- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.841
Selam kizlar,
Benim zilli bocekten buldum bir firsatini yazayim dedim.Annem olmasa birakin yemek yemegi sanirim su icmeye vaktim olmayacakti cunku cani sagolsun Lara biraz zor ve inatci bir bebek ( annesi gibi :)) )
Cok agliyor butun gece asker gibi dikiyor bizi karsisina dun saat gece 12 de aglamaya bir basladi 3.30 da susmustu.
3 saat uykuyla zombi gibi dolasiyorum ortaliklarda. Butun memelelerle kavga halinde :)) Agladigi zaman memeyi kavrayamiyor ve cok sinirleniyor.
Dun doktor kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda.Kuzumun birazda gaz problemi var galiba.Ona gaz yapacak hicbir seyi yemiyorum.
Sutum biraz gelmeye basladi ama malesef yeterli degil bu yuzden hem mama hem anne sutu veriyorum.
doktor sutun gelmesi icin yatip uyumami dinlememi soyluyorda nasil ? Lara saatlerce aglarken nasil anneme birakarak icim rahat uyuyabilirimki.Mumkun degil.Bazen o agliyor ben agliyorum o duruma geldik.
Iyi ki annem gelmis ne yapardim o olmasaydi.
Yataginda da yatiramiyoruz zilliyi carseat de yatmak isiyor surekli.Gezmeci olacak :)
Memeyi emerken yada mamayi yerken goz kontagi kurdugunuzda herseyi unutuyorsunuz.Ne uykusuzluk nede yorgunluk kaliyor.Herseye deger.
Silgi cim ben enfamil mama kullaniyorum.Hastaneden onu vermislerdi onla devam ettik.
Antibiyotik icin sakin evham yapma.Hastaneye gider gitmez sorduklari ilk soru o zaten ve sakin onun icin sezaryan olma.
Onlar zaten butun onlemleri alacaklar sen ve bebegin icin.Ben suni sanci aliyorum sezaryan ihtimali olabilir diye 6 tane serum yedim.Hemen sordular antibiyotik alman gerekiyormu doktorun ne dedi diye.
Hic korkma.Bak ben de korktum ama hic kotu senaryo kurmadim.Guzel dusun guzel olsun.
zaten cok ilginc hasteneye gittiginde butun korkularin geciyor.Guc kuvvet geliyor.
Esim bana daha sonra seni hic bu kadar guclu gormemistim bir ara yuzunde herseyi yapabilecek bir ifade vardi dedi.
Hatta push sirasinda bir ara mac seyreder gibi Aslan karim diye bagirmaya basladi :))))
Size de o guc gelecek inan.
Toplam 16 kiloyla doguma girdim.Bugun tartildim 10 gitmis 6 duruyor.
Gobekte indi .Hafif bingil :)) ayva gobegi kivaminda bir gobek kaldi.
Kilolara hic takmayin dogum uykusuzluk yorgunluk derken gidiyor.
Firsat buldukca yazarim kizlar.
Bu arada cok kalin battaniyeler almayin kullanilmiyor.Ben citcitli tulumlari rahat kullaniyorum.
Popoda pisik icinde equate cok iyi.Digerleri hic ise yaramiyor.
Unutmadan gecmis olsun Melegim op mshir bebisin guzel yanaklarindan
kizlaaaaaaaaaarr herkese merhaba
cok sukur uyumadim ve bilg elime gecti.. yazamadigim icin ne olur kusura bakmayin okadar merak ediyorumki hepinizi
gozumun ucuyla soyle bi gecmisi yokladim..
Esracim dogum yapti masallaj hersey ne guzel gelismis tekrar hayirli olsun canim gule gule buyut bebisini..faceden gorusmustuk zaten..merak etme canim sutun gelir benim 3. gun gelmisti bizde mama vermistik...
biliyorsunuz bende kv ve kp var. tumgun netten tv acik . kayinpeder devamli haber izliyor bende alamiyorum elime bilgisayari. kv iyide kayinpeder isi biraz zor yaaa :)))))
herkese tektek yazamiyorum.. zaten bircok arkadas daha katilmis masallah topik zenginlesiyor. esimin annedi ve babasi Ocak 9da gidecekler. ozamana kadarda co yazamam sanirsam ama neler yapiyosunuz cok merak ediyorum gercekten. simdi sira kimde???
bende oglusumla iyiyim kizlar hizlica buyuyor masallah .. halada emziriyorum. yogurt ve purelere basladim azcik azcik tatsin diye. keyfide yerinde cok sukur.. gezmeye bayiliyor hala disarda gik demiyor yavrum benim..bi rsimde ekliyim size vali beyimizin artik kikir kikir guluyo kuzum...
hepinizi cok opuyorum yinede takip etmeye calisicam sizi ..
baska resimler ama boyutu buyuk kucultemedim
Eki Görüntüle 567883
)
Meleğimde burdaymış:)) nasıl oldu mahir? dişler ne durumda, biraz daha sanırım ki fırsat bulup yazabilmişsin
Oh oh, Allah muhabbetinizi artirsin! Nuray da gelmis, ozlettin kendini, vali esat bey ne tatli olmus.
Esra popoda pisik varsa kullandigin bezi degistir. Kullandigin markadaki kimyasallar rahatsiz etmis olabilir Lara'nin popoyu. Biraz baska marka dene, ozellikle kimyasalli olmayanlardan bakalim iyilesme olacak mi. Wipe olarak da belki bir sure pamuk ve ilik su deneyebilirsin. Desitin ise yaramadi mi, dedigin markayi da not edeyim ben. Zilli lara'yi op benim icin de.
Melegim mahir'in rahatsizliginin azaliyor olmasina sevindim, insallah yakinda gecer gider.
Silgi, marlin, sonunda sizin regl gibi agrilar beni de yoklamaya basladi, sizi 2 hafta geriden takip ediyor belirtiler. Ama hala "kasilma" hissetmiyorum, ya da belki oluyordur da ben kasilma oldugunu anlamiyorumdur. Gecen gun gittigimiz derste bu gsb bakterisinden bahsetti hatun ama tehlikeli bir seymis gibi bahsetmedi, tespit edildiginde caresine bakiyorlar anlasilan, dert etme, sezaryenlik bir sey degil.
ztar, ne zaman cikiyor ikinci testin sonucu? ben de merak ettim. bende diyabet riski ciktiginda biraz moralim bozulduydu ama kaderimse cekerim, en azindan diyetle kontrol edilebiliniyor demistim. insallah sende de benim gibi normal cikar ikincide.
cemrecik ve hamile kalmaya calisan arkadaslar, gelip size tezahurat yapacagim, courtesy of cheap wondfo test strips :)
Topic bugün coşmuşne güzel ya buraları boş bırakmayalım, elimizden geldikçe yazalım:) Nuraycım yeniden seni aramızda görmek çok güzel.Fırsat buldukça mutlaka gel ocak 9 da umarım silgi,ben ve koko güzel doğum haberleri vermiş oluruz:) Eva Naz güzelmiş, ama babasına beğendirmek önemli, Silgicim Eva Mina da dediğin gibi tam artist ismi gibi ) soyadımız da bizim ilginçtir pek türkçede bilinmez eşimin aile yunan-bulgar göçmeni olduğu için bizim kızın ad soyad tam garip ecnebi kaçıyor )
Nuraycım Vali bey ne kadar da büyümüşgözler yeşil mi? kumral yeşil gözlü olup seni saç baş yoldurtacak ) oğlum da oğlum diye kızları kovalayacaksın.Maşallah ona!
Silgicim bouncer çok tatlı oluyor,bize de arkadaş getirdi, kuzu şeklinde içi boşken bile bu kadar tatlı bir de bizim minnoşlarla nasıl güzel olacak:) Ayrıca bugün bir arkadaş bassinet almış, o kadar büyük evim var ya benim bassinet,pack playard her oda için ayrı yatağımız var:))) görmüş dayanamamış almış,yerim yok diyorum ama insanlar getirince yok diyemiyor insan:))
Ben hamile olduğumu regl'den 2 gün önce walmart tan aldığım 80centlik testle öğrendim:) eşim inanmadı hemen gidip clearblue aldı sonuç aynı! yani dandik test bizi ilk güldürmüştü.İnşallah tez zamanda pozitik sonucu görürsünüz arkadaşlar.
Bugün bana yine göbeğin inmiş dediler ama ben hissetmiyorum ayrıca hergün düzenli kasılmalarım var.Cuma kontrolüm var, sanırım her gidişimde alttan muayene olacağım, açılma olayına bakıyorlar, nst girmedim henüz.
Selam kizlar,
Benim zilli bocekten buldum bir firsatini yazayim dedim.Annem olmasa birakin yemek yemegi sanirim su icmeye vaktim olmayacakti cunku cani sagolsun Lara biraz zor ve inatci bir bebek ( annesi gibi :)) )
Cok agliyor butun gece asker gibi dikiyor bizi karsisina dun saat gece 12 de aglamaya bir basladi 3.30 da susmustu.
3 saat uykuyla zombi gibi dolasiyorum ortaliklarda. Butun memelelerle kavga halinde :)) Agladigi zaman memeyi kavrayamiyor ve cok sinirleniyor.
Dun doktor kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda.Kuzumun birazda gaz problemi var galiba.Ona gaz yapacak hicbir seyi yemiyorum.
Sutum biraz gelmeye basladi ama malesef yeterli degil bu yuzden hem mama hem anne sutu veriyorum.
doktor sutun gelmesi icin yatip uyumami dinlememi soyluyorda nasil ? Lara saatlerce aglarken nasil anneme birakarak icim rahat uyuyabilirimki.Mumkun degil.Bazen o agliyor ben agliyorum o duruma geldik.
Iyi ki annem gelmis ne yapardim o olmasaydi.
Yataginda da yatiramiyoruz zilliyi carseat de yatmak isiyor surekli.Gezmeci olacak :)
Memeyi emerken yada mamayi yerken goz kontagi kurdugunuzda herseyi unutuyorsunuz.Ne uykusuzluk nede yorgunluk kaliyor.Herseye deger.
Silgi cim ben enfamil mama kullaniyorum.Hastaneden onu vermislerdi onla devam ettik.
Antibiyotik icin sakin evham yapma.Hastaneye gider gitmez sorduklari ilk soru o zaten ve sakin onun icin sezaryan olma.
Onlar zaten butun onlemleri alacaklar sen ve bebegin icin.Ben suni sanci aliyorum sezaryan ihtimali olabilir diye 6 tane serum yedim.Hemen sordular antibiyotik alman gerekiyormu doktorun ne dedi diye.
Hic korkma.Bak ben de korktum ama hic kotu senaryo kurmadim.Guzel dusun guzel olsun.
zaten cok ilginc hasteneye gittiginde butun korkularin geciyor.Guc kuvvet geliyor.
Esim bana daha sonra seni hic bu kadar guclu gormemistim bir ara yuzunde herseyi yapabilecek bir ifade vardi dedi.
Hatta push sirasinda bir ara mac seyreder gibi Aslan karim diye bagirmaya basladi :))))
Size de o guc gelecek inan.
Toplam 16 kiloyla doguma girdim.Bugun tartildim 10 gitmis 6 duruyor.
Gobekte indi .Hafif bingil :)) ayva gobegi kivaminda bir gobek kaldi.
Kilolara hic takmayin dogum uykusuzluk yorgunluk derken gidiyor.
Firsat buldukca yazarim kizlar.
Bu arada cok kalin battaniyeler almayin kullanilmiyor.Ben citcitli tulumlari rahat kullaniyorum.
Popoda pisik icinde equate cok iyi.Digerleri hic ise yaramiyor.
Unutmadan gecmis olsun Melegim op mshir bebisin guzel yanaklarindan
kokocum carsamba ya da persembe cikar diye dusunuyorum. pazar gunu yapmislardi 3-4 gune gecer sonuclar elimize dedi.bilemiyorum yani ama benim ilk deger cok yuksek cikmis oek umidim yok acikcais ikinci testten ama aynen dedigine katiliyorum. Allah dermansiz dert vermesin. bakalim ne olacak sonuclar.
yazarim zten hemen
sen nasil oldun sanki yazindsan daha iyi olmussun gibime geldi bir ara agrilarin epey zorluyordu seni.
Koko cum huggies newborn dan olmadi pisigi ben cok memnunum ondan.Ben hata ettim evde pampers 1 numara vardi araya onu sIkIstirip kullandim ondan sonra pisik olduk.
Marlin cim en kisa zamanda gonderecem fotosunu zamansizliktan olmuyor.Gerci buraya koymak istemiyorum ama email yaparim sizlere.
Biberonunda hemen hemen her markasini almistik ama en kullanislisi nug oldu bizim icin. Insallah sizin bebislere sutunuz bolca yeter biberon kullanmazsiniz.
Silgi cim son ay feci kilo aliniyor.Canan demisti bir zamanlar bana da aynen oyle oldu.12 kilodan 16 ya ciktim son 3 hafta .
Bir sekilde gidiyor ama .
Lara biraz once uyudu 2 saat vaktim var :) ve yapacak cok sey :)
Isler gucler biraz hafiflemeye basladi, o acidan iyiye gidiyorum ama agrilarda hicbir degisiklik yok, cok feci. Cumaya doktordan randevu aldim, beni fizik tedaviye yollaaaaa diye yalvaracagim. 1 ay boyle gecmez ki!
Merhaba arkadaslar bugun tekrar hastaneye gittim ultrason sonuclarimi almak icin ben hamile degilmisim%85 ihtimal hamile degilsin dedi.idrarimda pozitif kan degerimde de hamileyim ama ultrasonda bisey yok dedi yumurta bos falan dedi.Neye ugradigimi sasirdim bogazim dugumlendi.Tekrar kan alicaz ve haftaya tekrar ultrasona gireceksin dedi.
Merhaba arkadaslar bugun tekrar hastaneye gittim ultrason sonuclarimi almak icin ben hamile degilmisim%85 ihtimal hamile degilsin dedi.idrarimda pozitif kan degerimde de hamileyim ama ultrasonda bisey yok dedi yumurta bos falan dedi.Neye ugradigimi sasirdim bogazim dugumlendi.Tekrar kan alicaz ve haftaya tekrar ultrasona gireceksin dedi.
Cnm sik biraz disini diyecem ama bakiyorumda canini tak etme noktasina gelmis demek agrilarin, daha evvel fizik tedaviye bu yuzden giden hic duymadim butun doktorlarin bu durumda tek soyldikleri hersey normal surecinda gidiyor dayanman lazim gerektigi,, umarim sana yardimci olabilirler benim temennim bu yonde
Bak en azindan islerin kolaylamis sevimdim buna, Derya kuzusuda artik yormasin annesini dimi :))
Isler gucler biraz hafiflemeye basladi, o acidan iyiye gidiyorum ama agrilarda hicbir degisiklik yok, cok feci. Cumaya doktordan randevu aldim, beni fizik tedaviye yollaaaaa diye yalvaracagim. 1 ay boyle gecmez ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?