Amerika'da Hamilelik

herkese gunaydin annisler
uykusuz gecen gecenin ardindan sabah erken kalktik, kahvalti yaptik, babamiz ise gitti.. yatasim var , cok uykum var

herkes nerde???

ben varim, dun giremedim onlari okuyordum :) birazdan oturup ise guce yogunlasmam lazim. senin doktor randevusu bugunmus? iyi haberlerle gel insallah. bizim randevu gelecek gelecek sali. daha ikinci kez doktor gorecegim, her seferinde merakla bekliyorum. ilerleyen aylarda "ay yine mi randevu of puf" oluyor mu? :)

Cok sevinirim bilgi verirsen.Tavsiye edersende hemen bende siparis veririm.

cok sagol kokopellicim, Tabiki Turkiyedekiler ile burasi kiyaslanamaz bile.. Zaten insallah benimde annem gelyor sali gunu.. bana 2 takim almis ama ben yinede dayanamadim.. esim artik 10 yil gecelik almazsin diyor. o bi kazagini 10 yil giyerde daha daha anneme neler ismarladim bir bilsen.. kadina tasittiricam yazik yaaa ama ne yapim dimi :)))
sizin ins ocakta olacagi icin boyle kalin sabahliklar var guzel onlardan alirsin..ben bile goturecem hirka. insan usuyormus ameliyathaneden cikinca.

amin canim ins sende gelirsin guzel haberlerle. ilk gunlerin heyecani farkli, simdide heyecan farkli oluyor. yok ben hic demiyorum , aslinda isime geliyor.. gezmis oluyorum diye..benim dktor Chicagonun gobeginde, boylece bi Downtown gezmis oluyorz :)))) ama tabiki bebisimizide goruyoruz .. offlamazsin yani canim.. bi an once gideyim goreyim dersin..

bende bilseydim alirdim bundan.. neyse bizden gecti artik, catlayanda catladi zaten ((

Ayy valla biran kendimi hamileymisim gibi hissettim bende senin zamanlarda scan resminde bizim veledin dudaklarini gormus ve senin gibi dedim;babasi gibi kalin dudakli olcak ve oylede oldu ...guzel duygular hepsi insanin her anini doyasiya yasamasi cok harika ins canim bunlardan daha guzel duygulari bebegide kucagina aldiginda da doya doya yasarsin allah sagsalim yavruna kavusmayi nasip etsin
Gecelikler cok guzel gule gule kullan canim onden dugmeli gecelikler cok kullanisli oluyor benim cok isimi yaradi ozellikle sezo olunursa zor oluyor diger turlerle ugrasma ilk zamanlarinda cunku ayagini bile kaldiramiyorsun da ama ins sana allah normal dogum nasip ederde gerek kalmaz

hastanede banyo yapma durumu olunabiliyor canim bu yuzden listene banyo jeli ve sampuan da eklersen iyi olur ben banyo yapmistim cunku hemde iki kez kaldigin 3 gun sure zarfinda..

Duzenli yarim saatte bir sancilarin baslamadiysa dogum daha gelmis sayilmaz canim hissettiklerin sadece doguma alistirma sancilari ins kisa surede ve cok agrisi atlatirsin

Kizlar bende H&M den cok bebek kiyafeti aldim valla hepsi cok kullanisli bende tavsiye eederim zati aldiklarimin caguda Tr mali cikti yani iyi olmasinin sebebi bundan dolaydir belki

Nuray cim annenin ilk gelisimi? Vizede zorluk cikarmislarmi?

Selam herkese,

Esra gelicekler mi aileden birileri? annem geliriz diyo ama su zamana kadar hic gelmediler, ing. de bilmiyorlar. ucaktan indikten sonra nasil hallederler diye dusunmeye basladim ben de.

Bu arada ginger ale hamilelikte zararli mi? mideme cok iyi geldi.

Herkes nerdeeee
Bizim dun aksamdan beri net yoktu kriz gecirdim ya((simdi geldi hemen bakayim dedim.
Kizlaaar neler yaptiniz,nerelerdesiniz?
Nuray ve Marlin gelince hemen yazin guzel haberlerinizi bekliyoruz ins.

Herkes nerdeeee
Bizim dun aksamdan beri net yoktu kriz gecirdim ya((simdi geldi hemen bakayim dedim.

off ben de internetsiz bi hayat dusunemiyorumm, bagimliyiz galibaa

Annem gelecek insallah.Benim annemde ing.bilmiyor ve ucak fobisi var.Bu yasina kadar biz ucaga bindiremedik onu bakalim napacak gelirken.8 senedir buradayim bir kere bile gelmedi korkusundan.Ne zaman torunu duydu gelirim artik sakinlestiriceleri yutup diyor :))Evraklar tamamsa yasi olanlara pasaport kontrolunde zorluk cikartmiyorlar.Sirada olup ingilizce bilen biride yardimci olabilir.Aslinda benimde aklimda hep bunlar var canim yaa.Neyi dusenecegimi sasirdim vallahi.Birinin gelmesi lazim daha bebek nasil tutulur onu bile bilmiyorum
Sanmiyorum zarari yoktur ginger ale 'in ama yinede cok tuketme asitli sonucta.

Benimkiler de ingilizce bilmiyorlar. ben onlara soyle yardimci oldum: ucakta doldurmalari gereken giris ve customs formlarini internetten buldum, fotografin uzerine guzelce tercume ettim. abim basip yanlarina vermis, kendileri doldurabildiler formlarini boylelikle. bir mektup yazip yolladim, basip yanlarina almislar, gumrukteki gorevliye verirsiniz gerekirse dedim. orada da iste "ben suyum buyum, su adreste oturuyorum, ailem beni ziyarete geliyor, bu adreste su kadar kalacaklar su tarihte donecekler" falan yaziyordu. bir sekilde kivirmislar valla 0 ingilizce ile, geldiler. bir tek sunu soyleyeyim -bunu ben de 2. el duydum, sehir efsanesi mi dogru mu bilmiyorum. aileniz vize basvurusu yaparken cocugumuzu ziyarete gidiyoruz desin sadece, torun bakacagiz falan asla demesinler. eger "cocuk bakmak" icin geldiklerini soylerlerse bir amerikaliyi nanny isinden ediyorlar teknik olarak ve buna da izin verilmiyor. ziyaret gerekcesi ile cok rahat 10 yillik vize alirlar zaten, yasli basli insanlara cok sorun cikartmiyorlar.

ginger ale zararli degildir ya, amerikan kaynaklarinda, hamilelik kitaplarinda mide bulantisi icin hep onu oneriyorlar, zararli olsa hayatta koymazlar oraya! ben ginger sekeri yiyordum, daha etkiliyse ginger ale'e geceyim :))

Herkes nerdeeee

Net olmamasi cok kotu Evet kizler yazin gelince .Ben Canani da merak ettim.Morali cok bozuldu dun.Insallah hepsi guzel haberlerle gelir.

hahaha, keske benim doktorun oldugu yer de chicago downtown gibi bir yer olsa!!! cok guzel, cok seviyorum chicago'yu. bizimki bayagi dandik bir yerde, etrafta taco'cu var bol bol. gerci bir de shopping mall var bayagi buyuk, belki doktor randevularindan sonra biraz mall'da takiliriz. dedim ya dukkan gezmek beni kasiyor diye, boyle az az gezerek ihtiyac tamamlarim boylece :)))

Kesinlikle haklisin canim.Ben anneme cok sIkI tembih ettim vize icin gittiginde" sakin torunum olacak deme.Kizimi ziyarete gidiyorum" de dedim. Bunlarin sagi solu belli olmuyor cunku.Ben yasalIm burada anneminde yesil pasaportu var.Insallah sorun cikmadan alir.Insallah burada isteyen herkesin ailesi alir.

Net olmamasi cok kotu Evet kizler yazin gelince .Ben Canani da merak ettim.Morali cok bozuldu dun.Insallah hepsi guzel haberlerle gelir.

Sorma ya sinir oldum vallahi,silginin dedigi gibi bagimliklik yapmis resmen netsiz olmuyo:))
Bende merak ettim,guzel haberlerle gelirler ins.

evet o siradakiler yardimci olur ya da ucakta bi kanka yapmali :)) ben de bilmiyorum hicbisey, altini nasil degistiricem mesela bu konu beni cok dusunduruyo

saglikli olsunlarda ins.

torun mantikliymis, ben de oyle soylemesinler diyim o zaman. bi de vermezlerse cok uzulurum ya, umarim alirlar vizeyi. Amerika'nin bu zorluklari var, ucakta 10 saat iskence resmen.

seker aradim gecen gun bikac markette ama bulamadim, lifesavers'la idare ediyorum simdilik. caffeine free ginger soda dene belki ise yarar, anlik rahatlatiyo gerci :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…