Amerika'da Hamilelik

burda herkesin durumlarida azda olsa birbirine benziyor Neslee..:)) bizimkide ayni bide hala ogrenciyiz. esim calisiyor cok sukur onun donmeye pek niyeti yokta bende senin gibi cok ozluyorum bi kahve icmek istiyorum ama olmuyor maleseff... cok sukur yasadigimiz yer buyuk evet bayada turk var burda. kendi sitemde 8 turk oturuyor :))) iyi anlasiyoruz hepsiyle ama kimse kimseye cat kapi gidemiyor okadar samimi degiliz.. kendi ablam falan olsa git aksamlari cay ic gel yada onnlar gelsin burda oyle bir durum olmuyor.. bizde esimle cikarken 2 sene gormedik birbirimizi .. cok zor gunlerdi burdada kaldigimiza degsiin diyoruz .. esimde suan master yapiyor muhasebe uzerine..
ins bebisde glirde vatandas olur..:))

bendende almislardi 7 tup kan ve ben hooppp bayilmistim yaaa..

Esracim sen 36 yasindamisin inanmiyorum soklardayim daha oncede yazdiysan unutmusum masallah yaaa..okadar genc duruyosun ki :)))) tekrar masallah masallahhh

bende 83 luyum.. yani 29.5... hahahaha

bu yas hic ilerlemicek benim icin hep 29.5 olucam :))))))

bende hamilelikte 16 kilo aldim ve 2 kilom kaldi kizlar ama yine biseyim olmuyor yaa. sanki sirtim , kollarim genisledi.. basenlerim genisledi ve hicbir gomlegim olmuyor goguslerden dolayi ben nasil zayifladim anlamadim yine bisi olmuyor yaniii....her tartiyada ciktigimda azcik daha gidiyor kilolar hemde yiyorum ama :))))

ben de 58 le baslamistim hamilelige simdi oldum 70 hayatimda gormedigim kilolari goruyorum kuzucuk sayesinde, bazen takiyorum nasil vercem diye ama sonra diyorum aman bosver saglikli olsunda :)

bana da su icsem yariyo gibi geliyo su an ilk 3 ay kilo almadim ama sonrasini takip edemedim artik :)) 12 kiloyla bitirrmek hayal oldu da 75 ten ileri gitmesem bari...

Tahmin ettim fotodaki hanimin kedin oldugunu.Yok bende istemezdim yerinde olsam asagida yolculuk yapmasini.Sonucta cok uzun bir yolculuk.Ben kedileride cook severim ama kopek asigiyim.Kucukken sokaktan topladigim butun kedileri eve getirirdim.Annem iceri almayinca bende disarida durur inat ederdim girmemeye.Sonra bahcede beslemeye basladim :) Kutudan evler yapardim onlara.
15-16 olunca eve gizlice kopek sokmaya basladim.En fazla 1 gun saklayabiliyordum.1 gun sonra yakalaniyorduk :)))
Ilk eve zorla kabul ettirip besledigim kopegim 10 yasina kadar yasadi bizimle.Hala gozlerim dolar aklima gelince Simdi yakisikli bir oglum var 4 yasinda.
Geldiginde 3 haftalikti geceleri sabahligimin icine sokar sirt ustu uyurdum usemesin diye :)) Cok iyi bilirim insanlarin delimisin sen diye bakisini .Turkiye ye gittigimde hemen geri donmek istememin sebeplerinden biride sokak hayvanlari.Ben disari cikinca bir elimde sut digerinde kaplar geziyorum.Agliyorum .O kadar perisanlarki Etrafta hep mutlu patiler olsa keske.
Insallah kizimda benim gibi cok sever hayvanlari.

aynen anlattigin gibi...biz de o kadar cilesini cektik,skypelarda harap olduk,yuzumuzu gormedik aylarca,simdi de herkesten uzagiz, o kadar cilesini cektik,bari bi ise girsin doktora+asistanlik maasindan daha iyi maas alsin,vizeyi degistirir isten sonra (o F1 ben F2 yim su anda,ilk geldigimde B1-B2 ile geldim),belki de bebis olur..planlar boyle de bakalim gercek hayat plana uyacak mi ^^ hepimiz benzer seyler yasiyoruz,ondan rahatca yaziyoruz burda zaten. dedigin gibi arkadaslar var burda da,Turkler ama Turkiye'deki arkadaslarim gibi cat kapi falan yapamiyoruz maalesef,o samimiyet yok daha.
insallah canim :) size de kolay gelsin. benim esim de kimya muhendisligi doktorasi yapiyor ohio state'de. son senesi su anda,is bakmaya basladi. abisi de bu hafta arizona-phoenix'e calismaya geliyor.2-3 gun onun yanina gidip,onun yerlesmesine yardim edecegiz.abisi geliyor diye pek mutlu. benim de kiz kardesim para biriktiriyor insallah o da yazin yanimiza gelecek tatil icin :)

Nuray cim kotu haber 30 yas genislemesi o :))) uzerine birde hamilelik gelince insan ayni kiloya gelsede bir iri kiyim gozukuyor.
Bende 20 lerde hep 54-55 kiloydum ama incecik kollarim bacaklarim vardi.30 u devirdim kilo ayni ama bir genisleme var.Gomlek kollarim sIkIyor kolyeler kuculuyor.Hatta doktor bir arkadasimla konusmustuk. Insan vucudu 30 yasindan sonra degisir demisti.
Amaaaan bosver.Hic takma.Yas yerinde durmuyor .Hele 30 dan sonra son surat gidiyor.Saglik olsun napalim. Ruhum hala 25 :))))) yas hic umurumda degil.

Ben buraya gelmeden once Amerika'da yasamis arkadaslarim,disarda kedi kopek olmaz orda demislerdi. Ben buraya geldigimden beri cat lady vaziyetlerinde ne zaman disari ciksam illa kedi goruyoruz :) daha yeni,3 ocakta ucaktan inmisiz,arabayla eve geldik,benim moral 0,3 gun once kurtaj olmusum,lapa lapa kar yagiyor,indik arabadan,eve dogru yururken bir arabanin altindan bir kedi aglayarak bana bagirdi. konusa konusa cikarttim onu,sevdik bol bol,buz kesmis hayvan. burda genelde ev kedisi oluyor da,gunduz disari saliyorlar ama bu zavallim gece vakti buz kesmis,anlamadim. ben de apartmanin icine aldim,mama ile su verdim,bari sicakta uyusun diye. ertesi gun yazi asmilar kedileri icerde birakmayin koridora isiyorlar diye hehehehe yaziyi gorunce esimle nasil kactik ordan sanki yakalandik gibi ^^
biz Istanbul'da Caddebostan'da oturuyorduk. sokagimizda herkes hayvansever,sokakta mama ve su kaplari,uyusunlar diye yastiklar,ozel yataklar...bir suru kedi ve kopek vardir bizim sokakta ve herkes bakar onlara.benim lisede kedimi daha yeni getirdigim sirada sinamada tavsan bulmuslugum bile var :) sinemada arka kosede otururken kapi acildi ve iceri ziplayarak tavsan girmisti. ben de okul cantama atip tavsani eve getirmistim. o sirada 2 akvaryum ve yavru kedi var evde,annem inanmamisti sinemada bulduguma tavsani :))) bir arkadasima vermistim ben de....
insallah bebek olursa,dogsun 1 yasina yaklassin bir kedi alalim yavru,hem hayvanlara alissin,sevsin,hem de kedi ona alisir diyoruz. Bulut(kedim) uzaktayken ustune gul nasil koklayacagim ama bakacagiz iste :)

Son düzenleme:

ben de 82liyim,20lerde hep 34-36 beden olan ben su anda 38 bedenim. insan genisliyor dedigin gibi

Nuray cim hatta 37 oldum Aralik 21 de :))) Masallah bana dimi :))) kimse inanmiyor.Bende hatirlamak istemiyom zaten yasimi :))
Isyerinde bazilari bilmiyor yasimi diyorlarki 2.cocuk icin 5 yil filan ara ver :) hahahahaa 5 yil ara verecek kadar yasim genc degil demiyorum tabi.
Genetik galiba anne tarafimdan .

gercekten masallah Esracim.. tabiki 2. dusunuyosan cok ara verme zaten yasin 25 te olsa oyle derdim.. cok fark cok sorun yaratiyor.. ablamdan biliyorum yakin ornek ..
ben simdi hamile kalsam esim delirir sevincten ama ben istemiyorum kendime bi geleyim diye...hem daha emiyo Esatim onada yazik olur kiyamam ben ona ilk goz agrim o benim...

diyorum bazen , oglumm sen benim ilk bebegimsin 10 tane cocugumda olsa hep seni kayiricam diyorum ( sakadan) esim hemen itiraz ediyor oyle sey olurmu deme oyle hepsinin yeri ayri olur diyor..

hanimlar 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. yumurtlama testlerim geldiginde de reglim bitince test cilginligina devam edebilecegim ;p

hanimlar 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. yumurtlama testlerim geldiginde de reglim bitince test cilginligina devam edebilecegim ;p

hadi gozun aydin ozaman.

cemrecik cok bekledi bebek icin. simdi karninda 2 tane mercimegi var masallah.ben seninde mutlu haber verecegin zamanin kisa oldugunu dusunuyorum.

bende 82liyim.genelde yasimi gostermedigim soylenir.sence de oylemi?

bu arada keske bende regli olsam biran once.belki benim gobuste azcik toparlanir.

ben gebe kalmadan onceki kiloma dondum.acayipte yiyorum.hani nuray demisya yiyorum ama kilo veriyorum diye bende oyyleyim. ama ben kilolu gebe kaldim. vermem gereken bi 5-6 kilom var daha.

Amma kaynatmissiniz haaaaa! 3saat fark yizunden mi kaciriyorum bunlari tavuk gibi 9da yattigimdan mi?

Benim de kedim var, onu birakmak zorunda kalsam kafayi yerim herhalde. Bebek geleli cok ilgilenemiyorum ama yavrucak hala anasinin kuzusu. Ozledim onunla dip dibe olmayi', derya biraz daha bagimsizlassin benden kediyle dolduracagim yine bosalan yeri. En azindan yanimda yamacimda.

Eger bir gun kedi edinmeye karar verirseniz barinaktan alin, oyle guzel kediler var ki, yavru da var buyuk de. Bence bekleme neslee, esinin is
Durumlari ve tasinma vs durumlari belli olunca yerlestiginiz yerde edin bir tane. Kedisiz grcen her gune yazik :)

Gercekten hic gostermiyorsun sende Canan.

Korktum simdi sac dokulmesine bende.Vitaminim bitmek uzere doktora tekrar yazdirayim.

Nuray yasim 25 olsaydi inan bana 3 tane cocuk yapardim hic dusunmeden ama simdi hem beklemek icin cok vakit yok hemde dedigin gibi Lara ya yazik daha bebe.Benim sabrim gucum yetermi acaba? Birde yas 35 gectimi endiseler daha cok basliyor.Daha cok korkuyorsun herseyden.O gencligin verdigi gozu karalik gidiyor.
Esime kalsa ohooooo ben daha pek bir gencim dogururum.Sakla kuculen giysileri belki yine kiz olur dedi dun yaa :)) Adamin gunduzleri cocuk bakmak aklini karistirdi hafiften siyirdi galiba :))))
Aklim pek bir karisik bu konuda.Allah once evlatlarimiza saglik versin sonrasi kismet

bu konu hakkinda fikriniz yok sanirsam :26::26::26:

Neslee gozun aydin insallah yakin zamanda bizlere mujdeli haberi de verirsin:)) Gurbet muhabbeti yapmissiniz ahhh yarama bastiniz! Bizim de geleli 1.5 yil oldu ama bir aile disinda hic Turk tanidigimiz yok; daha yeni oldugumuz icin is disinda pek cevremiz yok! kizim yalniz buyuyecek diye uzuluyorum.Bizde Istanbulda Tarabya da sahilde oturuyorduk; bazen Evayi emzirirken dalip gidiyorum simdi Istanbulda olsak sahilde gezerdik; herkes Evayi gormeye gelirdi ev dolar tasardi diyorum.Biz burda cok yalniz oldugumuz icin bebegimizi cok istemistik bize nese olsun hayat enerjisi versin diye:)) ahhhh istanbullll!hasret kaldiiiimmm:))

Kilolari takmayin kizlar; ben 14 kilo aldim 7 kilo dogumdan sonra ilk hafta gitti! ama kalan 7 annemin sayesinde gitmiyor; her aksam tatli yapiyor; sut yapar diye:))) ztar bekleriz canim:))
annem gittikten sonra verebilirim sanirim esim bile kilo aldi.Ama vucudum daha iri gibi hamileyken bile oyle hissetmiyordum:))) 54 kilo ile hamile kaldim; tekrar o kiloya ne zaman donerim bilmiyorum! Ztar kiz sen citirmissin:) topigin minigi sen misin yoksa:) Ben de 24 aralikta 31 yasimi bitirdim! 32 diyemiyorum hala ahaha 31 taze bitti:))
Canan! sen Esraya foto mu yolladin:)) o guzel kizinla beraber foto cektirip bize de yollaaaa:))

Hayvansever arkadaslari kutluyorum! ben baliga bile bakamam:)) esim de kedi delisi eve alalim istiyor ben olmaz diyorum.Ama kizimiz hayvanlari sevsin istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…