Amerika'da Hamilelik

benim her kontrolumde sekerime bakiliyor. bir sorunda gozukmuyor. bakalim yapilcakmi :))

Her defasinda nasil bakiliyor anlamadim benim bildigim seker kontrolu bir gun oncesinden en son gece yiyip sabah ac gidip kan veriyorsun sonra iki saat bekliyorsun
ve sana sekerli icecek veriyorlar sonra tekrar kan aliyorlar ve sonrasinda da bir hafta sonra sonucunu eger sorun varsa arayip bildiriyorlar sorun yoksa aramiyorla hepsi bundan ibaret ama her defasinda bu sekilde yapilmasi zor cunku epey bir kan aliyorlar iki tup kadar yani

Benimde cok beyazim yok ama aralarda var.Sac maskarasi alicam istersen sende dene.

canim panik olma, insallah buralardan cok sey ogrendim bende.. bende yalnizim burda herkese sordum sorusturdum, ve alacaklarimida yavas yavas aldim. oyle birden cok yuklenirsen hem keseye zarar hemde cok yorulursun.. gidip gordukce al bisiler.. birde baby r us bana pahali geldi.. ben genelde tjmax, marsahll, walmart birde rosstan aldim.. daha uygun fiyatlari. internetten de aldim bisiler, kundak aldim birde emzirme sutyeni.. bebisin uyku setinide internetten aldim.. yani yavas yavas almak mantikli.. sen smdiden basla

Esracim gobis 6. aydan sonra atak yapiyor. bende nerdeyse o zamana kadar herseyimi giyebildim.. cok guzel seyler var. yazin boyle tiril tiril rahat seyler alirsiniz

Kizlar kac gundur soracam unutuyorum.Aranizda sac boyayan varmi?
sac boyatmayida tavsiye etmiyorlar, ama yinede sen bilirsin

canancim mutlaka seker yuklemesi yapiliyor.. benim 26. haftamda yapildi. yuksek cikti 50 ml'de. sonrada 100 ml yapildi bisi cikmadi cok sukur.

benimde bugun misafirim vardi .. simdi onalri yolcu ettim. size bi bakayim dedim...

evet melegim haklisin.. bi kere bakiliyor. canan yazsin bize bakalim bende sasirdim. nasil yapiyolarmis acaba???

evet melegim haklisin.. bi kere bakiliyor. canan yazsin bize bakalim bende sasirdim. nasil yapiyolarmis acaba???

seker yuklemesi yapiliyor demedim ben. sekerimin durumuna bakiyorlar. yuksek mi diye. idrardan bir cubuk yardimiyla bakiliyor.
ben hastaneye gidiyorum. kucuk biyerde muayene olmuyorum.
bu arada canim cok sikildi. biz ayin 12sinde ayrintili ultrasona girmistik. hersey yolunda denilmisti. bugun aramislar tekrar gitmemiz gerekiyormus. ee hersey yolundaysa niye gidiyoruz. hic birsey anlamadim. cumaya ayrintiliya gidene kadar zaman nasil gecer bilmem. yarinda kendi doktorumla randevum var. nasil bir sistem bu anlamadim. keyfim kacti (

ablacim resim isini hallettin mi?? yukleyebiliyomusun.. ben simdi size bebisimin resmini atayim da dudaklarina bi bakin. babasina cekmis koca dudakli olacak galiba..

hic bize o sekil bakmadilar ..demekki oylede bakiliyormus ama bize yapildigi sekildede yapilir muhakkak

tekrar ayrintiliya girmenizimi soylediler. yarin bi doktoruna sor, onun elinde raporlar vardir

bende birde aldigim geceliklerimi ekledim.. begendiniz mi bakiyim ??? :))

hastane icinde listem bu sekilde , ama kendim icin olani tam doldurmadim cunku annemden gelecek seyleri bekliyorum.. insallah annem gelene kadar dogurmam :)))

bebek için

1 hastane çıkışı
1 ayaklı pijama takımı
2 penye battaniye
5 ağız mendili
ıslak mendil
3 çorap
3 eldiven
1 havlu
1 yüz örtüsü
pişik kremi
emzik, kutusu,askısı
bebek taşıma koltuğu

kendim icin

1 hastane çıkış kıyafeti
1 loğusa pijaması
1 loğusa geceliği
1 normal önden düğmeli pijama takımı
1 terlik
1 loğusa tacı
2 çorap
3 loğusa kilodu
2 emzirme südyeni
1 emzirme atleti
4 atlet
tarak, diş fırçası,diş macunu, makyaj malzemesi
1 havlu
1 göğüs ucu çatlak kremi

hastane için

kapı süsleri oda süsleri
hoşgeldin bebek şekerleri sepeti
foto makinesi
bilgisayar

esin mi konustu tlf ile, detayli bilgi vermemisler mi? unuttuklari bir sey vardir bakilmasi gereken belki, ultrason tekniksyeninin unuttugu yani...

Icini ferah tut canim.Allahin izniyle birsey cikmaz sen yarin doktoruna bir sor yinede nicin 2.defa ayrintili ulturason istiyorlar.

Ben cok begendim geceliklerini canim hele beyaz olana bayildim.Gule gule giy insallah.Oy bebisinede masallah :)

sagol canim daha guzelleri sizin olsun insallah.. ilerde sizin resimleride goruruz artik...

birde aklinizda bulunsun , dugmeli gecelikler almaya calisiyorum emzirmek rahat olsun diye

Son düzenleme:

Canim uzme canini yoktur bisey Allah'in izniyle. Arkadaslarin dedigi gibi bakmayi unuttuklari bisey vardir belki ona bakicaklardir.
Ama sen icini rahatlatmak icin mutlaka sor yarin doktoruna.
Sen nerdeydin cnm bu seker konusunda yazdigini bende ilk defa duydum amerika da,ilk basta sana hic glukoz icirip seker yuklemesi yapmislarmiydi,yoksa basindan beri hep boyle mi baktilar?

esra kopek senin mi, cinsi nedir, pitpull'a benziyor burdan:))

Benim caniim oglusum .Evet pitbull ama icine kanis kacmis diyorum ben ona.4 yasinda .bana geldiginde 1 aylikti .Ne hirlar ne havlar kac kere sokakta baska kopekler isirdi arkama saklanir :))) esim fake pitbull bu diyor.Mahallenin cocuklarinin aski top oynuyorlar beraber disarda :)) benim bundan oncede pitbull um vardi .10 sene yasadi benle.Kanserden oldu ( o da boyleydi cok uslu akilli.Aslinda cok iyi huylu cins kopekler.yeterki iyi yetistirilsin.Allahin cezasi bazi insanlar dovusturmese hepsi cok iyi huylu.Keske kurtarabilsem hepsini ama imkansiz. Ismide sugar :)) adi gibi tatlidir.

Yok cnm hic bakamadim,geldim bi yatmisim 3 saat kalktim cocuklar falan yemek derken bi ara girdim yazdim hersey silindi sonra ciktim sinirim bozuldu aksam esim ve cocuklar gidiyo Miami de film festivali var film izlemeye gitcekler bende burda takilirim artik:))
Cokk tatli cikmis masallah ya sanki opucuk yolluyo annesine:))
Geceliklerde cok guzel gule gule kullan cnm,ya dogumdan sonra titreme girdigi icin hic kisa kollu veya askili bakmadim biliyomusun donuyorum cunku,aslinda bir iki tanede boyle alsam iyi olcak,ciktigimda bakarim ins.

gusel gunlerin gecsin birlikte...bizde de bahce ortak oldugundan alamiyorum. bi de TR'ye gidersem, esime kalirsa, o kopek kopeklikten cikar valla, suyunu mamasini koyar en fazla, baska da bisi yapmaz yalniz sen bebek olduktan sonra cok dikkat ama, cok kiskanir buyuk ihtimal(
nuray ve mommy, ben de heyecan yapmaya basladim valla, dogumdan sonra bi sekilde mesaj birakitirin buraya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…