Amerika'da Hamilelik

Ztarcim bu kotu agri iki hafta once basladi, digeri boyle kotu degildi. O arada ebe randevusunda kadin normaldir dedi, ben kendimce rahatlatmaya calistim, isler gucler derken iki haftayi agri icinde gecirdim. Artik bu ise el atayim dedim simdi. Bakalim ne olacak. 1 ay cekerim en kotu ihtimalle ama rahatlatacak bir egzersiz veya masaj varsa niye ogrenmeyeyim. Mucize beklemiyorum, agri biraz daha rahat yuruyecegim kadar azalsin istiyorum.

Cnm ins bir sonuc alabilirsin ve oncelikle yollamalarini umuyorum, sinir sikismasi tabiki her hamilelikte rastlanan bir durum degil bu yuzden bende fizik tedevi gerektirdigini dusuunuyorum..hic bu konuda tecrubem yok , ilk sende rastladim,keske sana iyi gelibilecek birseyler bilsem ama malasef sana ancak dua edebilirim,, allah sifa olsun tez vakitte ins

Umuyorumki onlar yanilsin ve hamileligin kesinlesir, olurda degilsen bile daha cok sansin olucaktir cnm,,gun ve vakti gelince hicbirsey onunde durmaz kanimca ve sen yine bebek sahibi olabilirsin,,lutfen kendini uzme allahin sana bagisetmesi ile alakali birazda ins gonlune gore olur hersey

Durun bu forumu biraz senlendirelim, oglumun iki disi ile resim cektim bugun yukleyip hemen gelelim biz ok..

insaallah hallolur kokocum ya.. az bi zaman kaldi zaten onu da ne kadar rahat gecirirsen o kadar iyi.

bu arada benim ikinci sonucum normal cikmis cok sukur.

Oglumun bu sabah yumurta sarisini goturdukten sonra nadir olan keyifli hali ..Benide bugun cok sasirtti masallah minigime, ek gida seruvenimiz biraz nazlanmalarla gecsede yavas yavas alisiyoruz, sizlerin bebeklerin zamani gelince ayni seyleri yasiyacaginiz icin simdiden kolay gelsin kizlar bazen oyle oluyorki yedikleri yuzunuzde patlayabiliyor :))

hay masallah melegin ne tatli olmus bu velet

dislere de kocaman masallah

aman yesinler o disleri de o onlugu de. Zaten tatliydi iki inci tanesiyle daha tatli olmus :)

insaallah hallolur kokocum ya.. az bi zaman kaldi zaten onu da ne kadar rahat gecirirsen o kadar iyi.

Oh oh, cok sevindim. Benim gibi oldu sende de aynen. Ben ikincisi normal ciksa da tirstim, biraz daha dikkat etmeye calisiyorum, glisemik indeksi yuksek seyleri yememeye calisiyorum. Ama "yasak" olmamasi iyi, arada kacamak yapabilmek icin. Simdi annem gelecek haftaya, kadin borek morek yapacak, yiyemeseydim icim giderdi vallahi. Hadi bakalim, bunu da atlattin, hamileligin gerisi de rahat rahat gecer insallah.

Gozun aydin cnm, sende yitmissin bu seker testi olayindan hadi bakalim darisi diger kontrollerinin basina ins

Kod:

Bende ayni seyi dedim esime yasak psikolojisinden kurtulmak cok buyuk bi nimet hakikaten. Bende dikkat etmeyi duunuyorum bugun oluve garden a gittim kac gunluk direncimi kitladim ama bundan sonra yine dikkatli olcam dusunc o yonde.

Insaallah kalan zamani da artik huzurlu, saglikli geciririz.

Bir de hi aklimda yokken green card isin saglik kontrolune gittik. Asi falan oldum.

Bi grip asisi oldum, kan aldilar kontrol icin, bide neydi ya adini bilmiyorum deri altina ilac enjekte ediyor balon olusuyor orda ondan yapti. Bir tane daha yapacaklardi ki zaten bu 3 unu yapabiliolarmis hamilelik durumunda onun da adini hatirlamiyorum dr uma sorcam oyle ins.

Hadi hayirlisi kizlar bizim icinnde zaman ilerliyir. Rabbim kolaylikla, saglikla yavrularimizi kucaklayabilmeyi nasip etsin

8-9 haftadan önce genelde kontrol yapmıyorlar, dur bakalım inşallah haftaya kesin neticeyi alırsın.Umuyorumki Allahım gönlündekini nasip eder sana, herşeyin zamanı vakti vardır derler ya sen hayırlısı dile öncelikle, zamanı geldiyse zaten olacaktır.İnşallah haftaya güzel haberler getirirsin bize

Hohoyttt! senin o minnak dişlerini seveyim ben, dişleri çıkmış da mamamı bekliyor annesinden:)) ben bu bebeklerin en çok mama sandalyesindeki hallerini seviyorum, her yeni şeyin tadını böyle bir garipseyerek ağzı burnu yamularak yiyorlar ya çok tatlı oluyorlar. Şimdi Mahir yanımızda olsa ısır ısır ye işte:)) Yalnız iki dişle hemen erkek havalarına girmiş küçük adam:) Maşallah sana

Gözün aydın Ztar, çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.Gelsin tatlılar o zaman:)) şaka bir yana yasak ve diyet olayından şükür sende kurtuldun ya artık canın isterse dikkat ederek ölçülü gitmeye çalışırsın.

Koko bu kadar şiddetli ağrılara yine iyi dayanmışsın.Az kaldı diyoruz ama yine de hergün ağırlaşıyoruz ne kadar hafifletsen ağrıyı o kadar kardır. Benim de dün ayaklarım şişmişti,ilk defa ayaklarımı öyle balon gibi gördüm bugün ama inmiş bişey yok.Artık günü gününe değişiyoruz:) Benim göbek için aşağıya indi diyorlardı ama ben bugün daha da yukarı çıktığını düşünüyorum nefes aldırmıyor zilli:) mide yanmaları da devam.Aşağıya inmeye niyeti yok sanırım bizimkinin yukarılarda ayaklarını dayayıp dans etmek hoşuna gidiyor heralde:)

mamun insallah hamilesindir, hayirlisi olsun hakkinizda..

ztar hadi gozun aydin, diger testleride guzelce atlatirsin umarim. ben de 7 ay yemedim, su siralar tatli, cikolata yemeden duramiyorum.

mahir cok guzel gulmus melegim, masallah ona da annesi :)

koko senin anne de demek haftaya geliyor, annelere kavusuyoruz kisa surede ne guzel. yuruyemeyecek kadar ileri seviyede olmasi zordur, ins atlatirsin. az kaldi..

esra okur musun bilmiyorum ama; banyo yaptirdiniz mi bebise ve kimlik olayi icin hastaneye mi geliyorlar, ve asi yaptilar mi hic? asi konusunda kafam cok karisik.. sunneti de yaptiricaz bir aksilik cikmazsa, bakalim gobek sunnet bir arada nasil olacak. canan musaitsen sana da soruyorum :) kim cevap verirse artik.

marlin sen neler yapiyosun?

Son düzenleme:
Silgicim ben de birkaç gündür bu doğum sertifikası,kimlik pasaport işleri nasıl oluyordur diye düşünüyordum.Hastanede bilgileri falan alıyorlar galiba ama yine biz bir yerlere mi gidip başvuruyoruz.Süreleri var mı bunların? Ayrıca pasaport için foto gerekiyor, yani süresi varsa minnacık bebeye poz mu verdirecez:) Koko kesin biliyordur daha önce bu konular bahsedilmişti ama!
Ben hala hiçbişe yapmadan annemi bekliyorum:)) eksikler duruyor, bebeğin kıyafetleri yıkanmadı:) bir rahatlık var üstümde sorma! erken geleceğini ummadığımdan mı anneye mi güveniyorum bilemedim:) işe gidip geliyorum

haha marlin bu sorularla birilerini cildirtabiliriz :) isin icine girince ogreniriz galiba, artik onlari da eslerimiz dusunsun ya kac aydir yorulduk desem de arada dusunmeden edemiyorum :) cocuk doktoru secmemiz lazim bir de galiba. doktor artik dogum yakinmis gibi konusuyor, bana hala daha varmis gibi geliyor ve geziyorum durmadan. artik bu haftadan sonra evde oturmaya karar verdim :)

annen halleder az kaldi gelmesine, gelmezler erken ins. ben gelir diye hissediyordum, su siralar aksine bir hisse kapildim. yeni yil bebisi olsunlar :)

Iyi aksamlar bugun dr aradi dun aldigi kan sonucunu soylemek icin degerlerim iki katina cikmis hamile olma olasiligi yuksek dedi zaten ultrasonla tekrar bakicaz dedi.Dusunmeden edemiyorum hersey aklima gelio bunlar para koparmak icin boyle bi vicdansizlik yapmiyodurlar degil mi?

hadi gozun aydin, kalp atislarini da duyarsin insallah...
o dedigin sey Amerika'da olmaz diye dusunuyorum. sen ozel doktora gidip direk muayane mi oluyorsun? onceden ebe falan gormuyor degil mi? ultrasonlar, kan testleri epey tutar cunku...haftaya ultrasondan sonra hemen sigorta isini halledin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…