- Konu Sahibi citaknuray
-
ben de cok severim korku, orphan diye bi film var siddetle tavsiye ederim :)
ablacim bende hamilelikten once cok severdim izlerdim de, ama her turlusunu, testerenin hepsini izlemisimdir mesela..kizlar film izlemeyi severmisiniz?
ben korku filmi hastasiyim:))))
bi film sitem var ordan dvmli izliyorum cok hosuma gidiyor.
simdi guzel bi film buldum izliycem tavsiye ederim sizedde:)))
popcorn'umu yapayim oyle oturayim:))))
arada bakarim sizede grsrz iyi aksamlar:)))
Kizlar dogumdan sonra gelenlere vermek icin bebek sekeri tarzi hediyelik nereden alabilirim online site oneriniz var mi , Kizimda Tr. deydim kendim keseler yapmistim lavantali bebek magnetli, Burda bilmiyorum. Nereden bulabilirim Boyle malzemeleri yada hazirini
Bebekleriniz icin alisverislerinizi nerelerden yaptiniz?
Kizlar dogumdan sonra gelenlere vermek icin bebek sekeri tarzi hediyelik nereden alabilirim online site oneriniz var mi , Kizimda Tr. deydim kendim keseler yapmistim lavantali bebek magnetli, Burda bilmiyorum. Nereden bulabilirim Boyle malzemeleri yada hazirini
Ya iki gundur baya yogun gecti hic bakamadim burayaTurkiyeden arkadaslar geldi buraya yerlesmek icin. Havaalaninda bulusacaktik gece 1 de onlari karsilamaya gittik ama malesef bulamadik Ucaklari 20 dk erken gelmis biraz bekleyip otellerine gitmisler... Baya yorulduk gece gece bebisimle Simdide onlara ev ariyoruz.. Yarinda yogun bi gun olacak yine ev bakicaz... Yani muhabbetleri cok takip etme firsatim olmiycak Neyse bende bakma firsati buldukca paylasirim artik biseyler... Bu arada benimde dun doktor randevum vardi, melegimm iyiymis cok sukur... Artik 15 gunde bir randevu verecekler... Doguma yaklastikca heyecan ve korkular artiyo bende kizlar yaaa :18::18::18::18:
marlin'cim gozun aydinn. ikinci randevu icin sabirsizlaniyorsundur. 10. haftaya mi verdiler? bana 12'de gel dediler. su testlere benim de kafam karisti, 2li yaptir sonra 3lu dedi dr ama hala ikili icin randevu almadim ki sanirim 12. haftada yaptiriliyormus. cystic fibrosis diye bisey istemedi benden de. bi dahaki gidisimde soriyim. Gozun aydin umarim kalp atislarini da kisa surede duyarsin. bi de bende vaginal muayene yaptilar. her dr farkli takiliyor galiba.
Merhaba Canım,
Ben 9.haftamın içindeyim..2 hafta sonraya gün verdiler, kan tahlilleri yapılacakmış.2li test için randevuyu da 20 hazirana verdiler.Zaten inşallah sorun çıkmazsa 3lüyü yapmıyorlar.Bende bir dahaki gidişime vitamin olayını soracağım zira bana vermedi bende unuttum.Balık yememi önerdi.Aslında balık seviyorum ama bizim memleketteki gibi balık bulamıyoruz.Zaten hamilelikte yiyebileceğiz samon balığı var sadece sanırım.
Duygusal değişimler normal sanırım,bende ilk zamanlar gergin ve ağlamaklıydım hep.Ben hiç kimsem yok,tek başıma hamilelik geçireceğim diye ağlamıştım:)) Bebeklerimizden güzel haberler aldıkça yüzümüp hep gülecek inşallah.Umarım mide bulantılarında yakın zamanda geçer.Sevgiler
Soylenmis zaten joann's ve michael's diye el isi dukkanlari var, amanin her turlu malzeme var. Ikisinde de "baby shower"lar icin ozel bolum var (bridal shower ve dugun malzemelerinin yakininda oluyorlar genelde). O bolumde o aradigin torbaciklardan da var, her sey de var, isini cok kolaylastirir. Yalniz fazla kaptirma, pek ciciler, her seyden almak istiyor insan ama cok pahaliya patlar!!! Ozellikle joann's de kumas bolumu var, tul falan kestirip alabilirsin oradan (kapi susu falan yapacaksan).
Ben aslinda fotograf eklemek icin yaziyorum. Arkadasin baby showerini ben yapmistim, misafirlere "favor" olarak kendim hazirlamistim boyle torbaciklar. Icine lavanta ya da potbori koydum, cekmecelere konabilir guzel koksun diye seklinde dusundum. Bakalim resimleri ekleyebilecek miyim blogumdan:
http://cilginsapkaci.files.wordpress.com/2010/05/img_0618-1.jpg
http://cilginsapkaci.files.wordpress.com/2010/05/img_0611-1.jpg
http://cilginsapkaci.files.wordpress.com/2010/05/img_0630-1.jpg
http://cilginsapkaci.files.wordpress.com/2010/05/cimg6591-1.jpg
Daha detay istersen anlatirim.
Fotograftaki nazar boncuklarini fimo ile kendim yaptim :)
Merhaba Canım,
Ben 9.haftamın içindeyim..2 hafta sonraya gün verdiler, kan tahlilleri yapılacakmış.2li test için randevuyu da 20 hazirana verdiler.Zaten inşallah sorun çıkmazsa 3lüyü yapmıyorlar.Bende bir dahaki gidişime vitamin olayını soracağım zira bana vermedi bende unuttum.Balık yememi önerdi.Aslında balık seviyorum ama bizim memleketteki gibi balık bulamıyoruz.Zaten hamilelikte yiyebileceğiz samon balığı var sadece sanırım.
Duygusal değişimler normal sanırım,bende ilk zamanlar gergin ve ağlamaklıydım hep.Ben hiç kimsem yok,tek başıma hamilelik geçireceğim diye ağlamıştım:)) Bebeklerimizden güzel haberler aldıkça yüzümüp hep gülecek inşallah.Umarım mide bulantılarında yakın zamanda geçer.Sevgiler
bu aradaa herkess takvimlerini ve tickerlari gule gule kullansin :) ben yaptigimdan beri gunler gecmiyor, biran once gecsin de su bulantilardan kurtuliyim istiyorumkoko senin bulantilar ne alemde, beslenebiliyor musun?
ben cok moralsizim su siralar, size de oluyo mu bu bilmiyorum ama bugun annemin bana aldigi battaniyeyi gorup 1 saate yakin agladim. ya benim cok zor geciyo galiba hamileligim ya da su bulantilar bitince rahatliycam bilmiyorum.
kendinize iyi bakin, cok dert yandim :)
unutmadan cananveirfan niye yazmiyo acaba, ins. yolundadir hersey.
Ellerine saglik cnm cok guzel gorunuyorlar.
Bende seker yerine lavanta yada ppotbori koymak istiyorum,bunlarida mi Michaels'dan yada joann'den aldin.
Seker kalici olmuyo cunku kokulu torbalar daha hos oluyo.
Icine koyacak sey konusunda biraz sikinti yasadim. Seker koymam mumkun degildi, cunku bebegin ablasinin her seye alerjisi var (Allah kimsenin cocuguna vermesin bu belayi). Lavanta dedim ama lavantayi oyle kolay bulamayacagimi gec farkettim. Istanbul'da istiklal'de teyzeler satar istersen kilo kilo al, burada oyle satilmiyor ortalikta. Online satan bir iki yer buldum (amazondan buldumdu galiba) ama cok gecti ismarlamak icin. Bizim bu trader joe's denen dukkanda camasir kurutma makinesine atmak icin "laundry bag"ler oluyor, camasirlar guzel koksun diye. Hatirladim ki onlarin icindeki gercek lavanta. Evde olan birkac paketi kesip onlari kullandim bazilarina. Yetmedi tabii. Digerleri icin de banyo'daki cam fanus'a koymak icin aldigim ve artan potborilerden koydum. Onlari marshall's dan almistim galiba. Alirken iri iri parcalar olmasina dikkat etmek lazim (tabii torbaciklara sigabilmeli), cok ufak ve tozlu olunca incecik torbadan dokuluyor. Bizim bir arkadas da benim bu torbalardan gorup kendisi yapmisti, ama o kokulu -nasil desem- minik tas parcaciklari gibi bir malzeme koymus. Onlar cok agir geldigi icin torbayi asagi cekiyordu, boyle dolu dolu durmuyordu. Uzerine koku yedirilmis kozalaklar, agac kabuklari, yapraklar seklinde olan potboriler en ideali bence, cunku hafifler ve dolgun kesecikler oluyor onlarla. ay ne cok bidi bidi yaptim sabah sabah.
marlin'cim gozun aydinn. ikinci randevu icin sabirsizlaniyorsundur. 10. haftaya mi verdiler? bana 12'de gel dediler. su testlere benim de kafam karisti, 2li yaptir sonra 3lu dedi dr ama hala ikili icin randevu almadim ki sanirim 12. haftada yaptiriliyormus. cystic fibrosis diye bisey istemedi benden de. bi dahaki gidisimde soriyim. Gozun aydin umarim kalp atislarini da kisa surede duyarsin. bi de bende vaginal muayene yaptilar. her dr farkli takiliyor galiba.
bu aradaa herkess takvimlerini ve tickerlari gule gule kullansin :) ben yaptigimdan beri gunler gecmiyor, biran once gecsin de su bulantilardan kurtuliyim istiyorumkoko senin bulantilar ne alemde, beslenebiliyor musun?
esra sen ikili test yaptirdin mi?
ben cok moralsizim su siralar, size de oluyo mu bu bilmiyorum ama bugun annemin bana aldigi battaniyeyi gorup 1 saate yakin agladim. ya benim cok zor geciyo galiba hamileligim ya da su bulantilar bitince rahatliycam bilmiyorum.
kendinize iyi bakin, cok dert yandim :)
unutmadan cananveirfan niye yazmiyo acaba, ins. yolundadir hersey.
ben ne yazikki iyi haberlerle gelmiyorum. acil cagirmalarindan da belliydi zaten. bebegin kalbiyle iligli bir sorunu var. dun 10.30 girdik 3 ayri kisi bakti saat 1 de ciktik. kesin teshisi henuz koyamadilar kalp kapakcigi ile ilgili sorun gozukuyor. sali gunune arayip randevu verecekler. kalp doktorununda gormesi gerekiyormus.
beni telaslandirmak istemiyorlar bence ama bu kadar uzerinde durulmasida canimi fazlasiyla sikiyor. hanginizin bebegine bukadar uzun saatler bakildi ki ? 200 e yakin goruntu aldilar. bebegin durusu musait degilmis falan falan....
cikista ben wc ye girmistim doktor esime biseyler diyordu ben gelince konusma kesildi.
bizim persembe kendi doktorumuzla vardi gorusmemiz. bilgisayardan bizim durumumuzu gosteriyordu. esim hemen gormus kalp kisminin yaninda soru isareti varmis. yani aslinda persembe anlamis o durumu ama bana bisi demedi.
bakalim sali gunune randevumuzu alalimda sonuc ne cikacak.
Allah tum bebekleri korusun.
ben ne yazikki iyi haberlerle gelmiyorum. acil cagirmalarindan da belliydi zaten. bebegin kalbiyle iligli bir sorunu var. dun 10.30 girdik 3 ayri kisi bakti saat 1 de ciktik. kesin teshisi henuz koyamadilar kalp kapakcigi ile ilgili sorun gozukuyor. sali gunune arayip randevu verecekler. kalp doktorununda gormesi gerekiyormus.
beni telaslandirmak istemiyorlar bence ama bu kadar uzerinde durulmasida canimi fazlasiyla sikiyor. hanginizin bebegine bukadar uzun saatler bakildi ki ? 200 e yakin goruntu aldilar. bebegin durusu musait degilmis falan falan....
cikista ben wc ye girmistim doktor esime biseyler diyordu ben gelince konusma kesildi.
bizim persembe kendi doktorumuzla vardi gorusmemiz. bilgisayardan bizim durumumuzu gosteriyordu. esim hemen gormus kalp kisminin yaninda soru isareti varmis. yani aslinda persembe anlamis o durumu ama bana bisi demedi.
bakalim sali gunune randevumuzu alalimda sonuc ne cikacak.
Allah tum bebekleri korusun.
Tesekkurler bilgiler icin cnm:))
Benim vaktim var arkadaslarin hemen hemen hepsi Tr'ye gidiyor onlar donunce bebis icin party yapicaz o zmna kadar amazondan ismarliyabilirim ozmn. Senden bisey daha istesem ne olarak arattin onu Amazonda?
Dedigin gibi dolgun durmasi ve hafif olmasi daha hos olur.Ben nazar boncugu yerine belki kucuk emzik veya biberon takabilirim uclarina,ablam gelince gidip alicaz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?