- Konu Sahibi citaknuray
-
herkese gunaydin annisler
uykusuz gecen gecenin ardindan sabah erken kalktik, kahvalti yaptik, babamiz ise gitti.. yatasim var , cok uykum var
herkes nerde???
http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=100102 Ben bundan aldim. Mustela marka kremleri pek kullaniyorlar ama benim bir arkadas hic tavsiye etmedi. Ben biotherm urunlerini yuzum icin kullaniyorum, gayet memnunum. Hic kullanmadim ama selulit urunlerini de begeniyormus millet. Ben de bildigim markadan sasmayayim dedim. Gobegin gelisimine bagli olarak 3. veya 4. aydan sonra kullanmaya baslarim. Ben oyle vicik vicik ustumde kalan bir seyle hayatta rahat edemem, amazon'da baktigim urunler icin hep tam emilmiyor deniyordu. bunu iyice yedirebilecegimi, uzerimde cok kalmayacagini umuyorum, surup yataga gidebilmek isterim ama bakalim nasil olacak :) Biotherm magazalarda bulunmuyor, sadece internetten alinabiliniyor, special offers'da bir memorial day indirimi yakaladim iyi oldu. Benimki bu hafta icinde gelir herhalde, istersen senin icin bir denerim nasilmis diye. Tabii catlaklar uzerinde etkisi icin bir yorum yapamam ama kokusuydu susu busu yorum yaparim.
cok sagol kokopellicim, Tabiki Turkiyedekiler ile burasi kiyaslanamaz bile.. Zaten insallah benimde annem gelyor sali gunu.. bana 2 takim almis ama ben yinede dayanamadim.. esim artik 10 yil gecelik almazsin diyor. o bi kazagini 10 yil giyerdeAman da aman, kocaman bebis, ne tatli. Bizimkiler hala fasulyeye benziyorlar :)
Gecelikler ne guzelmis, ben buralarda hic ugrasamayacagim gecelik aramaya, anneme havale edecegim, turkiye'den alsin getirsin/yollasin. O benden deneyimli, dogum sonrasi emzirme vs. icin nasil bir gecelik rahat olur bilir. Dusundum de, zaten amerika'dan alinmis 1 tane gecelik/pijamam yok, hep turkiye'den, hahaha.
Biz bir de ocak'ta dogum yapacagiz, cok usur muyuz ki? Yine de kisa kollu alir, gerekirse uzerine hirka falan giyerim herhalde. Uzun kollu cok daraltir gibime geldi. Resimdekiler pek hos, ferah ferah.
amin canim ins sende gelirsin guzel haberlerle. ilk gunlerin heyecani farkli, simdide heyecan farkli oluyor. yok ben hic demiyorum , aslinda isime geliyor.. gezmis oluyorum diye..benim dktor Chicagonun gobeginde, boylece bi Downtown gezmis oluyorz :)))) ama tabiki bebisimizide goruyoruz .. offlamazsin yani canim.. bi an once gideyim goreyim dersin..ben varim, dun giremedim onlari okuyordum :) birazdan oturup ise guce yogunlasmam lazim. senin doktor randevusu bugunmus? iyi haberlerle gel insallah. bizim randevu gelecek gelecek sali. daha ikinci kez doktor gorecegim, her seferinde merakla bekliyorum. ilerleyen aylarda "ay yine mi randevu of puf" oluyor mu? :)
http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/bodycare/index_prod.aspx?prdcode=100102 Ben bundan aldim. Mustela marka kremleri pek kullaniyorlar ama benim bir arkadas hic tavsiye etmedi. Ben biotherm urunlerini yuzum icin kullaniyorum, gayet memnunum. Hic kullanmadim ama selulit urunlerini de begeniyormus millet. Ben de bildigim markadan sasmayayim dedim. Gobegin gelisimine bagli olarak 3. veya 4. aydan sonra kullanmaya baslarim. Ben oyle vicik vicik ustumde kalan bir seyle hayatta rahat edemem, amazon'da baktigim urunler icin hep tam emilmiyor deniyordu. bunu iyice yedirebilecegimi, uzerimde cok kalmayacagini umuyorum, surup yataga gidebilmek isterim ama bakalim nasil olacak :) Biotherm magazalarda bulunmuyor, sadece internetten alinabiliniyor, special offers'da bir memorial day indirimi yakaladim iyi oldu. Benimki bu hafta icinde gelir herhalde, istersen senin icin bir denerim nasilmis diye. Tabii catlaklar uzerinde etkisi icin bir yorum yapamam ama kokusuydu susu busu yorum yaparim.
ablacim resim isini hallettin mi?? yukleyebiliyomusun.. ben simdi size bebisimin resmini atayim da dudaklarina bi bakin. babasina cekmis koca dudakli olacak galiba..Eki Görüntüle 432668 Eki Görüntüle 432669 Eki Görüntüle 432667 Eki Görüntüle 432666
hastane icinde listem bu sekilde , ama kendim icin olani tam doldurmadim cunku annemden gelecek seyleri bekliyorum.. insallah annem gelene kadar dogurmam :)))
bebek için
1 hastane çıkışı
1 ayaklı pijama takımı
2 penye battaniye
5 ağız mendili
ıslak mendil
3 çorap
3 eldiven
1 havlu
1 yüz örtüsü
pişik kremi
emzik, kutusu,askısı
bebek taşıma koltuğu
kendim icin
1 hastane çıkış kıyafeti
1 loğusa pijaması
1 loğusa geceliği
1 normal önden düğmeli pijama takımı
1 terlik
1 loğusa tacı
2 çorap
3 loğusa kilodu
2 emzirme südyeni
1 emzirme atleti
4 atlet
tarak, diş fırçası,diş macunu, makyaj malzemesi
1 havlu
1 göğüs ucu çatlak kremi
hastane için
kapı süsleri oda süsleri
hoşgeldin bebek şekerleri sepeti
foto makinesi
bilgisayar
zaten ustune sabahlik giyicez ya kisa kollu farketmez diye aldim. cunku uzun kollu gecelikler babanemin giyecegi gibi cok cirkin..
ne guzel cocuklar icin ama sen yalniz kalican.. benim esimde gelecek birazdan. yemek yapmadim bugun misafirim vardi. gelince o yapacak . hic halim yok. kanim mi dusuk acaba bilmem, belimde cok agriyor , nefes darligida cekiyorum.. doguracagim mi yaklasti acaba??? korkuyorum , anneeeeeee:18::18::18::18:
Ben de cok severim H&M' i.Dedigin gibi cok buyuk indirim yapiyorlar :) Hele aksesuarlara bayiliyorum ben.Boyamicam galiba sacimi cunku huzursuz olucam boyarsa.Aslinda ben cok kokosumdur :)))) Bebisim icin 3 aydir makyaj bile yapmiyorum :)) Deger ama herseye dimi :))
cok sagol kokopellicim, Tabiki Turkiyedekiler ile burasi kiyaslanamaz bile.. Zaten insallah benimde annem gelyor sali gunu.. bana 2 takim almis ama ben yinede dayanamadim.. esim artik 10 yil gecelik almazsin diyor. o bi kazagini 10 yil giyerdedaha daha anneme neler ismarladim bir bilsen.. kadina tasittiricam yazik yaaa ama ne yapim dimi :)))
sizin ins ocakta olacagi icin boyle kalin sabahliklar var guzel onlardan alirsin..ben bile goturecem hirka. insan usuyormus ameliyathaneden cikinca.
amin canim ins sende gelirsin guzel haberlerle. ilk gunlerin heyecani farkli, simdide heyecan farkli oluyor. yok ben hic demiyorum , aslinda isime geliyor.. gezmis oluyorum diye..benim dktor Chicagonun gobeginde, boylece bi Downtown gezmis oluyorz :)))) ama tabiki bebisimizide goruyoruz .. offlamazsin yani canim.. bi an once gideyim goreyim dersin..
Herkes nerdeeee
Bizim dun aksamdan beri net yoktu kriz gecirdim ya((simdi geldi hemen bakayim dedim.
Kizlaaar neler yaptiniz,nerelerdesiniz?
Nuray ve Marlin gelince hemen yazin guzel haberlerinizi bekliyoruz ins.
Selam herkese,
Esra gelicekler mi aileden birileri? annem geliriz diyo ama su zamana kadar hic gelmediler, ing. de bilmiyorlar. ucaktan indikten sonra nasil hallederler diye dusunmeye basladim ben de.
Bu arada ginger ale hamilelikte zararli mi? mideme cok iyi geldi.
Selam herkese,
Esra gelicekler mi aileden birileri? annem geliriz diyo ama su zamana kadar hic gelmediler, ing. de bilmiyorlar. ucaktan indikten sonra nasil hallederler diye dusunmeye basladim ben de.
Bu arada ginger ale hamilelikte zararli mi? mideme cok iyi geldi.
Herkes nerdeeee
Bizim dun aksamdan beri net yoktu kriz gecirdim ya((simdi geldi hemen bakayim dedim.
Kizlaaar neler yaptiniz,nerelerdesiniz?
Nuray ve Marlin gelince hemen yazin guzel haberlerinizi bekliyoruz ins.
cok sagol kokopellicim, Tabiki Turkiyedekiler ile burasi kiyaslanamaz bile.. Zaten insallah benimde annem gelyor sali gunu.. bana 2 takim almis ama ben yinede dayanamadim.. esim artik 10 yil gecelik almazsin diyor. o bi kazagini 10 yil giyerdedaha daha anneme neler ismarladim bir bilsen.. kadina tasittiricam yazik yaaa ama ne yapim dimi :)))
sizin ins ocakta olacagi icin boyle kalin sabahliklar var guzel onlardan alirsin..ben bile goturecem hirka. insan usuyormus ameliyathaneden cikinca.
amin canim ins sende gelirsin guzel haberlerle. ilk gunlerin heyecani farkli, simdide heyecan farkli oluyor. yok ben hic demiyorum , aslinda isime geliyor.. gezmis oluyorum diye..benim dktor Chicagonun gobeginde, boylece bi Downtown gezmis oluyorz :)))) ama tabiki bebisimizide goruyoruz .. offlamazsin yani canim.. bi an once gideyim goreyim dersin..
Benimkiler de ingilizce bilmiyorlar. ben onlara soyle yardimci oldum: ucakta doldurmalari gereken giris ve customs formlarini internetten buldum, fotografin uzerine guzelce tercume ettim. abim basip yanlarina vermis, kendileri doldurabildiler formlarini boylelikle. bir mektup yazip yolladim, basip yanlarina almislar, gumrukteki gorevliye verirsiniz gerekirse dedim. orada da iste "ben suyum buyum, su adreste oturuyorum, ailem beni ziyarete geliyor, bu adreste su kadar kalacaklar su tarihte donecekler" falan yaziyordu. bir sekilde kivirmislar valla 0 ingilizce ile, geldiler. bir tek sunu soyleyeyim -bunu ben de 2. el duydum, sehir efsanesi mi dogru mu bilmiyorum. aileniz vize basvurusu yaparken cocugumuzu ziyarete gidiyoruz desin sadece, torun bakacagiz falan asla demesinler. eger "cocuk bakmak" icin geldiklerini soylerlerse bir amerikaliyi nanny isinden ediyorlar teknik olarak ve buna da izin verilmiyor. ziyaret gerekcesi ile cok rahat 10 yillik vize alirlar zaten, yasli basli insanlara cok sorun cikartmiyorlar.
ginger ale zararli degildir ya, amerikan kaynaklarinda, hamilelik kitaplarinda mide bulantisi icin hep onu oneriyorlar, zararli olsa hayatta koymazlar oraya! ben ginger sekeri yiyordum, daha etkiliyse ginger ale'e geceyim :))
Net olmamasi cok kotuEvet kizler yazin gelince .Ben Canani da merak ettim.Morali cok bozuldu dun.Insallah hepsi guzel haberlerle gelir.
Annem gelecek insallah.Benim annemde ing.bilmiyor ve ucak fobisi var.Bu yasina kadar biz ucaga bindiremedik onu bakalim napacak gelirken.8 senedir buradayim bir kere bile gelmedi korkusundan.Ne zaman torunu duydu gelirim artik sakinlestiriceleri yutup diyor :))Evraklar tamamsa yasi olanlara pasaport kontrolunde zorluk cikartmiyorlar.Sirada olup ingilizce bilen biride yardimci olabilir.Aslinda benimde aklimda hep bunlar var canim yaa.Neyi dusenecegimi sasirdim vallahi.Birinin gelmesi lazim daha bebek nasil tutulur onu bile bilmiyorum
Sanmiyorum zarari yoktur ginger ale 'in ama yinede cok tuketme asitli sonucta.
Benimkiler de ingilizce bilmiyorlar. ben onlara soyle yardimci oldum: ucakta doldurmalari gereken giris ve customs formlarini internetten buldum, fotografin uzerine guzelce tercume ettim. abim basip yanlarina vermis, kendileri doldurabildiler formlarini boylelikle. bir mektup yazip yolladim, basip yanlarina almislar, gumrukteki gorevliye verirsiniz gerekirse dedim. orada da iste "ben suyum buyum, su adreste oturuyorum, ailem beni ziyarete geliyor, bu adreste su kadar kalacaklar su tarihte donecekler" falan yaziyordu. bir sekilde kivirmislar valla 0 ingilizce ile, geldiler. bir tek sunu soyleyeyim -bunu ben de 2. el duydum, sehir efsanesi mi dogru mu bilmiyorum. aileniz vize basvurusu yaparken cocugumuzu ziyarete gidiyoruz desin sadece, torun bakacagiz falan asla demesinler. eger "cocuk bakmak" icin geldiklerini soylerlerse bir amerikaliyi nanny isinden ediyorlar teknik olarak ve buna da izin verilmiyor. ziyaret gerekcesi ile cok rahat 10 yillik vize alirlar zaten, yasli basli insanlara cok sorun cikartmiyorlar.
ginger ale zararli degildir ya, amerikan kaynaklarinda, hamilelik kitaplarinda mide bulantisi icin hep onu oneriyorlar, zararli olsa hayatta koymazlar oraya! ben ginger sekeri yiyordum, daha etkiliyse ginger ale'e geceyim :))
Eki Görüntüle 433645 Eki Görüntüle 433651 Eki Görüntüle 433652 Eki Görüntüle 433653 Eki Görüntüle 433654 Eki Görüntüle 433655 Eki Görüntüle 433657 Eki Görüntüle 433658 Eki Görüntüle 433659 Eki Görüntüle 433660 Eki Görüntüle 433661 Eki Görüntüle 433650 Eki Görüntüle 433649 Eki Görüntüle 433643 Eki Görüntüle 433642 Eki Görüntüle 433641 Eki Görüntüle 433640 Eki Görüntüle 433639 Eki Görüntüle 433656 Eki Görüntüle 433644 Eki Görüntüle 433646 Eki Görüntüle 433647 Eki Görüntüle 433648 Eki Görüntüle 433662
kzlarr bunlarda bzm esyalarmz:)))eklyeblmsmdr dye umut edyorum.
bu arada kucuk abmzn resmyle bebsn deresm var karslastrn bakalm benzyormuyuz abmze:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?