Amerika'da Hamilelik

Marlin benden ilk muayenede idrar ornegi, ve bikac tup kan aldilar. kahvalti yapip gitmistim. ins guzel haberleri alirsin. benim ikinci randevu 12. haftada, cok mu gec bilmiyorum ama meraktan oluyorum. hatta bugun tekrar evde gebelik testi yaptim, haftada bir yapiyorum :)

nasil heyecanli geciyodur gunler. ilk dogumun di mi? Allah yardimciniz olsun. dogumdan sonra da yazin bize.

@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.

Nuray cim annenin ilk gelisimi? Vizede zorluk cikarmislarmi?
esracim anneme hic sorun cikarmadilar cok sukur. benim annemde de 0 ingilizce... vizeye burdan davetiye mektubu yazdik. kendi doktorumdan su tarihte dogum yapacagima dair kagit aldim, birde annem evin tapusunu falan goturdu bu kadar... annemde sey dedi, kizim dogum yapacak ilk dogumu oldugu icin ona yardima gidiyorum.. yani oda bebek bakmaya gidiyorum demedi, ama kizima yardimci olmaya gidiyorum dedi. 10 yillik vize aldi cok sukur
bende cok heyecanliyim. beni en cok korkutanda ucakta dolduracagi evraklar ve cikisi nasil yapacak.. dedim anne birinin pesine takil sana yardimci olsunlar. ucaktaki evrak konusundada birini bul dedim yksa hostese soyle sana yardimci lsun dedim..

bencede ablacim yanlis olcmus olabilir
enfeksiyonuda yani dis tarafta gordu, sadece krem surucem disaridan tenime, alttan muayenede pek kotu oluyo yaaa...
ins ablacim Allah razi olsun, hepimizden guzel haberler gelsin.. artik bolbol yurucez nasil yuruyeceksem.. benimki 39.haftaya varmaz diyorum ama bakalim ne kadar beklicem .. ama beni sanci makinesine sokmuyor, neden acaba?? her doktorun taktigi farkli galiba..

@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.[/QUOTE]

Canim ya hepimiz ayniyiz,okuyoruz sonra da korkuyoruz boyle:)aslinda okumasak daha iyi gereksiz yere aklimizi karistiriyoruz.
En guzeli dua edip Rabbimize siginalim yavrularimiza saglikla kavusalim ins.
Kotu dusunmeyelim ki kotu olmasin dimi

yok canim gec degil. genelde ilk zamanlar ayda bir yada 3 haftada bir randevu veriyor doktor.. cok sagol canim ins yazicaz bolbol sizlere.. heyecana ortak olucaz bizde..benim ilk dogumum o yuzden cok nervous'um... :))))) doktor bugun oyle diyor.. seni birazcik nervous yapayim diyor, alttan bakacak yaaa.. korkutmayin beni diyorum, sakin dogumdada yapmayin kalpten giderim diyee..guluyo oda .. cok seker bi kadin

bencede kizlar bende okuyunca moralim cok bozuluyor.. bana arkadaslarim surpriz baby shower yaptilar allah razi olsun.. guzel olmustu...

ablacim cicilerini ben gormustum zaten ama tekrar yazayim cok guzeller, gulegule giysin yusufumuz..

marlincim guzel haberlerini bekliyoruz seninde..

cananin bugunmuydu randevusu?? ne oldu acaba ??

@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.

Canim ya hepimiz ayniyiz,okuyoruz sonra da korkuyoruz boyle:)aslinda okumasak daha iyi gereksiz yere aklimizi karistiriyoruz.
En guzeli dua edip Rabbimize siginalim yavrularimiza saglikla kavusalim ins.
Kotu dusunmeyelim ki kotu olmasin dimi[/QUOTE]

evet aslinda zihni cok karistirmamak gerek, bi de insanlar su donemde kotu kotu seyler anlatiyor. ne anlayissiz insanlar var anlamiyorum. ins duzelir deyip geciyorum. sonra da eve donup gunlerce dusunuyorum. bol bol dua etmeli dedigin gibi.

esimle arkadasi gittiler bende rahat ettim bayilacam bugun

kendime bi meyva hazirliyim.. ablacim sen yiyormusun meyva. hergun muz ye bak.. benimki ondan mi kilo aliyo acaba yoksa genetik mi bilmem

ablacim ya bisi daha sorucam.. sen bu hani mobile diyorlar ya bebegin bas tarafina aliyosun, yataga monte ediliyor. ondan aldin mi? muzikli oluyor..
cok lazim mi sence... ben bi tane almistim eve geldim bozuk cikti geri verdim sonrada bi daha alamadim. alsam mi acaba ?:44:

bencede ablacim yanlis olcmus olabilir
enfeksiyonuda yani dis tarafta gordu, sadece krem surucem disaridan tenime, alttan muayenede pek kotu oluyo yaaa...
ins ablacim Allah razi olsun, hepimizden guzel haberler gelsin.. artik bolbol yurucez nasil yuruyeceksem.. benimki 39.haftaya varmaz diyorum ama bakalim ne kadar beklicem .. ama beni sanci makinesine sokmuyor, neden acaba?? her doktorun taktigi farkli galiba..[/QUOTE]

Ayy Nuray bu hafta yirttim muayeneden gelicek hafta yapicam ama dedi,ya ben istemiyorum benim4. gerek yokki.Dun bi arkadas bu optional dedi yani istemiyosan yaptirmayabilirsin dedi,bakalim gelicek hafta sansimi deniycem istemiyorum dicem ne dicek doktorum merak ediyorum:))
Demek tenin de kirmizilik falan gordu o sekilde anladi gecmis olsun cnm.
Valla benimkide beklemez gibi geliyo ama bakalim,ama varya iki gubdur cocugu daha yukarda hissediyorum kaburgalarimi rahatsiz ediyo,herkesin bu ayda gobek duser benimki yukari cikti:)))
O garip gercrkten neden nts'ye sokmuyo ki seni beni artik her hafta once ona bagliyolar 20 dakka sonra ultrasona sokuyolar,dedigin gibi herkesin farkli yontemi var.

Canim muz'u bende yiyorum,ben zayif olacagini dusunmuyorum ya cokta kilolu olmasin rahatca doguversinler.
Oyuncak tarzi olani soruyosun heralde,isikli muzikli almadim gerekte duymuyorum.
Ben walky talky var ya heralde ismi buydu ondan alicam,bizim ev iki katli oldugu icin bebisi yukarda uyuturum kapisini cekerim asagidan duymam lazim.Onu da ablam gelince alirim artik.

evet aslinda zihni cok karistirmamak gerek, bi de insanlar su donemde kotu kotu seyler anlatiyor. ne anlayissiz insanlar var anlamiyorum. ins duzelir deyip geciyorum. sonra da eve donup gunlerce dusunuyorum. bol bol dua etmeli dedigin gibi.[/QUOTE]

Ya zaten su kk de biraz dolas mahvoluyosun,cocugunu kaybedenler,ayrilanlar,kaynana problemi koca problemi,insan cok uzuluyo
onlar acilarini paylasip rahatliyolar,bizler de onlarla butun acilarini paylasiyoruz ama hamilelikte oldugu icin daha duygusaliz daha cok etkileniyoruz. Allah herkesin yardimcisi olsun,bizlere de hayirlisiyla bebislerimize kavusmayi nasip etsin ins.
Etrafta dengesizce konusanlarada takilma cnm dinleme duyma hicbirini.

Vay be, ne macera yasamissiniz, gecmis olsun! En azindan doktordan gelen haberler iyi :)

esracim bende baby side pillow cok gerekli oldugunu dusunmuyorum canim. bence crazymom gibi emzirme yastigi almak daha faydali olur gibi sanki gerci ben onuda almadim.. cok pahali geldi cokcok lazim olursa dusunucem bende...

annisler herkesler uyuyor galiba.. ben hala ayaktayim..eve geldikten sonra yemekti bulasikti, evi toplamakti derken cok yoruldum.. artik geceleri herseyi toplu duzenli birakmaya calisiyorum olurda gece gece dogrursam bide evi dusunmiyim .. esim araba pesinde galiba o gelmeden uyumicam.. herkese hayirli geceler , tatli ruyalar

kokocum sen burdaymissin gormedim.. valla ne maceraydi, bide bebis yollarda durmaz mi durmaz.. oda kudurdu icimde dedim bide butun bu seylerin ustune dogurucam galiba tam olucak..burda arabasizlik ne kadar kotu bisi.. dimdizlak kaldik ortalik yerde

bak su amazon sayfasindaki "customer images" kisminda insanlar yapip boyadiklari alci kaliplarin fotograflarini koymuslar! Ben sevimli buluyorum :) http://www.amazon.com/Proudbody-Bas...N7TI/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1338526391&sr=8-4

Oncekilerin dedigi gibi seninki eski kafaliliktan degil, bizimki ilk cocuk heyecanindan. Baby shower bir arkadasim icin yapmistim ben, cok guzel olmustu, bir tane de bana yapariz :) Sen registry hazirlamasan da insanlar illa ki bir hediye getiriyor. Registry olunca hem hediye alacaklara kolaylik oluyor hem de ihtiyac karsilaniyor. Turk kafasiyla dusununce ayip geliyor ama amerikan kafayla dusununce "efficient"! :) Benim daha bebe ortada yokken ana kucagi yuruteci park yatagi vardi (arkadasin eskileri) :)))

Son düzenleme:
kokocum sen burdaymissin gormedim.. valla ne maceraydi, bide bebis yollarda durmaz mi durmaz.. oda kudurdu icimde dedim bide butun bu seylerin ustune dogurucam galiba tam olucak..burda arabasizlik ne kadar kotu bisi.. dimdizlak kaldik ortalik yerde

vallahi, ya doguma gidiyor olsaydiniz??? bence arkadasiniza haber verin arabaniz olana kadar "on call" olsun, bunun farkinda olsun. su siralar arabasizlik tedirgin eder, bir an once guzelce tamir olur insallah! iki gun disinizi sikin sen ve bebek :)

kokopelli sen mi yazmistin hatirlamiyorum bikac sayfa once

annem benim gelecek ya, ucakta iki tane forum dolduruluyor. biri I-94, biride gumruk kagidi idi galiba. sende kopyasi falan varmi.. netten arastiriyorum ama bulamadim..yardimci olursan sevinirim canim..

arkadasa haber vermedik , arabasini aldik :)))) insallah bi aksilik yasamayiz ..
bu arada buldum galiba formlari..

Canim baby shower dedigin gibi cok eglenceli ve guzel bir dusunceyle yapilio,demistim daha once de bizde burda butun hamile arkadaslara yaptik cokta guzel oldu ama ne biliyim ben taktim illa once bebis sonra party:)))
Hele register isi hakkaten cok uzak bana ben dedigin gibi Turk akliyla dusunuyorum:))))
Bizim de bassinet'imiz arkadastan geldi.
Ben bana sorduklari optionlardan birtek gift card olayina sicak bakiyorum:))
O cok rahat oluyor ihtiyacin oldukca gidip istedigin gibi alisverisini yapiyorsun:)))

haha linke baktim da eve büstümüzü dikeriz artikkkk!

kizlar gunaydinn, bi hafta daha gecti nihayet!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…