- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.461
feysbuktan ekleyenler beni de ekleyin piluzzz :))) bebisimiz yok ama geri kalmayalim,abilerinin ablalarinin kucuk fasulye kardesi olur ilerde ^^ neslihan sander soykal isimden bulursunuz herhalde.
gelmedi bana kimseden((
gelmedi bana kimseden((
Link gonder nuray cim ozelden mamun ile neslee ye
heeyyyttt bende isterim yaaaa
Esranin arkadas listesinde adim var.. ayni soyadim Erdal kizlar alin beni de :)))
neslee mailine bak
canim baktim,saol,yolladim sana da talep :)
ztar, harbiden kucukmussun:)), yuzunden belli oluyor...cok guzel bir cildin ve yuzun var, ve eger yeni cekimse bunlar yuzden hic kilo almamissin...
Banada yolla neslee:) Nurayla yeni arkadas olduk
facebook ekleşlemeleri guzel oldu) keskemm kokocum ve silgi de olaydı iyi olurdu ) nuraycım yorum icin teşekkurler,seninde masallahın var,şimdi vali beyin pozlarına bakıyorum nasıl bir guzellik maşallah kocaman:)) mamun ve neslenin o kadar cok fotografı varki hangisine bakacağımı şaşırdım:)) bebeyi emzirirken girer girer bakarım artık:))))
facebook ekleşlemeleri guzel oldu) keskemm kokocum ve silgi de olaydı iyi olurdu ) nuraycım yorum icin teşekkurler,seninde masallahın var,şimdi vali beyin pozlarına bakıyorum nasıl bir guzellik maşallah kocaman:)) mamun ve neslenin o kadar cok fotografı varki hangisine bakacağımı şaşırdım:)) bebeyi emzirirken girer girer bakarım artık:))))
Uhu uhu. Muhabbetleri facebooktan yapip bizi burada unutmayin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?