- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.381
kiz sen new jersey'desin, indian restorani kayniyor ortalik, onlara gitsene! ohhh gelsin tikka masalalar gitsin tandooriler. ben cok seviyorum. biz disariya ciktigimizda pizza makarna cok seyrek yeriz, bulabildigimizce etnik yemeyi seviyoruz, hele de mexican :) ama disarida cok yememeye calisiyoruz, hem pahali oluyor diye hem de evde daha saglikli diye. kac aksam ogununu guacomole ile gecistirmisizdir (tavsiye ederim), hem sebze yiyorsun, hem doyurucu, hem hafif (avocado/domates/sogan/lime). gecen hafta esim yoktu, dolaptaki sebzeleri bitirecegim diye o kadar cok sebze yedim ki!!! gel gor ki aramizda en cok kiloyu ben aliyom
selam kizlar, takip ediyorum sizi ara ara dogumlariniza cok az kaldi ya, ben bile heyecanlaniyorum :)
annemle babam vize gorusmesi icin randevu aldilar 20 kasima, doktordan aldigimiz raporu yolladik, esim ve benim agzimdan mektup yazdik yanimiza gelmelerini istiyoruz diye, bide esim isyerinden belge aldi burda calistiginin kaniti olmasi icin daha napilir bilmiyorum, insallah sorun cikarmadan verirler vizelerini...
benimde hala randevuma 2 hafta var, merakla bekliyoruz cinsiyetini ogrenmek icin, sanki ufaktan da hareketlerini hissetmeye basladim hala tam emin olamiyorum ama gitgide guclenir heralde, bende durumlar boyle :)
Cnm takilcak birsey yok bende senin gibi dusunmustum ve cozumu hamile kadinlar icin yataga serilen su gecirmez bir ortu ile isi hallettim dur adini yaziyim ordada mutlaka satiliyordur hem dogumdan sonrada yataga kan gecmemesi icinde lazim olabilir,,
Maternity bed mats ; iceginde sunlar yaziyor aynen sana yaziyorum ; these bed mats are for use during late pregnancy, labour and after your baby is born
Umarim isine yarar canim
Nuray ile yazistik face de bugun. Kayinbabasi, kayinvalidesi geldigi icin giremiyormus.
Yemek,is,Vali Esta bey :) derken aksam oluyormus.
Silgi senin amazondan paylastigin foam mattreess topper i almislar.Cokta memnunlarmis fakat aldiklari sisme yatak habire patliyormus. Yenisini alacaklarmis sisme yatagin.
Kizlar masallahbebislerinize demek geceleri cok hareketliler, saglikli olduklarinin yagena belirtisi bunlar,,,aklima su geldi bu bebisler bir araya gelse kesin halay cekerlerdi :))
Silgi demekki sen sabah kahvaltidan sonra iceceklsin vitamini aksam dokunuyor sana.
Ben hep aksam iciyorum dokunmuyor.2 gundurde unutuyorumAklimdayken iceyim
Yine alirlar merak etme topic te Nuray arkadasimizin da esi vizeli o da ona bagli vizeliydi annesi cok rahat geldi.
kokulara, baharatlara dayanamiyorumki. onceden kesfe cikardim degisik mutfaklara da su siralar cesaret edemiyorum. acaba normale donucek mi midem dogumdan sonra diye sabah yine dusundum. sanki hic gecmiycek gibi.
bu arada dun vitamini icmeyi unutmusum, gece uzun suredir ilk kez rahat uyudum. vitaminle alakali midir bilmiyorum.
insallah alirlar vizelerini esrasm. cinsiyetini bize de yaz, sen ne hissediyosun cinsiyet olarak?
tesekkurler, bakarim ben ona. cok mu kan geliyo dogumdan sonra? regl gibi olur diye dusunmustum ben.
insallah Esra
pek bisey hissetmiyorum ben yani kiz istiyorum icten ice o yuzden kizmis gibi dusunuyorum sanirim :)) ama esim annem falan hep erkek olcak diyolar bakalim hayirlisi, onemli olan saglik :)
insallah Esra
pek bisey hissetmiyorum ben yani kiz istiyorum icten ice o yuzden kizmis gibi dusunuyorum sanirim :)) ama esim annem falan hep erkek olcak diyolar bakalim hayirlisi, onemli olan saglik :)
Biz bir ara cinsiyet tahmini yapmistik birbirimiz icin. Anneler kendi bebeklerinin cinsiyetini hep dogru bilmisti!! Sana kiz gibi geliyorsa dogru olabilir :)
Evt sizlere guzel bir haberimiz var benim Mahir oglanin minnak bir disi cikti gorseniz o kadar minik ki bakmaya doyamiyorum , ama o cikana kadar geceleri hic uyumuyarak bol bol sinyalini zaten veriyordu..cok sukur ... annesi dis hediyesi olarakta minik bir oyuncak aldi, babasida mont ve kazak yani o kadar cileye haketti bizimki ..cok cani yandi o kesin bazen dis kasintisindan elli yumruk agizda agliyordu kuzum neyse simdilik bizden haberler bu kadar
Sabah icince cok aciktirir Silgi ondan aksamlari iciyorum ben.Kilomu uykumu sen karar verecen artik :)
Ben de alayim amzondan olculere bakarim bu aksam.
Mahir beyin minnak disini severim ben :) Inci gibi saglikli disleri olsun insallah.
Esrasm nin erkek bebisi olacak gibi geliyor bana :)) Once saglikli olsunlar .
kokulara, baharatlara dayanamiyorumki. onceden kesfe cikardim degisik mutfaklara da su siralar cesaret edemiyorum. acaba normale donucek mi midem dogumdan sonra diye sabah yine dusundum. sanki hic gecmiycek gibi.
bu arada dun vitamini icmeyi unutmusum, gece uzun suredir ilk kez rahat uyudum. vitaminle alakali midir bilmiyorum.
insallah alirlar vizelerini esrasm. cinsiyetini bize de yaz, sen ne hissediyosun cinsiyet olarak?
iste kime hamileyim desem aynen boyle diyor
hamile kalmadan once kizimiz olsa diye dusunurduk esimle hep ben onun etkisindeyim yoksa ne olursa olsun farketmez Allah saglik sihhat versin de gerisi onemli degil
Merhaba arkadaslar,
Bakıyorum da bu forumda Amerika'da dogum yapan bütün arkadaşların annesi Türkiye'den geliyor. Ne mutlu size.
Benim Annemin gelmesi konusu hala belli değil, gelse bi dert, gelmese bi dert anlayacağınız) ben gel mutlaka desem gelecek de, açıkcası annem "ben bu ısı hallederim" diye kendine güveniyorsan gelmesem daha iyi dedi. Annemin gelmeyi istemediğini sanmayın sakın, kızının yanında olmak istemez mı bi anne? İster elbette ama bazı ailevi durumlardan dolayı gelmese daha iyi. Anliyorum canim annemi. benden kucuk uc erkek kardes ve babami dusunuyor. annelik iste:) Şimdi ben düşünüyorum?????? Ben bu ısı tek basıma halledebilir miyim? Esimle basbasa üstesinden gelebilir miyim? Annemsiz bebeğe bakmaya alışadılar miyim? Öğrenebilir miyim? Depresyona girer miyim ? Banyo yaptirabilir miyim? Emzirebilir miyim? Uykusuzluğa dayanabilir miyim? İlk cocuk, tecrübeli de değilim. Annesi gelmeden dogum yapan kişiler var mı etrafınızda? Ben turk arkadaslara soruyorum mutlaka annen gelsin diyor, yabancılara soruyorum gerek yok hastanede herseyi öğreticekler diyorlar siz ne dersiniz?
Sabah icince cok aciktirir Silgi ondan aksamlari iciyorum ben.Kilomu uykumu sen karar verecen artik :)
Ben de alayim amzondan olculere bakarim bu aksam.
Mahir beyin minnak disini severim ben :) Inci gibi saglikli disleri olsun insallah.
Esrasm nin erkek bebisi olacak gibi geliyor bana :)) Once saglikli olsunlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?