Amerika'da Hamilelik

canim benim, oncelikle gecmis olsun. beni telaslandirmak istemiyorlar demissin ya bence zaten cok telaslanacak bisey yok cunku olsaydi doktorlar patir patir soylerdi, burasi Turkiye gibi degil biliyorsun, duygusallik cok fazla yok. profesyonellik on planda...kaldi ki emin olamadiklari en ufak ayrintida bile didik didik etmek zorundalar yoksa acilan tazminatlarin altindan kalkamazlar...akraba evlili degilse, genetik hikaye de yoksa ciddi bir sorun olacagini sanmiyorum cananim...kalbini ferah tut, iyi haberlerle geleceksin...

ahh canim arkadasim ne guzel yazmissin dedigin gibi olur umarim. dun dogum gunumdu inan esimde bende bi yandan bisi yoktur deyip ya varsa diyerek kurup kurup gunude geceyide kendimize zehir ettik. akraba evliligi yok ancak benim ailemde kalp sorunu mevcut ama sanmiyorum. ya hic biri dusunemiyorum ben.
esimde senin gibi diyor varsa hemen soylerlerdi diyor ama bukadar israr ne anlamadim.
kalbindan gecen gibi olur umarim cemrecim. bebeklerin hic birinde olmasin bisi. Allah sanada en kisa surede yeni bir hamilelik versin. guzel saglikli bir hamilelik gecirirsin. ilk ve son sorunun ilk gebeliginde yasadigin sorun olarak kalsin.
senin kalbin cok guzel..kalbien gore olsun hesey

Canancim,gecmis oksun demek istemiyorum cunku eminim ki bebeginin hicbirseyi yok,Rabbimin izniyle saglikla kucagina alip bebegini kokluycaksin ve butun bunlarin hepsini unutucaksin.Bende okuyunca Cemre gibi dusundum,eger birsey olsaydi coktan yuzunuze patir patir herseyi soylerlerdi cnm,burda aman soylemiyim etkilenirler gibi dusunmezler gorev neyse onu yaparlar.Bu kadar cok arastirmalari da bence iyi en ufak bir ihtimali bile iyice arastirip bakmalari guzel,ama ben eminim yakin zamanda cok guzel haberler alicaksin ins.
Sen rahat olmaya calis kalbini ferah tut ki bebisin de senin stresinden etkilenmesin uzulmesin cnm.
Tum dualarimiz seninle ins.
Bu arada gecmis dogumgunun de kutlu olsun,Rabbim bebisinle ve esinle sana daha cok guzel uzun, saglikli,huzurlu ve mutlu yillar nasip etsin ins.

canancim cok gecmis olsun canim.. seni anlayabiliyorum bendede bakteri var dedikleri zaman baya etkilenmistim ilk basta.. ama eminim ki bir sorun yoktur. bebisin saglicakla gelecek sana.. bak benim burda akrabam var . 2 hafta once dogum yapti. senin haftalardayken dediler kalpte bir parliklik var buda down sendromu bebeklerde goruluyomus. bilmiyorum ne alakaysa..kadincagiz kacgun gitgel yapti ama sey diyorki hic uzulmuyorum eminim ki bisi yok, bisi cikmayacak ama beni yoruyorlar falan.. simdi bebisi kucaginda sapasaglam masallah. o yuzden kendini hic strese sokma.. bu arada dogum gunun kutlu olsun canim..esinle bebisinle mutlu saglikli huzurlu yillar diliyorum :)))))

Canim cok tesekkur ederim usenmemis ugrasmissin cok tatlisin:)))
Simdi hepsine bakicam favorite'a ekliyim.
Canim arkadaslar simdi gidiyorlar agustos ortalarinda geri donucekler, cok gec benim icin cunku ablam geldiginde onla yapicaz kesecikleri ben daha sonra bebisle tek basima yapamam zor olur. Olsa cok guzel olur du ama nasip napalim.

Canan canimcim ins onemli birseyi yoktur bebesinin ki olsa mutlaka soylerler bizim Tr gibi degil adamlar realistler bizim gibi duygusalliga yer vereceklerini sanmam ..diger arkadaslarda cok guzel seyler yazmislar bence kendini uzme herseyde bir hayir vardir mutlaka bu durum sadece in case baska birsey olcagini sanmam

Kizlar bebek sekerleri ile ilgili konusmalariniz olmus bu konuda bende bir kac sey yazmak istedim ..hamililigin son zamanlarinda mayis annelerinin surekli konusmalari uzerine bende cok ozendim ve almak istedim ama malum ingilterede bulmak zor bulsanda epey tuzlu ,, bende internetten arastirdim ve bir arkadasimin esi o siralarda Tr de idi onun adresine siparis verip buraya getirmesini rica ettim yoksa Tr den kargo epey pahaliya geliyor bebek sekerlerini su siteden almistim sizede linkini veriyorum belki goz atmak istersiniz BEBEK ŞEKERİ MODELLERİ - Oya Organizasyon - 0212 225 97 59

Esra ve marlin cizelgeniz cok guzel olmus hayirli ve ugurlu olsun sizlere .)

herkese iyi haftasonlari annisler?
neler yapiyosunuz bakimm, bugun hava cok guzel, son iki gundur donuyoduk kar yagacak gibi..
ama benimde hic keyfim yok
oturdugum yerden kalkmak istemiyorum
esimi bekliyorum bakalim bugun bi atraksiyon yapacakmiyiz..

bu arada kokocum cok sagol yazmayi unuttum galiba.. ben ucakta olan belgeri doldurdum anneme yolladim.. insallah bir sorun cikmadan geliverir
galiba o gelene kadar 9 dogurcam.. cok heyecanliyim

uzun zamandir home grill almak vardi aklimda, esim de biliyordu, bugun surpriz yapmis, kendi almis, sabah mutfak masasinin uzerindeydi ama maalesef gitmis tost tipi grill almis. aksam denedim ama teflondan hic farki yok
istedigimden alsa belki o da ayaniydi, hicbir fark olmayacakti, bilemiyorum ki...sizin kullandiginiz ve tadi barbekuye cok benzeyen indoor grill var mi kizlar?
izgara rejimi yapacaktim ben, hergun tavuk ve balik eti yapacaktim bol salata ile kendime ama hic gercek izgara gibi olmadi

Son düzenleme:

Canan umarim bir sorun cikmaz, guzel haberler alirsin. insan ufacik bi olumsuzlukta mutsuz oluyor, anliyabiliyorum bunu ve emek var ortada. inss sorunsuz bi sekilde su olayi atlatirsiniz.

kokopelli benim de aksamlari halsizlik artiyor ve midemdeki sey her neyse tum vucudumu etkiliyo. sanirim ayni seyleri yasiyoruz, sabahki halimden daha kotu oluyorum. ins en kisa zamanda atlatiriz, cunku hic tadim kalmadi ve beni cok mutsuz ediyo bu durum.

marlincim bana 2 testi de yap dedi dr, yaparim galiba. soyle saglikli bi sekilde kucagimiza alsak super olucak, onu dusundukce rahatliyorum ve guzel dileklerin icin sagol :)

esra ben de 32'yim, bana simdilik sadece ikili dedi dr. ins. hic bir sorunla karsilasmayiz.

guzel haftasonlari herkese.

Bugunde biraz ev aradik cok yorulmusum... Eve geldim hemen diktim ayaklari :))) birde bugunlerde newyorka gitmemiz lazim, 4 saatlik bi yol ama umarim bacaklarim falan sismez otobuste Sizce problem olur mu uzun yol ?

Dogru aslinda herkes doguruyo ama ben igneden bile deli gibi korkan birisi olarak dusunuyorum iste :) Anne olmak kolay degil tabi :) Normal dogum konusunda bende ayni sekilde dusunuyorum.. Insallah sezeryan gerekmezde normal dogum yapariz ....

Canim ya insallah hersey yolundadir... Onemli hicbir problem olmaz umarim... Bol dua et Allahin izniyle hersey duzelir... Allah saglik versin hepimizin bebislerine...

Valla canim sen kendini daha iyi bilirsin kaldirabilirmisin yolculugu 4 saat git 4 saat gel biraz uzun ama ne bileyim arkada yatarim arada mola verip dinleenirim diyosan sen bilirsin.Eger mecbursaniz bisey diyemrm de ama mutlaka arkada yat cnm arada cunku dik cok oturunca bu haftalarda bebek cok kasiliyo malesef.Hakkini helal felaket tellalcisi gibi gozunu korkutmadim ins.

Gelelim normal doguma hepimiz normal doguum yapip elimize alicaz bebislerimizi ins. Burda epudral secenegi var hic korkma cokkk kolay oluyormus herkes oyle diyor guzel dusun guzellikle gelsin bebisin ins.

Hic bir sorun olmaz Allah in izniyle icin rahat olsun.

gunayydinnn everybody!
kizlar size bisey sorucam ya. benim son adet tarihim 1 nisandi, hatta 31 mart ilk spot... dr'a en son gittiigmde ultrasona gore 7 haftalik dedi ama 6 haftalik olmasi gerekiyodu. sonrada kafam karisti. ben 9 haftalik mi yoksa 10 haftalik mi hamileyim sizce? dr. dogum 2 ocak dedi mesela, online hesaplayicilar 6-7 diyor. sizin de fikrinizi aliyim, ona gore ortalamayi alicam :)

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlar,

Öncelikle herkesin günü çok güzel geçer umarım.Midesi bulanan annişler,bugün istediklerin yer içebilirler inşallah:) Doğumu yaklaşana annişlerimiz de çok iyidir umarım.
Canan inşallah çok güzel haberler alacak ve bizlerle paylaşacaksın.Emin ol herkesin duaları sen ve bebeğinle olacak.Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Silgicim, benim de son adet tarihim 30 Mart.Doktor 9 hafta 2 günlük dedi.Online hesaplayacılar 9 hafta diyorlardı.Doktor 4 ocak doğum tarihi dedi,ama ultrason fotoğrafında 2 ocak diye gördüm:) Doktor bana ilk bebekler biraz geç gelebilir dedi.Buarada 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebişin yüzünü falan net görebildim,herşey belli gibiydi:) erken mi daha bilmiyorum,ben hiçbişe anlamam sanıyordum ama resmen yüzü gözü ağzı herşey belliydi,çok garip oldum:))

Hava serin ve güneşli,herkes havanın tadını çıkaracak gibi bugün:) sevgiler hepinize

super hemen hemen ayni gunler :) o zaman dogru hesapliyorum diyebilirim. ultrasonda bende 2 hafta gozuktu; 6 ve 7. doktor 7'yi baz alicaz dedi ve oyle bir tarih cikartti. bende haziran 14'te 2.kez gidicem. merak ediyorum neler diycek dr bu defa :)

Selam kizlarrrr,
Herkes iyidir ins.
Bu haftasonu biraz alisverise yogunlastik,malum az kaldi eksikleri bitirmek lazim demi:))
Dun abimizin yatagini aldik Rooms to go'dan ama malesef 1 ay sonra gelicekmis,napalim bi sure idare etcez artik:))
Bugunde matress bakicaz,daha travel system almadik bi kac arastirma daha yapayim.
Bizden haberler bunlar aksam'a tekrar girmeye calisirim.
Herkese guzel bir haftasonu diliyorum:)))

ne demek. umarim rahat rahat gelir girisini yapar. ben bir de basip yanlarina aldiklari bir mektup yazdim giristeki uscis officer'a gerekirse versinler diye ama sanirim ona gerek bile kalmamisti. aktarmasi var mi annenin? varsa nerede? amerika icindeyse valizini alip tekrar teslim ediyor ya, onu guzelce anlat kendisine, valiz ortada kalmasin :)

bazi anneler pek girisken oluyor (mesela kayinvalidem), hemen kendilerine bir badi yapip ona takilip hallediyorlar her seyi o kisinin yardimiyla. benim kendi annem-babam pek cekingendir, hic oyle baskasina laf etmezler, o yuzden kendi kendilerine halledebilmeleri icin elimden geleni yaptim.

insallah sorunsuz guzel guzel gelir annen, bize de haber ver, hosgelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…