Amerika'da Hamilelik

:))) paylasimi seviyorum sanirim

marlin, mamun, ve neslee bende sizi gordugume cok sevindim

olurmu kokocum muhabbete burdan devam sen merak etme:)))

neslee bakalim senin su dugun fotolarina daha bakamadim tam sizinle eklestik esim geldi yemege.. yedik derken esatida doyurdum sonra yikadim simdi uyuttum anca geldim pc basina simdide mutfagi toplayip yine yemek.. laundry de camasirim var onlari alicam .. kadinin isi bitmez yahuuu..

bu arada iphone aldim kizlar, 5 cok pahaliydi bbizde 4 aldik ne yapalim ..yorumlar icinde tesekurler yoksa samsung alacaktim ...

kizlar profilimden albume bakin acilinden iki foto ekledim.. silecem birazdan siz baktintan sonra. gobuk fotosu yok ama .. simdi isim var cikmam lazim

askolsunnnnnnn ztar bensiz foto haa seni kiniyorum, artik hep kiniycam eger gormezsem o citir suratiniiiii :))

kizlar sizi de kiniyorum Facebook muhabbetinizi :) kokoya katiliyorum ve bi daha da gelmem davosa diyorum :)

kokonun kalin kas yorumuna cok guldum ahah, esra seni de kiniyorum sisko haaa tombis gibi yaziom di mi? :)))))

mercimekler harbiden mercimekmis, oy daha cok buyucek onlar cemrecikin mercimekcikleri :)

marlin ay ne havalisinn yaa :))) ne guzel fotolar oylee masallah :)

esra gobus de gittiyse ne iyi, toto da gider yakinda :)
Yazmayi unutmusum canan kizina benziyorsa o da guZeldr mutlaka:)

Son düzenleme:

Gule gule kullan! Benimki de 4, kil oldugum ozellikleri yok degil ama yine de alternatifleeine tercih ediyorum.

Camasir demisken... Bayagi sIk camasir yikiyoruz arrtik, bebisinkileri yani. Carters kurutmada cekiyor diye kurutma askisi aldimdi ama kullanmiyorum hic. Delicates dusuk isi falan secip atiyorum kurutmaya. Lazim oluyor ayol, kurumasini bekleyemem oyle askida. Teori ve pratik uyusmadi yani!

Bir de bez konusunda dertliyim. Cok sIk mi degistiriyorum napiyorum, bez yetismiyor! Pampersda mavi cizgi gordum mu degistiriyorum. Siz ne yapiyorsunuz, bez ekonomisi konusunda tavsiye var mi?

silgicim haklisin .. ztari herkes gorunce bende zannettim facede gorduler atladim hemen link gonderdim ama megersem face yokmus hahahaha :))))

ztar bizde istiyoruz haberin olsun senin gibi citir gorelim bide yaaa:))

kokocum sagol yaa neyine gicik oluyon soyle bakiyim meral ettim adamin kafasini yedim illa aldirdim valla

bez icinde yani soyle diyim benim oglanin her bezi kakali oldugu icin ben 2 saatte bir aliyordum altini .. cok bez gidiyordu bizde.. ama sadece cis varsa 3 yada 4 saat durabilir kanimca ama hassassa teni pisik olmasin kiyamam kuzuya ...

Koko bende ayni sekilde kurutmaya atiyorum kucucuk.evde bir de askilik acamam .bez konusunda bizde her mavi cizgiyi gorunce degistiriyoruz,annem akilli adamlar.diyo azcik cizgi hop degis siz batarsiniz boyle.diyor.ama bizimkinin cildi cok hassas pisik oluyor hemen,ayrica uyanik cok kalinca daha cok kirletiyorlar:)

bende 2009'da buraya ilk geldigimde aldigim o ilk model blackberry'lerden var ama devamli interneti yok :) ondan bilgisayara bakmam lazim mesajlar vs icin. ozellikle istemedim internet olmasini ama cok bagimli olmayayim diye. benim de aklimda iphone almak var,bir de evlilik hediyesi esim tabletlerden alayim sana dedi,ama simdi kiyamadim,doktorani bitir ise girince alirsin dedim :) zaten ise girsin ilk 2 ay parayi hic birikime koymadan sadece yiyelim dedik hehehehe :)))))

dugunde cok eglendim ben,arkadaslarimi da ozluyorum ya hepsini de gormus olmustum. dugunde maalesef kendimi hamile saniyorum ama bebis coktan terketmis beni de haberim yok sancim vardi baya ama hamilelik sancisi saniyordum. baya hoplayip ziplayip dansetmistim o halde bile,fotolardan gorursun zaten ^^

:)))))) hamilelikte surekli bulantidan ekmek makarna yiyordan yaa oradan bilinc altimda bu ekmekci diye kalmis heralde :))
Ben hala askilikta kurutuyorum atletlerine kadar sadece battaniyeleri kurutmaya atiyorum.bez olayi evet bizdede cok gidiyor.Pisik olsun istemiyorum hic surekli degistiriyoruz.Birtek geceleri uyanmadan degistirmiyorum uzun uyusada oda bezden save yapmak icin degil ikimizde uyuyalim diye.Janim bebeginin fotosunu koymus face .Masallah kilo almis nasilda tatli canim benim .Insallah biran evvel toparlanir anne babasiyla evine gider

canan ve silgi kaldi galiba arkadas olmadigim kkizlar face varsa dilerseniz link gonderebilirim
nuray ben face kullanmiyorum..

esra dogru soyluyosun uzun sure makarna, ekmek beslendim bulamtilardan dolayi.. Allah kimseye yasatmasin, cok zor gecirdim..
bu arada metamucil gunde kac kez iciyorsun ve tok mu ac mi? bol su hemen sonrasinda mi icicez ve bebisi ishal yapar mi? hala cozemedim su olayi :)

ben de cok bez ve islak bez harciyorum. geceleri uykusu kacar diye azalttim ama gunduz ne zaman mizmizlansa aciyorum ve hep mavi. islak bez de cok kullaniyorum, 1 ayda 2 kutu desitin bitirdim. hic ekonomik degilim galiba :0

Gunde 1 kez silgi .Tok karnina ic.Arkasinda olcusu yaziyor.Yakisikliyi ishal yapmaz korkma .Doktor vermezdi yoksa .Lara ishal olmadi hic.Bu arada Lara nin Emre ye selami var :))))

Bende cok fazla islak bez tuketiyorum.Napalim artik bir sure bu bucurlerin totolarina calisacaz :)) Canlari sagolsun.

ay onun selamini yerim :) oglum da opuyor Lara'yi, hizli capkin :))

bu arada onerebileceginiz bir crib mattress var mi? hic iyi degilmis bizimki, baska alalim diyoruz.

bu arada onerebileceginiz bir crib mattress var mi? hic iyi degilmis bizimki, baska alalim diyoruz.

kis silgi hatun ben daha senin tikicanin nur cemalini gormedim sen napcan benim suratimi

hee bi de on numero soru sormussun bize de gerekli bir bilgi.

ben walmartta safety 1st un bi mattress i cok iyi review almis onu almayi dusunuodum ama :26:

Gunaydin arkadaslar musmutlu bi gun olsun insallah:) Bem bisey danisacadim Benim dr bana B6 vitamin ve prenatal verdi baska ilac vermedi hos bunlarida zar zor yutuyorum:/Baska icmem gereken ilac var mi

Niye memnun degilsiniz mattress ten? Bizimkisi iyi gozukuyor sams club tan almistik ama unuttum simdi modelini eve gidince bakarim.

Mamun doktorun verdigi vitamin yeterli .Bende doktorum verdigini ictim halada iciyorum.Sut yapsin sac dokmesin diye.Insallah saclar dokulmez.

Ztar o mavi cizgi pampers .Bucurukler cis yapinca sari cizgi maviye donuyor.

sac dokulmesine iyi gelirmi acaba prenetal? sen onumu kullaniyordun esra?
nuray sendemi bunu kullaniyordun? ya benimde bisi yapmam lazim ama ne ? cok yavastan aliyorum dikkate almiyorum sonra telas basiyor.

bende bezi hemen degistirenlerdenim.ama bence bebek buyudukce bez kullanimi daha az oluyor.ben berfin kcukken gunde 9-10 degistiriyordum.ama o da alisiyor bende alistim 6 ya falan dusmustur sanirim.birde ben geceleri degistirmiyorum.orn saat 8 de taktiysam ve berfin uyuduysa kaka yapmadigina da eminsem hic dokunmuyorum.

Gunaydin arkadaslar musmutlu bi gun olsun insallah:) Bem bisey danisacadim Benim dr bana B6 vitamin ve prenatal verdi baska ilac vermedi hos bunlarida zar zor yutuyorum:/Baska icmem gereken ilac var mi

bende vitamin yutarken cok zorlanmistim.ki migde buantisi yasamama ragmen cok zorlanmistim.agzimin tadini bozuyordu.neyse gecer bu gunler merak etme...

Bende doktorun hamilelikte verdigi prenatal i kullaniyorum ama 3.aydan sonra dokulme basliyor diyorsunuz bende korkuyorum acikcasi.
Bizde de biraz azaldi bez kullanimi ilk gunler gibi 9-10 degil . Ben mamadan 3-4 saat sonra kalktiginda degistiriyorum bezi cok agirlasmis oluyor.Berfin kadar oldugunda gece 1 kere kalkar yada hic kalkmazsa vallahi hic dokunmam o beze (kaka yapmamissa) misil misil uyuruz birlikte fenami :))

geceyi nasil gecirdin.yinemi uykusuzsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…