- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.441
Oldu tabi.Ben yururyus yaparken birkac kere o bicak gibi saplanan agridan yol ortasinda kaldim yuruyemedim.Oturup biraz dinlenince geciyordu.Korkma .Ben hic korkmadim.Hergun yurudum.Ustelik kopegimle birlikte.Kocaman ,guclu bir kopek .7 aylik olana kadar onunla yurudum .7 aydan sonra tek basima.Son haftaya kadarda birakmadim yuruyusu. O yuzden belkide cok kolay agrisiz oldu dogumum.
Sayet doktor hamileliginde risk yok diyorsa .Hareketten ,yuruyusten,kasik agrilarindan korkma.Allah a emanet et bebisini.Bol bol yuruyus yap.
Ztar ne guzel gozlerin var senin oyle:)) kizin da sana benzer insallah..
Cemrecik buraya yazdiklarimiz kullandigimiz dilden insan tahminde bulunuyor degil mi:)) ben de kokoyu esmer bir hatun hayal etmistim:)) ama kalin kasli dusunmemistim:))
Bana niye yollamiosunuz fotolarinizi kusucem bu topige haaa
Ztarin cok guzel yuzu var demistim kizlar :) Ben kokonun blogunda saclarini gordugum icin esmer oldugunu dusunmedim.Marlin benimde tam tahmin ettigim gibi cikti :)) Cilgin anne. Ustelik pek guzel ve fotojenik :) Canan da tahmin ettigim gibi .Berfinin gozleri gibi guzel gozludur diye dusundum.Silgi de pek guzel hatun cikti.Ben daha kilolu bekledim Silgi yi ama zayifmis.
Kisaca topicteki butun hatunlar guzeel ehh bu nedenle bebelerde guzel ve yakisikli :) Facebook kullananlar katilsin bize :)
Ztarin cok guzel yuzu var demistim kizlar :) Ben kokonun blogunda saclarini gordugum icin esmer oldugunu dusunmedim.Marlin benimde tam tahmin ettigim gibi cikti :)) Cilgin anne. Ustelik pek guzel ve fotojenik :) Canan da tahmin ettigim gibi .Berfinin gozleri gibi guzel gozludur diye dusundum.Silgi de pek guzel hatun cikti.Ben daha kilolu bekledim Silgi yi ama zayifmis.
Kisaca topicteki butun hatunlar guzeel ehh bu nedenle bebelerde guzel ve yakisikli :) Facebook kullananlar katilsin bize :)
ayyyy kizlar utandim saolun yahuuu...
simdiki fotolar degil. hamileyken fotom yokki dogru durust, ama yuzden cok kilo almadim. aldim ama cok degil.
marlin nerde ya gormedim ben.
,a,un seni arkadas olarak eklemistim gelmedi mi bildirim
Yok gelmedi Cemre ve esintos ile arkadasim
Ztar in gercekten guzel bir yuzu varmis.
ben insanlari tahmide bulunamiyorum.zaten bulunsam bile tutturamiyorum.
yok kiz arkadas olmussuz iste arti var isminin yaninda nasil oluyor.
bende sende bakmissindir diye sildim albumu.
birazdan cikicam daha sonra tekrar koyarim olur mu
Mercimekleri gorduk:)) cok tatlilar:)) Canan da cok guzel... ay boyle mail kutuma fotograflar gelince cok senleniyorum
ztar komik olsun:) yabanci miyiz ayol..esra melegim facebookta ekledik birbirimizi bir suru fotografimiz var:)) bekleriz
Amma kaynatmissiniz haaaaa! 3saat fark yizunden mi kaciriyorum bunlari tavuk gibi 9da yattigimdan mi?
Benim de kedim var, onu birakmak zorunda kalsam kafayi yerim herhalde. Bebek geleli cok ilgilenemiyorum ama yavrucak hala anasinin kuzusu. Ozledim onunla dip dibe olmayi', derya biraz daha bagimsizlassin benden kediyle dolduracagim yine bosalan yeri. En azindan yanimda yamacimda.
Eger bir gun kedi edinmeye karar verirseniz barinaktan alin, oyle guzel kediler var ki, yavru da var buyuk de. Bence bekleme neslee, esinin is
Durumlari ve tasinma vs durumlari belli olunca yerlestiginiz yerde edin bir tane. Kedisiz grcen her gune yazik :)
Facebookcular sizigoogle+ kullanan yok mu?
mail gonder mamun hatta face varsa ekleyelim Marlinle :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?