- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.361
Selam Herkese;
Bugün doktor kontrolümüz vardıepey de kar yağdı bu arada bu bizim bebeler tam kış bebesi olacak dogdukları günde böyle bereketli kar yağar mı acaba:) Alttan muayene etti doktor henüz açılma yok ama rahimde yumuşama ve incelme varmış, haftaya artık son rutin kontrol,sonru pusuya yatcaz:)) ama muayenede açıklığı kontrol etmek için çok zorlandı, bizim zilli kızın kafası çok aşağıdaymış,bizim kızın kafası biraz engel oluyormuş o yüzden sorry diye diye bakmaya çalıştı gerçi pek ağrı hissetmedim.Bu doktorun eli çok hafif:)) doğumda bu denk gelmeyi umuyorum, başka bir doktora denk geldiğimde biraz acımıştı:)) yani bizde durumlar Eva gününü dolduracak,da ha gelme ihtimali yok.Zaten doktor bastıra bastıra erken gelmez ded,bekletir dedi.Annem de öyle diyor.
Silgi ve koko sizinkiler ne alemde:)) koko nun randevu yarında galiba, silgi sen de durumlar nedir?
Cemrecik hadi bakalım tahmin tutarsa forumda tarih uzmanı yapar sana danışırız) ben daha 1 saat önce anneme gününde gelmez bu zill ya geç gelir ya da içime 2 ocak doğuyor dedim, ne tarihmiş bu ya:)) ben 2 ocağı hem doktor kontrolümün olduğu gün hem de babamızın izin gününden sebep içimden geçirdim:)) babamız izinli hepberaber kontrole gidelim doktor muayene etsin, açıklık var doğum başlıyor falan desin ben bu arada hiç sancı ağrı hissetmeden açılıp doğuma gireyim:))) hayale bak,gününü geçince beklemek zor olacak
Hadiyin kizlar az kaldu yahu, sunun surasinda ne kaldi dimi,valla sizlerdeki heyecan kadar bendede cok var...her gelmemde cemrenin dedigi gibi doguran varmi meraki ile geliyorum..birde uc insanoglu gelicek varmi bunun otesi,hemde oglak olucaklar oy oy degmeyin keyfime...burctaslarim benim, silginin dedigi gibi disiplinli olurlar ins..ama arada birde espri yapmayi bilsinler ,Marlin senin gibi mesela ruyalari matrak olsun, anlatimin bile hostu valla gulerek okutuyorsun,,
Karla gelsinler ama guzel gelsinler..
marlincim senin 7 ocak, az daha bekliycen...senin bebis sabahin korunde uyanmalara, harekete cok aliskin oldugu icin kasilmalar kolay kolay etkilemez onu
Bugun de dogurmadim sevgili topic... Hehehe. Bugun biraz asagida batma gibi bir seyler hissettim, ozellikle ayaktayken. Engage ediyordur umarim.
Annem yazik gunlerdir utu yapiyordu, bugun hepsi bitti, yerlestirdik bir guzel. Hastane cantamizi da hazirladik sonunda, melegimin gazabindan kurtuldum. Hala yanimiza alacagimiz snackleri hazir etmem lazim ama ben ve bebisin esyalari kondu. Coconut water iyiymis laborda, rehydration icin, icinde elektrolitler varmis. Doula dedi. Coconut milk degil ama, su, trader joesda sularin yaninda zico marka satiliyor. Simdi bir de yarin kendi odamizi temizleyip bebise hazirladik mi tamamdir! Ilk aylarda suslu odasinda degil yanimizda yatacak malum. Bu playard mattress gelmedi, onu bekliyorum, sonra her sey tamam olacak!
Meme uclarini kremlemeyi ihmal etmeyin kizlar. Bunu yaparken fazla cekistirmeyin ama
Ne garip bir his, heyecanla bekliyorum ama sanki dogumu yapacak ben degilim.
silgi, sana da 12 ocak'i verdim gittiBende hala dogurmadm :) nst'de biraz sanci goruldu pnun disinda hersey ayni. Bugun yine kanli akinti geldi hafif ama. Sizde yok mu marlin koko? Dr normal oldugunu soyledi. Bugun de biraz once isirma, batma yogun hissettim asagi iniyor belki. Simdilik boyle, kend iyi bakin :)
ayyyyy ne guzel yaa dogum heyecanlari basladi
nssil bir his kizlar insan dogursam da hemen bir yasina geliverse mi diyor ne diyor
iyi bari cemreyle benden once bir suru tecrubeli anne olacak burdaaa ne guzel..
bu arada cemre nicin ticker yapmiosun ya. gorelim kac haftalik olmus mercimek.
nolurki uclarini cekistirsek
silgi, sana da 12 ocak'i verdim gitti
canim biliyorsun ben kotu bir deneyim yasadim kalp atislarini duymaya gittigimde...kalp atislarini duyayim oyle yapacagim tickeri. gecen sefer tickeri kaldirmak cok kotu koymustu7 ocak da randevum var bakalim:18:
Bugun de dogurmadim sevgili topic... Hehehe. Bugun biraz asagida batma gibi bir seyler hissettim, ozellikle ayaktayken. Engage ediyordur umarim.
Annem yazik gunlerdir utu yapiyordu, bugun hepsi bitti, yerlestirdik bir guzel. Hastane cantamizi da hazirladik sonunda, melegimin gazabindan kurtuldum. Hala yanimiza alacagimiz snackleri hazir etmem lazim ama ben ve bebisin esyalari kondu. Coconut water iyiymis laborda, rehydration icin, icinde elektrolitler varmis. Doula dedi. Coconut milk degil ama, su, trader joesda sularin yaninda zico marka satiliyor. Simdi bir de yarin kendi odamizi temizleyip bebise hazirladik mi tamamdir! Ilk aylarda suslu odasinda degil yanimizda yatacak malum. Bu playard mattress gelmedi, onu bekliyorum, sonra her sey tamam olacak!
Meme uclarini kremlemeyi ihmal etmeyin kizlar. Bunu yaparken fazla cekistirmeyin ama
Ne garip bir his, heyecanla bekliyorum ama sanki dogumu yapacak ben degilim.
nolurki uclarini cekistirsek
silgi, sana da 12 ocak'i verdim gitti
canim biliyorsun ben kotu bir deneyim yasadim kalp atislarini duymaya gittigimde...kalp atislarini duyayim oyle yapacagim tickeri. gecen sefer tickeri kaldirmak cok kotu koymustu7 ocak da randevum var bakalim:18:
Kasilmalari baslatip dogumu trigger ediyormus ama o arada bebis strese giriyormus kakasini yapabiliyormus. Uslu durun!
Gecen aksam gogus kremini surerken kokonun dedigi gibi sanirim meraktan biraz gogus uclarimi cekistird :) hem cok az bi sivi geldi hem de epeyce gogsum agridi. Koko hakli, kurcalamamak gerekiyor gercekten.
Koko artık hazırsın sendeoh oh hadi bakalım haftaya birer birer sağlıkla gelsin bebeler. Ben ilk olarak silginin doğuracağını tahmin ediyorum, zira bende kanlı akıntı falan henüz yok.Sadece kasılmalar var,bir belirti göremiyorum:) dün gece yatarken doğum nasıl olacak napacağım acaba korkuyor muyum diye kendimi yokladım sonra vazgeçip uykuya daldım:)) düşünmek, hayal etmek fayda etmiyor o an ne bekliyorsak onu yaşayacağız.
Cemrecik 7 Ocak'ta güzel haberler bekliyoruz sendeninşallah üçümüzde doğurup bebişleri kucağımıza almış oluruz o zamana kadar.
Meme uçlarını arada unutuyorum ben dur gidip kremleyeyim:)
12sine kadar bekletmezler silgiyi ya, induce ederler. 42. Haftasi olmuyor mu 12si?
Off, belirsizlik ne garip.
Merak etme 24 saat epudiral yapacak uzman var hastanede :) cokta kolay oluyo hic canin acimiyor Silgi cim.
Bana epidurali ogledeN sonra 3 te verdiler saat 7 de ilac bitti makina otmeye basladi o gelen uzman eve gitmis baska bir uzman geldi .Hic tedirgin olma onlar herseyi dusunuyorlar.
Kizlar insallah benim gibi kolay atlatirsiniz.Gobuslerde catlakta olmadi galiba :)
simdilik catlak yok. dogumdan sonra karin buzuluyor mu acaba? esra sen korse taktin mi? su kulotlu korseler dogumdan sonra acitir diye postpartum corset mi alsam diye dusunuyorum.
koko, marlin siz aldiniz mi korse?
yok o kadar bekletmezler, ben cuma alir diyordum dr ama cok sukur simdilik yolundaymis hersey. ocaga bir girsem rahatliycam, sonra gelsin artik :) suni sanci da istemiyorum, ins normal yolunda ilerler hersey.
marlin geceleri ben de cok kuruyorum dogum anini, annemlere belli etmemeye calisiyorum ama telaslaniyorum nasil olacak dye. bu arada gidecegim hastane lavman da yapmiyormus, bir de o korku sardi. acaba evde alip kendim mi yapsam gitmeden once? nasil bisey bilmiyorum ama zor degildir muhtemelen, bazilari da dogumu hizlandiriyor yazmis. siz ne yapacaksiniz o konuda?
ztar siz de bu zamanlara gelir, saglikla kucaginiza alirsiniz ins. bizim haftaya olur galiba, bakalim nasil hikayelerimiz olacak.
simdilik catlak yok. dogumdan sonra karin buzuluyor mu acaba? esra sen korse taktin mi? su kulotlu korseler dogumdan sonra acitir diye postpartum corset mi alsam diye dusunuyorum.
koko, marlin siz aldiniz mi korse?
Ben de henuz catlak yok; sadece bir bacagimda kucuk bir yerde hafif varis oldu o da ayakta calismaktan sanirim. Ben korse falan almadim; aslinda egzersiz oneriliyor ama iste hemen yapabilecek miyiz.Esra da kullanmadi sanirim ona sormak lazim.
Dun de esim anneme gobek bagi dusmeden bebegi yikamayalim diyor; annem de ben hep yikadim diyor, orayi kuru tutarak bebek yikanabilir diyor; fransada dogduktan sonra yikaniyormus;burda da bazi hastaneler de yikaniyormus hatta gosteriyorlarmis.Yaz bebeklerini sicaktan dolayi doktorlar yikayin diyormus;bizimkiler kis bebesi napcaz:)
dun babiesrus tan fisher price marka diaper bag aldik; esim alisveris canavari benim benden daha akilli alisverisler yapar hep; onun da tasiyabilecegi tarzda bir canta aldik; kendisi dedi bende yerine gore tasirim duzgun birsey alalim dedi:);ilerde normal canta gibi bile kullanilir yani. Banyo kuveti hala almadik annem su kendiliginden dusu falan olanlardan alalim deyip durdu; sizler naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?