- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.401
insallahhhhh :)) bu topik ugurlu gelecek hissediyorum,diger topiklerdeki arkadaslara da yazdim insallah olsun,3 ay gizli tutup sadece bu siteye yazacagim :)
Columbus Chicago kadar buyuk degil ama fena yer degil,alistik. simdi esim is bakmaya basladi,mulakat yapalim diyorlar,bakiyorum 40.000 kisilik bir kasabada falan sirket,kismetine de mani olmak istemiyorum ama icimde eyvahhh diyorum ;p ben yasamaya da alistim da iste ailemi ve arkadaslarimi cok ozluyorum bazen. kedimi bile ozluyorum,ailemin yaninda kaldi kedimo bile bir uzuntu sebebi olabiliyor bana yanlizliktan daraldigimda. burda da arkadaslar var tabii ama iste.... evlendim,evim var ama arkadaslarim-ailem dunyanin obur ucundalar,bi kahveye bile gelemiyorlar. skype basinda kahve iciyoruz :) boyle problemler oluyor ama normal. esim bir is bulsun,biraz calissin sonrasina bakariz diyorum. cilesini cektik o kadar doktora,iki kurus maasa talim etmek,gurbet vs.. (cikarken 3,5 sene Turkiye-ABD arasi iliski yuruttuk de..) bari uluslararasi is tecrubesi olsun. bebis de olur burda dogarsa cift vatandas olsun istiyoruz.
en azindan buyuk ve guzel bir sehirdesin oyle dusun :)
Mamun benden de 7 tup kan almislardi ama ikili test icin degil.O 7 tup kandan bir suru hastaliga bakiyorlar.Hepatit, HIV de dahil olmak uzere.Sanirim 20 haftaliktim bana sordular ikili testmi istersin yoksa amniyosentezmi ? Ikili testi isteseydim onun icin ayrica kan alacaklardi.
Ben amniyo olmak istedigim icin kan alinmadi.Yanlis hatirlamiyorsam 22 haftaliktim amniyo oldum.24 haftaliktim detayli ultrasona girdim. Ben hamileyken 36 yasindaydim. Seni etkilemek istemem asla ama 29 yasinda olsam amniyosentez dusunmezdim.Once 2 li test olur cikan yuzdeye gore amniyo olup olmamaya karar verirdim. Dusuk orani cok azda olsa Koko da biliyor amniyodan sonraki 3 gun insana cok stres yapiyor.
cok saol arkadasim. valla herkese soylenmiyor kedimi cok ozluyorum diye,manyak misin diye yuzume bakiyorlar ya da guluyorlarbenim kedim 12 yasinda ve biraz asabi bir hanim. ilk geldigimden cok arastirdim,dusundum getireyim mi diye. ama hem kilosundan kabine alamiyorum,asagida tek basina karanlikta kalacak,hem yol saatler suruyor,hem asabi oldugundan 10 dakikalik mesafeye bile tasindigimizda sinir krizleri geciriyor tasima kabinda kendisi.hem de annem ve kardeslerim hic birakmak istemediler. esim de hayvanlari cok sever ama benim kedimle arasi pek iyi degil ^^ karsilikli kiskanma durumlari soz konusu,kedim de ya saldirir ona ya da pis pis bakar gozunu dikip. hem o kadar yol,benden ayri asagida tek basina olmasina gonlum dayanamadi,hem de annemler "sen gidiyorsun bari kedini birak,o bize iyi geliyor" hem de esim "beni de sahibi gorup sevecek bir kedi alalim sonra" diyince annemlerle birakmaya karar verdik. skype'da sesimi duyuyor yavrum deliriyor,ekrani koklamaya calisiyor,ekranin arkasini ariyor orda miyim diye skype'dan sonra benim yataga gidiyormus.annem skype'da gormemi onu yasakladi bu yuzden,hayvan deliriyor diyor. bu arada fotodaki hanim olur kendisi :)
burda herkesin durumlarida azda olsa birbirine benziyor Neslee..:)) bizimkide ayni bide hala ogrenciyiz. esim calisiyor cok sukur onun donmeye pek niyeti yokta bende senin gibi cok ozluyorum bi kahve icmek istiyorum ama olmuyor maleseff... cok sukur yasadigimiz yer buyuk evet bayada turk var burda. kendi sitemde 8 turk oturuyor :))) iyi anlasiyoruz hepsiyle ama kimse kimseye cat kapi gidemiyor okadar samimi degiliz.. kendi ablam falan olsa git aksamlari cay ic gel yada onnlar gelsin burda oyle bir durum olmuyor.. bizde esimle cikarken 2 sene gormedik birbirimizi .. cok zor gunlerdi burdada kaldigimiza degsiin diyoruz .. esimde suan master yapiyor muhasebe uzerine..
ins bebisde glirde vatandas olur..:))
bendende almislardi 7 tup kan ve ben hooppp bayilmistim yaaa..
Esracim sen 36 yasindamisin inanmiyorum soklardayimdaha oncede yazdiysan unutmusum masallah yaaa..okadar genc duruyosun ki :)))) tekrar masallah masallahhh
bende 83 luyum.. yani 29.5... hahahaha
bu yas hic ilerlemicek benim icin hep 29.5 olucam :))))))
bende hamilelikte 16 kilo aldim ve 2 kilom kaldi kizlar ama yine biseyim olmuyor yaa. sanki sirtim , kollarim genisledi.. basenlerim genisledi ve hicbir gomlegim olmuyor goguslerden dolayi ben nasil zayifladim anlamadim yine bisi olmuyor yaniii....her tartiyada ciktigimda azcik daha gidiyor kilolar hemde yiyorum ama :))))
Tahmin ettim fotodaki hanimin kedin oldugunu.Yok bende istemezdim yerinde olsam asagida yolculuk yapmasini.Sonucta cok uzun bir yolculuk.Ben kedileride cook severim ama kopek asigiyim.Kucukken sokaktan topladigim butun kedileri eve getirirdim.Annem iceri almayinca bende disarida durur inat ederdim girmemeye.Sonra bahcede beslemeye basladim :) Kutudan evler yapardim onlara.
15-16 olunca eve gizlice kopek sokmaya basladim.En fazla 1 gun saklayabiliyordum.1 gun sonra yakalaniyorduk :)))
Ilk eve zorla kabul ettirip besledigim kopegim 10 yasina kadar yasadi bizimle.Hala gozlerim dolar aklima gelince Simdi yakisikli bir oglum var 4 yasinda.
Geldiginde 3 haftalikti geceleri sabahligimin icine sokar sirt ustu uyurdum usemesin diye :)) Cok iyi bilirim insanlarin delimisin sen diye bakisini .Turkiye ye gittigimde hemen geri donmek istememin sebeplerinden biride sokak hayvanlari.Ben disari cikinca bir elimde sut digerinde kaplar geziyorum.Agliyorum .O kadar perisanlarkiEtrafta hep mutlu patiler olsa keske.
Insallah kizimda benim gibi cok sever hayvanlari.
Nuray cim kotu haber 30 yas genislemesi o :))) uzerine birde hamilelik gelince insan ayni kiloya gelsede bir iri kiyim gozukuyor.
Bende 20 lerde hep 54-55 kiloydum ama incecik kollarim bacaklarim vardi.30 u devirdim kilo ayni ama bir genisleme var.Gomlek kollarim sIkIyor kolyeler kuculuyor.Hatta doktor bir arkadasimla konusmustuk. Insan vucudu 30 yasindan sonra degisir demisti.
Amaaaan bosver.Hic takma.Yas yerinde durmuyor .Hele 30 dan sonra son surat gidiyor.Saglik olsun napalim. Ruhum hala 25 :))))) yas hic umurumda degil.
Nuray cim hatta 37 oldum Aralik 21 de :))) Masallah bana dimi :))) kimse inanmiyor.Bende hatirlamak istemiyom zaten yasimi :))
Isyerinde bazilari bilmiyor yasimi diyorlarki 2.cocuk icin 5 yil filan ara ver :) hahahahaa 5 yil ara verecek kadar yasim genc degil demiyorum tabi.
Genetik galiba anne tarafimdan .
canan ,esat ilk 1.5 ay cok guzel emdi ama 4. aya kadar beni okadar uzduki anlatamam zaten o yuzden biberona alisti mama verdik cunku..memede agliyodu ciglik cigliga susturamiyodum emmek istemiyodu o ara hep sagmistim dolaba atmistim sutleri...uyurkende agzinda biberonla uyuyordu.. 4. aydan sonra 180 derece degisti cok guzel emiyor masallah emerek uyuyor birde agladiginda memede susuyor hemen. yani olabilir boyle bir durum ins bizimki gibi gecicidir canim..
sac dokulme olayida cok kotu ben bi kere banyoda agladim okadar cok dokuluyorduki biraz vitamin kullandim ama sonra bitince almadim bi daha cok sukur duzene girdi simdi
nuray demekki her cocukta oluyor boye bisey.ama uzun surerse ben ne yaparim ya. biberonda almiyorki mama vereyim.isimiz cok zor.gece uyku arasinda vereyim dedim ozaman bile inatlasti ama sonunda ben galip geldim :)) umarim cabuk gecer.
sen vitamini doktor kontrolundemi aldin.ve emzirirken sorun olmuyorsa ismini yazarmisin bana .belki banada fayda eder.cunku anlatilmayacak kadar cok dokuluyor.
hanimlar 35. gun ve regl oldum :) evde tek basima sevinc dansi yapacaktim resmen :)) duzene girdigim icin cok mutluyum. yumurtlama testlerim geldiginde de reglim bitince test cilginligina devam edebilecegim ;p
Nuray cim hatta 37 oldum Aralik 21 de :))) Masallah bana dimi :))) kimse inanmiyor.Bende hatirlamak istemiyom zaten yasimi :))
Isyerinde bazilari bilmiyor yasimi diyorlarki 2.cocuk icin 5 yil filan ara ver :) hahahahaa 5 yil ara verecek kadar yasim genc degil demiyorum tabi.
Genetik galiba anne tarafimdan .
hadi gozun aydin ozaman.
cemrecik cok bekledi bebek icin. simdi karninda 2 tane mercimegi var masallah.ben seninde mutlu haber verecegin zamanin kisa oldugunu dusunuyorum.
bende 82liyim.genelde yasimi gostermedigim soylenir.sence de oylemi?
bu arada keske bende regli olsam biran once.belki benim gobuste azcik toparlanir.
ben gebe kalmadan onceki kiloma dondum.acayipte yiyorum.hani nuray demisya yiyorum ama kilo veriyorum diye bende oyyleyim. ama ben kilolu gebe kaldim. vermem gereken bi 5-6 kilom var daha.
kizlar bir de size birsey soracam..
benim dr um gecen haftaki muayenede karindan olctu , bizim kiz bir hafta onde cikinca erken gelebilir dedi. vajinal bir muayene olmadan bunu nasil diyebiliyorki. sonucta bebek iri olabilir dogumda onemli olan bebegin dogum pozisyonu almasi, acilma olup olmamasi degill mi :44::44:
bu haftaki muayeneyi cok merak ediyorum.
bu konu hakkinda fikriniz yok sanirsam :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?