- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.341
koko resimlere bayildim. bu mesaji yazarken icime dogru, kizinhanim 2 ocak da gelecek...tutarsa bi cift patik isterim......
Kıyafet asma işi süper olmuş yabayıldım ne şekerler onlar öyle,herşey süper görünüyor, bebek şekerleri de çok süslüymüş ) derya kuzusuna bol bol anı olacak bunlar. Bu arada çok geçmiş olsun, baban kalp krizi geçirmiş, canım ya sana da söylememişler.Allah sağlık sıhhat versin.Anneler burda yemek,ev işi şu bu derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorlar ama babalar sıkılır gerçekten,bende daha bugün diyordum babam gelse acayip sıkılırdı.Bizde Türk kanallar da yok,arada annem birkaç izlediği diziye netten bakıyor,pek vakti kalmıyor zaten.Bugün de bir arkadaş grubumuz vardı bebek gelmeden onları ağırladı.Ben de üzülüyorum kadın iş yaptırmıyor epey yoruluyorlar,canları sağolsun.
Terlik işimi benim annem halletmiş) ahah iyiki çoğu şeyi getirmiş ben tembellik ile yalınayak gezerdim hastanede )
Ağrı sızı bende de pek yok silgi ama geçen haftaya göre ağırlaştım, ayrıca arada bel ağrım tutuyor,iki gün önce ilk defa kasığıma çok şiddetli sancı girdi snaiyelik sürdü, woww dedim bu bile etkili doğum sancısını düşünemiyorum dedim:)) eşim de hemen sancı mı başladı zaman tutalım mı, eva geliyor eva yalele yalele diye türkü mırıldanarak gaza geldi:))) hevesi kursağında kaldı tabiki! gerçek doğum sancısı gelsin ben onun suratını göreceğim böyle olacak mı, buarada sanırım doğuma girecek, cesaret geliyor bazen kendimi hazırlamaya çalışıyorum gireceğim diyor bazen de ben öyle birşey demedim daha duruma göre diyor:)) Hamileliğimiz iyi gidiyorsa ilk bebek olduğu için geç gelebilir kızlar, doktor ve etraftaki herkes öyle diyor, yine de bu bebelerin işi belli olmazçarşamba yani yarın dr.kontrolüm var, alttan muayene olacağım açıklık var mı diye bakacaklarmış,hadi bakalım bu haftayı da güzelce devirelim
Kıyafet asma işi süper olmuş yabayıldım ne şekerler onlar öyle,herşey süper görünüyor, bebek şekerleri de çok süslüymüş ) derya kuzusuna bol bol anı olacak bunlar. Bu arada çok geçmiş olsun, baban kalp krizi geçirmiş, canım ya sana da söylememişler.Allah sağlık sıhhat versin.Anneler burda yemek,ev işi şu bu derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorlar ama babalar sıkılır gerçekten,bende daha bugün diyordum babam gelse acayip sıkılırdı.Bizde Türk kanallar da yok,arada annem birkaç izlediği diziye netten bakıyor,pek vakti kalmıyor zaten.Bugün de bir arkadaş grubumuz vardı bebek gelmeden onları ağırladı.Ben de üzülüyorum kadın iş yaptırmıyor epey yoruluyorlar,canları sağolsun.
Terlik işimi benim annem halletmiş) ahah iyiki çoğu şeyi getirmiş ben tembellik ile yalınayak gezerdim hastanede )
Ağrı sızı bende de pek yok silgi ama geçen haftaya göre ağırlaştım, ayrıca arada bel ağrım tutuyor,iki gün önce ilk defa kasığıma çok şiddetli sancı girdi snaiyelik sürdü, woww dedim bu bile etkili doğum sancısını düşünemiyorum dedim:)) eşim de hemen sancı mı başladı zaman tutalım mı, eva geliyor eva yalele yalele diye türkü mırıldanarak gaza geldi:))) hevesi kursağında kaldı tabiki! gerçek doğum sancısı gelsin ben onun suratını göreceğim böyle olacak mı, buarada sanırım doğuma girecek, cesaret geliyor bazen kendimi hazırlamaya çalışıyorum gireceğim diyor bazen de ben öyle birşey demedim daha duruma göre diyor:)) Hamileliğimiz iyi gidiyorsa ilk bebek olduğu için geç gelebilir kızlar, doktor ve etraftaki herkes öyle diyor, yine de bu bebelerin işi belli olmazçarşamba yani yarın dr.kontrolüm var, alttan muayene olacağım açıklık var mı diye bakacaklarmış,hadi bakalım bu haftayı da güzelce devirelim
koko resimlere bayildim. bu mesaji yazarken icime dogru, kizinhanim 2 ocak da gelecek...tutarsa bi cift patik isterim......
Dogum gunu kutlama dilekleriniz icin herkese ayri ayri tsk lerimi sunuyorum, canlarim eksim olmayin, daha nice dogum gunlerinde beraber olmak dilegiyle ins
Dogum gunu kutlama dilekleriniz icin herkese ayri ayri tsk lerimi sunuyorum, canlarim eksim olmayin, daha nice dogum gunlerinde beraber olmak dilegiyle ins
Dogum gunun kutlu olsun!!en sona ben kaldim sanirim.benim dgunumde 4ocak baya bi oglak burcu bayan var aramizda desenize
kizlar bloga kendi cep telefonumla cekilmis bir iki fotograf koydum showerdan (yazinin en sonunda). Esimin makineden fotograflar gelene kadar bunlarla idare edin :) (silgi, sandalyelere bak!)
Baby Shower ve daha neler neler | Sapkadan Cikan Tavsanlar
esracim seninde gecmis dogum gunun kutlu olsun...mailime miss universe 2035 guzelinin resimleri gelmis bu sabah:)) gunumu aydinlatti lara, bugunku mide bulantisi cok sarsmayacak beni...
marlin hep bana dediniz ama eva mi acaba erken gelir :) valla babam cok skliyor cidden, disari cikip cikip duruyor durduramiyoruz. anneler dedigin gibi oyalaniyor. house hunters, cnn, nat geo izletmekten daraldi.
ocak 1'de hastaneye gidersem epidural yapacak elaman yoksa diye korkmaya basladim ama olur ya diye de teselli ediyorum. ben de tarihimi belirledim yani :) ocak 1 bana uygun mudur cemre
Esracim; gununde gelmesi daha iyiymis zaten biraz daha kilo da alir; hic yeri kalmamis zaten baksana kafa iyice asagida dolaniyor yazik bir de o kadarcik yerde yine iyi hareket ediyor.Annem hastaneye gelir duramaz; esin yaninda olur diyor;girip elini tutsun sana destek olsun diyor:) annem disari dua okuyup durur;ilk torunda kendinden gecmisti bizimki 5.numara artik antremanli:)Insallah bizde senin gibi kolaylikla atlatiriz.
Lara nasil? 1 aylik oldu degil mi;masallah kuzuya, eve bebek gelince bir baska oluyor degil mi;annem dun diyor Eva dogsa severiz ne guzel ay diyorum yeni bebek minnacik neresini sevcez;onun kokusu yeter diyor.Merakla bekliyoruz mis kokulari:)
isin ilginci benim midem bulansa da cok sevdigim seyleri canim istiyor bazen....ne bogaz varmis bende de...O mide bulantıları beni hayattan soğuttu resmen ne yesem çıkarıyorum bazı günler daha az bazı günler daha fazla ama her sabah mutlaka oluyor bazen uyanmak istemiyorum sırf midem bulanacak diye
Ben leblemi denemistim migdeyi bastiriyor iyi gelmisti bana.sari leblemi almistim ama ben.isin ilginci benim midem bulansa da cok sevdigim seyleri canim istiyor bazen....ne bogaz varmis bende de...
gecen deli'ye gittigimde cok kotu oldum, et ve sos kokusu bayiltiyordu resmen...yarin beyaz leblebi alacagim bakalim, iyi geliyormus...
Selam Herkese;
Bugün doktor kontrolümüz vardıepey de kar yağdı bu arada bu bizim bebeler tam kış bebesi olacak dogdukları günde böyle bereketli kar yağar mı acaba:) Alttan muayene etti doktor henüz açılma yok ama rahimde yumuşama ve incelme varmış, haftaya artık son rutin kontrol,sonru pusuya yatcaz:)) ama muayenede açıklığı kontrol etmek için çok zorlandı, bizim zilli kızın kafası çok aşağıdaymış,bizim kızın kafası biraz engel oluyormuş o yüzden sorry diye diye bakmaya çalıştı gerçi pek ağrı hissetmedim.Bu doktorun eli çok hafif:)) doğumda bu denk gelmeyi umuyorum, başka bir doktora denk geldiğimde biraz acımıştı:)) yani bizde durumlar Eva gününü dolduracak,da ha gelme ihtimali yok.Zaten doktor bastıra bastıra erken gelmez ded,bekletir dedi.Annem de öyle diyor.
Silgi ve koko sizinkiler ne alemde:)) koko nun randevu yarında galiba, silgi sen de durumlar nedir?
Insallah canim cok kolay atlatirsiniz.
Annen cok dogru soylemis kokusu yeter.Lara dun 1 aylik oldu.Simdilerde kucagimda uyurken burnunu boynuma sokuyor orada uyuyor.Tarifi mumkun degil o duygunun kokunun.Icim cosuyor oyle yaptiginda.
Canan hicbir sey eskisi gibi olmuyor demisti aynen oyle hicbir sey eskisi gibi olmuyor.
Annemde durmuyor Lara .babanin gogsunde yatmayi seviyor :) birtek benim boynuma kafasini sokup ellerinide sarilir gibi omuzlarima koyuyor.Ben de eee annesi benim 9 ay ben tasidim diye boburleniyorum :)))
Biz de sabah kontroldeydik, tik yok! Her zamanki muayene oldu, her sey yolunda ama alttan bakmadi, gelecek sefer bakacakmis. Gobek ustunden kafasinin pozisyonuna bakti, daha engage olmamis dedi. Dogum odalarini gezdik sonra, bir ev rahatliginda degil tabii ama gayet guzel.
Bizim ebe erken beklemiyor bizimkini, benim 28i tahminim yalan mi olacak ne? 40i gecerse ne yapilacak onlari anlatti. Anlasilan 41+2 gibi induce ediyorlar, daha fazla beklemiyorlar. Ben hala contraction nasil bir seydir onu merak ediyorum :) nst de hic deneyimlemedigim bir sey. Gelecek haftadan itibaren artik bunlardan kacamayacagim.
Ne guzel anlatiyorsun ya, ben de sabirsizlaniyorum bunlari yasamak icin!
kizlar bloga kendi cep telefonumla cekilmis bir iki fotograf koydum showerdan (yazinin en sonunda). Esimin makineden fotograflar gelene kadar bunlarla idare edin :) (silgi, sandalyelere bak!)
Baby Shower ve daha neler neler | Sapkadan Cikan Tavsanlar
Cemrecik hadi bakalım tahmin tutarsa forumda tarih uzmanı yapar sana danışırız) ben daha 1 saat önce anneme gününde gelmez bu zill ya geç gelir ya da içime 2 ocak doğuyor dedim, ne tarihmiş bu ya:)) ben 2 ocağı hem doktor kontrolümün olduğu gün hem de babamızın izin gününden sebep içimden geçirdim:)) babamız izinli hepberaber kontrole gidelim doktor muayene etsin, açıklık var doğum başlıyor falan desin ben bu arada hiç sancı ağrı hissetmeden açılıp doğuma gireyim:))) hayale bak,gününü geçince beklemek zor olacak
Turk kanali bizde de yok, internetten streaming trt1 atv falan bulup izliyor. Internette cok deneyimli degil ama buluyor iZliyor valla butun gun.
Esinin turku tutturmasi cok komik!!! Onunla dogum dersine gitmediyseniz bir dogum videosu izlesin, dogum ani degil de sanci cekmeleri epidural vs. soke olmasin, ne bekleyecegini bilsin. Bence girsin doguma ya, bu onemli anlari kacirmasin, sana destek olsun.
Benim de yarin randevu var, guzel haberlerle geliriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?