Amerika'da Hamilelik

Ayy cok ciciler :))Gule gule, guzel gunlerde giysin insallah.Boyle gorunce pek bir hevesleniyorum ama 6. aya kadar birsey almayi dusunmuyorum.Hayirlisiyla bir de cinsiyetini ogrenseydim.Yusuf bebisin abiside cok guzel bir bebekmis masallah.

Cok tesekkurler Esracm, bende 7. aydan sonra basladm almaya cnm.
Abmz kucukken tosuncuktu da su an bayag zayfladk
Benm bebsler sadece emzrrken boyleler,sutu braknca hemen zayflyolar.
Bu arada pc'nn tus bozulmus hep yarm kalyo yazdklarm snr oldum
yusuf'un resmn anladnm?esm anlamyo da:)))

hepsi cok guzeller, sondaki miniğin bakışa bittim zaten. kardes geliyo papucum dama atilacak temasi vermis :) Allah guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin ins.

cok tesekkrler cnm.
Rabbm daha guzellern sze nasp etsn ns.
Abmz heyecanla beklo bakalm gelnce nolcak:)))

Anlamaz olurmuyum :) Masallah kocaman gozukuyor.Ben burdayim anne,teyzeler diyor bize :))

O yuvarlak yastik ne icin? Ben de hicbir sey bilmiyorum :) Ay aslinda dusundukce sinirlerim bozuluyor.Artik sora sora ogrenecem.

Ya hakkinizi helal edin tele gectim tam yaziuodum tel caldi konusmak zorunda kaldim(
Esracim o emzirme yastigi cnm. bebegi ona yatirip kucaginda emziriyosun kollarin yorulmuyo o da rahat ediyo.
Ayrica niye sinirlerin bozuluyo ki ne guzel yeni seyler gorup ogreniyoruz,cok guzel heyecanlar bunlar rahat ol,herseyide sor
hic moralini bozma tatlim:))

Anlamaz olurmuyum :) Masallah kocaman gozukuyor.Ben burdayim anne,teyzeler diyor bize :))

Orda sadece yuzu var kimileri baska seylere benzetmis vucudu surasi elleri burasi falan:))))o yuzden sordum cnm
Zaten esim bakiyo bakiyo bi turlu cozemiyo,diyorum sen uc boyutlu resimleri de goremezdin cok normql bunu da goremrmen hayatim:)))

kzlarr bunlarda bzm esyalarmz:)))eklyeblmsmdr dye umut edyorum.
bu arada kucuk abmzn resmyle bebsn deresm var karslastrn bakalm benzyormuyuz abmze:)

Ay ne guzel ciciler! Guzel gunlerde kullansin insallah. Boyle bebek odalarini, bebe cicilerini gorunce kendimi alisverislere vurasim geliyor, zor frenliyorum :) 5. aya kadar bekleyeyim diyorum ama nasil bekleyecegim bilmem ki, cok guzel seyler!

O yuvarlak yastik ne icin? Ben de hicbir sey bilmiyorum :) Ay aslinda dusundukce sinirlerim bozuluyor.Artik sora sora ogrenecem.

Ilahi Esra, sinirini bozdugun seye bak! Sora sora baka baka ogrenecegiz hep beraber :) Bir de doguma anne geldi mi tam super olur. Esin becerikli midir? En buyuk farki yardimi esirgemeyen, ise kosturan esler yaratiyor arkadaslarimdan gordugum kadariyla.

Ay ne bileyim cok korkuyorum bazen dusundukce.Esim cok beceriklidir.Allah bin kere razi olsun ondan her isimde yardimci.Simdiden suyuma kadar getirir.Ben korkuyorum dedigim zaman korkma ben yardim edicem herseye diyor.Allah basimizdan eksik etmesin.Iste yinede annemi cok istiyorum ben.Insallah gelir.

Kizlar birde yan yatirma yastiklari var internette gormustum.Cok kullanisli gozukuyordu.Ben en cok Allah korusun sirt ustu doner kusar diye cok korkuyorum.Alan varmi o yastiklardan?

Ay ne guzel ciciler! Guzel gunlerde kullansin insallah. Boyle bebek odalarini, bebe cicilerini gorunce kendimi alisverislere vurasim geliyor, zor frenliyorum :) 5. aya kadar bekleyeyim diyorum ama nasil bekleyecegim bilmem ki, cok guzel seyler!

Cok tesekkurler cnm.
Rabbim sizlere cok daha guzellerini nasip etsin ins.
Bencede bekleyin ama, ben ilk hamileligimde de 6. Aydan sonra baslamistim alisverise.
Sizlerin bebisler sansli ilk bebis ozel oda da hazirliyabilirsiniz,bizimki 4. olunca bizim odaya talim edicek simdilik:))
Ev almayi dusunuyoruz ins. ozmn odalarini ayiricaz artik.

Kizlar birde yan yatirma yastiklari var internette gormustum.Cok kullanisli gozukuyordu.Ben en cok Allah korusun sirt ustu doner kusar diye cok korkuyorum.Alan varmi o yastiklardan?

Ben hic gormedim onlardan. Yuzustu yatirmayin diyorlar, SIDS (sudden infant death syndrome) riski artiyormus. Yan kendi kendilerine yatamazlar, destek icin herhalde. Var mi link falan, bakalim neymis, merak ettim :)

Canim bende biliyorum ama hicbirinde kullanmadim ben o yastiktan.
Ya zaten ilk 6 ay donemiyolar ya sen nasil yatirirsan oyle kaliyo,arkasina destek ufak tefek seylerde koyabilirsin yada ustune orttugun battaniye ile destekliyebilirsin,korkma hicbisey olmaz Rabbime emanetler:)))

Kizlaaar korkmayin hicbisey olmazzzz:)))
Kokopelli cnm sen gecen seyi sormussun aklima geldi,dedim ya o gun yazmistim silindi.
Belly casting ayy cok komik bence ya:))ben yaptirmadim heralde yaptirmamda sen sorunca soyle bi hayal ettim afedersiniz deve horgucu gibi bisey cikiyodur ortaya degilmi:)))kendi kendime dusunup guldum o gun.
Bide magazalardaki register olayini sormussun,ben onuda yapamam ya benim sunlara ihtiyacim var girip alin der gibi ayip kaciyo bana ne bileyim(Allah razi olsun arkadaslar hep sordu ben aldim herseyimi dedim,baby shower da istemedim,hele bi bebek dogsun elime alayim dedim.
Yaaa kizlar ben cok mu eski kafaliyim:)))(

Amin canim insallah hepsi Allaha emanet olsun.

Eski kafali degilde tecrubeli annesin.Simdi senin masallah 4.geliyor neler yasayacagini biliyorsun .tabiki heyecanlisindir ama ilk dogumun gibi heyecan korku yoktur.Simdi bizim ilk ya biz herbir seyi istiyoruz:)) Mesela ben baby shower istiyorum.Insallah yapacamda ama magazalarda register olayina girmicem.Parti yapacam hatta esleriyle gelsinler yiyelim icelim fotograf cekilelim eglenelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…