- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.401
Merhaba arkadaslar,
Bakıyorum da bu forumda Amerika'da dogum yapan bütün arkadaşların annesi Türkiye'den geliyor. Ne mutlu size.
Benim Annemin gelmesi konusu hala belli değil, gelse bi dert, gelmese bi dert anlayacağınız) ben gel mutlaka desem gelecek de, açıkcası annem "ben bu ısı hallederim" diye kendine güveniyorsan gelmesem daha iyi dedi. Annemin gelmeyi istemediğini sanmayın sakın, kızının yanında olmak istemez mı bi anne? İster elbette ama bazı ailevi durumlardan dolayı gelmese daha iyi. Anliyorum canim annemi. benden kucuk uc erkek kardes ve babami dusunuyor. annelik iste:) Şimdi ben düşünüyorum?????? Ben bu ısı tek basıma halledebilir miyim? Esimle basbasa üstesinden gelebilir miyim? Annemsiz bebeğe bakmaya alışadılar miyim? Öğrenebilir miyim? Depresyona girer miyim ? Banyo yaptirabilir miyim? Emzirebilir miyim? Uykusuzluğa dayanabilir miyim? İlk cocuk, tecrübeli de değilim. Annesi gelmeden dogum yapan kişiler var mı etrafınızda? Ben turk arkadaslara soruyorum mutlaka annen gelsin diyor, yabancılara soruyorum gerek yok hastanede herseyi öğreticekler diyorlar siz ne dersiniz?
vitamini sabah alinca aciktiriyor mu? ben hep gunduz aliyorum, ekstra bir acikma durumu olmuyor. kilo durumum malum ama vitaminden mi acaba? ben de ilk vitaminleri alirken alip yatardim ama sonra bu vitaminlerin midede iyi erimesi (dissolve etmesi) icin gunduz aldim. mide faaliyetleri gece uykuda yavasliyor, mide kaslari cok calismiyor, mide cok calkalanmiyor yani. vitamin hapinin iyice dagilmasi lazim midede ki barsaklara geldiginde emilebilsin. gunduz alayim da calkala yavrum calkala olsun diyorum. ama tabii en onemlisi mideyi rahatsiz etmemesi.
Merhaba arkadaslar,
Bakıyorum da bu forumda Amerika'da dogum yapan bütün arkadaşların annesi Türkiye'den geliyor. Ne mutlu size.
Benim Annemin gelmesi konusu hala belli değil, gelse bi dert, gelmese bi dert anlayacağınız) ben gel mutlaka desem gelecek de, açıkcası annem "ben bu ısı hallederim" diye kendine güveniyorsan gelmesem daha iyi dedi. Annemin gelmeyi istemediğini sanmayın sakın, kızının yanında olmak istemez mı bi anne? İster elbette ama bazı ailevi durumlardan dolayı gelmese daha iyi. Anliyorum canim annemi. benden kucuk uc erkek kardes ve babami dusunuyor. annelik iste:) Şimdi ben düşünüyorum?????? Ben bu ısı tek basıma halledebilir miyim? Esimle basbasa üstesinden gelebilir miyim? Annemsiz bebeğe bakmaya alışadılar miyim? Öğrenebilir miyim? Depresyona girer miyim ? Banyo yaptirabilir miyim? Emzirebilir miyim? Uykusuzluğa dayanabilir miyim? İlk cocuk, tecrübeli de değilim. Annesi gelmeden dogum yapan kişiler var mı etrafınızda? Ben turk arkadaslara soruyorum mutlaka annen gelsin diyor, yabancılara soruyorum gerek yok hastanede herseyi öğreticekler diyorlar siz ne dersiniz?
Evt sizlere guzel bir haberimiz var benim Mahir oglanin minnak bir disi cikti gorseniz o kadar minik ki bakmaya doyamiyorum , ama o cikana kadar geceleri hic uyumuyarak bol bol sinyalini zaten veriyordu..cok sukur ... annesi dis hediyesi olarakta minik bir oyuncak aldi, babasida mont ve kazak yani o kadar cileye haketti bizimki ..cok cani yandi o kesin bazen dis kasintisindan elli yumruk agizda agliyordu kuzum neyse simdilik bizden haberler bu kadar
Merhaba arkadaslar,
pek bisey hissetmiyorum ben yani kiz istiyorum icten ice o yuzden kizmis gibi dusunuyorum sanirim :)) ama esim annem falan hep erkek olcak diyolar bakalim hayirlisi, onemli olan saglik :)
esim cok istiyor Marlincim ama ben daha o konuda karar veremedim.Son ana birakicam nasil hissederim fikrim degisirmi bilmiyorum.Annemin yetisememe ihtimali var .Yetissede annemi hic istemem dogumda.Zaten panik beni daha cok gerer :) Duasini gondersin disaridan yeter.Ben hala o kadar az kaldigina inanamiyorum.
Hastane odasi icin bebek sekeri yapacakmisiniz kizlar?Ben bugun cok guzel seker tulleri objeleri buldum ama sekerler cok uyduruktu ne koyabiliriz icine ? Fikir verin kizlar
esim cok istiyor Marlincim ama ben daha o konuda karar veremedim.Son ana birakicam nasil hissederim fikrim degisirmi bilmiyorum.Annemin yetisememe ihtimali var .Yetissede annemi hic istemem dogumda.Zaten panik beni daha cok gerer :) Duasini gondersin disaridan yeter.Ben hala o kadar az kaldigina inanamiyorum.
Hastane odasi icin bebek sekeri yapacakmisiniz kizlar?Ben bugun cok guzel seker tulleri objeleri buldum ama sekerler cok uyduruktu ne koyabiliriz icine ? Fikir verin kizlar
Benim de annem getirecek, içerisine badem koyduracak sanırım,çikolata fena olmaz ama yoldan gelene kadar erir bişe olur falan sanırım badem olacak. Sen epey uğraşmışsın koko.Çok güzel olmuş yahu.Senin arkadaş senin kadar emek vermelisen döktürmüşsün...Annem baby shower dan sonra gelecek ben doğumdan sonra sanırım dağıtabilirim,eşimle aynı iş yerinde olduğumuz için o herkese verir.20 tanecikse çikolataları seç bir yerden güzel tül oblejelerde görmüşsün yapıver:)) sen de enerji marifet bol yaparsın sen.Doğuma giderken bile sen bir işleri bir yerleri toparlar öyle gidersin kesin )
ya silgi, sen rainbow light kullaniyordun degil mi? ben diger markalar midemi rahatsiz ettikten sonra bunda huzur bulmustum ama belki senin midene iyi gelmedi? baska marka bir vitamin mi denesen acaba? ya da bir iki gun almayiver (bebisler o kadar da bagimli degil vitamine birkac gunden bir sey olmaz) bakalim miden nasil olacak. Mide rahatsizligi veren her neyse bildigin bir seyse diretmeye hic gerek yok. Mesela ben domatesi hayatimdan cikardim diyebilirim, oyle domatesli pizzaydi, makarna sosuydu, lazanyaydi bitti gitti. italyan mutfagina veda ettim resmen :)
Benim de mide hep bir rahatsizdi senin gibi ama seninki hep benimkinden kotu oldu. Benim koku hassasiyetim buyuk olcude gecti, sen hala kokuya gelemiyormussun, uzuldum vallahi. Ben bazen bile bile lades diyorum, mexican istiyor canim, rahatsiz edecegi kesin, az az da olsa yiyorum sonra ceremesini cekiyorum. kendim kasiniyorum yani! benim kacamagim da bunlar. neyse az kaldi, 2 ay sonra refluler mide rahatsizliklari hep hoop diye gececek.
Ins belli oluyordur o kadar minik ki yanindaki hatta bugun daha belirginlesti, iyice buyusunler yine resim koyariz teyzeleri ..kokonun dedigi ogluma dis hedigide yapmak isterdim ama kiminle
Neyse size minnak dis gosterelim
Ay bir de benim yaptik,arimin fotograflari su linkte var, azicik asagi inince gorursun. Uzerine timlayonca buyumesi lazim resimlerin.
Baby shower redux | Sapkadan Cikan Tavsanlar
kokopelli blogun super...yalniz ben seni sadece instructor die biliyordum, phd'li oldugunu bilmiyordum...yaf keske onceden soyleseydin ama olsun gec kalmis sayilmam...arada bir surecin isleyisi ile ilgili yardimina ihtiyac duyabilirim, soru sorabilirim desem hadi yallah demessin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?