- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
- Konu Sahibi citaknuray
-
Merhaba arkadaşlar:)
Benim randevu yarın sabahtan, ordan da çıkıp işe gideceğim,inşallah akşama size güzel haberler getiririm.
Çok heyecanlıyım,ilk randevu.Kan testi falan yapacaklar değilm mi? Aç karnına mı gitmem gerekir? Hiç bilmiyorum:)
simdide doktor teyzemizin soylediklerini anlatayim.
ama doktora giittik esim cok islandi yagmurdan. bide yazlik ayakkabi giymis , kesin hasta olacak... taksi bekleyecek diye cok islandi. ben bizim arabanin icinde bekledim neyse yaa cok felaket bi gundu..
doktorumuz alttan muayene etti. Acikligim 2 cm olmus. bebisimiz dogum kanalindaymis hala. gecen gun oteki ultrasoncunun dedigi kiloyu soyledim. oyle bisi imkansiz dedi. kendi doktorum bakti kilosu 3020 gr'mis. yani 1 haftada 200 gr almis masallah.. benimde icim rahatladi.. simdiden sonra bolbol yuruyus yap dedi. boylece daha iyi acilmalarin baslar dedi. biraz disardan enfeksiyon olmusum, krem verdi surmek icin.. baskada hersey suan icin normal. cok sukur.
birazda gecmise bakayim.
esracim anneme hic sorun cikarmadilar cok sukur. benim annemde de 0 ingilizce... vizeye burdan davetiye mektubu yazdik. kendi doktorumdan su tarihte dogum yapacagima dair kagit aldim, birde annem evin tapusunu falan goturdu bu kadar... annemde sey dedi, kizim dogum yapacak ilk dogumu oldugu icin ona yardima gidiyorum.. yani oda bebek bakmaya gidiyorum demedi, ama kizima yardimci olmaya gidiyorum dedi. 10 yillik vize aldi cok sukurNuray cim annenin ilk gelisimi? Vizede zorluk cikarmislarmi?
bencede ablacim yanlis olcmus olabilirIhlamur varsa bi ihlamur kaynatin bol limonlu balli biseycik olmaz ins.
Masallah bebisine demek yanlis soyluyebiliyolar bende sevindim simdi benimkisi dun kesin yanlis mi olctu acaba 2 haftada 70 gram cok az cunku.
Enfeksiyonu nasil anladi Nuraycim?
Inanamiyorum yaaa sayili gunler kaldi bakalim ne zmn gelicek bebislerrrr:))))
Senden guzel haberler aldik cok sukur diger arkadaslardan da guzel haberler gelir ins.
yok canim gec degil. genelde ilk zamanlar ayda bir yada 3 haftada bir randevu veriyor doktor.. cok sagol canim ins yazicaz bolbol sizlere.. heyecana ortak olucaz bizde..benim ilk dogumum o yuzden cok nervous'um... :))))) doktor bugun oyle diyor.. seni birazcik nervous yapayim diyor, alttan bakacak yaaa.. korkutmayin beni diyorum, sakin dogumdada yapmayin kalpten giderim diyee..guluyo oda .. cok seker bi kadinMarlin benden ilk muayenede idrar ornegi, ve bikac tup kan aldilar. kahvalti yapip gitmistim. ins guzel haberleri alirsin. benim ikinci randevu 12. haftada, cok mu gec bilmiyorum ama meraktan oluyorum. hatta bugun tekrar evde gebelik testi yaptim, haftada bir yapiyorum :)
nasil heyecanli geciyodur gunler. ilk dogumun di mi? Allah yardimciniz olsun. dogumdan sonra da yazin bize.
@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.
@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.
ablacim ya bisi daha sorucam.. sen bu hani mobile diyorlar ya bebegin bas tarafina aliyosun, yataga monte ediliyor. ondan aldin mi? muzikli oluyor..
cok lazim mi sence... ben bi tane almistim eve geldim bozuk cikti geri verdim sonrada bi daha alamadim. alsam mi acaba ?:44:
baby side pillow at Target
Target da var baby side pillow ismi.Benim alacagim ilk seylerden biri bu olacak.
simdide doktor teyzemizin soylediklerini anlatayim.
ama doktora giittik esim cok islandi yagmurdan. bide yazlik ayakkabi giymis , kesin hasta olacak... taksi bekleyecek diye cok islandi. ben bizim arabanin icinde bekledim neyse yaa cok felaket bi gundu..
doktorumuz alttan muayene etti. Acikligim 2 cm olmus. bebisimiz dogum kanalindaymis hala. gecen gun oteki ultrasoncunun dedigi kiloyu soyledim. oyle bisi imkansiz dedi. kendi doktorum bakti kilosu 3020 gr'mis. yani 1 haftada 200 gr almis masallah.. benimde icim rahatladi.. simdiden sonra bolbol yuruyus yap dedi. boylece daha iyi acilmalarin baslar dedi. biraz disardan enfeksiyon olmusum, krem verdi surmek icin.. baskada hersey suan icin normal. cok sukur.
birazda gecmise bakayim.
Kizlaaar korkmayin hicbisey olmazzzz:)))
Kokopelli cnm sen gecen seyi sormussun aklima geldi,dedim ya o gun yazmistim silindi.
Belly casting ayy cok komik bence ya:))ben yaptirmadim heralde yaptirmamda sen sorunca soyle bi hayal ettim afedersiniz deve horgucu gibi bisey cikiyodur ortaya degilmi:)))kendi kendime dusunup guldum o gun.
Bide magazalardaki register olayini sormussun,ben onuda yapamam ya benim sunlara ihtiyacim var girip alin der gibi ayip kaciyo bana ne bileyim(Allah razi olsun arkadaslar hep sordu ben aldim herseyimi dedim,baby shower da istemedim,hele bi bebek dogsun elime alayim dedim.
Yaaa kizlar ben cok mu eski kafaliyim:)))(
kokocum sen burdaymissin gormedim.. valla ne maceraydi, bide bebis yollarda durmaz mi durmaz.. oda kudurdu icimde dedim bide butun bu seylerin ustune dogurucam galiba tam olucak..burda arabasizlik ne kadar kotu bisi.. dimdizlak kaldik ortalik yerde
vallahi, ya doguma gidiyor olsaydiniz??? bence arkadasiniza haber verin arabaniz olana kadar "on call" olsun, bunun farkinda olsun. su siralar arabasizlik tedirgin eder, bir an once guzelce tamir olur insallah! iki gun disinizi sikin sen ve bebek :)
bak su amazon sayfasindaki "customer images" kisminda insanlar yapip boyadiklari alci kaliplarin fotograflarini koymuslar! Ben sevimli buluyorum :) Amazon.com: Proudbody Basic Pregnancy Belly Cast Kit: Baby
Oncekilerin dedigi gibi seninki eski kafaliliktan degil, bizimki ilk cocuk heyecanindan. Baby shower bir arkadasim icin yapmistim ben, cok guzel olmustu, bir tane de bana yapariz :) Sen registry hazirlamasan da insanlar illa ki bir hediye getiriyor. Registry olunca hem hediye alacaklara kolaylik oluyor hem de ihtiyac karsilaniyor. Turk kafasiyla dusununce ayip geliyor ama amerikan kafayla dusununce "efficient"! :) Benim daha bebe ortada yokken ana kucagi yuruteci park yatagi vardi (arkadasin eskileri) :)))
bak su amazon sayfasindaki "customer images" kisminda insanlar yapip boyadiklari alci kaliplarin fotograflarini koymuslar! Ben sevimli buluyorum :) http://www.amazon.com/Proudbody-Bas...N7TI/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1338526391&sr=8-4
Oncekilerin dedigi gibi seninki eski kafaliliktan degil, bizimki ilk cocuk heyecanindan. Baby shower bir arkadasim icin yapmistim ben, cok guzel olmustu, bir tane de bana yapariz :) Sen registry hazirlamasan da insanlar illa ki bir hediye getiriyor. Registry olunca hem hediye alacaklara kolaylik oluyor hem de ihtiyac karsilaniyor. Turk kafasiyla dusununce ayip geliyor ama amerikan kafayla dusununce "efficient"! :) Benim daha bebe ortada yokken ana kucagi yuruteci park yatagi vardi (arkadasin eskileri) :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?