- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.361
Arkadaşlar konuyla alakası yok ama ingilizce ile ilgili bir problemim var. 7 ingilizce kelimeyle 7 türkçe kelimeyi eşleştirmem gerekiyor ama sözlükler bana yardımcı olmadı. Bu konuda bana yardım edecek biri var mı, kafam durdu artık balon gibi oldu algılarım durdu herhalde
Responsiveness
Simplicity
Flexibility
Economy
Attainability
Sustainability
Survivability
Türkçe kelimeler
Standartlık
Ekonomik Olma
Yeterlilik
Elastikiyet
Sadelik
İzlenebilirlik
Koordinasyon
İngilizce verdiğim kelimeler "lojistiğin prensipleri". Esasen açıklamalarını çevirmem gerekiyor fakat bana zor geldiği için internetten türkçe kelimelerini buldum. Bir kısmını eşleştirebildim 3-4 tanesi kaldı.:18:
Mesleki ing. ödevimi bu? hemen lazımmı sana halledipte artık bugun akşama diyelim iletsem sana olurmu?
Maalesef mesleki ingilizce... Yarına lazım ya, aman olduğu kadarını yapayım madem. Yumurta kapıya dayanmadan düşünseydimÇok teşekkür ederim
yardımcı olamadım ama keşke daha önce diyeydin eggs without relying on the door önce:):) Allah yardımcın olsun dualrım seninle..
Olsun ya, birer cümlesini çevirip sıyırmaya bakıcam işten
sıyırırsın sanki ingilizler tammı konuşuyorlarki:) kraliyet sülalesi hariç.. kolay gelsin sana canım
Esra form linki için teşekkürler) silgicim suyumuz yatakta mı gelir onu bile düşünmüşsün, senin burcun başak mı ne:)) detaycı hatun seni:)) geceleri ben 3 kere sanırım kalkıyorum wc'ye zaten iş için 5.50 gibi alarm çalıyor ama ben ondan önce uyanıyorum, tüm gece wc ve yatak arasında uyuyabildiğimiz kadar bir uykumuz var.Geceleri azıyor bu minikler, ayakları batıyor nasıl şu an:)) ben annemi nerede yatıracağım hala bilmiyorum,almadım birşey futonlar çok kötü, ama iyi bir sofa buldum içinde air matress var, fiyatların yükseliğine göre çoğu ürün kalitesiz bir döşek olsa atcam yere en rahatı yatcak yahu )
Ben buaralar ananasa dadandımşekerli de bak ztar tatlı ihtiyacı için iyi olabilir.Gerçi bugün hamaratlığım tuttu ıslak kek yaptım kocama, bir dilim yedim acaba midem ağrır mı diye çok şükür ağrımadı.Yani arada kaçamaklar yapabiliriz.Ben bu hafta 65 kiloyu gördüm.54 kiloya yakın hamile kalmıştım.70 ile bitirebilir miyim diye hesaplıyorum bende.Ayda kaç kilo aldığımı hesaplayamıyorum artık ucu kaçtı )Göbeğim de kaşınma da geçti gibi şimdilik kremi birkaç gün bol bol sürüp nemlendirdim iyi geldi.Kilolar,kaşınmalar,çatlaklar kaçınılmaz ama hafif atlatsak en güzeli...
Responsiveness = Yanit/kasilik verebilirlik. VRSMesela biri bir sey dediginde bon bon bakmayis, tepki veris.
Responsiveness
Simplicity
Flexibility
Economy
Attainability
Sustainability
Survivability
Türkçe kelimeler
Standartlık
Ekonomik Olma
Yeterlilik
Elastikiyet
Sadelik
İzlenebilirlik
Koordinasyon
İngilizce verdiğim kelimeler "lojistiğin prensipleri". Esasen açıklamalarını çevirmem gerekiyor fakat bana zor geldiği için internetten türkçe kelimelerini buldum. Bir kısmını eşleştirebildim 3-4 tanesi kaldı.:18:
Kokocum ve marlincim tatliya cooookkkkk dustum ben. Ama yarindan itibaren de duzenimi jurcam disarda hicbirsey yemek istemiyorum. Evde sikikiyorum diye sokaklarda surtuyorum ve sonuc. Ya kilodan gectim alicam tabiiki de sagliksal bir sorun olmasin derdim o. Bu hafta 1.600kg almisim
Yani bence benim kadar yien herkes bu kadar almiyordur. Hayirlara ciksin sonumuz ne diyim.
Sen toplamda ne kadar almistin benim kadarken koko?? Zaten sanirim bu seker ayagina tirsip dikkat ederiz edersek..
Birde benim bebegimin hareketleri cok azaldi 4 gundur.. Sabrediyorum ama aklim hep onda. Hele bugun sabah zorla bi iki kere hissettim daha yok. Insaallah icerde sonraki gunlerin saglam tekmeleinin provasini yapiyordur melegim
burada disari cikinca secenek olmuyor zaten, ya peynirli pizza ya makarna ya diger peynirli hamur isi tarzi gereksiz abur cubur. salatalar zaten iyi yikanmamistir diye yenmiyor hamileyken. sonucta kilo alinir cok disarida yiyorsan :) ben de ilk aylarda yemek yapamayip, devamli cikardigim icin bu sacma seylerle midemi doldurdum. evde salata, fasulye vb pisir ye daha saglikli aslinda, hos ben de cok yapamiyorum ama artik 2 ogun yemeye calisiyorum. oglen meyveyle gecistirsek super olur aslinda, bebek var diye abartmanin bir anlami yok. muz, elma, sut bile yeter ona ve iyi bir kahvalti.
ben 57lerde hamile kaldim galiba, su an 72 olmusum. 75 limit koydum bakalim ne kadar dayanicam :) cok almisim aslinda. sen de dikkat et su zamanlarinda.
saglikla ilgili sorun yoktur ins., bazilari hizli aliyor ki disarida yiyormussun cok.
slm kizlaaar,
grip asisi olan varmi aranizda,ben oldum dr.cok tavsiye etti...neden oldun derseniz:bebek icin ilk 6 ayda grip asisi olmuyormus ama anne karnindan bebege geciyormus asinin etkisi...o yuzden oldum,sizler ne dusunuyorsunuz?
ben de senden hep link istiyorum di mi :) biraz once aklima geldi esra link var mi linkkk? :)
ben olmadim az vakit kaldi diye. esra, koko, marlin oldu ama.
geceleri wcye kalkma sıklıgim artti artik kizlar, uyuyamiyorum resmen. bebekte geceleri tekme atip atip duruyor, geceleri parti yapiyo galiba ufaklik
daha almadim onu ama link var :)) bu arada target ve walmart'a da bakicam yarin gidip, return yaparsam kolay olsun diye.
amazondan alirsam bunu begendim:
Amazon.com: 2" Lucid by LinenSpa Ventilated Memory Foam Viscoelastic Mattress Topper 3-Year Warranty, QUEEN: Home & Kitchen
walmart'a baktim simdi, bu da memory foam ve kalinligi ayni 2", ucuzmusta. size'a gore fiyat degisiyor.
Beautyrest Bed Bug Memory Foam Topper - Walmart.com
sofa varsa tekrar kalabalik yapmaya bence de gerek yok, sonucta cok orijinal koltuklar degiller.
bu arada yatakta uyurken suyumuz gelirse mattress batmaz mi? waterproof mattress protector kullanmali miyiz acaba, nasil biseydirki bu su? simdi de ona taktim :))
Esra form linki için teşekkürler) silgicim suyumuz yatakta mı gelir onu bile düşünmüşsün, senin burcun başak mı ne:)) detaycı hatun seni:)) geceleri ben 3 kere sanırım kalkıyorum wc'ye zaten iş için 5.50 gibi alarm çalıyor ama ben ondan önce uyanıyorum, tüm gece wc ve yatak arasında uyuyabildiğimiz kadar bir uykumuz var.Geceleri azıyor bu minikler, ayakları batıyor nasıl şu an:)) ben annemi nerede yatıracağım hala bilmiyorum,almadım birşey futonlar çok kötü, ama iyi bir sofa buldum içinde air matress var, fiyatların yükseliğine göre çoğu ürün kalitesiz bir döşek olsa atcam yere en rahatı yatcak yahu )
Ben buaralar ananasa dadandımşekerli de bak ztar tatlı ihtiyacı için iyi olabilir.Gerçi bugün hamaratlığım tuttu ıslak kek yaptım kocama, bir dilim yedim acaba midem ağrır mı diye çok şükür ağrımadı.Yani arada kaçamaklar yapabiliriz.Ben bu hafta 65 kiloyu gördüm.54 kiloya yakın hamile kalmıştım.70 ile bitirebilir miyim diye hesaplıyorum bende.Ayda kaç kilo aldığımı hesaplayamıyorum artık ucu kaçtı )Göbeğim de kaşınma da geçti gibi şimdilik kremi birkaç gün bol bol sürüp nemlendirdim iyi geldi.Kilolar,kaşınmalar,çatlaklar kaçınılmaz ama hafif atlatsak en güzeli...
selam kizlar, takip ediyorum sizi ara ara dogumlariniza cok az kaldi ya, ben bile heyecanlaniyorum :)
annemle babam vize gorusmesi icin randevu aldilar 20 kasima, doktordan aldigimiz raporu yolladik, esim ve benim agzimdan mektup yazdik yanimiza gelmelerini istiyoruz diye, bide esim isyerinden belge aldi burda calistiginin kaniti olmasi icin daha napilir bilmiyorum, insallah sorun cikarmadan verirler vizelerini...
benimde hala randevuma 2 hafta var, merakla bekliyoruz cinsiyetini ogrenmek icin, sanki ufaktan da hareketlerini hissetmeye basladim hala tam emin olamiyorum ama gitgide guclenir heralde, bende durumlar boyle :)
Hic bir sorun cikmaz ayni evraklari ben de gonderdim.Bakmadilar bile evraklara.
Esinin ve senin vatandasligin yada green card i var degilmi?
bu arada yatakta uyurken suyumuz gelirse mattress batmaz mi? waterproof mattress protector kullanmali miyiz acaba, nasil biseydirki bu su? simdi de ona taktim :))
yok vizeliyiz biz esim H1 benimde ona bagli H4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?