Amerika'da Hamilelik

Selam Herkese!

Hep ben yokken kaynatıyorsunuz:) Allah muhabettimizi arttırsın! Öncelikle Esra mailimde gördüğüm güzelliğin fotoğrafı için teşekkürler Şapkasını,kokoş battaniyesini sevsinler onun.Maşallah Lara'ya.Hayalimizde canlandırdığımız kuzular gerçek fotoğraflarıyla aramızda, darısı bizlere:)) Esra ve Canan öyle iyi anlatmışsınızki çoğu şeyi, hem bizi nelerin beklediğini biraz daha iyi kavradım hem de ürktüm,tırstım ama o ana kavuşmak için de sabırsızlanıyorum:) Biz o zorlu zamanlardayken sizler inşallah çok daha iyi olacaksınız.Lara süte doyacak,Berfin çok iyi olacak.Anneleri de öyle inşallah.Canancım senin yaptığını herkes yapamaz, en azından ben yapamazdım bunu biliyorum.En zor zamanları atlatmışsın kendini ihmal etme, arada sana nefes aldıracak keşke birileri olabilse yanında.

Koko ağrıların en azından hafifleyecektir umarım.Bizimde kontrolümüz bugündü, klasik rutin muayene.Bakteri testim şükür negatif çıkmış.2 hafta sonra ultrasona gireceğim inşallah.
Bana da bugün enfamil kullanıma hazır mama sample verdiler.Biberona dök hop ver bebeye:)) Umarım hepimiz emzirebiliriz ama bebek açsa mecbur vereceğiz.Hiç emmeyip mama ile büyüyen veletler tanıyorum zehir gibiler) Tabiki anasütü ama olmayınca napcaz mecbur. vermeyince mabud neylesin mahmut misali:)

İşyerinde christmas partisi var annemin geldiği güne çakışıyor,annemi de alıp partiye gitsem mi:)) onca yoldan sonra iyi gelir kadına!şaka bir yana bebekten sonra eve kapanma fobisi olacak bende sanırım.İşten kopmama,bir yerlere gitme arzu alevlendi.Bendeki lohusa depresyonuna bir de bu karışırsa vay halime:)

Bu arada dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs yemeyelim:)
[h=1][/h]

Dvd'yi nerden indiriyorsunuz? virüs falan yemeyelim:))

tirscak hic bir sey yok.dogum yapan bizlerin sizden hic bir farki yok.bizler yapabildiysek sizlerde yapacaksiniz. sikintisiz acisiz olcak demiyoruz tabi ama hersey o minik icin ve o minik icin herseye deger. gulmeye basladiginda yada hergun yeni bisiyle karsiniza cikmaya baslaidginda ne dogum ne dikis ne agrilar.

marlin sizede az kaldii o muhtesem duyguyu en kolayindan atlatacaginiza eminim ben. Esraya da demistim o gun geldiginde tuhaf olacaksiniz sanki dogum yapacak siz degilde bir baskasi.tek amacin gideyim bebegimi alayim olcak...

merhaba tanitayim kendimi o halde :))) new jersey de yasiyorum. 7 haftalik hamileyim, bir kizim var 5 bucuk yasinda. calisiyorum kendi isimiz ama bir haftadir ise gidemiyorum halsizlikten, su ara zor geciyor ama biliyorum duzelecek insallah. tum hamilelere saglikli dogumlar diliyorum.

hosgeldin

insaallah rahat bir hamileligin ardindan yine kolayca, saglikla alirsin evladini kucagina

esracim sen yazdikca 7ay oncesini hatorlayip mest oluyorum
Ne guzel gunlerdi bir o kadar da yorucu
Bir an once buyusun duzene girsin ben de uyuyayim istiyordum simdi ise geri donsek de hic uyumasak diyorum
Zaman su gibi akacak her anin tadini cikar

Once meme vermen yerinde bir karar
Beyne komut gitmesi onemli
Ve birgun sizlaya sizlaya dolu dolu gelecek insallah

Omer de carseatde uyumayi cok seviyordu ama cok terliyordu ve baska yere gittigimizde hic uyumuyordu
Kendi yataginda cok kisa surede uyaniyordu
Ben de ne olrsa olsun yataginda uyusun dedim ve carseati eve sokmadim
Whitenoise cdleri aldik sac kurutma sesi vs derken alisti

Babywise diye bir kitap okumustum
Fazla keskin tanimlari kurallari var ama genel olarak anlattiklari sey mantikli gelmisti
Omer 2aylikken kitapta onerilen sekilde tam ogunle beslemeye ve bir rutin olustumaya calistim
EASY eat action sleep your time gibi bir kisaltmayla tracy hogg da rutinden ve uyaninca tam ogun vermekten bahsediyor
Yani bir sekilde oyalayip mumkunse 2 2,5saat dinlenebilirsen daha dolu bir gogusle tam ogun verebilirsin
Atistirma gibi emmeye alistiklarinda cok zor oluyor cunku gogus hic tam dolmuyor bebek de hic tam doymuyor

Mesela mamayla besledikten sonra yat uyu annen baksin
Bir sonraki ogunde de mama ver ve 4 5saat sonunda ne kadar sutun cikiyor takip et
Birkac gun kendine sut biriktirme tatili vererek sut biriktirebilir dolapta depolayabilirsin
Sonra da gogsundeki sut +dolaptakiler seklinde tam ogune gecebilirsin

Tavsiye etmek cok kolay ama uygulama kismi bebege ozgu oluyor
Tek tavsiyem her anin tadini cikar ama dinlenmeyi ihmal etme
Gerekirse 2saat birak annene uyu
Dinlenmis sutte yag ve protein miktari da daha fazla oluyor
Bir sure dinlenme mama ve sut depolama yontemiyle tamamen sute gecis yapabilirsiniz insallah

Lara hanimi koklu kokulu opuyorummm
Iyi geceler ya da aksamustleri

Sagol Canan teyzesi, disler evt zor cikiyor..yemiyorlar ve uyumuyorlar..bizim altlar cok zor olmadi ama simdi ustler icin hazirlik asamasinda ve cok kotu etkileri var..
Canamcim evt sana katiliyorum, gerci benim dogumum sezeryandi ve cok zorlandim, seninde dikisler az olmamis benden cok farkli olmamistir kesin cektigin sikintilar..benim bikini altinda 20 cm kadar kesik oldu ve dikissiz birlestirildi bu modern dunyanin guzeligimidir nedir ama hic farki yok halan canim cok aciyor 7 ay gecmesine ragmen,,dokunamiyorum ve cok agir seyler kaldirdigimda agriyor,,
Sende ihmal etme cnm biran once git doktora, benimde bazi sorunlarim var vajinal ve gecen hafta ornek verdim bakalim ne cikacak,,ters giden birseyler var ama hayirlisi olsun
Canancim bizde de araba yok ve benim tek bir yakinim dahi olmadi bize yardimci olan,,benim ingilizcem ehh yetiyor ama insan oyle yetim gibi kaliyorki ingilizce bilsen bile yine garip kaliyorsun,,
Dogum yeni yapan ve yapacak olan arkadaslarim ve canlarim annelik gercekten bebek dogduktan sonra basliyor,..her gecen gunde zorlasarak devam ediyor..korkmayin ve hep guclu olun diye soyluyorum,
Berfinin Isali icin gecmis olsun cnm, aslinda biliyordum ne iyi gelir diye ama unuttum, galiba kayisi yemen iyi gelir diye kalmis aklimda ama emin degilim..allah sifa versin hemen gecer ins

Evt evt annenide gotur, guzel fikir dogum oncesi havlu atma gibi birsey olur :))
Lohusa denilen sey gercekten var kizlar ...ama anneler yaninizda ise cok rahat atlatirsiniz cunku o donemde insan cocuktan farksiz oluyor bu yuzden anne sevgisi ve sicakligi sizlere birebir gelecektir..

Benim lohusam hemen dogumdan sonra basladi, esimi hic gormek bile istememekle beraber canim acaip sikilir olmustu,,hatta esimle sorunlarimin daha da max oldugu donem oldu,,cok tuhaf bir duygu yaa nasil hormonlarsa tobe tobe neyse sizler bir alin kucaginiza su kuzucuklari sonra ins onlarida yavas yavas asarsiniz ..dusunmeyin bile

Canim Marlimcim, korkma ve sakin tirsma cunku dunyada milyonlarca kadin bunu yapiyor ve herseyden once bunun ustesinden gelebilecek kapasite ile donatilmissin yani kolay degil ama zorda degil cnm..dualarim hep sizinle benim burc taslarim gelicek ocakta dogucak ,ayni bizim gibi Oglak olucaklar :)) Marlin bu guzel dimi :)) Silgi, koko ve sen hadiyin bakim gorum sizleri,,

Masallah Lara guzelligine, ozlemisim uzun zamandir yeni dogmus bebek gormedim inan hemen o mis kokulari geldi aklima..Esra bol bol kokla cunku zamanla o koku gidiyor ozellikle ek gida ile sanki cok daha degisiyorlar..Buram buram anadolu koktuklarida olabiliyor :)) malum yenen seyler artik temel gida ve direk kendileri ogutuyorlar :))
Allah nice uzun guzel omurler versin ins, kuzumuzu bizim icin bir kerecik koklarsan cok manidar olurum,saglicakla kalin

coookk silik bir cizgi gordummmmmmm:)..elim ayagim titriyor..laptop camerasi ile cektigim icin belli olmuyor..komsuya da gosterdim, o da gordugunu soyledi:)))resim 7 dakika icinde cekildi...sabah tekrar yapacagim, gelismeleri haber veririm...tabi once resmi cektim, sonra komsuma gosterdim haaaa resmi gorseniz de gormesenizde soyleyin please...gormuyosaniz darilmam merak etmeyin:))))))) 7 dakikada ciktigina gore evaporation line dedikleri degildir herhalde...koko yetis...

Eklentiler

• $Snapshot_20121208_2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

cemre muhakkak haberdar et valla ben sabirsizlikla iyi haberler bekliyorum senden.

ins iyi haberlerle gelceksin.Allah gonlune gore versin..

cemre muhakkak haberdar et valla ben sabirsizlikla iyi haberler bekliyorum senden.

ins iyi haberlerle gelceksin.Allah gonlune gore versin..

canimsin....gebeysem eger senin gucunu ornek alacagim..ilk gebelikte cok stresliydim ben...simdi korkmuyorum artik...seni ornek alacagim..biliyorsun benim de kimsem yok burda...kimse de gelemez doguma falan...

Son düzenleme:
canimsin....gebeysem eger senin gucunu ornek alacagim..ilk gebelikte cok stresliydim ben...simdi korkmuyorum artik...seni ornek alacagim..biliyorsun benim de kimsem yok burda...kimse de gelemez doguma falan...

ins gebesindir.degilsen bile umarim en kisa surede hayirli saglikli evlatlarin olur.

dogum olduktan sonra bir guc geliyor zaten merak etme o gunleride goruruz ins sevincini burda hepbirlikte yasariz.

resmi bir de soyle siyah-beyazkoyayim, belki daha iyi bi fikir verebilir:121:
Eki Görüntüle 572129

Valla cemrecik, kendi testlerime bakar gibi baktigimdan emin olamiyorum!!! yani silik cizgi goruyor muyum kafamdan mi uyduruyorum bilmiyorum. Ipadi aldim ona degisik acilardan bakiyorum, hahaha, salakliga bak. Ben color inversion yapardim ( fertilityfriendden ogrenmistim) sen siyah beyaz yapiyorsun, ah bu testler kafalari yedirtecek. Insallah yarin ve gelecek gunlerde gittikce koyulasan cizgiler cikar, heyecanla bekliyorum, fingers crossed. Bu test kac dpo? Ay hadi hayirlisi, haber et ha. Uyuyamayacak kiz bu gece :18:

10 dpo...dur sana link vereyim...ne gusel ders calisiyordum, ne diye yaptim...regl'e bir-iki gun kala yap iste, ahhh cemree...hayir yani salak salak dolaniyorum evin icinde...
Pregnancy Test Gallery - Image #77617 | Countdown to Pregnancy

cemree valla cok sevindim, insallah pozitiftir. ben ekrana yapistim silik biseyler goruyorum ama hadi hayirlisi olsun :) benim de cook silikti ilk yaptigimda ve pozitifmis. guzel haberler gelsinnn

10 dpo...dur sana link vereyim...ne gusel ders calisiyordum, ne diye yaptim...regl'e bir-iki gun kala yap iste, ahhh cemree...hayir yani salak salak dolaniyorum evin icinde...
Pregnancy Test Gallery - Image #77617 | Countdown to Pregnancy

Lighten secenegiyle bakinca silik bir cizgi goruyorum sanki. 10 dpo icin silik olmasi normal tabii. Deryam iceriden tekmeleriyle destekliyor, insallah insallah. Sakin olmak lazim tabii, bence sen dersi falan birak, cumartesi gece gece film falan izle, kafan dagilsin. Belirti var mi hic? Gerci bende akinti fazlaligi disinda olagandisi bir belirti olmadiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…