- Konu Sahibi citaknuray
-
kokopelli sen mi yazmistin hatirlamiyorum bikac sayfa once
annem benim gelecek ya, ucakta iki tane forum dolduruluyor. biri I-94, biride gumruk kagidi idi galiba. sende kopyasi falan varmi.. netten arastiriyorum ama bulamadim..yardimci olursan sevinirim canim..
arkadasa haber vermedik , arabasini aldik :)))) insallah bi aksilik yasamayiz ..
bu arada buldum galiba formlari..
haha linke baktim da eve büstümüzü dikeriz artikkkk!
kizlar gunaydinn, bi hafta daha gecti nihayet!
hehehe, komik ve absurd oldugu dogru ama bana cok sevimli geliyor ya :)
haha linke baktim da eve büstümüzü dikeriz artikkkk!
kizlar gunaydinn, bi hafta daha gecti nihayet!
@crazymom
pf buralardadaki olumsuz seyleri okudukca ben de etkileniyorum, cok okumakta zararli mi ne. korkular icinde geciyo gunlerim normal mi bunlar bilmiyorum.
gecmisi okumadan yaziyorum kizlar
ablacim eve biraz once geldik, telefonu simdi gordum, kusura bakma gormedim aradigini, bizim icin cok yorucu bi gundu..
biliyosun hastenemiz nerdyese 50 dk suruyo.. bugun cok yagmur vardi. yolda arabadan dumanlar cikmaya basladi.. biraz daha gidelim dedik araba tak durdu.. arabayi bi yere cektik, taksiyle hastaneye gittik. sonra biri bizi almaya geldi dr cikisi.. onunla arabadin yanina gittik. cekici cagirdik 2 saatten once gelemem dedi. bizde bekleyelim dedik. baska care yok. ama cekici gelemedi.. arabayi chicagonun gobeginde biraktik, bizi almaya gelen esimin arkadasiyla geldik.. simdi evdeyiz yemek yedik. yani macera yasadik. cok yoruldum
Oyle mi diyosun?tesekkurler cnm yoksa kendimi iyice yasli gormeye baslamistim:)))
Ya baby shower olayi cok guzel aslinda burda bicok arkadasa yaptik cokta eglendik:))
Ama biraz siz diyorsunuz ya cok takintiliyiz,bende sizin gibi takintiliyim:)))
Ilk aylarda hep cinsiyet konusunda cok yanlislik yapildigini net sayfalarinda okumustum.
Oglan denmis kiz olmus kiz denmis oglan olmus,baby shower yapilmis hersey oyle kalmis kullanilamamis hemde Amerika da:)))
Birde bu kk de cok fazla son haftalarda yasanan anne karnindaki bebek olumlerini falan okudum((
Yani hicbirseyi bilemiyoruz,eskilerin bi lafi vardir (dogmamis cocuga don bicilmez diye)bende hep elime alayim sonra psikolojisine girdim:)))az degilim bende demi:)))
Eki Görüntüle 433645 Eki Görüntüle 433651 Eki Görüntüle 433652 Eki Görüntüle 433653 Eki Görüntüle 433654 Eki Görüntüle 433655 Eki Görüntüle 433657 Eki Görüntüle 433658 Eki Görüntüle 433659 Eki Görüntüle 433660 Eki Görüntüle 433661 Eki Görüntüle 433650 Eki Görüntüle 433649 Eki Görüntüle 433643 Eki Görüntüle 433642 Eki Görüntüle 433641 Eki Görüntüle 433640 Eki Görüntüle 433639 Eki Görüntüle 433656 Eki Görüntüle 433644 Eki Görüntüle 433646 Eki Görüntüle 433647 Eki Görüntüle 433648 Eki Görüntüle 433662
kzlarr bunlarda bzm esyalarmz:)))eklyeblmsmdr dye umut edyorum.
bu arada kucuk abmzn resmyle bebsn deresm var karslastrn bakalm benzyormuyuz abmze:)
melegim ne bilim yaa duasiz mi ciktik acaba ?? yola hep dualarla cikiyorum ama .. zaten arabaninda 2 tane kayisi kopmus. Akudede sorun varmis. bu aksam alacakmisiz arabayi.. cok sukur cok yuklu bir fatura cikmadi. cunku su zamanda hic yeri degildi yeni bir araba almanin...
sen nasilsin bebisinle?? emzirme olaylari nasil gidiyor.. en cok aklima takilan sey.. acaba bende emzirebilecekmiyim...galiba sabirli olmak lazim
herkese merhaba kizlar guzel anne ve adaylari
bugun nasilsiniz bakalim. ben gece 3 te uyudugum icin bugun gec kalktim.. simdi cayimi iciyorum..
melegim ne bilim yaa duasiz mi ciktik acaba ?? yola hep dualarla cikiyorum ama .. zaten arabaninda 2 tane kayisi kopmus. Akudede sorun varmis. bu aksam alacakmisiz arabayi.. cok sukur cok yuklu bir fatura cikmadi. cunku su zamanda hic yeri degildi yeni bir araba almanin...
sen nasilsin bebisinle?? emzirme olaylari nasil gidiyor.. en cok aklima takilan sey.. acaba bende emzirebilecekmiyim...galiba sabirli olmak lazim
bugun nasilsiniz bakalim. ben gece 3 te uyudugum icin bugun gec kalktim.. simdi cayimi iciyorum..
Ben cok yoruldum bugun.Belimde agriyorGece surekli tuvalete uyanmaktan iyi uyuyamadim.Sabah 6.30 kalktim.8 de is basi.Saat 3 te oturabildim masama.1 saat sonra cikicam .Evde yemek yok.Once markete ugramak lazim.Sonra oglus bekler.1 saat o gezdirilecek.Yemek yapacam.Ne yapacagimi bir bulsam.Sabahtan beri ne yemek yapsam diye dusunuyorum.Bugun imdaaaaaaaat diye bagirasim var :) Esimde sabah 11 aksam 9 calisyor bugun.Buna da sukur...
Ben cok yoruldum bugun.Belimde agriyorGece surekli tuvalete uyanmaktan iyi uyuyamadim.Sabah 6.30 kalktim.8 de is basi.Saat 3 te oturabildim masama.1 saat sonra cikicam .Evde yemek yok.Once markete ugramak lazim.Sonra oglus bekler.1 saat o gezdirilecek.Yemek yapacam.Ne yapacagimi bir bulsam.Sabahtan beri ne yemek yapsam diye dusunuyorum.Bugun imdaaaaaaaat diye bagirasim var :) Esimde sabah 11 aksam 9 calisyor bugun.Buna da sukur...
Gecmis olsun cnm,ilk zamanlar bel agrisi beni de mahvetmisti,sonradan biraz rahatliyorsun son zmnlar gene ayni oluyo malesef(
O yemek derdi hepimizde var malesef,disarda yemegi de hic sevmiyorum ben cok uyuzum yaaa:))
Evt cok sukur diyelim bence de:)))
Esra su hamilelik takviminden sende yapsana heralde diger kizlardan da bazilarinin yok,sizde yapinda kac haftalik oldugunuzu ne kadar kaldigini bizde gorelim,dun konustuk malum bende kafa yok herkesin haftasini ayini unuttum bile:)))
Sagol canim dinleneyim gecer insallah.Hamilelik takvimini nasil yapacagimi bilmiyorum.Bir el atsaniz kizlar :)
Simdi cikiyorum ben ancak islerimin bitmesi saat 9 bulur.Denicem takvimi yapmayi.
Hamile oldugunuzda insanin en cok yuksek morale ihtiyaci oluyor bu yuzden dediginiz gibi her olumsuz seyi okuyup kasvete girmemek lazim allah ins yardimciniz olur kizlar.
Aynen cnm,her duydugumuzu nette arastirmamak,her gordugumuz olumsuz olaylari okuyup acaba bizde de cikar mi? Benim basima da gelir mi diye bosuna sabri da tuketmemek lazim. Dunya sinav dunyasi ve herkesin bir sinavi var oyle dusunmek lazim.
Kizlar ben 7.ayima kadar kizim olcak saniyordumki o zamana kadar malum ilk bebek heyecani ile herseyi almaya basladim ve pembe agirlikli olmak uzere elbiseler vs..
aldim da aldim ve sonunda bebegimin kiz degilde erkek oldugunu ogrendik ve bundan sonra unisex aldim sizde tavsiyem unisex alin alicaklarinizi bebek dogmadan insan emin olamuyor
Iste bunlari cok okudum nette:)))bende o yuzden 7-7,5 aylikken basladim almaya esyalarini bebisin. Hala bile tereddutlerim var acaba diyorum degisirmi cinsiyet?baby shower'i da bu yuzden yapmak istemedim:)))neyse surpriz olucaksa da olsun raziyim zaten kiz istiyoruz:))))
oyy masallahgule gule giyinsin bebesin canim cok guzeller valla bittim
Aminn ins. Allah razi olsun cnm.
Masallahne guzel cikmis
Nuraycim tekrar gecmis olsun cnm.Bende bijere yasamistim hemde tam hywy den exit'a girdim tam donme seridinde direksiyonum kitlendi ceviremedim orda kaldim cok sukur hyway de olmadi. Benim arabaninda kayisi kopmustu esimi aradim gelip almisti beni:)))
Yaaa bu uykuyu napicaz bilmiyorum:)))butun gun uyusam banamisin demiycem yemek bile aramiyorum:))yeterki beni biraksinlar uyuyayim,neyse simdi uyuyalom da en fazla 3 hafta sonra uykusuz geceler basliycak nasilsa(
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah ilk doktor muayenimizi olduk:) Önce idrar örneği aldılar,sonra PAP smear testi yaptılar ve sonrasında bebişe ultrasonla baktılar,inanamadım:) orda canlı birşey hareket ediyordu kendi kendine:)müthiş bir duyguymuş gerçekten,eşimle ekrana kitlendik kaldık.Kalp atışlarını 10.haftadan sonra duyacaksın dedi doktor,ama şimdi aslında duyabilmeliydim.sonuçta 9.haftamdayım.2 hafta sonra kan tahlilleri için randevu verdiler.Doktor herşeyin normal ve sağlıklı olduğunu söyledi:) Yalnız smear testi sonrası kanama olabilir dedi,biraz lekelenmem oldu.Normal sanırım
Vitamin vermedi ben de sormayı unuttum,yolda aklıma geldi gelecek muayenemde soracağım.Ayrıca 2li test veya 3.test seçeneği sundular.İkisi birden olsun dedim.Olmaz birini seç dediler,saçma geldi bana...doktor 2liyi önerdi,bişe çıkmazsa 3lü teste gerek yok dedi.Ayrıca cystic fibrosis genetic diye bir test yaptırmak istiyormusun diye form verdiler.Sigorta karşılarsa ok dedim.Ama ne olduğunu bilmiyorum.
Benden haberler şimdilik böyle:) herkese sevgiler
Cok sevindim senin adina :) Ben smear testini son 6 yildir her sene oluyorum.Hamile kalmadan 5 ay once olmustum.Senede bir kez oldugu icin hamileyken olmadim.Kanama normal demis doktor endiselenme.Bence de 3 lu teste gerek yok.2 li olacaksan.Link eklicem Cyctic fibrosis icin yardimci olur sana.Bencede sigortanin karsiladigi butun testleri ol.Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah ilk doktor muayenimizi olduk:) Önce idrar örneği aldılar,sonra PAP smear testi yaptılar ve sonrasında bebişe ultrasonla baktılar,inanamadım:) orda canlı birşey hareket ediyordu kendi kendine:)müthiş bir duyguymuş gerçekten,eşimle ekrana kitlendik kaldık.Kalp atışlarını 10.haftadan sonra duyacaksın dedi doktor,ama şimdi aslında duyabilmeliydim.sonuçta 9.haftamdayım.2 hafta sonra kan tahlilleri için randevu verdiler.Doktor herşeyin normal ve sağlıklı olduğunu söyledi:) Yalnız smear testi sonrası kanama olabilir dedi,biraz lekelenmem oldu.Normal sanırım
Vitamin vermedi ben de sormayı unuttum,yolda aklıma geldi gelecek muayenemde soracağım.Ayrıca 2li test veya 3.test seçeneği sundular.İkisi birden olsun dedim.Olmaz birini seç dediler,saçma geldi bana...doktor 2liyi önerdi,bişe çıkmazsa 3lü teste gerek yok dedi.Ayrıca cystic fibrosis genetic diye bir test yaptırmak istiyormusun diye form verdiler.Sigorta karşılarsa ok dedim.Ama ne olduğunu bilmiyorum.
Benden haberler şimdilik böyle:) herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?