelecek olan da buymus, daha elime gecmedi. Yedek parcalarini ismarlayacagim daha, kit seklinde satiliyor.
Arkadas bir de bundan vermisti: Amazon.com: Simple Wishes Hands-Free Breastpump Bra, Pink, XS/S/M: Baby komik gorunuyor ama yemin billah cok kullanisli dedi. amazon'da yorumlarin cogu da cok pozitif. sacma geliyor ama neden olmasin?
Harika! Sağlıkla uyusun büyüsün Lara' mız:)) Çok şirin olmuş,ellerine sağlık annesi...Neredeyse 2 hafta sonra bu karenin içinde Lara'da olacak,çok heyecanlı ve güzel.
Esintoş ve Koko sizin listeler reçete gibi gelecek bana:)) benim bir yığın eksiğim var.Şu baby shower olayını bekliyorum. Kasım sonu yapmayı planlıyorlar, eskiklerin neler falan dediler.Ne istemek lazım onu da bilmiyorum.Tüm listeyi veremem tabiki:))) Ama pompa, bebek bakım seti, biberon falan istenebilir değil mi:))
Esracim ufakligin herseyi cok sevimli gorunuyor
En sevimlisi icindeki olacak birkac haftaua desene :)
Ben Avent pompa kullandim memnundum ama Ameda kullananlar ve her ikisini deneyenler Ameda daha iyi diyor
Aventin cekis gucu biraz az geliyordu bana da
The Right Seat | Parents Central | Keeping Kids Safe | NHTSAVRS
Bu linke bir goz atin istedim okurken aklima geldiniz
Biz Omeri sigdigi muddetce geriye donuk oturtacagiz koltugumuz da bir arkadas vasitasiyla Amerika.dan gelecek malum Trde fiyatlar ucuk
Veee oglum uyandii hoscakalin!
Esintoş ve Koko sizin listeler reçete gibi gelecek bana:)) benim bir yığın eksiğim var.Şu baby shower olayını bekliyorum. Kasım sonu yapmayı planlıyorlar, eskiklerin neler falan dediler.Ne istemek lazım onu da bilmiyorum.Tüm listeyi veremem tabiki:))) Ama pompa, bebek bakım seti, biberon falan istenebilir değil mi:))
Sağolsun kızlar cesaret geldi:)) koko demiş utanıp sıkılma doğru diyorsun o zaman ben senin dediğin gibi irili ufaklı ucuz pahalı bir liste yapayım gelenler bizimdir, gelmeyenleri de alırız:))
Annemde bebek şekeri getirecek bende doğumdan sonra onu dağıtırım işyerinde) shower pastasını bile biz getiririz dediler ama ben onu getirmek istiyorum dedim:)) bana sen sadece listeni yap ayarladığımız gün katıl yeter diyorlar.Bende içimden ay hem hediye alacaklar, hem hazırlık yapacaklar bende elim boş gideceğim olmaz diyorum:)) Bakalım nasıl olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?