- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.921
Selam Herkese!
Hep ben yokken kaynatıyorsunuz:) Allah muhabettimizi arttırsın! Öncelikle Esra mailimde gördüğüm güzelliğin fotoğrafı için teşekkürlerŞapkasını,kokoş battaniyesini sevsinler onun.Maşallah Lara'ya.Hayalimizde canlandırdığımız kuzular gerçek fotoğraflarıyla aramızda, darısı bizlere:)) Esra ve Canan öyle iyi anlatmışsınızki çoğu şeyi, hem bizi nelerin beklediğini biraz daha iyi kavradım hem de ürktüm,tırstım ama o ana kavuşmak için de sabırsızlanıyorum:) Biz o zorlu zamanlardayken sizler inşallah çok daha iyi olacaksınız.Lara süte doyacak,Berfin çok iyi olacak.Anneleri de öyle inşallah.Canancım senin yaptığını herkes yapamaz, en azından ben yapamazdım bunu biliyorum.En zor zamanları atlatmışsın kendini ihmal etme, arada sana nefes aldıracak keşke birileri olabilse yanında.
Koko ağrıların en azından hafifleyecektir umarım.Bizimde kontrolümüz bugündü, klasik rutin muayene.Bakteri testim şükür negatif çıkmış.2 hafta sonra ultrasona gireceğim inşallah.
Bana da bugün enfamil kullanıma hazır mama sample verdiler.Biberona dök hop ver bebeye:)) Umarım hepimiz emzirebiliriz ama bebek açsa mecbur vereceğiz.Hiç emmeyip mama ile büyüyen veletler tanıyorum zehir gibiler) Tabiki anasütü ama olmayınca napcaz mecbur. vermeyince mabud neylesin mahmut misali:)
İşyerinde christmas partisi var annemin geldiği güne çakışıyor,annemi de alıp partiye gitsem mi:)) onca yoldan sonra iyi gelir kadına!şaka bir yana bebekten sonra eve kapanma fobisi olacak bende sanırım.İşten kopmama,bir yerlere gitme arzu alevlendi.Bendeki lohusa depresyonuna bir de bu karışırsa vay halime:)
Bu arada dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs yemeyelim:)
[h=1][/h]
Dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs falan yemeyelim:))
ben de geldim arkadaslarrr
merhaba tanitayim kendimi o halde :))) new jersey de yasiyorum. 7 haftalik hamileyim, bir kizim var 5 bucuk yasinda. calisiyorum kendi isimiz ama bir haftadir ise gidemiyorum halsizlikten, su ara zor geciyor ama biliyorum duzelecek insallah. tum hamilelere saglikli dogumlar diliyorum.
mahirin bu fotografini gordum ama bisi yazamamistim yogunluktan. disleri onu ayri bi tatli gostermis.yazik o disleri cikarana kadar ne sikinti cekmistir .bizide bekliyor o gunler ins.
berfin sanirim ishal oldu.gunde 1 yada 2 kere buyuk tuvletini yapiyordu simdi her beslenmeden sonra cikiyor.dun yesil gibiydi bugun rengi daha iyi.bisiler okuyourm interenten kendimi korkuytmamaya calisiyorum umarim duzleir kisa surede.
esra size helal olsun demistinya bi yazinda hic birsey gorundugu gibi degil melegim de bana katilirmi bilmem ama
ilk gunler iyidide artik iyice yoruldugumu hissediyroum vucudumda her yerim agriyor.cok feci ayaklarimin alti bile.ve hala iyilesemedim dikis yerlerimde aci var hic birsey eskisi gibi degil.bu dogum yapmamis arkadalari korkutmasin sizlerin anneleri olcak dinlenebileceksiniz ben hic dinlenemedim.ve ben hic kontrole gidemedim. biliyorsunuz ben ing iyi bilmedigim icin ve 2.arabamiz olmadigi icin esimsiz hic bir yere gidemiyorum. ee o da calissinmi bizlemi ilgilensin. berfin icin haftada 2- 3 doktora gidiyorduk araya kendimi sikistiramadim kontrolumde kaldi.sanirim haftaya yada daha sonraya gitmem gerekecek kendimi iyi hissetmiyorum.
normal dogum yapan arkadaslar ki eskisi kadar kimse ugramiyor ama onlar ne durumdalar.onlarin agrilari ne kadar surede gecti >??
Selam Herkese!
Hep ben yokken kaynatıyorsunuz:) Allah muhabettimizi arttırsın! Öncelikle Esra mailimde gördüğüm güzelliğin fotoğrafı için teşekkürlerŞapkasını,kokoş battaniyesini sevsinler onun.Maşallah Lara'ya.Hayalimizde canlandırdığımız kuzular gerçek fotoğraflarıyla aramızda, darısı bizlere:)) Esra ve Canan öyle iyi anlatmışsınızki çoğu şeyi, hem bizi nelerin beklediğini biraz daha iyi kavradım hem de ürktüm,tırstım ama o ana kavuşmak için de sabırsızlanıyorum:) Biz o zorlu zamanlardayken sizler inşallah çok daha iyi olacaksınız.Lara süte doyacak,Berfin çok iyi olacak.Anneleri de öyle inşallah.Canancım senin yaptığını herkes yapamaz, en azından ben yapamazdım bunu biliyorum.En zor zamanları atlatmışsın kendini ihmal etme, arada sana nefes aldıracak keşke birileri olabilse yanında.
Koko ağrıların en azından hafifleyecektir umarım.Bizimde kontrolümüz bugündü, klasik rutin muayene.Bakteri testim şükür negatif çıkmış.2 hafta sonra ultrasona gireceğim inşallah.
Bana da bugün enfamil kullanıma hazır mama sample verdiler.Biberona dök hop ver bebeye:)) Umarım hepimiz emzirebiliriz ama bebek açsa mecbur vereceğiz.Hiç emmeyip mama ile büyüyen veletler tanıyorum zehir gibiler) Tabiki anasütü ama olmayınca napcaz mecbur. vermeyince mabud neylesin mahmut misali:)
İşyerinde christmas partisi var annemin geldiği güne çakışıyor,annemi de alıp partiye gitsem mi:)) onca yoldan sonra iyi gelir kadına!şaka bir yana bebekten sonra eve kapanma fobisi olacak bende sanırım.İşten kopmama,bir yerlere gitme arzu alevlendi.Bendeki lohusa depresyonuna bir de bu karışırsa vay halime:)
Bu arada dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs yemeyelim:)
[h=1][/h]
Dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs falan yemeyelim:))
ben de geldim arkadaslarrr
coookk silik bir cizgi gordummmmmmm:)..elim ayagim titriyor..laptop camerasi ile cektigim icin belli olmuyor..komsuya da gosterdim, o da gordugunu soyledi:)))resim 7 dakika icinde cekildi...sabah tekrar yapacagim, gelismeleri haber veririm...tabi once resmi cektim, sonra komsuma gosterdim haaaa
cemre muhakkak haberdar et valla ben sabirsizlikla iyi haberler bekliyorum senden.
ins iyi haberlerle gelceksin.Allah gonlune gore versin..
canimsin....gebeysem eger senin gucunu ornek alacagim..ilk gebelikte cok stresliydim ben...simdi korkmuyorum artik...seni ornek alacagim..biliyorsun benim de kimsem yok burda...kimse de gelemez doguma falan...
resmi bir de soyle siyah-beyazkoyayim, belki daha iyi bi fikir verebilir:121:
Eki Görüntüle 572129
Valla cemrecik, kendi testlerime bakar gibi baktigimdan emin olamiyorum!!!yani silik cizgi goruyor muyum kafamdan mi uyduruyorum bilmiyorum. Ipadi aldim ona degisik acilardan bakiyorum, hahaha, salakliga bak. Ben color inversion yapardim ( fertilityfriendden ogrenmistim) sen siyah beyaz yapiyorsun, ah bu testler kafalari yedirtecek. Insallah yarin ve gelecek gunlerde gittikce koyulasan cizgiler cikar, heyecanla bekliyorum, fingers crossed. Bu test kac dpo? Ay hadi hayirlisi, haber et ha. Uyuyamayacak kiz bu gece :18:
coookk silik bir cizgi gordummmmmmm:)..elim ayagim titriyor..laptop camerasi ile cektigim icin belli olmuyor..komsuya da gosterdim, o da gordugunu soyledi:)))resim 7 dakika icinde cekildi...sabah tekrar yapacagim, gelismeleri haber veririm...tabi once resmi cektim, sonra komsuma gosterdim haaaaresmi gorseniz de gormesenizde soyleyin please...gormuyosaniz darilmam merak etmeyin:))))))) 7 dakikada ciktigina gore evaporation line dedikleri degildir herhalde...koko yetis...
10 dpo...dur sana link vereyim...ne gusel ders calisiyordum, ne diye yaptim...regl'e bir-iki gun kala yap iste, ahhh cemree...hayir yani salak salak dolaniyorum evin icinde...
Pregnancy Test Gallery - Image #77617 | Countdown to Pregnancy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?