- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
Yok cnm hic bakamadim,geldim bi yatmisim 3 saat kalktim cocuklar falan yemek derken bi ara girdim yazdim hersey silindi sonra ciktim sinirim bozuldu aksam esim ve cocuklar gidiyo Miami de film festivali var film izlemeye gitcekler bende burda takilirim artik:))
Cokk tatli cikmis masallah ya sanki opucuk yolluyo annesine:))
Geceliklerde cok guzel gule gule kullan cnm,ya dogumdan sonra titreme girdigi icin hic kisa kollu veya askili bakmadim biliyomusun donuyorum cunku,aslinda bir iki tanede boyle alsam iyi olcak,ciktigimda bakarim ins.
canim panik olma, insallah buralardan cok sey ogrendim bende.. bende yalnizim burda herkese sordum sorusturdum, ve alacaklarimida yavas yavas aldim. oyle birden cok yuklenirsen hem keseye zarar hemde cok yorulursun.. gidip gordukce al bisiler.. birde baby r us bana pahali geldi.. ben genelde tjmax, marsahll, walmart birde rosstan aldim.. daha uygun fiyatlari. internetten de aldim bisiler, kundak aldim birde emzirme sutyeni.. bebisin uyku setinide internetten aldim.. yani yavas yavas almak mantikli.. sen smdiden basla
Esraaaa H&M demissin ya aslinda oglen yazmistim gitti,ben bayiliyorum o magazaya ama malesef burda yokkk((
Ablama gittigim zamanlarda mutlaka gidiyorum oraya tarzi tam benlik,cocuklarada cok sey aliyorum ordan hele bi de indirime girdimi harikaaa oluyo:))))
Sac boyamayi sormussun ben boyamadim ya gerci gerekte yok sac rengim guzel sayilir bide beyazim yok:)))
Ilk uc ay boyama tehlikeli diye biliyorum,haziran anneleri topiginde bitkisel boyayla boyayanlar olmustu dr'ler izin veriyomus tabi burdaki kendi doktoruna sormak en iyisi.
zaten ustune sabahlik giyicez ya kisa kollu farketmez diye aldim. cunku uzun kollu gecelikler babanemin giyecegi gibi cok cirkin..
ne guzel cocuklar icin ama sen yalniz kalican.. benim esimde gelecek birazdan. yemek yapmadim bugun misafirim vardi. gelince o yapacak . hic halim yok. kanim mi dusuk acaba bilmem, belimde cok agriyor , nefes darligida cekiyorum.. doguracagim mi yaklasti acaba??? korkuyorum , anneeeeeee:18::18::18::18:
bu testleri yapmalari guzel tabiki onceden onlem alinmis oluyor, bende yaptir .. benimde ilk hamileligim .. 29 yasindayim
kkbrcim bizde burdayiz simdilik, yani en az 2 yil daha burdayiz . gerisi Allah kerim...
Umarim gonlunuze gore olur... Eger burda mutluysaniz problem yok...
Sizinde ilk bebisinizmis.. Az kalmis doguma da... Eminim cok heyecan vardir :) Ayy saglikli bi sekilde aliriz meleklerimizi kucagimiza insallah
seker yuklemesi yapiliyor demedim ben. sekerimin durumuna bakiyorlar. yuksek mi diye. idrardan bir cubuk yardimiyla bakiliyor.
ben hastaneye gidiyorum. kucuk biyerde muayene olmuyorum.
bu arada canim cok sikildi. biz ayin 12sinde ayrintili ultrasona girmistik. hersey yolunda denilmisti. bugun aramislar tekrar gitmemiz gerekiyormus. ee hersey yolundaysa niye gidiyoruz. hic birsey anlamadim. cumaya ayrintiliya gidene kadar zaman nasil gecer bilmem. yarinda kendi doktorumla randevum var. nasil bir sistem bu anlamadim. keyfim kacti(
Ben de cok severim H&M' i.Dedigin gibi cok buyuk indirim yapiyorlar :) Hele aksesuarlara bayiliyorum ben.Boyamicam galiba sacimi cunku huzursuz olucam boyarsa.Aslinda ben cok kokosumdur :)))) Bebisim icin 3 aydir makyaj bile yapmiyorum :)) Deger ama herseye dimi :))
ben amazondan bi kundak aldim.. ''swaddle me" adi.. baby r us'tada var. sarmalayayabiliyosun bebisi.. walmarttta gordum sanki ama... benim ilk aldigim seydi. oyle heveslenmistim :)) canim lohusa kiulodumuda Turkiyeden aldim.. gerci simdide giyiyorum .. rahat olur diye giyiyorum ama oteki normalleride giyebiliyorum.. Allah korusun sezeryan falan olursa diye almistim, belkide gerek kalmicak bilmem..nuraycim marshalls'a vb de evet bakarim ama pek bisey goremedim oralarda. kundak derken, ozel kundaklar mi var? cunku eskiden sanki battaniyeye sararlardi bebekleri? bi de lohusa kulodu nedir? normal seyler giyemez miyiz? ay simdi de kulot derdine dustum
ve bebegine masallahh, aldiklarin da super gule gule giy!
Ya cok titreme oluyo ya ben o yuzden gecelik bile bakmadim yani o anda iki kat giyinsem ancak isinirim:))bide burayi biliyosun zaten heryer mezbaha gibi buz gibi:))ama bende bakarim sonralari da terleme basliyo gunde 5-6 kere degisiyosun ustunu.
Valla hic uzulmuyorum yanliz kalicam diye:)))
Ikram falan kaldiysa esin onlardan yesin iste:))valla yemegi artik halim olunca yapiyorum olmadi mi kendileri biseyler hazirliyo burda cesit cok hazir tarzi napalim az kaldi idate edicekler.
Sana kan tahlii yapmadilar mi?
Valla gulum bunlarla dogum olmuyo:)))sancilar gelicek dayanamicaksin:))nayse anlatmiyim:)))
Sen cok yorulmussun bence dinlen biraz kendine gelirsin ins.
Eki Görüntüle 432678
buda kundagin resmi canim
Ay bu kundak cok cici :)) nereden aldin Nuray cim?Cok kullanisli bence.
Eki Görüntüle 432678
buda kundagin resmi canim
Merhaba arkadaşlar,
Yazmaya fırsatım olmuyor ama sohbetlerin hepsini okuyorum:)hiçbirşeyi kaçırmamaya çalışıyorum.Nuraycım gecelikler süper,eminim sana da çok yakışmıştır..Bebeşin kucağında geceliğinle poz verir koyarsın inşallah:))Kundağa da bayıldım,hele içinde kuzuyla ne de güzel olacak.Senin hazırlıklarını gördükçe inan ben heyecanlanıyorum...İnşallah sağlıkla gelir Esat bebek:)
Cananveirfan inşallah herşey yolundadır,güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben yarın erkenden yine işbaşı yapacağım,yorgun bir halde yarının muhabbetlerini okurum inşallah.Cuma da benim ilk doktor kontrolüm var! Heyecanlıyım:) İnşallah bende güzel haberler getiririm sizlere.Herkese iyi geceler diliyorum
Sevgiler
Ben de tam tersi bayilirim dukkan dukkan gezmeye :) Saatlerce gezebilirim.Ben de ebay'e baktim maternity funny t-shirt ler icin.Sanirim birkac tane alacam onlardan.Hangi marka kremi ismarladin strech mark icin? Ben de bir turlu karar veremedim hangisini kullansam diye.Ilk 3 ay her markayi kullanmak istemedim.Korktum acikcasi zarari olur diye.Sadece Johnson's Baby nin kremini ve yagini kullandim.Simdi baska marka almak istiyorum ama karar veremedim daha.
ablacim resim isini hallettin mi?? yukleyebiliyomusun.. ben simdi size bebisimin resmini atayim da dudaklarina bi bakin. babasina cekmis koca dudakli olacak galiba..Eki Görüntüle 432668 Eki Görüntüle 432669 Eki Görüntüle 432667 Eki Görüntüle 432666
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?