- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.001
Marlincim benim burda dogum yapan bi arkadasim fenugreek kullandi, hic sut sorunu yasamadi, ayrica turkiyeye kesin donus yaparlarken de resmen stoklamis, GNC den almis, fiyati cok uygun dedi.100 tanesi 10 dolarmis galiba. Bitkisel bisey olmasa asla icmezdim ama tamamen bitkisel dedi bir de.
Esracım sütün çoğaldı mı? Bugün ablamla görüşürken sana anne sütünü arttırıcı çay yollayayım mı dedi,orda da vardır elbet dedi. Mother's Milk Tea dedikleri şey işe yarıyor mu bilmem ama ablamın pek sütü olmazdı hep onun sayesinde sütü artmış.Diğer kızlar bu konuda fikriniz nedir? Koko sen bilirsin:)) araştırmaların ne yönde
Toys r us' ta şöyle birşey var Earth Mama Angel Baby Organic Milkmaid Tea - Earth Mama Angel Baby - Babies "R" Us
esra hastaneye iyiki goturmusum dedigin seyler var mi? ya da gereksiz bulduklarin? bebek bezi ve islak mendil gotursek mi? bu arada iyi misiniz, nasil gidiyor annelik?
bu arada kizlar gogus pompasi almadim ben, ne marka alsam? ya da almasam mi? hastanede kiralanir demistin koko, temiz midir onlar ve kac aylik verirler ki? bu sut meselesi ciddiymis yani, ben de hic takmiyodum. paso kendime krem aldim
Benim de emzirme atlet ve sutyeni almam lazim. Siz aldiniz mi, ne aldiniz? Bende iki tane penye emzirme atleti var, sportsbra gibi olanlardan. Bir motherhood maternity yapmak lazim.
bende iki tane aldim o sutyenlerden, cok kullanamam diye dusunuyorum cunku. atlet almadim hic, normal olanlar kullanirim. hastanede giymek icin 2 pijama ve iki ust koydum, hast geceligiyle takilirim arada da diyorum ama bilmiyorum :) cantam ufacik zaten.
medelaya iyi diyorlar evet, hastaneye soriyim yarin. varsa o sekilde denerim 1-2 ay. ne bilim ins sutumuz olur. yedek sut anne iyiymis, ben kimseden isteyemem boyle bisey. ne arkadaslar varr ya helal olsun
Koydum moydum diyorsun yaaaa! Helal valla! Benim ortada canta manta yok daha, gecen gun gittik, travel size sampuan mampuan aldik, o kadar. Ben labor and delivery kisminda hastane onlugu giyerim diyorum, sonrasinda temizlenip paklanip pijamami giyerim. Bir pijama takimim var bir de gecelik sabahlik, ikisi de emzirmelik. Ikisini de mi gotursem acaba? Bebisin kiyafetleri de yikanmadi daha, her sey annemi bekliyor. Kiyafetledki etiketleri kesmek lazim, batmasin ensesine. Yapilacak onca sey var, ben tembellik ediyorum. Karyola ismarladim, onlarin gelmesini bekliyorum
Bizim arkadasin oglan elimizde buyudu, 2.5 oldu, sute o kadar da ihtiyaci yok :) herhangi birinden ben de istemezdim, hiv'si neyi var. samimiyiz ve iyi tanisiyoruz bu arkadasla.
masallah hosgeldin ama cabuk donuyosun.. kizinin ismi nedir? Allah bagislasin ..benim esimde master yapiyor ogrenciyiz yani .. 6 aylik bi oglum var benimde .. Chicago'dayim..
Ben de Bostondayim Gevherin :) Bostondan biri olduguna cok sevindim :) Benim esim de ogrenci, biz de yaza donuyoruz , mezun olucak esim. BUrda hangi hastanede dovgum yaptin? Bebegin poposunu hergun yikamayi oneriyor herkes senin de dedigin gibi, totoslarini yikicaz artik minnoslarin hergun :)
Emzirme konusunda bende korkuyorum.Sanki sütüm pek olmayacakmış gibi geliyor bana.Göğüslerim bir ara fark atıp büyümüştü ama öyle kaldı,dolgun ve sert kıvamdan jöle moduna geçmeye başladılar:) annem benim son ayımda gögsümden sütüm akardı diyor,ben de tık yok:) annem de rezene getireyim mi dedi ama amazonda hipp bebeler için olanından var.
Sizinkiler bildiğimiz ot kök şeklinde olanı mı getiriyorlar, olmadı bende isteyeyim
(null)
ben hem alindan hemde kulaktan olcenden aldim cok kolay hemen olcuyor genelde alindan kullaniyorumEvet bende bir yerde okumuştum sütü arttırıyormuş.Şimdiden araştırmak lazım,süt olmazsa her yolu deneyeceğiz.
Ayrıca bir sorum daha olacak:)) ben rahat oturdum yumurta kapıya dayandı ya artık eksikleri almam lazım o yüzden şimdi sorularıma başladım.Tipik tembel öğrenci modundayım:)
Bebeler için en iyi ateş ölçerler hangisi? daha önce konuşuldu mu hatırlamıyorum? digital almak lazım. Ama alından mı,kulaktan mı,koltuk altı mı,kıçtan mı:)) ağızdan çok zor olurhepsi zor bee yeni bebenin kulağına,orasına burasına mı sokacağız:)) en iyisi koltuk altı mı? bir de buna cevap verin be yaa )
kizlar bende sutyenden 3 tane var hepside penye. annem NBB bide orkideden getirmis cok kullanisli oluyor. sakin kullanamam deme canim yaa bak goreceksin cok kullanisli. bi gomlek giyiyosun mesela. disardasin hemen gomlegin tek dugmesini acip emzirme sutyenini acip emzirebiliyosun. evdede cok rahat tavsiye ederim mutlaka..emzirmesi coook rahat..emzirme atletide walmarttan aldim.. iyikide almisim. geceleri emzirdigim icin belim aciliyodu. atlet sayesinde acilmiyor. gecen hafta 2-3 gun kullamadim belim soguk almis cok agridi .. duz duramiyodum esim belime havlu koyup utu yapti o derece ...sicak falan tuttum belimi bikacgun gecti. kendinizi sicak tutmaya bakin. ayaklardan kalin corap yad terlik eksik olmasin. kisin lohusa olacaksiniz kendinize cok dikkat edin kizlarbende iki tane aldim o sutyenlerden, cok kullanamam diye dusunuyorum cunku. atlet almadim hic, normal olanlar kullanirim. hastanede giymek icin 2 pijama ve iki ust koydum, hast geceligiyle takilirim arada da diyorum ama bilmiyorum :) cantam ufacik zaten.
medelaya iyi diyorlar evet, hastaneye soriyim yarin. varsa o sekilde denerim 1-2 ay. ne bilim ins sutumuz olur. yedek sut anne iyiymis, ben kimseden isteyemem boyle bisey. ne arkadaslar varr ya helal olsun
Teşekkür ederim citaknuray.
2 yıl bana fazlasıyla yeter :)) şimdiden özledim her şeyi, uzakta olmak zor... Kızımın adı Zeynep Duru. Senin bebeğini de Allah bağışlasın, adı nedir oğlunun?
Ben de hiçbirşey yapmadım annemi bekliyorum:)) annem bana pijama,emzirme sutyen atlet terlik herşeyi almışhastane çıkışı bebeğe falan,yani annem gelmeden doğarsa hiçbişeyim yok dımdızlak kalırım:) çantam bile yok,evde neye koysam diye düşünüyorum,ya büyük ya da çok küçük çantalar:)) annemin el bagajına baktım kameradan ay ben bunu hastane çantası yapayım diyorum o denli tembelim:)) annemde gelince herşeyi yaparız rahat ol diyor,kıyafetleri yıkamadım çünkü annem getirdiği herşeyi yıkayıp ütüleyip getiriyor,bendekileri de yıkarız artık:) kadın hazırlanırken benden daha çok yoruldu yani bende pompa, bebek küveti almadım.Baby shower falan dedim ama benim ayırlmam erken olacak, planlayacak arkadaş taşındığı için işe gelmiyor:) herkes kıyafet getirip duruyor,yeter kıyafet diyorum.Bez alacağım diyen var,olur dedim.Kıyafet yerine bez,ıslak mendil daha hayra geçer yani.
Bebek şekerini annem getiriyor ayrılırken işten millete kendi ellerimle dağıtsam bebekten önce olur mu? yoksa bebe gelince eşim işyerinde dağıtsa mı mantıklı? eşimle aynı yerde olunca
Emzirme konusunda bende korkuyorum.Sanki sütüm pek olmayacakmış gibi geliyor bana.Göğüslerim bir ara fark atıp büyümüştü ama öyle kaldı,dolgun ve sert kıvamdan jöle moduna geçmeye başladılar:) annem benim son ayımda gögsümden sütüm akardı diyor,ben de tık yok:) annem de rezene getireyim mi dedi ama amazonda hipp bebeler için olanından var.
Sizinkiler bildiğimiz ot kök şeklinde olanı mı getiriyorlar, olmadı bende isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?