- Konu Sahibi citaknuray
-
selammm
ya ben buralari okuyunca panik oluyorum, bebek boy-kilosu, antibiyotikler, ileri haftalar derken sıkıntıdan ölücemhepsini nasil ogrendiniz? cevremde pek kimse yok, ailem de uzakta. bebise ne alinacak onu bile bilmiyorum. zamanla ogrenilir di mi? ya da mesela baby r us'a gidip tum alisverisi halledebilirmiyim ileriki aylarda?
selammm
ya ben buralari okuyunca panik oluyorum, bebek boy-kilosu, antibiyotikler, ileri haftalar derken sıkıntıdan ölücemhepsini nasil ogrendiniz? cevremde pek kimse yok, ailem de uzakta. bebise ne alinacak onu bile bilmiyorum. zamanla ogrenilir di mi? ya da mesela baby r us'a gidip tum alisverisi halledebilirmiyim ileriki aylarda?
Sorma ben de panik oluyorum :))Biz zaten ikimiz bayan panikler.Ben bide tescillenmisim anxiety attack li hamis olarak :))))) Ben de baby R Us i dusunuyorum cogu sey icin.Once Allah in izniyle su amniyosentezi bir atlatayim.Ben de 3.5 aylik oldum ama hala kendi kiyafetlerimi giyebiliyorum.Minnacik bir gobus var zaten :)) Aksamlari sisiyor sabahlari kayboluyor :)Kendime hic hamile kiyafeti almadim.Alirken cok zorluk cekecegimi biliyorum cunku bir cok yerde klasik kiyafetler.Hic tarzim degil.Sanirim onuda H&M den alacam.Orasi fena degil.Ust konusunda zorluk cekmem cunku onlari hamile reyonundan almayi dusunmuyorom ama pantolon, sort ve etekleri hamile reyonundan almak lazim ileride.
Ben dukkan gezmeyi hic sevmem ama bilgisayar basinda urun bakinmayi, yorumlari okumayi cok seviyorum. O yuzden buyuk ihtimalle babies'r'us yerine amazon'a abanacagim. En azindan alisveris listesini olustururken. Gider b'r'us'a da bakarim, daha uygun fiyat bulursam orada alirim ama amazon'un fiyatlari genelde daha uygun oluyor dogrusu.
Simdiye kadar hamilelikle ilgili tek alisverisim (vitaminler haric) gecen gun ismarladigim gobek catlamasi onleyici krem. Daha gobek yok bir sey yok, ustelik bu kremler ne derece etkili supheliyim ama hamileligime dair bir sey yapasim geldi ne yapayim? henuz bebe icin urunler kiyafetler almak icin erken diyerek kendimi frenliyorum, jinx etmeyelim :)
ileri haftalardaki kizlar, baby shower yaptiniz mi? gift registryleriniz var mi(ydi), onlari da paylasin bakalim fikir edinelim :) benim son 2-3 sene icinde dogum yapmis arkadaslarim var, onlarin kullandiklari memnun kaldiklari seyleri hep kafama not ediyorum :) zaten yukarida cocuk odasi doldu bile, birisi artik kullanmadigi park yatak, ana kucagi, salincak gibi seyleri bize verdi cunku!!!
ben de internet uzerinden alisverisi pek sevmiyorum, gormem lazim... her yerde bilgi olsa da insan panik oluyor iste, hic bilmedigimiz bi surec. evde dur dur kafayi yiyorum galiba ya da.
esra aynen senin de yasadigini tahmin ettim bunlari :) h&m'de gebelik giysileri oldugunu bilmiyodum, gap'e baktim sacma sapan seyler var. gerci su siralar bende de kilo yok. ileriki aylarda bi jean ve buyuk boy bikac bisey alirim sadece kendime. hic o hamile kiyafetlerini giymeye hevesim yok :)
bu arada ben sacimi kan testi yapmadan once evde kendim koyultmustum, acik renkti cunku dip mip cikarsa kotu olur diye. gerci pisman oldum ama nette biraz arastirinca kesin zararlidir diye bisey okumadim. ama su an olsa boyamazdim.
annisler herkese selam
bende bugun simdi kalktim. kahvalti yapicam.. 2 gundur erken kalkiyodum bu sabahta kalktim ama geri yattim .. basim agrimisti uykusuzluktan...
herkes nasil?
cananveirfani goremiyorum nerelerde acaba??
ben hergun duzenli gelip okuyorum :)) burlardayim yani. yarin benimde kontrolum var. umarim sorun yoktur.
annisler herkese selam
bende bugun simdi kalktim. kahvalti yapicam.. 2 gundur erken kalkiyodum bu sabahta kalktim ama geri yattim .. basim agrimisti uykusuzluktan...
herkes nasil?
cananveirfani goremiyorum nerelerde acaba??
ben hergun duzenli gelip okuyorum :)) burlardayim yani. yarin benimde kontrolum var. umarim sorun yoktur.
Guzel haberlerle gelirsin insallah.
tecrubeli hamilelere bir sru daha sorcam. amerika da tetonoz asisi yapiyorlar mi ? birde seker yuklemesi yapiliyormu ? ben eylul annelerini takip ediyorum orda cogu anne yaptirdi bile. acaba bana yarin yaparlar mi ? sizlere yapildiysa kacinci haftalarda yapilmisti
Ben 15 senedir buradayim, daha da donecekmisiz gibi gorunmuyor. Hic belli olmuyor, buyuk konusmamak lazim ama simdilik planlar boyle :)
Canim cok tecrubeli sayilmam ama burda bana tetonoz asisi yapmadilar.. Ama seker yukleme testini herkese yapiyolar bildigim kadariyla... 27-28 haftalarda yapiyolar ama. Yani muhtemelen sonraki randevunda yaparlar sanada...
tecrubeli hamilelere bir sru daha sorcam. amerika da tetonoz asisi yapiyorlar mi ? birde seker yuklemesi yapiliyormu ? ben eylul annelerini takip ediyorum orda cogu anne yaptirdi bile. acaba bana yarin yaparlar mi ? sizlere yapildiysa kacinci haftalarda yapilmisti
Yaaaaaaa inanmiyorum yarim saattir herkese cvp yazmistim ve silindi agliycammm((
Canim bildigim kadari ile eger ailende seker hastasi yoksa seker yuklemesi yapilmiyor ama olurda idrarda protein rastlanirsa ve ayrica tansiyonda yuksek cikiyorsa o zaman yapabilirlerbenimki oyle ortaya cikti cunku ki benim 7 sulalemde seker hastasi yoktu ama gebelik sekerim 7.aydan sonra cikiverdi sans iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?