- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.781
Herkese iyi pazarlar,
Koko yeşil sahalara dönüşü merakla bekliyoruz:)) Sen arada uğrayıp ses veriyorsun Silgi hiç ortalıkta yok! Yine işyerine mi gitti acaba? yoksa halsizim falan diyordu umarım herşey yolundadır.Benimde 37.hafta ultrason var kokocum merakla bekliyorum:) ağrıların azalır umarım da annenler gelince de yürüyüp kalan eksikleri tamamlarsın.Ben de annemin gelmesini bekliyorum, 16 aralıkta inşallah gelecek.Bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım, beraber yaparız diyor.Çalıştığım için açıkcası boş zamanlarda evi toparlayıp azıcık dinleniyorum:) annem gelince birkaç kalan eksiği onunla tamamlarız diyorum.
Meleğim sen nerelerdesin? Jön Mahir nasıl? buaralar sende yoğunsun pek giremiyorsun.Umarım bir yaramazlık yoktur.
Canan Berfin nasıl? Doktor kontrolünüz ne zaman. Gamzeli güzeli öp kokla yerime.Artık iyice büyümüştür o,saçlar daha da uzadı mı:)
Ztar tatlı aşermelerin devam ediyor mu? bir sonraki teste kadar dikkat et istersen
Janım sen nasılsın? oğluşa ikinci ismi buldunuz mu:)))
Diğer arkadaşlar! sizlerinde keyfi yerindedir umarım.Arada uğrayın buraları kimsesiz bırakmayın:)
Kizlar selam hepinize, gelemedik cunku oglum bir haftaya yakin hasta, bronsit yada astim oldugu dusunuluyor hatta dun gece yine acildeydik,,yani anlayacaginiz zor bir zaman dilimi geciyoruz
dua ve guzel dileklerinizi cani gonulden bekledigimi bilmenizi isterim
Hepinizi cok opuyorum dua ve saglicakla kalin ins
bizim randevumuz ayin 10 da
sanirim artik hersey kesinlesecek valla cok korkuyorum nasil bir tedavi yontemi izlenecek.hic bir sey takilmadan berfinin keyifli hali cok guzel bozulcak diye aklim cikiyrou. ama iyilesmesi icin ne gerekirse yapilacak el mecbur.
saclarimiz dokuluyor yeni gelcek ins.
Kizlar selam hepinize, gelemedik cunku oglum bir haftaya yakin hasta, bronsit yada astim oldugu dusunuluyor hatta dun gece yine acildeydik,,yani anlayacaginiz zor bir zaman dilimi geciyoruz
Canim benimde yakinda yaptirmam lazim bu testi sanirim.. kacinci haftalar arasinda olmasi lazim bunun? Benim doktor unuttumu ne.. Insallah ikinci test sonucun iyi cikar.
Simdi aklima birsey takildi..
Turkiye'de hamilelik 9 ay 10 gun derler burda 4'er haftadan 10 aylik diyorlar.. Nasil oluyor bu is? Ben simdi kac aylik hamileyim 26 haftaliksam?
(null)
Kizlar hatirlayan var mi bilmiyorum,
daha once Annem doguma gelemicek demistim AMA az once annemin gelmeye karar verdigini ogrendim. Vakit daraldi. Due date im 28 ocak. Ay allahim yetisir mi bu surede vize? Bileti biz alcaz anneme, vize cikmadan alsak mi? Pahalanir mi vize yi beklesek? Davet mektibu nasil yazilir? Kim yazar? Doktorum mu Ben mi esim mi? Daha once burada bu bad lilts cok konusuldu bu konu, biliyorum AMA Annem gelemicek diye hic not almamisim. Kim bana ozetleyebilir) ay cok mutluyummm
daha once Annem doguma gelemicek demistim AMA az once annemin gelmeye karar verdigini ogrendim. Vakit daraldi. Due date im 28 ocak. Ay allahim yetisir mi bu surede vize? Bileti biz alcaz anneme, vize cikmadan alsak mi? Pahalanir mi vize yi beklesek? Davet mektibu nasil yazilir? Kim yazar? Doktorum mu Ben mi esim mi? Daha once burada bu bad lilts cok konusuldu bu konu, biliyorum AMA Annem gelemicek diye hic not almamisim. Kim bana ozetleyebilir) ay cok mutluyummm
kizlar selam, cok yazamadim kusura bakmayin. hem calisiyorum, hem son isleri hallediyorum, arada disari cikiyorum derken zaman cok hizli geciyor.
gecen doktor randevumda biraz moralim bozuldu, size de yapmislardir GBS (group b strep) test pozitif cikti, yani doktor aciklama yapmadi onemsemiyor cok sanirim. sadece dogumda antibiyotik vericez dedi. eve geldim arastirdim, baya korktum. cocuga gecerse normal dogumda, ciddi riskleri varmis. sirf o yuzden bu hafta gittigimde sezeryan olayini sorucam. ona bisey olmasin, sezeryana da raziyim. gerci antibiyotigi vaktinde alinca sorun olmaz vb gibi seyler var, yani kafam cok karisik. son haftalar bebege bisey olmasin diye dua etmekten baska bisey yapamiyorum, dogum korkusunu onu bunu gectim.. doktorunuz yapsin mutlaka bu testi, hatirlatin.
hastane cantami hazirladim, ufak bir canta alicam. bebegin esyalarini yikadim, utuledim. daha eksikler var ama tamamliycaz. boyle simdilik..
marlin annelerimizin gelisi ve isi birakma tarihlerimiz bile ayni neredeyse :) dogumda muhtemelen ayni gunlerde mi olur bilmiyorum. koko iyisindir umarim, agrilar kotu biliyorum. gerci benim simdilik dayanilmayacak gibi degil ama geceleri kotu geciyor. son haftalar zormus cidden.. gobekte ataga geciyor, biran once saglikla kurtulup bebisleri kucagimiza alalim insallah. bu arada bir ara mama sormustun marlin esra'ya, ben biraz arastirdim ama emin degilim hala. sut olmazsa enfamille mi baslasam bilmiyorum. icinde corn syrup olmamasi lazim ama dikkat edelim ona. enfamil bana newborn samples yollamis mama, bir tanesinde var corn syrup. esra ne yapti bilmiyorum..
melegim gecmis olsun minigine. insallah toparlar en kisa zamanda. sen eminim cok iyi bakiyorsundur zaten ona.
ztar senin de ikinci test guzel cikar belki, takma kafana. bebis iyiyse sekeri de az yersin artik. zaman hizli geciyor.
esra yazamiyorsun sanirim cok, sana da bol bol sut diliyorum :) canancim siz de iyisiniz di mi, gelecek randevunda guzel haberleri bekliyoruz.
Canim Insallah hersey yolunda gider bir an once iyilesir guzeller guzeli oglusun, dualarimiz sizinle
Gecmis olsun melegim,
Insaallah en kisa zamanda turp gibi olur mahircik. Allah yardimciniz olsun..
Gecmis olsun melegim, of ne zordur hasta bebek, insanin ici gider. Kolay gelsin sana, umarim yakisiklimiz bir an once iyilesir.
ahh yakisikli mahirimiz. ahh kiyamam. Allah sifa versin tez zamanda ins. en kisa surede iyilesir umarim mahircik. melegiim cok uzuldum bilesin.
havalar sizin orda soguk demi .ister istemez usutuyorlar. umarim ilaclari fayda eder bir an once sagligina kavusur yakisikli mahir.
aman sakin ne evde ne 10 metre yakininda sigara vs. icirtmeyin...onun cigerleri taptaze, o yuzden daha kolay atlatacaktir...esim de bronsit gecirmisti, kolay atlatti hatta oyle bir atlatti ki fosur fosir sigara iciyor simdi...cocuklar daha hafif atlatiyorlar...
Ah canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar, inşallah boncuk tez zamanda iyi olur,dualarımız Mahir için, Allah kolaylık versin
bizim randevumuz ayin 10 da
sanirim artik hersey kesinlesecek valla cok korkuyorum nasil bir tedavi yontemi izlenecek.hic bir sey takilmadan berfinin keyifli hali cok guzel bozulcak diye aklim cikiyrou. ama iyilesmesi icin ne gerekirse yapilacak el mecbur.
saclarimiz dokuluyor yeni gelcek ins.
Herkese iyi pazarlar,
Koko yeşil sahalara dönüşü merakla bekliyoruz:)) Sen arada uğrayıp ses veriyorsun Silgi hiç ortalıkta yok! Yine işyerine mi gitti acaba? yoksa halsizim falan diyordu umarım herşey yolundadır.Benimde 37.hafta ultrason var kokocum merakla bekliyorum:) ağrıların azalır umarım da annenler gelince de yürüyüp kalan eksikleri tamamlarsın.Ben de annemin gelmesini bekliyorum, 16 aralıkta inşallah gelecek.Bebeğin kıyafetlerini bile yıkamadım, beraber yaparız diyor.Çalıştığım için açıkcası boş zamanlarda evi toparlayıp azıcık dinleniyorum:) annem gelince birkaç kalan eksiği onunla tamamlarız diyorum.
Meleğim sen nerelerdesin? Jön Mahir nasıl? buaralar sende yoğunsun pek giremiyorsun.Umarım bir yaramazlık yoktur.
Canan Berfin nasıl? Doktor kontrolünüz ne zaman. Gamzeli güzeli öp kokla yerime.Artık iyice büyümüştür o,saçlar daha da uzadı mı:)
Ztar tatlı aşermelerin devam ediyor mu? bir sonraki teste kadar dikkat et istersen
Janım sen nasılsın? oğluşa ikinci ismi buldunuz mu:)))
Diğer arkadaşlar! sizlerinde keyfi yerindedir umarım.Arada uğrayın buraları kimsesiz bırakmayın:)
Selam Kizlar,
Topic ne kadar sessizlesmis.Gecmisi vakitsizlikten okuyamam diye dusundum ama kimse yazmamis.Nerelerdesiniz?
Minnosum uyurken firsat bu firsat deyip yazmak istedim.Minicik birsey kedi gibi yalaniyor acikinca :) surekli bakmak istiyorum sanki onu izlemezsem Allah korusun birsey olacakmis gibi geliyor.Tam 3 gun 4 saat uyku ile kaldim desem.Zombi gibi dolandim ortalikta.Kocan annen de olsa kimseye emanet etmek istemiyorsun.Dun artik tukendigimi hissettim esiminde azarlamasiyla gece 5 saat uyudum sagolsun o bakti.
Bu arada Canan ve Melegim helal olsun size.Annem gelmese bitmistim ben.Kadin bizi toparliyor yemegimizi isimizi yapiyor.Hem bebislere bakip hemde bu isleri yapiyorsunuz.Dun dusundum sizi helal olsun dedim.
Sutum malesef gelmedi.Cooooook uzuluyorum kahroluyorum bunun icin.Cok sisti goguslerim doktara gittim gelecek sabret dedi. Hergun emziriyorum sagiyorum inatla .uclari yara oldu.Gozumden yas gelerek emziriyorum.Hastanede 3 gun emzirdim.Eve geldik 1 gun daha emdi ama o aksam kiyameti kopardi.Mumkun degil susturmak .Ac tabi yavrum.O ana kadar mama vermemek icin direndim artik vicdan azabindan verdim mamayi.Sustu yavrum benim doyunca.
Simdi hem emziriyorum israrla hemde mama veriyorum.Canan sen ne yaptin emzirme konusunda?Allahtan memeye kavrama konusunda sIkInti cekmedik.Gelecek insallah sutumde.
Koko cum dikis ve lavmani sormussun.Benim sadece 1 dikisim var. O kadar iyi bir ebeye rast geldimki.Insallah sizde bu konuda sansli olursunuz.
Hatta ben birde keske doktorum nobetci olsaydi niye ebe geldi diye soylendim.Kadin o kadar sabirla dikkatlice yavas yavas hic beni kesmeden dogurttu.Surekli bana bebekte sende cok iyi durumdasin kesmicem beklicez dedi.Ustelik ben bu konuda ona hicbirsey soylemedim.Surekli parmagi ile disaridan acilmaya yardim ederek parmagin oldugu yere ikin dedi. Push yapmanin uzun surmesi bu nedenden oldu istese keser kisa zamanda dogurturdu beni.
Lavman yapmiyorlar.Ben acikcasi ebeye bu konuda yalan soyledim :) 2 gundur tuvalete cikamiyorum cok rahatsiz ediyor beni deyince hemen lavman yaptilar halbuki o gun cikmistim.Lavmandan sonra cok rahatladim ve dogumda korktugum basima gelmedi.Lavman yaptirmasaydim kesin dusundugum olurdu o kadar ikinmayla olmamasi mumkun degil.
Hastaneden Ebru Salli gibi cikilmiyor kizlar :) Ben 4 aylik hamile gibi ciktim koca bir gobekle.Kanamam gedikce gobek kuculuyor.Biraz kuculdu ama hala kocaman ama umurumda degil.Insanin gozu ne gobek ne kilo hicbir sey gormuyormus yavrusundan baska.
Sugar la tanistilar .Bizimkisi iyice bir kokladi .Lara zaten benim karnimda surekli havlamasini duydugundan korkmuyor.Sugar Lara agliyinca diger odaya kaciyor cok komik sapsal sey :)
Dunyanin en guzel seyi derlerdi bon bon bakar muhakkak oyledir derdim. Oyleymis.Insanin hayati degisiyor .Bakip bakip bu benimmi diyorum.
Allah hepimizin evlatlarini korusun .Bizleride baslarindan eksik etmesin.
Bu arada sunuda soylemeden edemiyecegim.Ben sallamam , sunu yapmicam,bunu yapmicam diyoruz yaa hani bebisler gelmeden.
Agladiklari zaman susturamiyinca oyle bir koseye sIkIsiyorki insan yapmicam dedigi herseyi yapiyor :) Bebekler gelmeden ahkam kesmek ise yaramiyormus yani :) Asker gibi diziyorlar butun ev halkini karsilarina.
Kizlar huggies newborn super tavsiye ederim. Muhakkak evde mama biberon bulundurun benim gibi sutunuz gecikirde gece yarisi yaygarayi koparirsa zor durumda kalmayin.
Firsat bulursam yine yazarim. Dogum hakkinda sorunuz varsa cevaplarim kizlar. Annelik hakkinda da cok yardima ihtiyacim var.Anneler herseyi yazin bana :)
kizlar selam, cok yazamadim kusura bakmayin. hem calisiyorum, hem son isleri hallediyorum, arada disari cikiyorum derken zaman cok hizli geciyor.
gecen doktor randevumda biraz moralim bozuldu, size de yapmislardir GBS (group b strep) test pozitif cikti, yani doktor aciklama yapmadi onemsemiyor cok sanirim. sadece dogumda antibiyotik vericez dedi. eve geldim arastirdim, baya korktum. cocuga gecerse normal dogumda, ciddi riskleri varmis. sirf o yuzden bu hafta gittigimde sezeryan olayini sorucam. ona bisey olmasin, sezeryana da raziyim. gerci antibiyotigi vaktinde alinca sorun olmaz vb gibi seyler var, yani kafam cok karisik. son haftalar bebege bisey olmasin diye dua etmekten baska bisey yapamiyorum, dogum korkusunu onu bunu gectim.. doktorunuz yapsin mutlaka bu testi, hatirlatin.
hastane cantami hazirladim, ufak bir canta alicam. bebegin esyalarini yikadim, utuledim. daha eksikler var ama tamamliycaz. boyle simdilik..
marlin annelerimizin gelisi ve isi birakma tarihlerimiz bile ayni neredeyse :) dogumda muhtemelen ayni gunlerde mi olur bilmiyorum. koko iyisindir umarim, agrilar kotu biliyorum. gerci benim simdilik dayanilmayacak gibi degil ama geceleri kotu geciyor. son haftalar zormus cidden.. gobekte ataga geciyor, biran once saglikla kurtulup bebisleri kucagimiza alalim insallah. bu arada bir ara mama sormustun marlin esra'ya, ben biraz arastirdim ama emin degilim hala. sut olmazsa enfamille mi baslasam bilmiyorum. icinde corn syrup olmamasi lazim ama dikkat edelim ona. enfamil bana newborn samples yollamis mama, bir tanesinde var corn syrup. esra ne yapti bilmiyorum..
melegim gecmis olsun minigine. insallah toparlar en kisa zamanda. sen eminim cok iyi bakiyorsundur zaten ona.
ztar senin de ikinci test guzel cikar belki, takma kafana. bebis iyiyse sekeri de az yersin artik. zaman hizli geciyor.
esra yazamiyorsun sanirim cok, sana da bol bol sut diliyorum :) canancim siz de iyisiniz di mi, gelecek randevunda guzel haberleri bekliyoruz.
Günaydın Herkese:))Kızlar balık tüketiminiz nasıl hamile olunca ne tür balık yediniz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?