- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.941
silgim sagolasin, yarin haberdar edecegim...karniniz burnunuzda bir de size duygusal baski ile resim baktirtiyorumcemree valla cok sevindim, insallah pozitiftir. ben ekrana yapistim silik biseyler goruyorum ama hadi hayirlisi olsun :) benim de cook silikti ilk yaptigimda ve pozitifmis. guzel haberler gelsinnn
Lighten secenegiyle bakinca silik bir cizgi goruyorum sanki. 10 dpo icin silik olmasi normal tabii. Deryam iceriden tekmeleriyle destekliyor, insallah insallah. Sakin olmak lazim tabii, bence sen dersi falan birak, cumartesi gece gece film falan izle, kafan dagilsin. Belirti var mi hic? Gerci bende akinti fazlaligi disinda olagandisi bir belirti olmadiydi.
silgim sagolasin, yarin haberdar edecegim...karniniz burnunuzda bir de size duygusal baski ile resim baktirtiyorum
yok, koptum zaten....esim salonda uyuya kaldi...uyandirsam uyanacak, bir daha uyuyamayacak..dun 4 saat falan uyuyabilmisti...
internetten zombili bir film bulayim bari
merhaba tanitayim kendimi o halde :))) new jersey de yasiyorum. 7 haftalik hamileyim, bir kizim var 5 bucuk yasinda. calisiyorum kendi isimiz ama bir haftadir ise gidemiyorum halsizlikten, su ara zor geciyor ama biliyorum duzelecek insallah. tum hamilelere saglikli dogumlar diliyorum.
benim akilli kocam gitmis kolay okuyalim diye digital almis...halbuki ben cift cizgiyi gormek istiyordum...wallmarttan 10-15 tane alirim olmazsa, hem cizginin koyulugunu kontrol edecegim...kan testini sigorta karsimiyor...uyku mahmurlugu var hala uzerimde...dun gece 4'e dogru anca uyuyabildim...belirtiye dair hic birsey yok suanda...tum desteginiz icin siz, bebisleriniz ve o koca gobkleriniz sagolun varolun...suanda dun geceki uykusuzluktan gelen acayip bir yorgunluk var...bir de cok ozur dilerim acayip ishal oldum...millet kabiz olur, ben alttan veriyorum sanirim:))) testten sonraki ilk heyecan yerini tuhaf bir huzne bagladi...tabi bir de sigarasizligin verecegi endise var...kahvaltimi yapip son sigarami iceyim bari...
Eki Görüntüle 572342
Hehehehe, pregnant diyo!
Kabiz sonradan geliyor, simdi soft stool normal. Yine de muz, patates falan ye de gecsin ,bol su da ic. Sigarasizlik zor olacak ama iste bu naleti birakman icin super bir sebep! Ben de caykoligim, o sabah cay koyacaktim, once bir test yapayim dedim, son cayimi icememistim. Ilk trimester hic icmedim, arada decaf haric. Ikinci trimestrda amniyodan sonra gunde bir acciiiiiik cay ictim arada.
Ay neyse, kiz hamileyim diyor ben ne diyorum. Seninki simdi agustos bebesi olacak di mi? Bizimkiler o zaman dis mis cikariyor olacaklar. Of ne heyecan!
Simdi bol uykulu bir iki aya hazir ol! Insallah bulantisiz hamilelerden olursun!
Kan testi bedava yapan kadin klinikleri yok mu? Marlin oyle bir yere gitmisti sanki?
coookk silik bir cizgi gordummmmmmm:)..elim ayagim titriyor..laptop camerasi ile cektigim icin belli olmuyor..komsuya da gosterdim, o da gordugunu soyledi:)))resim 7 dakika icinde cekildi...sabah tekrar yapacagim, gelismeleri haber veririm...tabi once resmi cektim, sonra komsuma gosterdim haaaaresmi gorseniz de gormesenizde soyleyin please...gormuyosaniz darilmam merak etmeyin:))))))) 7 dakikada ciktigina gore evaporation line dedikleri degildir herhalde...koko yetis...
benim akilli kocam gitmis kolay okuyalim diye digital almis...halbuki ben cift cizgiyi gormek istiyordum...wallmarttan 10-15 tane alirim olmazsa, hem cizginin koyulugunu kontrol edecegim...kan testini sigorta karsimiyor...uyku mahmurlugu var hala uzerimde...dun gece 4'e dogru anca uyuyabildim...belirtiye dair hic birsey yok suanda...tum desteginiz icin siz, bebisleriniz ve o koca gobkleriniz sagolun varolun...suanda dun geceki uykusuzluktan gelen acayip bir yorgunluk var...bir de cok ozur dilerim acayip ishal oldum...millet kabiz olur, ben alttan veriyorum sanirim:))) testten sonraki ilk heyecan yerini tuhaf bir huzne bagladi...tabi bir de sigarasizligin verecegi endise var...kahvaltimi yapip son sigarami iceyim bari...
Eki Görüntüle 572342
ben insallah o gunu de gordugumde belki sizlerin ikincisi icin gebelik haberinizi alacagim
ilk uc ay sikintilarinin hepsini cekmeye raziyim ama benim tezi yavaslatacak...haziran da mezun olmak hayal olacak...neyse olsun 6 gec olsun, bir sene gec olsun, yemisim diplomayi...
kan testini bedava yapam hic duymadim...mutlaka vardir marlin yaptirdiysa ama ben ocak ayinda ilk gebelikte okulun health department'ina gittigimde bile rica etmistim ogrenmek istiyorum diye' cok gerekli olursa yapiyorlarmis yoksa sigorta charge edermis bana...
dur bugun cayimi rahat rahat iceyim, ishalim nasil olsa..zaten doga sana gebeligini haber verene kadar yedigin ictigininin bir zarari olmaz diye okumustum bir saglik sitesinde...simdi gebeligimi bana doganin kendisi haber vermedigi icin, kendim test manyakligim sayesinde ogrendigim icin yani hicbir belirtim olmadigi icin bugunu de cay ile tamamlayayim:)))
bu arada besik kertmesi yapildi mi burda? bosta bebek var mi?
senin yasin daha cok genc...daha kolay hamile kalacaksin inan...en kisa zamanda alacagiz haberini...cok tesekkur ediyorumcemrecik tebrik ederim cok sevindim:)bende hala beklmedeyim yarin kan testi sonucumu alicam...9 gundur hala adet olmadim:)
Tebrikler Cemre. Allah tamamina erdirsin cok sevindim :)
Marlin DVD'yi torrent sitelerinin herhangi birinden indirebilirsin ben herseyi ordan download ediyorum cnm.
cemrecik nasil sevindim bilmezsin. ins 8.haftada kalp atislarini da duydumu burda paylasirsin.bizde sevincine yine ortak oluruz.hayirli olsun
Eki Görüntüle 572342
cemrecik cok sevindim ins kan testiyle percinlesir .. artik sigara falan yok cissss cisssss
ben insallah o gunu de gordugumde belki sizlerin ikincisi icin gebelik haberinizi alacagim
ilk uc ay sikintilarinin hepsini cekmeye raziyim ama benim tezi yavaslatacak...haziran da mezun olmak hayal olacak...neyse olsun 6 gec olsun, bir sene gec olsun, yemisim diplomayi...
kan testini bedava yapam hic duymadim...mutlaka vardir marlin yaptirdiysa ama ben ocak ayinda ilk gebelikte okulun health department'ina gittigimde bile rica etmistim ogrenmek istiyorum diye' cok gerekli olursa yapiyorlarmis yoksa sigorta charge edermis bana...
dur bugun cayimi rahat rahat iceyim, ishalim nasil olsa..zaten doga sana gebeligini haber verene kadar yedigin ictigininin bir zarari olmaz diye okumustum bir saglik sitesinde...simdi gebeligimi bana doganin kendisi haber vermedigi icin, kendim test manyakligim sayesinde ogrendigim icin yani hicbir belirtim olmadigi icin bugunu de cay ile tamamlayayim:)))
bu arada besik kertmesi yapildi mi burda? bosta bebek var mi?
cemre diger testi anlamiyorum ama uzman koko da hamile diyor demis ee o zaman hamilesin yuppi
kalp atislarini da duyarsin ve ins saglikla ilerlersin. sigarayi bosver, bir sekilde atlatirsin onu ve son mon icme artik. dogadan haber beklersen oo :))))) ben ilk geldigimde saglik ocagi gibi yerlere gidiyodum hastalaninca, sigortasi olmayanlari kabul ediyorlardi. new york'daydim o zaman. 10-15 dolara test, doktor vb hallediyodum. bir arastir orada yaptir istersen. melegim butun kizlari kapti, oglun olursa bizimkiler gibi sap kalacak ha kiizin olursa ben alirim artikk :)))
koko cay demissin, ben hep iciyorum 2 bardak kadar ama cok acik. ya ben galiba hic iyi beslenmedim hamileligimde, yesil seyler hic yemiyorum.
kizlar sizin karniniz sertlesiyor mu? tas gibi oluyor bazen, dogum yaklasinca mi boyle oluyor? bir de afedersiniz ishal oluyorum, parmaklarim uyusuyor . ve akintim cok artti, dr. dogum yaklasinca akinti da artar demisti.
nuray 4 kilo kaldiysa super, sonucta daha kac ay olduki. onu da verirsin. 10 gunde atlattiysan iyi. darisi cananla, esranin basina ve bizim :)
benim ogrenciyken hamile kalan cok tanidigim var cemrecik, hic dert etme, bir sekilde halloluyor. belki biraz sarkar ama gitti doktora gittiiiilik durum hic yok. hep duydugum sey cocuk olunca (ilk bir iki ayi atlatinca ozellikle) time management konusunda daha usta oluyorsun. procrastinationlar azaliyor. hamileligin kolay gecer de umarim bebek gelmeden tezi kolaylarsin. hayatta diplomadan dereceden onemli seyler var, valla su icimdeki parazitin bir tekmesi 40 tane stanford doktorasinin veremeyecegi mutluluk ve tatmini veriyor.
senin bidik simdi yolk sac'ten besleniyor, direkt senden degil. o acidan bir cayin etkisi olmayabilir ama sigara ve alkol biraz daha farkli etki ediyor sanirim. bu ilk haftalar cok kritik, ben hamilelik kitaplarindan iste ilk haftada hucreler iki gruba ayrisir, embryo olanlar kendi aralarinda ayrisir falan diye okudukca kafalari yiyordum. dusunsene bir grup hucre "ben kolunu, ben bacaklarini, ben de basini olusturacagim" deyip ayrisiyor (sonra voltran oluyor hahaha). bu olusumlari kosteklemek yerine desteklemek lazim, folik asit alarak mesela! hadi goreyim seni :)
besik kertmesi yapilmadi, hepimiz mahir'in jonlugune, esat'in agirbasli vali bey havalarina hastayiz ama oyle karsilikli boncuk dagitiyoruz :))) kokos lara'nin yaninda bizim eva ve derya sonuk kalacak zaten, hehehe.
hatirlarsin belki ilk aylarda agzima pismis sebze suremedim. hala da hafif kansizlik var. bu donem duzenimiz de yerinde degildi, bir orasi bir burasi gocebe gibi. simdi evimize donduk, sebze kutularimiz gelmeye basladi da biraz sebze yer olduk (kapiya gelince mecbur yiyon). ben chard/pazi cok sever oldum, dogruyorsun, once sogan sonra bunlari karistiriyorsun, voila, cok da guzel oluyor. gecen sene sarmasini falan sarardim, bu sene ugrasamiyorum. sen de marketten al, dolapta cekmeceye degil gozunun onunde bir rafa koy, "ay bozulmasin yazik verdigim paraya" diye yersin!!! keske daha iyi beslenebilseydim dedigim cok oluyor benim de, parazit bebeler bizden her halikarda alacaklarini aliyorlar diye avunuyorum. vitaminleri omega3'u demir hapini aksatmadim, en azindan onlar yaramistir umarim.
ya bende o sertlesmeler hic olmuyor. onlar iste braxton hicks kasilmasi, rahim kaslarin practice yapiyor. bende hic olmadi, olmamasi da normalmis ama benim kaslar practice yapamiyor ahahah. bende zilli sag tarafa bir yerini (kicini?) dayayip ittiriyor, o sertlik yapiyor ama ebe de ders veren doula da bu kasilmalar butun karinda olur, butun karin sertlesir, lokal olmaz dedi. agrili ya da agrisiz olabilirmis kasilma. bende kasilma yok, arada, cok seyrek de olsa regl sancisi gibi sanci oluyor cabuk geciyor derin derin yoga nefesi alinca.
akinti bende de artti. bir ara ishal oluyordum fazla, simdi gecti. ama bize dogum dersinde dogum oncesi soft stool olur, sistem icini bosaltir demislerdi. parmak uyusmasi ilginc, neden acaba? senin kan olcumu yapilmis miydi? kansizlik olmasin? hayirlisiyla su 37. haftayi bir bitirsek :)
silgi, cokkk tesekkur ediyorum...ny'deki bu yerin adini az cok hatirliyor musun? kizim olursa verdim gitti:))cemre diger testi anlamiyorum ama uzman koko da hamile diyor demis ee o zaman hamilesin yuppi
kalp atislarini da duyarsin ve ins saglikla ilerlersin. sigarayi bosver, bir sekilde atlatirsin onu ve son mon icme artik. dogadan haber beklersen oo :))))) ben ilk geldigimde saglik ocagi gibi yerlere gidiyodum hastalaninca, sigortasi olmayanlari kabul ediyorlardi. new york'daydim o zaman. 10-15 dolara test, doktor vb hallediyodum. bir arastir orada yaptir istersen. melegim butun kizlari kapti, oglun olursa bizimkiler gibi sap kalacak ha kiizin olursa ben alirim artikk :)))
:)
kan degerimi inan cok merak ediyorum. ama oyle cok da yuksek olmasi da iyi degilmis galiba...anomali belirtisiymis...ama zaten kesin amniyo yaptiracagim, bos gebeligim var cunku...cemre tebrikler !!!
bide sana bsiey diyim digital testler erken soyleyenlerden de olsa ben erken adet gunumde onlarda pozitif gordum. demekki kan degerin hakikaten iyi. haydi bakalim masallah barekalah !
Rabbim hayirli etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?