- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
benim her kontrolumde sekerime bakiliyor. bir sorunda gozukmuyor. bakalim yapilcakmi :))
Ben de saçlarımı evde kendim boyuyordum.Saçlarımda çok olmasa da beyazlar var,onları kapatmak ve dip boyası geldiği için boyamayı istiyordum ki çift çizgiyi gördüm.Zamanı gelmişti boyamın ama boyamadım.İlk 3 ayda boyamayın diyorlar.Ama sonlara doğru çoğu arkadaşımın boyattığını gördüm.Hastanede bakımlı ve güzel görünmek için sanırım:) Ben boyatacağımı sanmıyorum,bende endişelenirim.
Ayrıca hastaneye tanıdık eş dost kimsede gelmeyeceği için,bakımsız saçlarla anne olurum artık napayım)
canim panik olma, insallah buralardan cok sey ogrendim bende.. bende yalnizim burda herkese sordum sorusturdum, ve alacaklarimida yavas yavas aldim. oyle birden cok yuklenirsen hem keseye zarar hemde cok yorulursun.. gidip gordukce al bisiler.. birde baby r us bana pahali geldi.. ben genelde tjmax, marsahll, walmart birde rosstan aldim.. daha uygun fiyatlari. internetten de aldim bisiler, kundak aldim birde emzirme sutyeni.. bebisin uyku setinide internetten aldim.. yani yavas yavas almak mantikli.. sen smdiden baslaselammm
ya ben buralari okuyunca panik oluyorum, bebek boy-kilosu, antibiyotikler, ileri haftalar derken sıkıntıdan ölücemhepsini nasil ogrendiniz? cevremde pek kimse yok, ailem de uzakta. bebise ne alinacak onu bile bilmiyorum. zamanla ogrenilir di mi? ya da mesela baby r us'a gidip tum alisverisi halledebilirmiyim ileriki aylarda?
Esracim gobis 6. aydan sonra atak yapiyor. bende nerdeyse o zamana kadar herseyimi giyebildim.. cok guzel seyler var. yazin boyle tiril tiril rahat seyler alirsinizSorma ben de panik oluyorum :))Biz zaten ikimiz bayan panikler.Ben bide tescillenmisim anxiety attack li hamis olarak :))))) Ben de baby R Us i dusunuyorum cogu sey icin.Once Allah in izniyle su amniyosentezi bir atlatayim.Ben de 3.5 aylik oldum ama hala kendi kiyafetlerimi giyebiliyorum.Minnacik bir gobus var zaten :)) Aksamlari sisiyor sabahlari kayboluyor :)Kendime hic hamile kiyafeti almadim.Alirken cok zorluk cekecegimi biliyorum cunku bir cok yerde klasik kiyafetler.Hic tarzim degil.Sanirim onuda H&M den alacam.Orasi fena degil.Ust konusunda zorluk cekmem cunku onlari hamile reyonundan almayi dusunmuyorom ama pantolon, sort ve etekleri hamile reyonundan almak lazim ileride.
sac boyatmayida tavsiye etmiyorlar, ama yinede sen bilirsinKizlar kac gundur soracam unutuyorum.Aranizda sac boyayan varmi?
canancim mutlaka seker yuklemesi yapiliyor.. benim 26. haftamda yapildi. yuksek cikti 50 ml'de. sonrada 100 ml yapildi bisi cikmadi cok sukur.tecrubeli hamilelere bir sru daha sorcam. amerika da tetonoz asisi yapiyorlar mi ? birde seker yuklemesi yapiliyormu ? ben eylul annelerini takip ediyorum orda cogu anne yaptirdi bile. acaba bana yarin yaparlar mi ? sizlere yapildiysa kacinci haftalarda yapilmisti
Her defasinda nasil bakiliyor anlamadim benim bildigim seker kontrolu bir gun oncesinden en son gece yiyip sabah ac gidip kan veriyorsun sonra iki saat bekliyorsun
ve sana sekerli icecek veriyorlar sonra tekrar kan aliyorlar ve sonrasinda da bir hafta sonra sonucunu eger sorun varsa arayip bildiriyorlar sorun yoksa aramiyorla hepsi bundan ibaret ama her defasinda bu sekilde yapilmasi zor cunku epey bir kan aliyorlar iki tup kadar yani
evet melegim haklisin.. bi kere bakiliyor. canan yazsin bize bakalim bende sasirdim. nasil yapiyolarmis acaba???
seker yuklemesi yapiliyor demedim ben. sekerimin durumuna bakiyorlar. yuksek mi diye. idrardan bir cubuk yardimiyla bakiliyor.
ben hastaneye gidiyorum. kucuk biyerde muayene olmuyorum.
bu arada canim cok sikildi. biz ayin 12sinde ayrintili ultrasona girmistik. hersey yolunda denilmisti. bugun aramislar tekrar gitmemiz gerekiyormus. ee hersey yolundaysa niye gidiyoruz. hic birsey anlamadim. cumaya ayrintiliya gidene kadar zaman nasil gecer bilmem. yarinda kendi doktorumla randevum var. nasil bir sistem bu anlamadim. keyfim kacti(
ablacim resim isini hallettin mi?? yukleyebiliyomusun.. ben simdi size bebisimin resmini atayim da dudaklarina bi bakin. babasina cekmis koca dudakli olacak galiba..Eki Görüntüle 432668 Eki Görüntüle 432669 Eki Görüntüle 432667 Eki Görüntüle 432666
seker yuklemesi yapiliyor demedim ben. sekerimin durumuna bakiyorlar. yuksek mi diye. idrardan bir cubuk yardimiyla bakiliyor.
bu arada canim cok sikildi. biz ayin 12sinde ayrintili ultrasona girmistik. hersey yolunda denilmisti. bugun aramislar tekrar gitmemiz gerekiyormus. ee hersey yolundaysa niye gidiyoruz. hic birsey anlamadim. cumaya ayrintiliya gidene kadar zaman nasil gecer bilmem. yarinda kendi doktorumla randevum var. nasil bir sistem bu anlamadim. keyfim kacti(
ablacim resim isini hallettin mi?? yukleyebiliyomusun.. ben simdi size bebisimin resmini atayim da dudaklarina bi bakin. babasina cekmis koca dudakli olacak galiba..Eki Görüntüle 432668 Eki Görüntüle 432669 Eki Görüntüle 432667 Eki Görüntüle 432666
Ben cok begendim geceliklerini canim hele beyaz olana bayildim.Gule gule giy insallah.Oy bebisinede masallah :)
esin mi konustu tlf ile, detayli bilgi vermemisler mi? unuttuklari bir sey vardir bakilmasi gereken belki, ultrason tekniksyeninin unuttugu yani...
Icini ferah tut canim.Allahin izniyle birsey cikmaz sen yarin doktoruna bir sor yinede nicin 2.defa ayrintili ulturason istiyorlar.
esra kopek senin mi, cinsi nedir, pitpull'a benziyor burdan:))
Benim caniim oglusum .Evet pitbull ama icine kanis kacmis diyorum ben ona.4 yasinda .bana geldiginde 1 aylikti .Ne hirlar ne havlar kac kere sokakta baska kopekler isirdi arkama saklanir :))) esim fake pitbull bu diyor.Mahallenin cocuklarinin aski top oynuyorlar beraber disarda :)) benim bundan oncede pitbull um vardi .10 sene yasadi benle.Kanserden oldu( o da boyleydi cok uslu akilli.Aslinda cok iyi huylu cins kopekler.yeterki iyi yetistirilsin.Allahin cezasi bazi insanlar dovusturmese hepsi cok iyi huylu.Keske kurtarabilsem hepsini ama imkansiz. Ismide sugar :)) adi gibi tatlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?