- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.341
Silgi bir Ara Nuray o formlarin linkini yayinlamisti ben onu bulup doldurucam anneme e mail yapicam.Annem de print yapsin ucakta baka baka doldursun.Ben yiyecek yok yaziyorum anneme de oyle yazicam.Birde gonderdigim davetiyeyi getirecek yaninda ingilizce bilmiyorum deyip gostersin mektubu.
Kiz kardesin dolduramazmi ?
Kokocum ve marlincim tatliya cooookkkkk dustum ben. Ama yarindan itibaren de duzenimi jurcam disarda hicbirsey yemek istemiyorum. Evde sikikiyorum diye sokaklarda surtuyorum ve sonuc. Ya kilodan gectim alicam tabiiki de sagliksal bir sorun olmasin derdim o. Bu hafta 1.600kg almisim
Yani bence benim kadar yien herkes bu kadar almiyordur. Hayirlara ciksin sonumuz ne diyim.
Sen toplamda ne kadar almistin benim kadarken koko?? Zaten sanirim bu seker ayagina tirsip dikkat ederiz edersek..
Birde benim bebegimin hareketleri cok azaldi 4 gundur.. Sabrediyorum ama aklim hep onda. Hele bugun sabah zorla bi iki kere hissettim daha yok. Insaallah icerde sonraki gunlerin saglam tekmeleinin provasini yapiyordur melegim
burada disari cikinca secenek olmuyor zaten, ya peynirli pizza ya makarna ya diger peynirli hamur isi tarzi gereksiz abur cubur. salatalar zaten iyi yikanmamistir diye yenmiyor hamileyken. sonucta kilo alinir cok disarida yiyorsan :) ben de ilk aylarda yemek yapamayip, devamli cikardigim icin bu sacma seylerle midemi doldurdum. evde salata, fasulye vb pisir ye daha saglikli aslinda, hos ben de cok yapamiyorum ama artik 2 ogun yemeye calisiyorum. oglen meyveyle gecistirsek super olur aslinda, bebek var diye abartmanin bir anlami yok. muz, elma, sut bile yeter ona ve iyi bir kahvalti.
ben 57lerde hamile kaldim galiba, su an 72 olmusum. 75 limit koydum bakalim ne kadar dayanicam :) cok almisim aslinda. sen de dikkat et su zamanlarinda.
saglikla ilgili sorun yoktur ins., bazilari hizli aliyor ki disarida yiyormussun cok.
linkleri var mi sende o formlarin? online bulursam ben de doldurayim o zaman. ingilizce bilmiyorum diye bisey yazmadim ben onlar icin ama anlarlar galiba soru sorunca ve cevap alamayinca.
erkek kardesim gelicek ama sonra :) aman o da dolduramaz, pek super bir ingilizceye sahip :))
ben de hep yok yazdim aslinda yiyecek, esim en son var yazdi yine bakmadilar. annemlere de israrla yok yazin diyim o zaman.
Kokocum ve marlincim tatliya cooookkkkk dustum ben. Ama yarindan itibaren de duzenimi jurcam disarda hicbirsey yemek istemiyorum. Evde sikikiyorum diye sokaklarda surtuyorum ve sonuc. Ya kilodan gectim alicam tabiiki de sagliksal bir sorun olmasin derdim o. Bu hafta 1.600kg almisim
Yani bence benim kadar yien herkes bu kadar almiyordur. Hayirlara ciksin sonumuz ne diyim.
Sen toplamda ne kadar almistin benim kadarken koko?? Zaten sanirim bu seker ayagina tirsip dikkat ederiz edersek..
Birde benim bebegimin hareketleri cok azaldi 4 gundur.. Sabrediyorum ama aklim hep onda. Hele bugun sabah zorla bi iki kere hissettim daha yok. Insaallah icerde sonraki gunlerin saglam tekmeleinin provasini yapiyordur melegim
slm kizlaaar,
grip asisi olan varmi aranizda,ben oldum dr.cok tavsiye etti...neden oldun derseniz:bebek icin ilk 6 ayda grip asisi olmuyormus ama anne karnindan bebege geciyormus asinin etkisi...o yuzden oldum,sizler ne dusunuyorsunuz?
Link yok buluruz ama netten.Nuray cok once yayinlamisti.Ugramiyor bu gunlerde mesgul galiba gelse verirdi bize .
Ayy ben niye hep kiz kardesin gelecek zannediyorum :))
slm kizlaaar,
grip asisi olan varmi aranizda,ben oldum dr.cok tavsiye etti...neden oldun derseniz:bebek icin ilk 6 ayda grip asisi olmuyormus ama anne karnindan bebege geciyormus asinin etkisi...o yuzden oldum,sizler ne dusunuyorsunuz?
ben de senden hep link istiyorum di mi :) biraz once aklima geldi esra link var mi linkkk? :)
ben olmadim az vakit kaldi diye. esra, koko, marlin oldu ama.
geceleri wcye kalkma sıklıgim artti artik kizlar, uyuyamiyorum resmen. bebekte geceleri tekme atip atip duruyor, geceleri parti yapiyo galiba ufaklik
Silgi aldinmi foam mattress topper a aldinmi?
Bende bir tane sofa sleeper var ama mattress i hic rahat degil.Bende annem icin foam mattress topper alsam futon yerine daha hesapli olur diye dusunuyorum.Iyi bir futon alsam $250-300 arasi.Ne kadardi foam?
Silgi link varmi link?:)))))
daha almadim onu ama link var :)) bu arada target ve walmart'a da bakicam yarin gidip, return yaparsam kolay olsun diye.
amazondan alirsam bunu begendim:
Amazon.com: 2" Lucid by LinenSpa Ventilated Memory Foam Viscoelastic Mattress Topper 3-Year Warranty, QUEEN: Home & Kitchen
walmart'a baktim simdi, bu da memory foam ve kalinligi ayni 2", ucuzmusta. size'a gore fiyat degisiyor.
Beautyrest Bed Bug Memory Foam Topper - Walmart.com
sofa varsa tekrar kalabalik yapmaya bence de gerek yok, sonucta cok orijinal koltuklar degiller.
bu arada yatakta uyurken suyumuz gelirse mattress batmaz mi? waterproof mattress protector kullanmali miyiz acaba, nasil biseydirki bu su? simdi de ona taktim :))
Wallmart olani alirim ben heaspliymista.Full size lazim bana $39.00.Hicbir fikrim yok su hakkinda dur beni bekle benimkisi evde gelirse aydinlatirim sizi :))
Kokoooo sen de cok guzel seyler paylasmissin(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?