- Konu Sahibi citaknuray
-
ben ne yazikki iyi haberlerle gelmiyorum. acil cagirmalarindan da belliydi zaten. bebegin kalbiyle iligli bir sorunu var. dun 10.30 girdik 3 ayri kisi bakti saat 1 de ciktik. kesin teshisi henuz koyamadilar kalp kapakcigi ile ilgili sorun gozukuyor. sali gunune arayip randevu verecekler. kalp doktorununda gormesi gerekiyormus.
beni telaslandirmak istemiyorlar bence ama bu kadar uzerinde durulmasida canimi fazlasiyla sikiyor. hanginizin bebegine bukadar uzun saatler bakildi ki ? 200 e yakin goruntu aldilar. bebegin durusu musait degilmis falan falan....
cikista ben wc ye girmistim doktor esime biseyler diyordu ben gelince konusma kesildi.
bizim persembe kendi doktorumuzla vardi gorusmemiz. bilgisayardan bizim durumumuzu gosteriyordu. esim hemen gormus kalp kisminin yaninda soru isareti varmis. yani aslinda persembe anlamis o durumu ama bana bisi demedi.
bakalim sali gunune randevumuzu alalimda sonuc ne cikacak.
Allah tum bebekleri korusun.
canim benim, oncelikle gecmis olsun. beni telaslandirmak istemiyorlar demissin ya bence zaten cok telaslanacak bisey yok cunku olsaydi doktorlar patir patir soylerdi, burasi Turkiye gibi degil biliyorsun, duygusallik cok fazla yok. profesyonellik on planda...kaldi ki emin olamadiklari en ufak ayrintida bile didik didik etmek zorundalar yoksa acilan tazminatlarin altindan kalkamazlar...akraba evlili degilse, genetik hikaye de yoksa ciddi bir sorun olacagini sanmiyorum cananim...kalbini ferah tut, iyi haberlerle geleceksin...
ben ne yazikki iyi haberlerle gelmiyorum. acil cagirmalarindan da belliydi zaten. bebegin kalbiyle iligli bir sorunu var. dun 10.30 girdik 3 ayri kisi bakti saat 1 de ciktik. kesin teshisi henuz koyamadilar kalp kapakcigi ile ilgili sorun gozukuyor. sali gunune arayip randevu verecekler. kalp doktorununda gormesi gerekiyormus.
beni telaslandirmak istemiyorlar bence ama bu kadar uzerinde durulmasida canimi fazlasiyla sikiyor. hanginizin bebegine bukadar uzun saatler bakildi ki ? 200 e yakin goruntu aldilar. bebegin durusu musait degilmis falan falan....
cikista ben wc ye girmistim doktor esime biseyler diyordu ben gelince konusma kesildi.
bizim persembe kendi doktorumuzla vardi gorusmemiz. bilgisayardan bizim durumumuzu gosteriyordu. esim hemen gormus kalp kisminin yaninda soru isareti varmis. yani aslinda persembe anlamis o durumu ama bana bisi demedi.
loose lavander diye aradim. hatta senin icin simdi yine aradim, asagiya cikan birkac linki koyayim:
Amazon.com: French Lavender Super Blue - Loose Flower Buds - Per Pound: Home & Kitchen
Amazon.com: Natural Dried Lavender Flowers - per pound: Everything Else
Provences Epice - Loose Lavender, Large bag 17.6oz (500g): Amazon.com: Grocery & Gourmet Food
customers who viewed this item also viewed... kisminda daha da opsiyonlar cikiyor bunlarin altinda. yorumlara, fiyata gore begenir alirsin.
Ben senin yerinde olsam turkiye'ye gidenlere nazar boncugu ismarlardim, istanbul'da mahmutpasa'da onlari da kiloyla satiyorlar, eminim baska sehirlerde de vardir. denk gelmezse dedigin gibi bu "accent" diye satilan bebek temali seylerden koyarsin. ben pek seviyorum nazar boncuklarini, mavi mavi, eylul'de turkiye'ye gittigimizde alacagim bir suru getirecegim, suslere kullanmazsam basinet'e/besige tul ortu yapar ona dikerim. ne hevesler ne hevesler, kursagimda kalmaz insallah.
Canim kendine dikkat et cok yorulmamaya calis.
Gozun aydin bebisinden de guzel haberler almissin.
Hicccc korkma Rabbim yardim ediyor,herkes doguruyo benmi doguramicam diye dusun.
Inan bana burda cok sansliyiz Tr deki butun hamile arkadaslar sezeryan oldu,normal doguran cok az.
Normal dogum buyuk bi nimet kizlar bunu hic unutmayin.
Bugunde biraz ev aradik cok yorulmusum... Eve geldim hemen diktim ayaklari :))) birde bugunlerde newyorka gitmemiz lazim, 4 saatlik bi yol ama umarim bacaklarim falan sismez otobusteSizce problem olur mu uzun yol ?
Dogru aslinda herkes doguruyo ama ben igneden bile deli gibi korkan birisi olarak dusunuyorum iste :) Anne olmak kolay degil tabi :) Normal dogum konusunda bende ayni sekilde dusunuyorum.. Insallah sezeryan gerekmezde normal dogum yapariz ....
kokopelli benim de aksamlari halsizlik artiyor ve midemdeki sey her neyse tum vucudumu etkiliyo. sanirim ayni seyleri yasiyoruz, sabahki halimden daha kotu oluyorum. ins en kisa zamanda atlatiriz, cunku hic tadim kalmadi ve beni cok mutsuz ediyo bu durum.
marlincim bana 2 testi de yap dedi dr, yaparim galiba. soyle saglikli bi sekilde kucagimiza alsak super olucak, onu dusundukce rahatliyorum ve guzel dileklerin icin sagol :)
esra ben de 32'yim, bana simdilik sadece ikili dedi dr. ins. hic bir sorunla karsilasmayiz.
guzel haftasonlari herkese.
Herkese iyi pazarlar,
Öncelikle herkesin günü çok güzel geçer umarım.Midesi bulanan annişler,bugün istediklerin yer içebilirler inşallah:) Doğumu yaklaşana annişlerimiz de çok iyidir umarım.
Canan inşallah çok güzel haberler alacak ve bizlerle paylaşacaksın.Emin ol herkesin duaları sen ve bebeğinle olacak.Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.
Silgicim, benim de son adet tarihim 30 Mart.Doktor 9 hafta 2 günlük dedi.Online hesaplayacılar 9 hafta diyorlardı.Doktor 4 ocak doğum tarihi dedi,ama ultrason fotoğrafında 2 ocak diye gördüm:) Doktor bana ilk bebekler biraz geç gelebilir dedi.Buarada 9 haftalık ultrason görüntüsünde bebişin yüzünü falan net görebildim,herşey belli gibiydi:) erken mi daha bilmiyorum,ben hiçbişe anlamam sanıyordum ama resmen yüzü gözü ağzı herşey belliydi,çok garip oldum:))
Hava serin ve güneşli,herkes havanın tadını çıkaracak gibi bugün:) sevgiler hepinize
herkese iyi haftasonlari annisler?
neler yapiyosunuz bakimm, bugun hava cok guzel, son iki gundur donuyoduk kar yagacak gibi..
ama benimde hic keyfim yok
oturdugum yerden kalkmak istemiyorum
esimi bekliyorum bakalim bugun bi atraksiyon yapacakmiyiz..
bu arada kokocum cok sagol yazmayi unuttum galiba.. ben ucakta olan belgeri doldurdum anneme yolladim.. insallah bir sorun cikmadan geliverir
galiba o gelene kadar 9 dogurcam.. cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?