Amerika'da Hamilelik

zaten ustune sabahlik giyicez ya kisa kollu farketmez diye aldim. cunku uzun kollu gecelikler babanemin giyecegi gibi cok cirkin..

ne guzel cocuklar icin ama sen yalniz kalican.. benim esimde gelecek birazdan. yemek yapmadim bugun misafirim vardi. gelince o yapacak . hic halim yok. kanim mi dusuk acaba bilmem, belimde cok agriyor , nefes darligida cekiyorum.. doguracagim mi yaklasti acaba??? korkuyorum , anneeeeeee:18::18::18::18:

Esraaaa H&M demissin ya aslinda oglen yazmistim gitti,ben bayiliyorum o magazaya ama malesef burda yokkk((
Ablama gittigim zamanlarda mutlaka gidiyorum oraya tarzi tam benlik,cocuklarada cok sey aliyorum ordan hele bi de indirime girdimi harikaaa oluyo:))))
Sac boyamayi sormussun ben boyamadim ya gerci gerekte yok sac rengim guzel sayilir bide beyazim yok:)))
Ilk uc ay boyama tehlikeli diye biliyorum,haziran anneleri topiginde bitkisel boyayla boyayanlar olmustu dr'ler izin veriyomus tabi burdaki kendi doktoruna sormak en iyisi.

nuraycim marshalls'a vb de evet bakarim ama pek bisey goremedim oralarda. kundak derken, ozel kundaklar mi var? cunku eskiden sanki battaniyeye sararlardi bebekleri? bi de lohusa kulodu nedir? normal seyler giyemez miyiz? ay simdi de kulot derdine dustum
ve bebegine masallahh, aldiklarin da super gule gule giy!

Son düzenleme:

Ben de cok severim H&M' i.Dedigin gibi cok buyuk indirim yapiyorlar :) Hele aksesuarlara bayiliyorum ben.Boyamicam galiba sacimi cunku huzursuz olucam boyarsa.Aslinda ben cok kokosumdur :)))) Bebisim icin 3 aydir makyaj bile yapmiyorum :)) Deger ama herseye dimi :))

Ya cok titreme oluyo ya ben o yuzden gecelik bile bakmadim yani o anda iki kat giyinsem ancak isinirim:))bide burayi biliyosun zaten heryer mezbaha gibi buz gibi:))ama bende bakarim sonralari da terleme basliyo gunde 5-6 kere degisiyosun ustunu.

Valla hic uzulmuyorum yanliz kalicam diye:)))
Ikram falan kaldiysa esin onlardan yesin iste:))valla yemegi artik halim olunca yapiyorum olmadi mi kendileri biseyler hazirliyo burda cesit cok hazir tarzi napalim az kaldi idate edicekler.
Sana kan tahlii yapmadilar mi?
Valla gulum bunlarla dogum olmuyo:)))sancilar gelicek dayanamicaksin:))nayse anlatmiyim:)))
Sen cok yorulmussun bence dinlen biraz kendine gelirsin ins.

buradakiler cok pipirikliler, belki biseyi unutmuslardir. ins. bi sorun yoktur, lutfen moralini bozma.

Boyama bosver cnm,napalim az kaldi biraz paspal dolasalim:)))zaten eskilerin lafiyla alan almis satan satmis:)))
Zaten bu adamlara sasiyorum esim diyoki her hamileliginde daha bi guzellesiyosun:)))beni kandiriyomu acaba:)))
Kocalarimiz guzel gordukten sonra gerisi bos demi kizlar,buda bizim zugurt tesellimiz olsun:)))))

ben amazondan bi kundak aldim.. ''swaddle me" adi.. baby r us'tada var. sarmalayayabiliyosun bebisi.. walmarttta gordum sanki ama... benim ilk aldigim seydi. oyle heveslenmistim :)) canim lohusa kiulodumuda Turkiyeden aldim.. gerci simdide giyiyorum .. rahat olur diye giyiyorum ama oteki normalleride giyebiliyorum.. Allah korusun sezeryan falan olursa diye almistim, belkide gerek kalmicak bilmem..

evet ablacim dogru, ben kurtajdan sonra devamli esime bana battaniye getir diyomusum.. cok usumusum.. genel anestezi oldugum icin kendime gelene kadar soylemisim..

kanimida aliyorlar aslinda ama bisi demediler, bende sormadim.. ayaklarimi uzattim dinleniyorum zaten ablacim.. bi tanede muz huplettim.. hergun yiyorum, bebise yarasin bakalim :))))

Merhaba arkadaşlar,

Yazmaya fırsatım olmuyor ama sohbetlerin hepsini okuyorum:)hiçbirşeyi kaçırmamaya çalışıyorum.Nuraycım gecelikler süper,eminim sana da çok yakışmıştır..Bebeşin kucağında geceliğinle poz verir koyarsın inşallah:))Kundağa da bayıldım,hele içinde kuzuyla ne de güzel olacak.Senin hazırlıklarını gördükçe inan ben heyecanlanıyorum...İnşallah sağlıkla gelir Esat bebek:)

Cananveirfan inşallah herşey yolundadır,güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben yarın erkenden yine işbaşı yapacağım,yorgun bir halde yarının muhabbetlerini okurum inşallah.Cuma da benim ilk doktor kontrolüm var! Heyecanlıyım:) İnşallah bende güzel haberler getiririm sizlere.Herkese iyi geceler diliyorum

Sevgiler

cok sagol Marlincim, Allah razi olsun ,insallah hayirlisiyla giyeriz cicislerimizi oglumla.
sizlere alisveris konusunda faydali olabilirsek ne mutlu.. cunku ben burda baya zorlandim.. O'mu olmali, su mu olmali derken hersey yapiliyor cok sukur hic merak etmeyin
Kontrolden gelince yaz bize , merak ederiz. hayirliu haberlerle gel insallah
benimde yarin dr randevum var.. bakalim dr teyzemiz neler dicek

herkese gunaydin annisler
uykusuz gecen gecenin ardindan sabah erken kalktik, kahvalti yaptik, babamiz ise gitti.. yatasim var , cok uykum var

herkes nerde???

http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=100102 Ben bundan aldim. Mustela marka kremleri pek kullaniyorlar ama benim bir arkadas hic tavsiye etmedi. Ben biotherm urunlerini yuzum icin kullaniyorum, gayet memnunum. Hic kullanmadim ama selulit urunlerini de begeniyormus millet. Ben de bildigim markadan sasmayayim dedim. Gobegin gelisimine bagli olarak 3. veya 4. aydan sonra kullanmaya baslarim. Ben oyle vicik vicik ustumde kalan bir seyle hayatta rahat edemem, amazon'da baktigim urunler icin hep tam emilmiyor deniyordu. bunu iyice yedirebilecegimi, uzerimde cok kalmayacagini umuyorum, surup yataga gidebilmek isterim ama bakalim nasil olacak :) Biotherm magazalarda bulunmuyor, sadece internetten alinabiliniyor, special offers'da bir memorial day indirimi yakaladim iyi oldu. Benimki bu hafta icinde gelir herhalde, istersen senin icin bir denerim nasilmis diye. Tabii catlaklar uzerinde etkisi icin bir yorum yapamam ama kokusuydu susu busu yorum yaparim.

Aman da aman, kocaman bebis, ne tatli. Bizimkiler hala fasulyeye benziyorlar :)

Gecelikler ne guzelmis, ben buralarda hic ugrasamayacagim gecelik aramaya, anneme havale edecegim, turkiye'den alsin getirsin/yollasin. O benden deneyimli, dogum sonrasi emzirme vs. icin nasil bir gecelik rahat olur bilir. Dusundum de, zaten amerika'dan alinmis 1 tane gecelik/pijamam yok, hep turkiye'den, hahaha.

Biz bir de ocak'ta dogum yapacagiz, cok usur muyuz ki? Yine de kisa kollu alir, gerekirse uzerine hirka falan giyerim herhalde. Uzun kollu cok daraltir gibime geldi. Resimdekiler pek hos, ferah ferah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…