Amerika'da Hamilelik

melegim gece gec yatsamda mutlaka gunduz uyuyorum, uykumdan pek geri kalmiyorum sukur ama bende dedigin gibi keyfime duskunum biraz.. ins bebisle islerimi halledebilirim zaten annemde olacagi icin pek korkmuyorum ama insallah rabbim sabrinida verir.. malesef suda var keske uyku depolasansa, simdiden depolasam sonrada bolbol kullansam ama insan bigun uyumasa zombi gibi oluyor.. ayy insallah saglikli gelsinlerde bebislerimiz , ananeyle donusumlu bakicaz 3 ay ...

marlincim gozun aydin guzel haberler gelmis.. doktorun hersey yolunda saglikli demis msallahhh kalp sesini duyunca insan bi tuhaf oluyor. ben diyorum icimde 2 tane kalp var diye.. smear testi bende oldum, kizlarinda dedigi gibi 2li testi yaptir, gerekli gorurlerse (ins gorulmez) 3'lu yaparlar canim.. benim dr bana 5li test yapti ilk bastan :)))) ama sukur hersey yolunda.. bikac hafta sonra cinsiyetinide belli olur insalah.. saglikli sihhatli gelsin bebisimiz

kizlar bende arkadasa gittim 1 saatcik oturdum geldim, evde patliyorum.. ama yemege menumuz en kolay sey makarna.. valla hiiiic yemek yapasim yok.. aslinda yiyesimde yok..

Son düzenleme:
Esraaaaa takvimin hayirli olsun:)))bak bundan sonra hergun takip ediceksin daha zevkli olucak.
Marlin sende yapsana cok kolay anlattim bi sayfada
Herkes yapsinki heyecanlarinizi birlikte paylasalim:)))

Çok teşekkür ediyorum hepinize..Eve gelir gelmez annemlere hemen yazdım,sonra hemen forum sayfasını açtım sizlere yazdım.Eşime de bahsettim:)arkadaşlarımla yazışıyorum merak ederler dedim:) Esra Türkçe paylaşım için teşekkürler,şöyle kendi dilimden güzelce okuyayım:) Ben de takvimimi yapayım hemen

Yaptim galiba sagol canim.

Rica ederim canim.

Yok canim o degil.Hani sizin ingilizce yaziyor ya tarih resimli takvim ondan iste :))

hmmm hani benim cicekli olan bebekli... onu baska yerden yapiyosun.. ''Lilypie '' diye bir program var ordan yapiyosun canim

canim istersen yardimci olayim yapamazsan

Son düzenleme:

Ultrasonu alttan degil ustten mi yaptilar? Alttan olunca daha erkenden duyuluyor diye biliyorum sanki. Bizim ultrasonda sesini dinletmeden once kalbinin atisini da gostermisti, siyah beyaz ekranda bir beyazlik gidip geliyordu yildiz gibi :) ama alttandi bizimki.

Her seyin yolunda olduguna cok sevindim.

Üstten baktı,sanki yıldız gibi yanıp sönen birşeyi bende gördüm:)) ama kalp atışını dinlemek için 10 haftadan sonra dedi:)) zaten aynı doktor diğer randevuma gelir mi bilemem,3 doktor dönüşümlü bakıyorlar,bu doktorla kıt ingilizcemle anlaşmaya çalıştım bakalım diğerleriyle nasıl olacak:)

kizlar film izlemeyi severmisiniz?
ben korku filmi hastasiyim:))))
bi film sitem var ordan dvmli izliyorum cok hosuma gidiyor.
simdi guzel bi film buldum izliycem tavsiye ederim sizedde:)))
popcorn'umu yapayim oyle oturayim:))))
arada bakarim sizede grsrz iyi aksamlar:)))

marlin'cim gozun aydinn. ikinci randevu icin sabirsizlaniyorsundur. 10. haftaya mi verdiler? bana 12'de gel dediler. su testlere benim de kafam karisti, 2li yaptir sonra 3lu dedi dr ama hala ikili icin randevu almadim ki sanirim 12. haftada yaptiriliyormus. cystic fibrosis diye bisey istemedi benden de. bi dahaki gidisimde soriyim. Gozun aydin umarim kalp atislarini da kisa surede duyarsin. bi de bende vaginal muayene yaptilar. her dr farkli takiliyor galiba.

bu aradaa herkess takvimlerini ve tickerlari gule gule kullansin :) ben yaptigimdan beri gunler gecmiyor, biran once gecsin de su bulantilardan kurtuliyim istiyorum koko senin bulantilar ne alemde, beslenebiliyor musun?

esra sen ikili test yaptirdin mi?

ben cok moralsizim su siralar, size de oluyo mu bu bilmiyorum ama bugun annemin bana aldigi battaniyeyi gorup 1 saate yakin agladim. ya benim cok zor geciyo galiba hamileligim ya da su bulantilar bitince rahatliycam bilmiyorum.

kendinize iyi bakin, cok dert yandim :)

unutmadan cananveirfan niye yazmiyo acaba, ins. yolundadir hersey.

Son düzenleme:

ben de cok severim korku, orphan diye bi film var siddetle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…