Amerika'da Hamilelik

ztar, harbiden kucukmussun:)), yuzunden belli oluyor...cok guzel bir cildin ve yuzun var, ve eger yeni cekimse bunlar yuzden hic kilo almamissin...

Son düzenleme:
Aman usutme mercimekleri. Bir ara suslu pusluyken cek ama unutma tamammi :) Benimde sayilidir turk arkadasim burada.3 -4 tane.Onlarlada samimiyiz.Daha cok Amerikali arkadaslar.Yazin hafta sonlari barbeku partileri yapiyoruz ,piknik,beach oyle geciyor.Bizin downtown cok guzel.Orada barlara takiliriz daha dogrusu takilirdiiiik :) Simdi Lara dan once ve Lara dan sonra diye bir hayatimiz var.Biz Lara dan sonrayi daha cok sevdik :))
Kisinda evlerde toplaniyoruz.Biz esimle cok fazla vakit geciriyorz.Seviyoruz birlikte vakit gecirmeyi.Alisverise gitmeyi,aksamlari disari cikmayi evde sinema.
Sikilmiyorum ben burada koko gibi. seviyorum hatta burada yasamayi.

Birikim gercekten zor Cemrecigin dedigi gibi. Yani baskalarini bilmiyorum ama benim acimdan birikmiyor yahuu :)) ev kirasi, araba taksitleri,diger taksitler,harcamalar,araba sigortalari,vergiler derken kalmiyorki biriktirecek birsey :))

Bu yazki hayalimiz karavan kiralayip 2 hafta tatil yapmak .Insallah olur.

Ztar ne guzel gozlerin var senin oyle:)) kizin da sana benzer insallah..
Cemrecik buraya yazdiklarimiz kullandigimiz dilden insan tahminde bulunuyor degil mi:)) ben de kokoyu esmer bir hatun hayal etmistim:)) ama kalin kasli dusunmemistim:))

Buralarda hava buz gibi oldugu icin(-15) yuruyus falan yapamiyorum hasta olurum diye :/Zaten sanki biri ustume oturmus oyle bi agirlik var oglen mutlaka uykum geliyor.Havuz var yakinlarda kapali gidip yuzeyim dedim sudan mikrop kaparim diye annem pinpiriklendi o Turkiyeye doncek martta o zaman havalarda biraz isinir yururum de yuzerim de

Ztar ne guzel gozlerin var senin oyle:)) kizin da sana benzer insallah..
Cemrecik buraya yazdiklarimiz kullandigimiz dilden insan tahminde bulunuyor degil mi:)) ben de kokoyu esmer bir hatun hayal etmistim:)) ama kalin kasli dusunmemistim:))

Ilahi kizlar. Ya bimbovari yazmaya baslayayim ya da kendime frida kasi/unibrow cizeyim bari . Esmer sandiniz ha, hehehe!

Ztar harbi citir, hatta citircikmis. Gobekli fotograf da isteruk.

Ztarin cok guzel yuzu var demistim kizlar :) Ben kokonun blogunda saclarini gordugum icin esmer oldugunu dusunmedim.Marlin benimde tam tahmin ettigim gibi cikti :)) Cilgin anne. Ustelik pek guzel ve fotojenik :) Canan da tahmin ettigim gibi .Berfinin gozleri gibi guzel gozludur diye dusundum.Silgi de pek guzel hatun cikti.Ben daha kilolu bekledim Silgi yi ama zayifmis.

Kisaca topicteki butun hatunlar guzeel ehh bu nedenle bebelerde guzel ve yakisikli :) Facebook kullananlar katilsin bize :)

ayyyy kizlar utandim saolun yahuuu...

simdiki fotolar degil. hamileyken fotom yokki dogru durust, ama yuzden cok kilo almadim. aldim ama cok degil.

marlin nerde ya gormedim ben.

,a,un seni arkadas olarak eklemistim gelmedi mi bildirim

sefamiz olsun

hazirlandim birazdan gidip t-dap asisi oalcam.

hastaneye oryantasyona gittigimizde hemsire tavsiye etti bu asiyi. ozellikle son trimester da vurulmasi cok iyiymis bebekte de bagisiklik sistemini guclendiriyormus.

doktoruma sordum haberi yok oyle bir asidan. elindeki milattan once kalma kitapciktan bakti bulamadi vurdurma dedi ama bi zarari yokki.

Ztar in gercekten guzel bir yuzu varmis.

ben insanlari tahmide bulunamiyorum.zaten bulunsam bile tutturamiyorum.

ayyyy kizlar utandim saolun yahuuu...

simdiki fotolar degil. hamileyken fotom yokki dogru durust, ama yuzden cok kilo almadim. aldim ama cok degil.

marlin nerde ya gormedim ben.

,a,un seni arkadas olarak eklemistim gelmedi mi bildirim

Yok gelmedi Cemre ve esintos ile arkadasim

Ztar in gercekten guzel bir yuzu varmis.

ben insanlari tahmide bulunamiyorum.zaten bulunsam bile tutturamiyorum.

tesekkur ederim kizlar

bende hayatta tutturamam. hatta ne desem tersi cikar diyebilirim.

gormeden tahmini birak, bi bebeyi gorururum mesela derimki aaa bu annesine benziyor.. herkes ne alaka der. bakarak bile tutturamam yani

Mercimekleri gorduk:)) cok tatlilar:)) Canan da cok guzel... ay boyle mail kutuma fotograflar gelince cok senleniyorum
ztar komik olsun:) yabanci miyiz ayol..esra melegim facebookta ekledik birbirimizi bir suru fotografimiz var:)) bekleriz

heeyyyttt bende isterim yaaaa

Esranin arkadas listesinde adim var.. ayni soyadim Erdal kizlar alin beni de :)))

kesinlikle barinaktan alacagim zaten. benim kizim da sokak kedisiydi,anasini bir arkadasim sokakta bakardi, 4 tane dogurunca tek kizi ben almistim, diger 3 oglani sinif arkadaslarima vermistim.
esim de barinaktan alalim diyor. isini bulsun,yeni yere tasinalim dedigin gibi,minnos bir tane alalim diyoruz. kizimin ustune gul koklamak olacak ama artik napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…