- Konu Sahibi citaknuray
-
Kizlar nuray ve canan gelmedi merak ettim naptilar acaba?
Eski kafali degilde tecrubeli annesin.Simdi senin masallah 4.geliyor neler yasayacagini biliyorsun .tabiki heyecanlisindir ama ilk dogumun gibi heyecan korku yoktur.Simdi bizim ilk ya biz herbir seyi istiyoruz:)) Mesela ben baby shower istiyorum.Insallah yapacamda ama magazalarda register olayina girmicem.Parti yapacam hatta esleriyle gelsinler yiyelim icelim fotograf cekilelim eglenelim:))
Marlin cnm seninde dr randevun bugunmuydu onu kacirmisim sorry.
Nasil gecti cnm,guzel haberler aldinmi?
Neler soyledi dr?
Ay bugun degilmiydi benmi karistirdim yoksa :))
:))))))))
Hamileligin en komik yani bu iste leyla oluyosun:)))
Herseyi unutuyosun,yanlis hatirliyosun,sana biseyi soyleme dedilermi inadina agzindan kaciriyosun:)))))
:))))Ben bazen 2 dak. once ne dusundugumu unutuyorum.En cokta vitamini ictimmi icmedinmi diye dusunmekten yoruldum.Tele kaydediyorum.O kadar vahim durum :)))
Nuray dogum yapiyor olmasin.Oyleyse Allah yardimcisi olsun.
Marlin gelmis :))) Nasil gecti doktor randevun canim?Hadi guzel haberler ver bize .
Merhaba arkadaşlar:)
Benim randevu yarın sabahtan, ordan da çıkıp işe gideceğim,inşallah akşama size güzel haberler getiririm.
Çok heyecanlıyım,ilk randevu.Kan testi falan yapacaklar değilm mi? Aç karnına mı gitmem gerekir? Hiç bilmiyorum:)
Bana 10.hafta kan testi yapildi canim.Ilk randevumda altan ulturasonla keseye bakildi.Sen sanirim kalp atislarini duyabilirsin.Ben 5 haftaliktim ilk randevumda o yuzden ikinci randevumda duymustum kalp atislarini.Insallah hersey yolunda gider guzel haberlerle donersin.
İnşallah,ben de o kalp atışlarını bir an önce duymayı çok istiyorum:) Ben yarın 9.haftama giriyorum o zaman benden belki kan testi falan isteyebilirler,ben aç aç gideyim:) olmadı sonra yerim:) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar:)
Benim randevu yarın sabahtan, ordan da çıkıp işe gideceğim,inşallah akşama size güzel haberler getiririm.
Çok heyecanlıyım,ilk randevu.Kan testi falan yapacaklar değilm mi? Aç karnına mı gitmem gerekir? Hiç bilmiyorum:)
gecmisi okumadan yaziyorum kizlar
ablacim eve biraz once geldik, telefonu simdi gordum, kusura bakma gormedim aradigini, bizim icin cok yorucu bi gundu..
biliyosun hastenemiz nerdyese 50 dk suruyo.. bugun cok yagmur vardi. yolda arabadan dumanlar cikmaya basladi.. biraz daha gidelim dedik araba tak durdu.. arabayi bi yere cektik, taksiyle hastaneye gittik. sonra biri bizi almaya geldi dr cikisi.. onunla arabadin yanina gittik. cekici cagirdik 2 saatten once gelemem dedi. bizde bekleyelim dedik. baska care yok. ama cekici gelemedi.. arabayi chicagonun gobeginde biraktik, bizi almaya gelen esimin arkadasiyla geldik.. simdi evdeyiz yemek yedik. yani macera yasadik. cok yoruldum
simdide doktor teyzemizin soylediklerini anlatayim.
ama doktora giittik esim cok islandi yagmurdan. bide yazlik ayakkabi giymis , kesin hasta olacak... taksi bekleyecek diye cok islandi. ben bizim arabanin icinde bekledim neyse yaa cok felaket bi gundu..
doktorumuz alttan muayene etti. Acikligim 2 cm olmus. bebisimiz dogum kanalindaymis hala. gecen gun oteki ultrasoncunun dedigi kiloyu soyledim. oyle bisi imkansiz dedi. kendi doktorum bakti kilosu 3020 gr'mis. yani 1 haftada 200 gr almis masallah.. benimde icim rahatladi.. simdiden sonra bolbol yuruyus yap dedi. boylece daha iyi acilmalarin baslar dedi. biraz disardan enfeksiyon olmusum, krem verdi surmek icin.. baskada hersey suan icin normal. cok sukur.
birazda gecmise bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?