- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.861
Canim gecmis olsun
Ama kokonun yazdigi her bir cumleye birebir katiliyorum. Ultrason bu asamada vajinal olursa daha net sonuc verir. Bir de kan degerine baksinlar bajalim hcg ne durumda? Bence bur kesinlik yok sende sakin olmaya cakis. Tahmin edebiliyorum zordur. Allah yardimcin olsun bekleyelim bakalim
Allah Allah demek o kadar rahatsiz edici ya. E bu kadar zaman nasil cektin yahu keske ilk baslarda soyleseydin doktoruna..
Gecer insaallah kokocum dr unla gorustukten sonra bizi de haberdar et olur mu
Melegim biliyorsun benim sol kasikta icte bir agrim vardi, teeee 2. Trimesterin basindan beri cekiyorum onu. Onu normal deyip kabullendim, fizik tedavi bimemne kasmadim, cektim. Ama bu sag kalca ve alt beldeki agri bambaska, iptal etti beni. Biraz rahatlatacak bir sey varsa denemek istiyorum. Bizim mailing listte fizik tedaviye cevap vermis bazilarininki. Sinir sIkIsmasindan oluyor, biraz gevsetse tedavi o bile ise yarar. Bakalim yollayacak mi?
Merhaba arkadaslar bugun tekrar hastaneye gittim ultrason sonuclarimi almak icin ben hamile degilmisim%85 ihtimal hamile degilsin dedi.idrarimda pozitif kan degerimde de hamileyim ama ultrasonda bisey yok dedi yumurta bos falan dedi.Neye ugradigimi sasirdim bogazim dugumlendi.Tekrar kan alicaz ve haftaya tekrar ultrasona gireceksin dedi.
Ztarcim bu kotu agri iki hafta once basladi, digeri boyle kotu degildi. O arada ebe randevusunda kadin normaldir dedi, ben kendimce rahatlatmaya calistim, isler gucler derken iki haftayi agri icinde gecirdim. Artik bu ise el atayim dedim simdi. Bakalim ne olacak. 1 ay cekerim en kotu ihtimalle ama rahatlatacak bir egzersiz veya masaj varsa niye ogrenmeyeyim. Mucize beklemiyorum, agri biraz daha rahat yuruyecegim kadar azalsin istiyorum.
Durun bu forumu biraz senlendirelim, oglumun iki disi ile resim cektim bugun yukleyip hemen gelelim biz ok..
Oglumun bu sabah yumurta sarisini goturdukten sonra nadir olan keyifli hali ..Benide bugun cok sasirtti masallah minigime, ek gida seruvenimiz biraz nazlanmalarla gecsede yavas yavas alisiyoruz, sizlerin bebeklerin zamani gelince ayni seyleri yasiyacaginiz icin simdiden kolay gelsin kizlar bazen oyle oluyorki yedikleri yuzunuzde patlayabiliyor :))
Eki Görüntüle 570404 Eki Görüntüle 570405 Eki Görüntüle 570406
Oglumun bu sabah yumurta sarisini goturdukten sonra nadir olan keyifli hali ..Benide bugun cok sasirtti masallah minigime, ek gida seruvenimiz biraz nazlanmalarla gecsede yavas yavas alisiyoruz, sizlerin bebeklerin zamani gelince ayni seyleri yasiyacaginiz icin simdiden kolay gelsin kizlar bazen oyle oluyorki yedikleri yuzunuzde patlayabiliyor :))
insaallah hallolur kokocum ya.. az bi zaman kaldi zaten onu da ne kadar rahat gecirirsen o kadar iyi.
bu arada benim ikinci sonucum normal cikmis cok sukur.
insaallah hallolur kokocum ya.. az bi zaman kaldi zaten onu da ne kadar rahat gecirirsen o kadar iyi.
bu arada benim ikinci sonucum normal cikmis cok sukur.
Oh oh, cok sevindim. Benim gibi oldu sende de aynen. Ben ikincisi normal ciksa da tirstim, biraz daha dikkat etmeye calisiyorum, glisemik indeksi yuksek seyleri yememeye calisiyorum. Ama "yasak" olmamasi iyi, arada kacamak yapabilmek icin. Simdi annem gelecek haftaya, kadin borek morek yapacak, yiyemeseydim icim giderdi vallahi. Hadi bakalim, bunu da atlattin, hamileligin gerisi de rahat rahat gecer insallah.
Merhaba arkadaslar bugun tekrar hastaneye gittim ultrason sonuclarimi almak icin ben hamile degilmisim%85 ihtimal hamile degilsin dedi.idrarimda pozitif kan degerimde de hamileyim ama ultrasonda bisey yok dedi yumurta bos falan dedi.Neye ugradigimi sasirdim bogazim dugumlendi.Tekrar kan alicaz ve haftaya tekrar ultrasona gireceksin dedi.
Silgicim ben de birkaç gündür bu doğum sertifikası,kimlik pasaport işleri nasıl oluyordur diye düşünüyordum.Hastanede bilgileri falan alıyorlar galiba ama yine biz bir yerlere mi gidip başvuruyoruz.Süreleri var mı bunların? Ayrıca pasaport için foto gerekiyor, yani süresi varsa minnacık bebeye poz mu verdirecez:) Koko kesin biliyordur daha önce bu konular bahsedilmişti ama!
Ben hala hiçbişe yapmadan annemi bekliyorum:)) eksikler duruyor, bebeğin kıyafetleri yıkanmadı:) bir rahatlık var üstümde sorma! erken geleceğini ummadığımdan mı anneye mi güveniyorum bilemedim:) işe gidip geliyorum
hadi gozun aydin, kalp atislarini da duyarsin insallah...Iyi aksamlar bugun dr aradi dun aldigi kan sonucunu soylemek icin degerlerim iki katina cikmis hamile olma olasiligi yuksek dedi zaten ultrasonla tekrar bakicaz dedi.Dusunmeden edemiyorum hersey aklima gelio bunlar para koparmak icin boyle bi vicdansizlik yapmiyodurlar degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?