- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.481
facebook ekleşlemeleri guzel oldu) keskemm kokocum ve silgi de olaydı iyi olurdu ) nuraycım yorum icin teşekkurler,seninde masallahın var,şimdi vali beyin pozlarına bakıyorum nasıl bir guzellik maşallah kocaman:)) mamun ve neslenin o kadar cok fotografı varki hangisine bakacağımı şaşırdım:)) bebeyi emzirirken girer girer bakarım artık:))))
kizlar profilimden albume bakin acilinden iki foto ekledim.. silecem birazdan siz baktintan sonra. gobuk fotosu yok ama .. simdi isim var cikmam lazim
marlin, mamun, ve neslee bende sizi gordugume cok sevindim
olurmu kokocum muhabbete burdan devam sen merak etme:)))
neslee bakalim senin su dugun fotolarina daha bakamadim tam sizinle eklestik esim geldi yemege.. yedik derken esatida doyurdum sonra yikadim simdi uyuttum anca geldim pc basina simdide mutfagi toplayip yine yemek.. laundry de camasirim var onlari alicam .. kadinin isi bitmez yahuuu..
bu arada iphone aldim kizlar, 5 cok pahaliydi bbizde 4 aldik ne yapalim ..yorumlar icinde tesekurler yoksa samsung alacaktim ...
marlin, mamun, ve neslee bende sizi gordugume cok sevindim
olurmu kokocum muhabbete burdan devam sen merak etme:)))
neslee bakalim senin su dugun fotolarina daha bakamadim tam sizinle eklestik esim geldi yemege.. yedik derken esatida doyurdum sonra yikadim simdi uyuttum anca geldim pc basina simdide mutfagi toplayip yine yemek.. laundry de camasirim var onlari alicam .. kadinin isi bitmez yahuuu..
bu arada iphone aldim kizlar, 5 cok pahaliydi bbizde 4 aldik ne yapalim ..yorumlar icinde tesekurler yoksa samsung alacaktim ...
askolsunnnnnnn ztar bensiz foto haa seni kiniyorum, artik hep kiniycam eger gormezsem o citir suratiniiiii :))
kizlar sizi de kiniyorum Facebook muhabbetinizi :) kokoya katiliyorum ve bi daha da gelmem davosa diyorum :)
kokonun kalin kas yorumuna cok guldum ahah, esra seni de kiniyorum sisko haaa tombis gibi yaziom di mi? :)))))
mercimekler harbiden mercimekmis, oy daha cok buyucek onlar cemrecikin mercimekcikleri :)
marlin ay ne havalisinn yaa :))) ne guzel fotolar oylee masallah :)
esra gobus de gittiyse ne iyi, toto da gider yakinda :)
Yazmayi unutmusum canan kizina benziyorsa o da guZeldr mutlaka:)
nuray ben face kullanmiyorum..canan ve silgi kaldi galiba arkadas olmadigim kkizlar face varsa dilerseniz link gonderebilirim
nuray ben face kullanmiyorum..
esra dogru soyluyosun uzun sure makarna, ekmek beslendim bulamtilardan dolayi.. Allah kimseye yasatmasin, cok zor gecirdim..
bu arada metamucil gunde kac kez iciyorsun ve tok mu ac mi? bol su hemen sonrasinda mi icicez ve bebisi ishal yapar mi? hala cozemedim su olayi :)
ben de cok bez ve islak bez harciyorum. geceleri uykusu kacar diye azalttim ama gunduz ne zaman mizmizlansa aciyorum ve hep mavi. islak bez de cok kullaniyorum, 1 ayda 2 kutu desitin bitirdim. hic ekonomik degilim galiba :0
Gunde 1 kez silgi .Tok karnina ic.Arkasinda olcusu yaziyor.Yakisikliyi ishal yapmaz korkma .Doktor vermezdi yoksa .Lara ishal olmadi hic.Bu arada Lara nin Emre ye selami var :))))
Bende cok fazla islak bez tuketiyorum.Napalim artik bir sure bu bucurlerin totolarina calisacaz :)) Canlari sagolsun.
ay onun selamini yerim :) oglum da opuyor Lara'yi, hizli capkin :))
bu arada onerebileceginiz bir crib mattress var mi? hic iyi degilmis bizimki, baska alalim diyoruz.
ay onun selamini yerim :) oglum da opuyor Lara'yi, hizli capkin :))
bu arada onerebileceginiz bir crib mattress var mi? hic iyi degilmis bizimki, baska alalim diyoruz.
Niye memnun degilsiniz mattress ten? Bizimkisi iyi gozukuyor sams club tan almistik ama unuttum simdi modelini eve gidince bakarim.
Mamun doktorun verdigi vitamin yeterli .Bende doktorum verdigini ictim halada iciyorum.Sut yapsin sac dokmesin diye.Insallah saclar dokulmez.
Ztar o mavi cizgi pampers .Bucurukler cis yapinca sari cizgi maviye donuyor.
Gunaydin arkadaslar musmutlu bi gun olsun insallah:) Bem bisey danisacadimBenim dr bana B6 vitamin ve prenatal verdi baska ilac vermedi hos bunlarida zar zor yutuyorum:/Baska icmem gereken ilac var mi
sac dokulmesine iyi gelirmi acaba prenetal? sen onumu kullaniyordun esra?
nuray sendemi bunu kullaniyordun? ya benimde bisi yapmam lazim ama ne ? cok yavastan aliyorum dikkate almiyorum sonra telas basiyor.
bende bezi hemen degistirenlerdenim.ama bence bebek buyudukce bez kullanimi daha az oluyor.ben berfin kcukken gunde 9-10 degistiriyordum.ama o da alisiyor bende alistim 6 ya falan dusmustur sanirim.birde ben geceleri degistirmiyorum.orn saat 8 de taktiysam ve berfin uyuduysa kaka yapmadigina da eminsem hic dokunmuyorum.
Bende doktorun hamilelikte verdigi prenatal i kullaniyorum ama 3.aydan sonra dokulme basliyor diyorsunuz bende korkuyorum acikcasi.
Bizde de biraz azaldi bez kullanimi ilk gunler gibi 9-10 degil . Ben mamadan 3-4 saat sonra kalktiginda degistiriyorum bezi cok agirlasmis oluyor.Berfin kadar oldugunda gece 1 kere kalkar yada hic kalkmazsa vallahi hic dokunmam o beze (kaka yapmamissa) misil misil uyuruz birlikte fenami :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?