- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
Canim asagidaki buyuk hamilelik takvimini nasil yapicagini anlatayim.
Kullanici kontrol paneline giriyorsun,solda profilini duzenle var ona badiyorsun sonra kisisel bilgiler kisminda bebeginizin tahmini dogum tarihi var oraya due date'ini yaziyosun ve sonra degisiklikleri kaydet yapiyosun takvimin geliyor ins.
Kolay gelsin:))))
Esraaaaa takvimin hayirli olsun:)))bak bundan sonra hergun takip ediceksin daha zevkli olucak.
Marlin sende yapsana cok kolay anlattim bi sayfada
Herkes yapsinki heyecanlarinizi birlikte paylasalim:)))
Çok teşekkür ediyorum hepinize..Eve gelir gelmez annemlere hemen yazdım,sonra hemen forum sayfasını açtım sizlere yazdım.Eşime de bahsettim:)arkadaşlarımla yazışıyorum merak ederler dedim:) Esra Türkçe paylaşım için teşekkürler,şöyle kendi dilimden güzelce okuyayım:) Ben de takvimimi yapayım hemen
Marlin ile benim takvimimde neden bebis resmi yok kizlar :))
bu kenarda oynayan bebek mi. ben goruyorum var
Yok canim o degil.Hani sizin ingilizce yaziyor ya tarih resimli takvim ondan iste :))
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah ilk doktor muayenimizi olduk:) Önce idrar örneği aldılar,sonra PAP smear testi yaptılar ve sonrasında bebişe ultrasonla baktılar,inanamadım:) orda canlı birşey hareket ediyordu kendi kendine:)müthiş bir duyguymuş gerçekten,eşimle ekrana kitlendik kaldık.Kalp atışlarını 10.haftadan sonra duyacaksın dedi doktor,ama şimdi aslında duyabilmeliydim.sonuçta 9.haftamdayım.2 hafta sonra kan tahlilleri için randevu verdiler.Doktor herşeyin normal ve sağlıklı olduğunu söyledi:) Yalnız smear testi sonrası kanama olabilir dedi,biraz lekelenmem oldu.Normal sanırım
Vitamin vermedi ben de sormayı unuttum,yolda aklıma geldi gelecek muayenemde soracağım.Ayrıca 2li test veya 3.test seçeneği sundular.İkisi birden olsun dedim.Olmaz birini seç dediler,saçma geldi bana...doktor 2liyi önerdi,bişe çıkmazsa 3lü teste gerek yok dedi.Ayrıca cystic fibrosis genetic diye bir test yaptırmak istiyormusun diye form verdiler.Sigorta karşılarsa ok dedim.Ama ne olduğunu bilmiyorum.
Benden haberler şimdilik böyle:) herkese sevgiler
Yok canim o degil.Hani sizin ingilizce yaziyor ya tarih resimli takvim ondan iste :))
Yaptim galiba sagol canim.
Ultrasonu alttan degil ustten mi yaptilar? Alttan olunca daha erkenden duyuluyor diye biliyorum sanki. Bizim ultrasonda sesini dinletmeden once kalbinin atisini da gostermisti, siyah beyaz ekranda bir beyazlik gidip geliyordu yildiz gibi :) ama alttandi bizimki.
Her seyin yolunda olduguna cok sevindim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri.html de ocak anneleri listesinin altinda bu lilypie tickerinin nasil yapilip eklenecegini anlatiyor guzel guzel, ilk sayfada listenin en sonuna git, gorursun. ben de mi eklesem, benim desktopumda var ona bakiyorum :)
Ben dediğin yerden yaptım:) noel bebişi yaptım hemde,malum yeni yıl bebeleri olacak bizimkiler
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah ilk doktor muayenimizi olduk:) Önce idrar örneği aldılar,sonra PAP smear testi yaptılar ve sonrasında bebişe ultrasonla baktılar,inanamadım:) orda canlı birşey hareket ediyordu kendi kendine:)müthiş bir duyguymuş gerçekten,eşimle ekrana kitlendik kaldık.Kalp atışlarını 10.haftadan sonra duyacaksın dedi doktor,ama şimdi aslında duyabilmeliydim.sonuçta 9.haftamdayım.2 hafta sonra kan tahlilleri için randevu verdiler.Doktor herşeyin normal ve sağlıklı olduğunu söyledi:) Yalnız smear testi sonrası kanama olabilir dedi,biraz lekelenmem oldu.Normal sanırım
Vitamin vermedi ben de sormayı unuttum,yolda aklıma geldi gelecek muayenemde soracağım.Ayrıca 2li test veya 3.test seçeneği sundular.İkisi birden olsun dedim.Olmaz birini seç dediler,saçma geldi bana...doktor 2liyi önerdi,bişe çıkmazsa 3lü teste gerek yok dedi.Ayrıca cystic fibrosis genetic diye bir test yaptırmak istiyormusun diye form verdiler.Sigorta karşılarsa ok dedim.Ama ne olduğunu bilmiyorum.
Benden haberler şimdilik böyle:) herkese sevgiler
kizlar film izlemeyi severmisiniz?
ben korku filmi hastasiyim:))))
bi film sitem var ordan dvmli izliyorum cok hosuma gidiyor.
simdi guzel bi film buldum izliycem tavsiye ederim sizedde:)))
popcorn'umu yapayim oyle oturayim:))))
arada bakarim sizede grsrz iyi aksamlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?